hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

17. mai feiring

 • 17.05.2013 - 23:25
 • Gratulerer med dagen alle sammen! Og gratulerer med dagen, Norge!


  Det er flagget i rødt, hvitt og blått ♥


  I dag møttes alle som ville gå og være med på skoletoget, i Tresse. Først var det litt "underholdning" på den sorte scenen (se bildet). De snakket blant annet om tegnekonkurransen og hvorfor vi feirer 17. mai. Jo, det er Norges Nasjonaldag! De videregående skoler stilte seg nesten helt bakerst. Plutselig begynte det å regne (jeg gikk i strikkejakke), så da tok jeg fram regnjakka.

  I øs og pøs regn begynte "17-mai skoletoget" å gå etter "underholdningen". Jeg kikket rundt meg og prøvde å se kjente fjes. Jeg så ingen fra klassen min, i parallellklassen og heller ingen jeg kjente fra skolen jeg går på. Det var litt rart når ingen kom, jeg følte meg helt alene der jeg stod. Det var også noen lærere fra skolen som ble med heldigvis.

  Jeg fikk holde dusk, som fra året i fjor og året der igjen. Nesten hvert år holder jeg dusk og det synes jeg er kjempefint. Jeg leder likssom an på skolens fine fane da. Etter den lange skoletoget var jeg helt klissvåt og måtte dra hjem så fortest som mulig.

  BL17HURRA

  3 kommentarer

  Henrik

  17.05.2013 kl.23:50

  Fine bilder og fin blogg:D

  Håper du har hatt en super dag!

  Blir glad hvis du vil lese min blogg og kommentere!<3

  wa2wo.blogg.no

  17.05.2013 kl.23:56

  Gratulerer så mye snuppa:D Så morro å holde dusk <3

  Marianne

  18.05.2013 kl.00:00

  Gratulerer så mye med dagen :D

  Fine bilder! :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon