hits

Back to school - VG3 Interiør

I dag begynner de fleste av oss på skolen, det er første skoledag. Skolen vår er fortsatt i streik, og det er lærere som sitter streikevakter utenfor skolen. Kl. 11:00 møtet vi (VG3), og det ble opprop etter navn, klasse og lærer. Jeg begynte på VG3 Interiør. Det var koselig å se at mange fra VG2-klassen gikk samme linje som meg.

VG2 Interiør og utstillingsdesign (to klasser) + klassen vår hadde en samling i 6. etasje sammen med en læreren som holdt opprop. Der fikk vi utdelt:

Elevguide 14/15, Elevkalenderen Agder 2014/2015, elevkort (til underskrift), timeplan og et infoark om lærebøker.

Grunnen til at vi ble 3 klasser samlet, var at lærerne vi hadde, var blitt trukket ut til streik. Det var ikke så mye å gjøre, så vi fikk gå etter 45 minutter. Og ... vi får fridag i morgen da grunnen er streik! Jeg håper virkelig at det ikke blir streik, hvis det blir langvarig går det ut over oss elever. Vi får ikke lært noe, så det hender at vi også får fridager ...


Her er timeplanen min for skoleåret 2014/2015. Som dere ser, så starter vi kl. 07:45 hver dag, og slutter kl. 14:20. Alt er for det meste interiørarbeid, og to timer gym i uka på fredag.

#skolestart #skole #interiør #videregående #VG3

2 kommentarer

Kjedelig med streiken hvis det går ut over læringen! Har dere ikke vanlige fag som norsk, matte, naturfag osv?

Karina Larsen: Vi har ikke vanlige fag i år, men bare gym som vanlig ...

Skriv en ny kommentar