Sørlandssenteret + Funky Frozen Yogurt

    26.08.2014 - 19:55

I dag har jeg vært på Sørlandssenteret, og hadde med meg en "1/2 pris på 1 stk is" kupong som jeg hadde fått fra Elevkalenderen. Det passet meg veldig fint fordi jeg aldri har smakt på det før. 


Ettersom det var 1/2 pris, var det bare å spise så mye man orker. 


Bildet er satt sammen i Photoshop.

Det var veldig mange smaker å velge mellom, så jeg tok litt av alle typer. Det var kjempegodt! Aldri før har jeg smakt så god yoghurt-is før, dette må være det beste jeg noengang har smakt! Og de har så mange forskjellige typer så det passer for enhver smak. Verd å stikke innom.

Jeg gikk også innom LEFDAL for å kjøpe en iPad Air, men så hadde de ikke noen varer på lager ... (har aldri hatt iPad før, tenkte å kjøpe en så vi slipper å bruke mobilen til å surfe på). Det var veldig synd, for denne annonsen varte bare til onsdag, så det var ikke rabatt etter det. Jeg tror jeg venter på neste tilbud ...

26.08.2014 // 19:55 // Hverdag

KOMMENTER HER (1)

Astrid (:

27.08.2014 kl. 21:35
Nam, det ser godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits