Halloween 2014

    31.10.2014 - 22:44

Happy Halloween!

Håper alle har hatt en fin Halloween-feiring. Etter middag gikk jeg og lillebroren min "knask eller knep" rundt i nærområdet. Jeg tenkte å være med han siden han ikke likte å gå alene, ikke fordi jeg ville. Jeg hadde på meg en maske og et enkelt "kostyme" laget av en søppelsekk. Jeg ville ha kalt meg for en mørk skikkelse siden alt jeg hadde på meg var i sort farge (unntatt maska og buksa). Han hadde på seg et kostyme inspirert av et gresskar. Det var litt gøy, men etter en stund fant jeg ut at det ikke var så gøy likevel. Det var fordi det regnet også var det kaldt og vått. Vi gikk hele TO timer ute!   


Alt av godteriet jeg fikk. Nei, jeg kommer ikke til å spise opp alt da jeg lett kan bli sukkersyk ... (må styre unna dette). Men, det ble altså veldig mye godteri: Kjærlighet, Kinder Maxi, sjokolade, en tyggispakke, pastiller ...


Tatt i en annen vinkel. Fikk noen veldig lyst på det jeg viste akkurat nå på bildet?

- Hva har dere gjort på Halloween?

31.10.2014 // 22:44 // Hverdag

KOMMENTER HER (0)


Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits