hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

En fin 17. Mai feiring

 • 17.05.2015 - 19:32
 • Gratulerer med dagen til dere og til Norge!

  Flagget er satt opp tidlig på morgenen.

  I dag våknet vi tidlig for å gjøre oss klare til 17. Mai. Vi kunne allerede høre kanonene. Kaken skulle lages og skoleboller skulle leveres til skolen til broren min (6. trinn). Han skulle gå skoletog i byen og vi andre var hjemme og holdt på med 17. Mai ting. 

  Kake 17. Mai - en rask en.

  På skolen var det aktiviteter som elever i 6. klasse og foreldrene holdt. Det var blant annet et lotteri med mange kule premier, fiskedam, svampekast, bokskasting, dart, geværskyting ... Mat: Alle barns foreldre skulle lage noe og ta med, som skulle selges på skolen. Alle aktivitetene fikk man premier, så det var fint. Vi kjøpte mange lodd, men vant ikke noe før helt på slutten. Det var ikke så lett, da det var et tall på hvert lodd. Kjøpte 3 lodd til, håpet på premie(r) og vant en gassgrill, en Lynet McQueen pute og en bag (selvvalgt). Lillebroren min var så heldig da, det var han som kjøpte de 3 loddene.

  #17mai #grunnlovsdagen

  Én kommentar

  RebeccaHasselgard

  17.05.2015 kl.23:31

  Håper du hadde en strålende dag! :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon