hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Det klarte ikke å bestemme seg ...

 • 25.09.2015 - 16:14
 • I dag har jeg gjort litt matte, bare for å bli ferdig med det vi holdt på med i de siste timene før høstferien. Å sitte med skolearbeid i fritiden (?) er nesten som "hjemmeskole" - og det gjør jeg de fleste fredagene. Men, tilbake til dagens overskrift.

  Jeg har løpt flere ganger ned og ut for å henge klærne til tørk, men så plutselig skjedde det etter noen få timer; Det begynte å regne, bare bittelitt. Jeg bestemte meg for å ta ned noen t-skjorter, men så var været blitt fint igjen. Hmm, det kan jo bare stå ute litt til? Jeg hang t-skjorta på plass igjen, og stakk inn. Etter en stund merket jeg at det haglet og regnet ... Det var nesten forferdelig, klærne ble våte igjen. Da jeg tok dem inn, var det plutselig blitt sol igjen. Dette været altså - klarte ikke å bestemme seg.

  Neste valget ble tørketrommelen fordi den klarer å gjøre jobben sin. Tør ikke å henge ut noe igjen i dag eller kanskje jeg burde sjekke været neste gang hvis klær skal tørke ute. Tar aldri den sjansen igjen.

  #klær #tips #hjemme #skole

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon