hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Thon Hotels 10 år

 • 01.10.2015 - 11:50
 • Først vil jeg si gratulerer med 10 år, Thon Hotels! I løpet av september - oktober er de på jubileumsturné rundt omkring i Norge. Reiseruten er listet opp HER.

  I går kom det til Kristiansand på Tresse (hurra) - arrangementet varte fra kl. 17 - 19. Det var stort! Vi fikk smakt på hamburgere og drakk Farris & Juice ananas/sitron eller eple, kaffe fra de kule kaffemaskinene, gratis ting som refleksvester, drikkeflaske, paraply* og fotball* (disse ble tom ganske fort).

  Instagram "selfie". Det kom aldri på Instagram fordi jeg ikke brukte mobilen og internett på stedet i dag - #densjansen

  (dagen etter bilde fordi disse gikk ganske fort bort).

  De hadde til og med et koselig rom som i et hotell. Utstilling og vi kunne ta bilder.

  Aktiviteter: Sumobryting, hoppeslott for de minste, fang pengene i en oppblåsbar "rom".

  Mange folk som ville bli med. Lang kø. Da vi kom fram, avsluttet de konkurransen. #densjansen

  God mat under teltet.

  Underholdning og musikk: Jenter som danset og Hanne Sørvaag (danser, sanger og dommer bedre kjent i "Skal vi danse"). Hun kom også ned og tok selfie med noen av publikum. Fikk ikke tatt bilde med henne da ...

  Himmelen var magisk med de skyene! På slutten var det trekning av premier. Det var en som stakk av med et gavekort verdi 10 000,- bruk på Sørlandssenteret, en som vant weekendopphold på Thon Hotels og en som kunne ta med seg 5 - 6 personer ut å spise på en restaurant. Det var også en konkurranse (fikk ikke et bilde av plakaten) "hva feirer du? 10 år som gift, 10 år som skilt eller ...?". Jeg sa: - Har bursdag 10.10 (og det er jo sant!).

  #foto #thonhotels #thonopplevelse #hotell #tresse #opplevelse #kristiansand

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon