hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Hall🎃ween 2015

 • 01.11.2015 - 19:41
 • For en herlig kveld det var i går! Vi var ute og gikk "knask og knep" (gjorde heldigvis ikke noe knep da), og etter endt tur dro vi til skolen for å bli med på Halloweenfesten. Her er noen bilder fra kvelden:

  Det var ekstra koselig at noen hadde pyntet opp husene sine med skumle ting. Møttet til og med en (nesten) uskyldig gutt som satt utenfor huset sitt og bare satt der på en stol - da vi nærmet oss skremte han oss skikkelig.

  Knasket jeg fikk og den ganske enkle DIY godteribøtta som jeg hadde med. Fikk også en pose med ferdig poppet popkorn og noen smågodt i løsvekt (er ikke med på bildet).

  Halloweenfesten i skolens gymsal. Vi koste oss med gode sjokoladekaker og marshmallows. Siden festen var på en gymsal, var det selvfølgelig gym og aktiviteter: Morderen, danseleken, beste utkledningskostyme og best av alt: En skremmende gymsal med slukne lys (skulle finne etter bokstaver i sånne reflekser). Tror det var mer, men husker ikke så godt ...

  Sjekk de kule veggdekorasjonene av flaggermus i papp!

  - Har dere hatt en fin Halloween? 🎃

  #halloween #foto #fest

  3 kommentarer

  Sofie Caroline Nilsen

  01.11.2015 kl.19:49

  så utrolig hyggelig ut :)

  CINDY Z.

  01.11.2015 kl.19:49

  Sofie Caroline Nilsen: Ja, det var det :)

  Henriette Celin

  01.11.2015 kl.21:43

  Så stilig pyntet det var der! hørtes og så gøy ut :-D

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon