Hall🎃ween 2015

    01.11.2015 - 19:41

For en herlig kveld det var i går! Vi var ute og gikk "knask og knep" (gjorde heldigvis ikke noe knep da), og etter endt tur dro vi til skolen for å bli med på Halloweenfesten. Her er noen bilder fra kvelden:

Det var ekstra koselig at noen hadde pyntet opp husene sine med skumle ting. Møttet til og med en (nesten) uskyldig gutt som satt utenfor huset sitt og bare satt der på en stol - da vi nærmet oss skremte han oss skikkelig.

Knasket jeg fikk og den ganske enkle DIY godteribøtta som jeg hadde med. Fikk også en pose med ferdig poppet popkorn og noen smågodt i løsvekt (er ikke med på bildet).

Halloweenfesten i skolens gymsal. Vi koste oss med gode sjokoladekaker og marshmallows. Siden festen var på en gymsal, var det selvfølgelig gym og aktiviteter: Morderen, danseleken, beste utkledningskostyme og best av alt: En skremmende gymsal med slukne lys (skulle finne etter bokstaver i sånne reflekser). Tror det var mer, men husker ikke så godt ...

Sjekk de kule veggdekorasjonene av flaggermus i papp!

- Har dere hatt en fin Halloween? 🎃

#halloween #foto #fest

01.11.2015 // 19:41 // Hverdag

KOMMENTER HER (3)

Sofie Caroline Nilsen

01.11.2015 kl. 19:49
så utrolig hyggelig ut :)

CINDY Z.

01.11.2015 kl. 19:49
Sofie Caroline Nilsen: Ja, det var det :)

Henriette Celin

01.11.2015 kl. 21:43
Så stilig pyntet det var der! hørtes og så gøy ut :-D

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

21, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits