#prayforparis

Det startet ved 22-tiden fredag 13. november i Paris, Frankrikes hovedstad. Minst seks forskjellige steder ble angrepet. I konserthallen Bataclan spilte det amerikanske rockebandet Eagles of Death Metal da angrepet skjedde. Her ble det meldt 118 personer drept, men ble senere justert ned til 87 og det er totalt minst 127 døde. På de andre stedene har det vært skyteepisoder og eksplosjoner. Noen sier at det er terroristene fra IS som står bak, men det er usikkert.

Vi kan lese mye om dette i sosiale medier. Jeg har lurt på hvorfor folk driver på med noe sånt? Det er så urettferdig hvordan verden har blitt. Det har vært mye uenigheter, hat og flere liv som har gått tapt på grunn av eksplosjoner og skyteepisoder. Uskyldige mennesker som hadde livet foran seg som plutselig ble fratatt livet, familien og alt. Min mening er at man kan ikke løse hat med å gå til angrep.

Det er utenkelig at dette har skjedd i et fint og nydelig land som Frankrike, det er vondt å tenke på. Helt forferdelig. Mine tanker går til menneskene i paris og til de etterlatte.

#prayforparis

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg