Legge ut Instagram bilder via PC-en

    22.02.2016 - 15:56

"Det går ikke an å legge ut bilder til Instagram på PC-en" - har jeg hørt mange ganger. Andre sier det går kun å bruke mobil og nettbrett. Det viste seg at det går an på PC også! For å kunne gjøre dette må du først laste ned: Gramblr. Det finnes to alternativer: Mac OS X eller Windows. Velg det som passer din datamaskin best. Etter å ha lastet ned dette programmet, ligger det som et program inne i PC-en. Finn programmet i skrivebordet og trykk på kjør. Etter det vil det se ut:

Først må du registrere ditt brukernavn + passord på Instagram. Så kommer dette opp. Trykk på firkanten midt på bildet og velg et bilde eller en video fra datamaskinen som du vil legge ut på Instagram.

 

Jeg har valgt et bilde av en datamaskin og her er størrelsene 4:3 og 1:1 tilgjengelig. Kommer an på hvilken form jeg ønsker å ha bildet skalert til. Hva med 4:3? Det valgte jeg. Dra firkanten til ønsket form.

 

Continue fortsetter til neste steg. Før det ønsker jeg å ha noen filter på. Filter = bildeeffekter.

 

Her får jeg opp veldig mange forskjellige filtere. Det går an å legge til skrift, effekter, klistremerker og andre kule effekter.

 

Klar til å laste opp! Det går an å velge "med engang" eller "tidsinnstilt". Det sist nevnte er at det går an å publisere etter ønsket tid (dato og klokkeslett). Denne prøvde jeg. Gikk veldig bra!

 

Bildet er på min Instagram: @cindydesign. Er ikke det kult?

#instagram #tips #redigering #pc #gramblr

22.02.2016 // 15:56 // Grafisk og redigering

KOMMENTER HER (0)


Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits