hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

På besøk og planlegger en mai-tur

 • 07.05.2016 - 22:25
 • Utsikten her var veldig fin å se på. Sola skinner, det er varmt og gresset er så grønt - vakkert.

  I dag var vi hos en god venn av oss for å planlegge en mai-dagstur til Danmark. Det blir som tur/retur siden det er gratis å komme over med båt (med SuperSpeed). Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke vært i Danmark siden i fjor sommer. Hva med å planlegge en ny tur nå som turen er gratis? Jeg som er så fotogen, men reiser sjeldent og liker å oppdage nye steder passer meg svært fint, for nå har jeg muligheten til å ta mange flere bilder :-)

  Vi har spilt flere timer med Super Smash Bros - Brawl og New Super Mario Bros på Wii - 4 spillere.

  Vi koste oss med hjemmelaget brownies, popcorn, kjeks og Coca Cola, og avsluttet besøket med å bestille de siste billettene. Planen var å reise den 28. mai, men det var fullt den dagen så vi måtte velge en annen dato. Uka før kanskje, men for D gikk det ikke fordi han skulle på klassetur de dagene. Vel, nå har vi sammen valgt ut en dato, så blir det likevel tur da! Men D skal likevel ikke være med, for han valgte klasseturen. Ingen hindring, men neste gang skal han få bli med.

  #danmark #tur #hverdag #planlegging

  2 kommentarer

  Maria Iselin

  08.05.2016 kl.12:07

  Høres ut som du har hatt en super dag <3

  sceneteppe

  08.05.2016 kl.15:28

  Kos!

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon