Skandinavisk tivolipark

    18.05.2016 - 10:58

Etter å ha vært i byen for å se skoletoget, tok vi turen til Skandinavisk tivolipark oppe på Odderøya Amfi. Plassen er ikke langt fra Kristiansand sentrum. Vi spaserte opp dit, og la merke til at det var mange andre som valgte å ta bilen i stedet for å gå. 

Med gratis inngang og alle de reklameplakatene som handlet om tivoliet, fristet det å dra dit. Da vi kom fram, så vi dette:

Tivoliboder der man kunne vinne noe ved å betale en viss penge, kjøpe heliumballonger til 100,- (blant annet), kaste piler på ballonger og kaste risposer på noen hermetikkbokser.

Det så veldig enkelt ut, men vanskelig når man først prøver det.

Lynet McQueen bilbane!

Det lille tivoliet, var ikke nede der for å se.

Oppblåstbare rutsjebaner og hoppeslott for de små.

Vi var bare der i en halvtime, bare for å se hvordan det var og fordi vi ikke hadde vært der før. Vet ikke om det var gratis, for vi så et billettskur der en mann satt inne i den ca. 1m x 1m store "boksen" og tok imot betaling av billetter. Stakkars fyr, det så ut som om han ville ut i sola ...

#17mai #hurra #nasjonaldag #norge #fest #mai #tivoli

18.05.2016 // 10:58 // Hverdag

KOMMENTER HER (2)

Henriette Celin

18.05.2016 kl. 11:17
Et sjarmerende lite tivoli da ^^

Syntes det er så morro med de store tingene med fart, spenning, og høyder jeg. Så jeg foretrekker heller litt større tivoli ;-P

CINDY Z.

18.05.2016 kl. 19:38
Henriette Celin: Jepp! Det var ganske lite der da :)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

21, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits