It's Black Friday!

    25.11.2016 - 22:43

Det er Black Friday i dag, en årlig handledag som opprinnelig kommer av etter Thanksgiving i USA. Dagen der alle er på jakt etter å kjøpe elektronikk og utstyr, og butikkene frister med massevis av lokketilbud. Vanligvis står haugevis med shoppingsgale mennesker i en lang kø i rad og rekke utenfor butikkene dagen før handelsdagen, for å sikre seg de lekreste godbitene. Jeg vil nok si at Black Friday ikke er den eneste dagen der ting er (meget) billig, men det finnes flere butikker som skur opp prisene, for så å lokke med prosentrabatt som -30% og -50% i hele butikken. Hva er meningen med det, når det egentlig ikke er tilbud allikevel?

Jeg har vært på Sørlandssenteret TO ganger i dag. Første gang på morgenen og utover, og senere etter lunsj. På morgenen i åpningstiden var det mange som stod i kø, og jeg var glad for at jeg ikke stod der for å si det sånn. Det var fullt kaos, folk løp som noen sultne dyr som nettopp har blitt sluppet inn, og vilt var det. Tanken var å kjøpe mobiltelefon til noen, og dessverre ble Samsung Galaxy J5 så fort utsolgt i BEGGE elektrobutikkene. De forsvant så fort, og en av butikkene hang til og med opp ark der det stod "vi er dessverre tomt for denne modellen". Da ble det Sony Xperia XA som en erstatning. Forskjell på prisene var ikke så stor, så da ble det noen tusenlapper å spare på et godt kjøp.

Mobilen helt til høyre, bare i fargen sort.

Den andre gangen tok jeg bussen som var fullstappet av folk - og alle skulle til samme sted! Ikke en eneste sitteplass var ledig så da var det ståplasser som jeg stod helt frem til Sørlandssenteret. Det ble ikke shopping for meg den andre gangen, men mest senter-vandring. Utrolig mange folk og når senteret er så stort. Liker når alt er samlet under ett tak. Tingene jeg har kjøpt tidligere på morgenen kommer senere.

#blackfriday #shopping #fredag #mobil

25.11.2016 // 22:43 // Hverdag

KOMMENTER HER (1)

Victoria Larsen

25.11.2016 kl. 23:57
Ønsker deg en god helg! Jeg har en GIVEAWAY på bloggen, der du kan vinne fine produkter. Bli med hvis du vil :-)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits