hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Adventsutstilling: Fra lys til lys

 • 18.12.2016 - 23:11
 • En julete, litt glorete og gøy adventsutstilling, en smule ute av kontroll. På SKMU (Sørlandets kunstmuseum) fra 27. november - 30. desember 2016, kan vi se den flotte utstillingen "Fra lys til lys". I dag bestemte vi oss for å ta en tur innom for å se på utstillingene.

  Det er skoler og barnehager som har fått oppgaven å lage hullmønster i ulik pappemballasje. Tomeskene er festet til taket og henger ned vertikalt. Da lysene i salen slukket seg, fikk vi se lysende tomesker fordi de hadde små hullmønster i.

  Noen av hullene i tomeskene var beskjært etter formene på bokstavene, det så ut som om lyskilden kom derfra. Slike lysforandringer gjør at vi oppfatter lys på en helt annen måte - en høytidelig og stemningsfullt opplevelse.

  I et annet hjørne så vi et punktlys som lyste mot noen julekuler som hang ned fra taket. De var i fargene sølv, gull og rød.

  Denne utstillingen var ganske spesiell. Det skal forestille et juletre satt sammen av eldre fjernsyn (dere vet de tunge gamle TV-ene fra 90-tallet). De "blinket" hele tiden i form av "støv", og skiftet fra forskjellige farger. Litt forvirrende for øynene å se i lang tid, men på lang avstand ikke så verst.

  #utstilling #kristiansand #lys #kunst #design

  Én kommentar

  19.12.2016 kl.20:37

  saa fint. Cindy!

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon