hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Vinneren av julekalenderen på nett

 • 10.01.2017 - 13:25
 • Jeg husker som om det var i går. Det er en stund siden dette skjedde, men la oss spole tiden litt tilbake ...

  Det er mandag 19. desember, 6 dager igjen til jul. Klokken nærmer seg snart 12, og jeg sitter på rommet mitt, ved PC-en. Jeg tenkte det hadde vært gøy å melde meg på forskjellige julekalendere på nett, siden jeg ikke hadde en julekalender i år (sånn sjokoladeish, men mener jeg er for stor til å ha sjokoladekalender). På nett kunne jeg kanskje vinne noe (sannsynligheten er så liten), men da må jeg huske å åpne alle de 24 lukene i kalenderen. Noen av dem stod det ett spørsmål og tre ulike svar - et av dem er riktig. Spørsmålene er oftest veldig enkle å besvare, mens andre er litt mer som "søk, let og finn". Da jeg begynner å utfylle skjemaene, ringer plutselig mobilen min.

  Skjermen lyser opp, og et nummer kommer til syne. Det er et åttesifret nummer - ikke som jeg kjenner til fra før, så skal jeg ta dette nummeret eller skal jeg ikke gjøre det? Jeg velger å svare, heldigvis. Personen som ringer, spør etter navnet mitt, og jeg svarer: - Ja, det er meg. Personen bak røret sier da: - Gratulerer, du har vunnet i Hello's julekalender - en iPhone 7! Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg har aldri vunnet noe så stort som dette før. - Er det sant? spør jeg for å være helt sikker. - Ja, håper du blir fornøyd med den nye mobiltelefonen din! Tilslutt ønsker personen fra Hello meg en riktig god jul.

  Det var fra mobilselskapet Hello, kjent som Norges billigste mobilabonnement i flere tester.

  Julen kom, jeg ventet og ventet. Etter jul. Etter nyttår. Skulle ikke mobilen dukke opp snart?

  MEN HER ER DEN! I går fikk jeg endelig mobilen i posten, jeg ble kjempeglad for å se den første gang. Å ha vunnet denne splitter ny mobiltelefonen er som en drøm (spesielt når jeg ikke har hatt iPhone før).

  Tilbehør i pakken: USB-kabel, strømadapter, Apple EarPods (trådløse) og Lightning til 3,5 mm-jackadapter. En "liten" bruksanvisning og Apple-logo klistermerker følger også med.

  iPhone 7   |   black   |   32GB
  se andre spesifikasjoner, mobilen kan kjøpes her
  annonselink

  Tusen takk for mobiltelefonen iPhone 7, Hello!

  #iPhone #apple #mobil #telefon #mobiltelefon #teknologi #julekalender #jul

  Én kommentar

  Victoria Larsen

  10.01.2017 kl.14:38

  WOW, gratulerer!! Så fin :D

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon