Kremete leiremaske

    05.02.2017 - 15:59

I dag fikk jeg lyst til å prøve ut en kremete leiremaske som kan fjerne skitt slik at ansiktet mitt kan bli renere og penere. Jeg har ikke prøvd ut leiremaske før, så da tenkte jeg å teste ut Purifying Mint Clay Mask fra Herbalife. Jeg vasket ansiktet før påføring og leste bruksanvisningen bak på tuben. Fargen som kom ut var lysegrønn som luktet mint og inneholdt vitamin B3, antioksidantene vitamin C og E, aloe vera, bentonittleire, bladolje fra rosmarin og grønnmynteolje.

Herbalife Skin Purifying Mint Clay Mask & Formula 10.0.6 Picture Perfect Day

"Testet for å forbedre porer etter kun en gangs bruk" - da skal vi se hvordan det ble. Stivt ble det etter hvert, så etter 10 minutter tok jeg en klut og vasket av masken, da kunne jeg kjenne det glatte ansiktet mitt. Det sorte rundt forbi forsvant og jeg kunne føle en bedre og mykere hud. Farvel uren hud!

Til slutt etter rens tok jeg og påførte Formula 10.0.6 Picture Perfect Day som er en beroligende fuktighetskrem. En lett og behagelig krem som mykgjør og pleier huden med Guava og vitamin C. Så bra, jeg føler meg som ny! Produktene er ikke sponset, men dette er bare en anbefaling.

#leiremaske #skjønnhet #ansikt #ansiktsmaske #krem #ren #pen

05.02.2017 // 15:59 // Hverdag

KOMMENTER HER (3)

Hege Kristin

05.02.2017 kl. 16:07
den hørtes bra ut :D

Victoria Larsen

05.02.2017 kl. 17:14
Så bra den hørtes ut! :)

Silje Romundset Karlsvik

06.02.2017 kl. 18:10
Åh, er så digg med ansiktsmasker.. Digger claymasks, det føles så godt etterpå :D

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits