hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Kremete leiremaske

 • 05.02.2017 - 15:59
 • I dag fikk jeg lyst til å prøve ut en kremete leiremaske som kan fjerne skitt slik at ansiktet mitt kan bli renere og penere. Jeg har ikke prøvd ut leiremaske før, så da tenkte jeg å teste ut Purifying Mint Clay Mask fra Herbalife. Jeg vasket ansiktet før påføring og leste bruksanvisningen bak på tuben. Fargen som kom ut var lysegrønn som luktet mint og inneholdt vitamin B3, antioksidantene vitamin C og E, aloe vera, bentonittleire, bladolje fra rosmarin og grønnmynteolje.

  Herbalife Skin Purifying Mint Clay Mask & Formula 10.0.6 Picture Perfect Day

  "Testet for å forbedre porer etter kun en gangs bruk" - da skal vi se hvordan det ble. Stivt ble det etter hvert, så etter 10 minutter tok jeg en klut og vasket av masken, da kunne jeg kjenne det glatte ansiktet mitt. Det sorte rundt forbi forsvant og jeg kunne føle en bedre og mykere hud. Farvel uren hud!

  Til slutt etter rens tok jeg og påførte Formula 10.0.6 Picture Perfect Day som er en beroligende fuktighetskrem. En lett og behagelig krem som mykgjør og pleier huden med Guava og vitamin C. Så bra, jeg føler meg som ny! Produktene er ikke sponset, men dette er bare en anbefaling.

  #leiremaske #skjønnhet #ansikt #ansiktsmaske #krem #ren #pen

  3 kommentarer

  Hege Kristin

  05.02.2017 kl.16:07

  den hørtes bra ut :D

  Victoria Larsen

  05.02.2017 kl.17:14

  Så bra den hørtes ut! :)

  Silje Romundset Karlsvik

  06.02.2017 kl.18:10

  Åh, er så digg med ansiktsmasker.. Digger claymasks, det føles så godt etterpå :D

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon