hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Steder jeg har vært i Norge

 • 23.02.2017 - 21:11
 • Hvor mange steder i Norge har jeg besøkt? I dag har jeg lyst til å skrive om steder jeg har vært i Norge (det er ikke mange foreløpig). Det blir nok flere steder å besøke i fremtiden, men akkurat nå har jeg kun vært rundt i Vest-Agder og Aust-Agder.

   

  Kristiansand:
  Kjent for sommerbyen. Jeg har bodd her lenge og her ble jeg født, vokst opp og har gått på mange forskjellige skoler opp gjennom årene. Shoppingsteder er Kvadraturen i sentrum og Sørlandssenteret (en av Norges største kjøpesenter). Palmesus arrangeres hvert år på Bystranda i juli. Så finnes eneste Dyreparken i Norge her også!

   

  Lillesand:
  En bitteliten by og tettsted utenfor Kristiansand. En vakker sommerdag var jeg på besøk i Lillesand med familien. Først var jeg ikke så vandt til å forflytte meg fra en større by til en mindre by, alt der virket så koselig og stille. Her finner vi det store varehuset IKEA Sørlandet (som grenser til Vest-Agder/Aust-Agder).

   

  Grimstad:
  I forbindelse med skolen og praksis var jeg i Grimstad. Da tok jeg buss og pendlet tur og retur samme dag, så det var 3 dager i uka. Bussturene tok ca. en time begge veier siden bussen kjørte gjennom byene fra Kristiansand - Lillesand - Grimstad.

  Bilderesultat for zhuo.blogg.no grimstad

   

  Mandal:
  På VG1 Design og håndverk på skolen besøkte vi Mandal Veveri for å se på stoff, stil og veveri.

  Bilderesultat for zhuo.blogg.no mandal veveri

   

  Arendal:
  Besøkte Sam Eyde videregående skole i forbindelse med skole for å se på andre kreative valg/linjer og da sjakkturneringen skulle holdes på Kilden i Arendal, ble jeg med for å se. Jeg tok også mange bilder for å ha noe å se tilbake på.

  #norge #steder #byer #kristiansand #lillesand #grimstad #arendal #mandal

  3 kommentarer

  Becca Alexandra

  23.02.2017 kl.21:36

  Herlig innlegg :D Mange fine steder du har vært ja <3

  Victoria

  23.02.2017 kl.23:20

  Flott innlegg! Liker veldig godt byene :)
  Så fine bilder! Sørlandet er så vakkert :-)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon