It's a rainbow in the sky

    03.03.2017 - 21:28

Da jeg så en regnbue plutselig dukket opp på himmelen, tok jeg raskt opp mobilkameraet og tok flere bilder av regnbuen som hadde sterke ROGGBIF-farger. Været i dag har vært litt merkelig, for det ene øyeblikket kom sola og etter hvert kom noen dråper regn som tilslutt dannet en synlig og pen regnbue på himmelen. Her har jeg et bilde som jeg ble veldig fornøyd med. Det gule huset er et godt blikkfang! Dere husker vel innlegget mitt i går om at snøen har gjort comeback, men nå har snøen dessverre smeltet bort, og jeg håper våren vil tre inn. Vil ha varmere vær nå!

#regnbue #foto #natur #mobilkamera #våren

03.03.2017 // 21:28 // Foto

KOMMENTER HER (3)

Tormod Gundersen

03.03.2017 kl. 21:41
Nydelig bilde av regnbuen og fin bloggside! Jeg må også bare ta bilde av regnbuen nåe den dukker opp. Da vi var på Fløyen i sommer sammen med mange turister, dukket plutselig regnbuen opp over Bergen, og det gikk et sukk gjennom turistene. Du kan se alle mine flotte regnbue bilder her hvis du vil! http://tormodgundersen.com/regnbuen-da-ma-jeg-bare-ta-bilde/

Sandra Marie

03.03.2017 kl. 21:44
fint :)

Znippen.no

03.03.2017 kl. 22:24
Håper du har hatt en fin dag og får en flott helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits