Speedintervju

    09.03.2017 - 22:55

På tide å gjøre noe med det jeg er ute etter, en jobb! I ettermiddag møtte jeg opp på IKEA for et speedintervju til sommerjobb. Alle som hadde lyst på sommerjobb, måtte møte opp med CV og søknad. Jeg har jobbet på IKEA tidligere, og synes jeg bare MÅ søke siden jeg vil bruke kreativiteten og yrkeskompetansen min, nemlig å jobbe i et varehus der det er interiør, design og utstilling. På IKEA har alle interesse for hjeminnredning og interiør! Det var kjempemange folk som møtte opp ved inngangen, vi stod i en lang kø fra etasjen over til trappene nedover for å registrere oss. Jeg kom litt tidligere før det begynte, så for meg tok det ikke mer enn 30 minutters venting + kø før jeg kom inn på selve speedintervjuet. De som jobbet der ledet an køen slik motivasjonen for å stå i kø ikke forsvant. Det gikk lynkjapt!

Etter at jeg var ferdig, fulgte jeg pilene i varehuset for å kikke litt på interiør. Og for et sammentreff da jeg traff en som jeg ikke har møtt på kjempelenge! Vi småpratet litt, så gikk jeg videre til restauranten for å ta i bruk gratiskupongen som alle fikk etter registreringen. Det var en valgfri gratis varm drikke og jeg spurte om brus var greit og det kunne jeg ta. Jeg spanderte meg selv en bit eplekake (den er så god!) og et glass iskald brus med limesmak uten sukker.

Da energien var på plass, gikk jeg inn på IKEA-avdelingene igjen. Først oppe, så nede i markedshallen. Jeg så nye utstillinger og mange flotte nyheter. To bilder fikk jeg tatt på farten. Som dere vet, så ELSKER jeg kaktuser! Kaktusen over heter HEMMAHOS og er en tøyleke - en potteplante som aldri visner. Under er en inspirasjon av en flott utstilling med kaktuser og planter i kurver som jeg oppdaget på avdelingen blomster:

#IKEA #jobb #kaktus #utstilling #inspirasjon #interiør #hjem #hjeminnredning #design #intervju

09.03.2017 // 22:55 // Utplassering, opplæring i bedrift, jobb

KOMMENTER HER (2)

Sandra Marie

09.03.2017 kl. 23:36
Så morro :-D

Victoria

10.03.2017 kl. 00:12
Spennende!

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er foto, design, interiør, mat, skole og andre kreative ting som du finner på bloggen. Les, nyt og spør i vei om du lurer på noe! :-)

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser


Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits