hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Earth Hour

 • 25.03.2017 - 20:29
 • Snart slukker vi alle lyset i by og land verden over. Millioner av mennesker er med på feiringen av WWFs Earth Hour for å vise at vi står sammen mot klimaendringene. WWF står for World Wildlife Fund, og de jobber for å redde utrydningstruede dyr. Isbjørn for eksempel, er et dyr som er avhengig av isen som leveområde. Det er også mange dyr er avhengige av isen. Isen i Arktis smelter faretruende raskt, og dette kan skyldes de globale klimaendringene. Hva kan vi gjøre for at det ikke skal skje?

  Stakkars isbjørn!

  Jeg tenker på at det er økt innhold av drivhusgasser i atmosfæren, knyttet til menneskelig aktivitet og endring av temperatur, nedbør eller vind. Endringer i hvor ofte ekstremt vær inntreffer. De fleste foretrekker å kjøre bil enn å ta bussen som anbefalt. Folk som kaster søppel ute i naturen og lar det ligge og tenker "det vil forsvinne av seg selv" eller andre som ikke sorterer søppel i riktig dunk. NEI, tenker ikke folk på miljøet og hvordan det påvirker Jorda og klimaet?


  Bli med - slukk lyset lørdag 25. mars kl. 20.30-21.30! BLI MED PÅ EARTH HOUR! Jeg er med, blir du også med? Sammen kan vi gjøre en stor forskjell!

  #earthhour #wwf #miljø #klimaendringer

  3 kommentarer

  Sandra Marie

  25.03.2017 kl.21:14

  det hadde jeg glemt :o

  får skru av hovedlyset i hvert fall, må ha litt lys ellers sovner jeg her :D

  CINDY Z.

  25.03.2017 kl.21:39

  Sandra Marie: Så bra, da vet du det nå :)

  Ida Øverland

  26.03.2017 kl.17:12

  takk for at du tar opp dette temaet!<3

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon