hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Moteshow - vårens motetrender

 • 01.04.2017 - 21:52
 • I dag var det masse liv i byen! I Markensgate ble det satt opp Bysmag, der en rekke butikker, caféer og restauranter fra Kvadraturen fristet med herlige smaksprøver. Det var en stor suksess siden mange elsker smaksprøver. Kirkens nødhjelp delte ut gratis brød, og vi kunne også støtte dem. Jeg var på vei til moteshowet på Sandens som startet klokka 13:00.

  FASHION DAYS

  Konferansier Marte Bratberg, kjent som radiovert i NRJ, presenterte moteshowet. Temaet for denne gangen var "vårens motetrender" der jenter, gutter, damer og herrer viste frem ulike antrekk en etter en på catwalken.

  På catwalken lå rosebladene strødd ut i rosa og rød farger.

  Ekte roseblader ...

  Moteshowet varte rundt en halvtime, og på slutten trakk de en vinner av antrekk (en Facebook-konkurranse), og vi fikk goodiebags som inneholdt gode rabattkoder og gratisprøver. Etter en tur innom Sandens, gikk jeg gjennom Markens og rakk bussen som skulle til Sørlandssenteret. På senteret handlet jeg litt mat til neste uke og et nytt klesplagg på Brands 21 som jeg vil vise frem senere.

  #mote #stil #trender #moteshow #klær #butikk

  2 kommentarer

  Charlotte

  01.04.2017 kl.22:18

  så kjekt ut :))

  ha en fin kveld :)

  CINDY Z.

  01.04.2017 kl.22:20

  Charlotte: Takk, du og :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon