hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Fokusert på små hull

 • 10.07.2017 - 22:02
 • Det var ikke så fint vær i dag, så da fant jeg frem noe som jeg kunne brodere. Synes det er tidsfordrivende og gøy når jeg først holder på med en aktivitet som dette her, og jeg kan bruke opptil flere timer eller dager på å gjøre et lite stykke broderingsstoff ferdig. Mesteparten av dagen har jeg derfor brukt til å brodere motivet vinterhytte og hest.

  I pakken Memo Holder fulgte det med tråd, stoff, plastramme med magnet, bruksanvisning og nål. Hullene i stoffet er så lite så man må være nøye med å telle og sette riktig antall kryss for at det skal se fint ut og at det mønsteret stemmer. Hvert symbol på brukanvisningen har en betydning som sier hvilke farger jeg skal bruke. Vet at det er litt julete tema å brodere i juli, men det er bare koselig å sitte og holde på med. Blir jeg ferdig med den, kan jeg henge kunstverket opp på for eksempel kjøleskapet da plastrammen har magnet. Etter det skal jeg begynne med denne her:

  Julenissen som går rundt med gaver i sekken!

  #design #kunst #brodering #jul #sy #mønster

  3 kommentarer

  Jannicke Elnæs

  10.07.2017 kl.22:19

  å sånne prosjekter er morsomme og tankene bare flyr av gårde mens man holder på :D
  Det har ikke jeg tolmodighet til ass

  Sophie

  11.07.2017 kl.21:08

  Jeg syns slike prosjekter er så gøy!

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon