hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Tangvalldagen i Søgne

 • 14.07.2017 - 19:56
 • I dag var vi i Søgne på Tangvall, som er sentrum i Søgne. På forhånd har vi hørt i avisen at det kommer til å bli så gøy på Tangvalldagen, så derfor tok vi en liten roadtrip til en annen by enn Kristiansand for å se hva som skjer der.

  Mange folk i sentrum, underholdning som foregikk på scenen og under de hvite teltene delte de ut gratis friskis og isabella is! Jeg så på da noen frivillige og sultne folk meldte seg på en pølsespisekonkurranse der man skulle konkurrere å spise/stappe i så mange pølser som mulig innen de angitte minuttene. Det hadde jeg aldri greid! Vinnerne vant et gavekort hver.

  Blomster i potter pynter opp byen.

  Søgne stadion er en veldig stor fotball- og løpebane.

  Donald Duck & Co bussen var her og det var lagt masse fint til salgs på langbordene. Han som solgte sa at de fleste tingene var håndlaget.


  TIVOLIET

  Bildene ble tatt før kl. 11, tivoliet åpnet rundt kl. 13. Det var visst ment for barn og har åpent til kl. 22 i kveld. Se det fargerike tivoliet:

  #tangvall #søgne #sørlandet #opplevelse #tivoli #sommer #sommerferie

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon