hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Nordsøen Oceanarium

 • 12.08.2017 - 20:00
 • Da vi kom frem til Hirtshals havn spaserte vi til Nordsøen Oceanarium som er Nordeuropas største akvarium. På veien dit så vi ikke noe fortau så vi gikk litt trill rundt før vi så en liten vei som kan minnes som et lite fortau - her kunne vi jo gå! Vi fulgte E39-veien og så på kartet vi hadde med oss som viste Hirtshals by. Det var ikke så langt å gå, men det ble et lite stykke. Nordsøen Oceanarium er et museum og akvarium med alt fra små til store fisker. Den største akvariumstanken de har der er på 4,500,000 liter! WOW så gigantisk!

  Nordsøen Oceanarium inngang    |    Uteplass spising/selforing    |    Den største akvariumstanken    |    Varebilen med bilde av en sel og en månefisk

  En ansatt som satt på resepsjonen informerte oss da vi kjøpte billetter ved inngangen, om å se selforing kl. 12. Jeg ville også se fiskforing kl. 11, men vi rakk ikke frem til dette stedet på så kort tid.

  Var så mye innendørs og så på fisker i mange forskjellige størrelser. Store og små, flate og tjukke i store og små akvarier.

  Den store månefisken, også kalt for klumpfisk!

  Har ikke lagt merke til navnet på disse fiskene ...

  En blå hummer. Ganske spesiell farge.

  Sjøhest (Hippocampus).

  Likte den maritime bakgrunnen så godt, her ble det noen bilder.

  En glassmanet.

  #danmark #hirtshals #nordsøen #oceanarium #fisk #akvarium #reise

  Én kommentar

  Sandra Marie

  13.08.2017 kl.02:43

  så gøy! og fine bilder :D

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon