Video: Dagstur til Danmark: Hirtshals

    14.08.2017 - 19:45

Jeg har jobbet mye med å sette sammen alle videoklippene jeg filmet til en hel video, så håper dere liker den. Har endelig skjønt meg på det nye videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro, så det har jeg brukt. Dere får se båtturen fra Kristiansand - Hirtshals, Nordsøen Oceanarium, Hirtshals fyr +++. Trykk på bildet for å se videoen!

#danmark #hirtshals #nordsøen #oceanarium #fisk #akvarium #reise #video

14.08.2017 // 19:45 // Danmark

KOMMENTER HER (3)

Nettopp begynt å lære deg det? Da skal du jo være stolt av resultatet. Det er tidkrevende før man lærer seg å bruke verktøyene. Og ikke minst alle filmingen og alt grov arbeidet med hva kan brukes av klippene. Jeg er imponert. Har du siste Premier Pro CC versjonen? Aldri fått teste ut det skikkelig. Men har hatt ett par versjoner oppigjennom. Har ikke tålmodighet til å filme live shots. Men Adobe er helt rå på programvare for multimedia og foto, design og m.m Adobe er markedsledende på sitt område av programutvikling uten tvil.

CINDY Z.

15.08.2017 kl. 10:46
Robert's Photography and Digit: Ja, har nettopp lært meg det grunnleggende. Jeg har Adobe Premiere Pro CC 2017 - tror det er den nyeste versjonen. Synes dette programmet er mye bedre enn det jeg brukte før (Windows Moviemaker) da jeg kan sette inn video, flytte på lydklipp osv ... Men tusen takk for kommentaren :)
Da har du nyeste versjon. CC står for og er creative cloud systemet til Adobe. Windows moviemaker er langt bak i kvalitet for å si det sånn

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits