hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

LOS-dagen i Dyreparken

 • 03.09.2017 - 22:04
 • Denne søndagen har vi tatt oss en tur til Dyreparken. Fordi det er LOS-dagen i dag, spanderer LOS billetter til alle sine strømkunder - som betyr gratis inngang for hele familien! Vi er i Dyreparken hvert år og benytter derfor dagen i dag til å gå rundt omkring og se på dyr. Været var aldeles nydelig, mesteparten sol, men etter hvert dukket regn plutselig ut av det blå. Parken åpnet kl. 10. Kl. 10:30 ankom vi destinasjon Dyreparken og utenfor parken var det så mange LOS-kunder ved inngangene. Noen viste frem mobilen sin og andre hadde på forhånd printet ut billettene i papirform. Vi hadde sistnevnte da det var lettest siden de skulle skannes i en maskin.

  Kl. 11 - 11:15 var vi på Asia og heia for å få med oss dyrepresentasjon av Sibirsk tiger. De ble fôret gode og mette, vi tok masse bilder før vi gikk over til Afrika for en ny dyrepresentasjon: Løver kl. 12:15 - 12:30 på Afrika. De fikk hestekjøtt og var så sultne! Jeg fikk med meg at en av løvene ble oppkalt etter Aslan i Narnia-filmen. Han hoppet opp og spiste kjøttet som var hengt ned.

  Så mektig som "Løvenes konge". Han fikk i hvert fall maten sin først.

  Slapper av oppe på bilen.

  En gepard som holder vakt. 

  Skjønne orangutanger.

  På Kutoppen så vi på hester og kuer. Paret under er nok ponnier da de enda er så liten.

  Veldig late kuer som eter høy.

  Sebra er fine dyr som har sort og hvite striper på kroppen sin.

  Så kom jeg over to nye steder som jeg ikke har sett før! Julius jungelløype og Hakkebakkeskogen filmstudio. Muligens er jungelløypen helt ny med klatreløype høyt og lavt. Moro for både barn og voksne. Et filmstudio, er det en kino inne mon tro?

  To ender (gakk-gakker) og mange koi.

  #dyreparken #kristiansand #losdagen #natur #dyr #ku #orangutang #løve #tiger #gepard #koi #fisk #foto

  2 kommentarer

  Emilie Skaget

  03.09.2017 kl.22:35

  Løver er så sinnsykt pene!!

  CINDY Z.

  07.09.2017 kl.19:18

  Emilie Skaget: Ja, ikke sant :)

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon