Valgdag 2017

    11.09.2017 - 20:37

Som borger i landet vårt er det viktig å bruke stemmeretten sin. Din stemme teller, og alle stemmene til sammen avgjør hvordan samfunnet blir de neste fire årene. I år er vårt nærmeste stemmelokal blitt flyttet til en stor gymsal, før var det i en kirke. Likevel er det mulig å få stemt rundt omkring i byen vår. På selveste valgdagen er det viktig å ta med valgkortet og legitimasjon. Ellers risikerer man å ikke få stemt.

Dagen i dag har bare bøttet ned, noen ganger tittet sola også sjeldent frem. Vil været påvirke folk slik at færre går ut og stemmer i dag (eller er det noen som har forhåndsstemt)? Været stoppet ikke meg for å si det sånn.

- Velkommen til valg!

Da jeg kom inn i stemmelokalet gikk jeg inn i en ledig avlukke og trakk forhenget til side. Stemmesedlene lå i hyller for de forskjellige partiene. Jeg fant meg en stemmeseddel (partiet jeg var mest enig med) og brettet inn denne slik at den blanke siden viste opp. Deretter tok jeg med stemmeseddelen, gikk ut av avlukken og videre til registrering av stemme der det satt noen ledige folk ved bordet med noen datamaskiner.

- Har du legitimasjon?

Jeg dro frem VISA-kortet mitt, så stemplet de stemmeseddelen og jeg kunne selv legge den trygt i valgurnen. Etter det har jeg gjort min borgerplikt, nemlig å stemme på partiet jeg mener burde vinne valget i år.

Håper du som har stemmerett også har stemt i dag.

- Godt valg :)

#valgdag #stortingsvalg #norge #borgerplikt

11.09.2017 // 20:37 // Hverdag

KOMMENTER HER (4)

Becca Alexandra

11.09.2017 kl. 21:07
Bra skrevet! Viktig å bruke stemmeretten sin. Jeg har også stemt i dag :)

CINDY Z.

11.09.2017 kl. 21:14
Becca Alexandra: Så bra :)

Victoria Larsen

11.09.2017 kl. 21:25
Veldig bra å bruke stemmeretten! Har selv stemt i dag :-)

CINDY Z.

11.09.2017 kl. 21:27
Victoria Larsen: :D

Skriv en ny kommentar

Send en privat melding


CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits