hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Nytt møbel til stua

 • 30.09.2017 - 17:06
 • I dag har vi vært på jakt etter en ny hvilestol til stua. Den vi har hjemme begynner å bli litt gammel, så den burde vi ha byttet ut for lengst. Fargen på hvilestolen vi har hjemme er i sort farge og står definitivt ikke i stil med hjørnesofaen i fargen mørk beige, men på Møbelringen fant vi en perfekt hvilestol som nesten har samme beige fargen, nedsatt med -50%. Det var flere utstillingsmodeller av Ekornes som gikk til halv pris (tømmesalg), og vi stod mellom to valg: To typer hvilestoler i to forskjellige størrelser. Siden prisforskjellen var rundt 500 kr gikk vi for den største stolen i størrelsen L som hadde større nakkepute.

  Her er et bilde tatt inne på møbelbutikken. Dette er en Stressless Hud Cori Mole i beisfarge brun med Signature understell. Det var inkludert krakk i prisen. Hvilestolen kan justeres slik at man kan lene seg helt ned. Krakken har innebygd glidefunksjon som følger dine bevegelser.

  Hvilestol: D: 80cm x H: 100cm x B: 92cm.    Krakk: D: 41cm x H: 40cm x B: 58cm.

  Hvilestolen har vi nå fraktet hjem selv - fikk plass i bilen da vi la ned alle baksetene. Tenk, følelsen av å sitte i en Stressless. Ny stol, stress ned, slapp av og nyt dagen!

  #stol #hvilestol #møbel #innkjøp #interiør #stressless

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding