hits

Style veggen din ekstra fin

innlegget er i samarbeid med BGA Fotobutikk

Til den interiørinteresserte, du vil elske dette! Er det noe som gjør interiøret ditt komplett, så er det å dekorere nakne vegger med forskjellige posters. Hos BGA Fotobutikk finner du et stort utvalg av unike og moderne posters som skiller seg ut i mengden og er en fin detalj å ha sammen med interiøret i rommet. De selger ikke bare posters og plakater, du får også tak i fotoalbum til dine fine bilder slik at du kan bevare minnene.

On the move  |  Løvetannslekta SvarthHvit  |  Roses  |  I love you black & gold
Honey Honey  |  Mountain Lake  |  Paris I  |  Svane

Posters er et perfekt valg for deg som ikke har ordentlig råd til kunst, eller har lyst til å bruke store summer på bilder eller malerier, fordi din smak vil forandre seg. Posters, prints og plakatene er trykket på papir og kvaliteten kan være blankt eller matt. Tykkelsen er noe variert, og det står på produktet hvilket materiale den er printet på. Posters du kan finne i nettbutikken er: Grafiske plakater, dyr & insekter, kart & byer, kunst, natur, tekstplakater & sitater + mange flere.

BZ-iKy5DxPT

Med posters i forskjellige størrelser kan du lage din egen personlige kollasj vegg. Sett sammen små og store bilder, for at det skal se fint ut, bør det ha samme tema, farger og motiv. Her finnes det mange muligheter, så vær kreativ! Rammer du inn dine bilder skaper du orden og fokus på selve motivet. Det skaper følelse av dybde og gir informasjon om hva som skjer. Rammer og fotorammer kommer i ulike stiler, farger og størrelser.

BGA Fotobutikk har rask levering, så om de mottar bestillingen din innen kl. 13.00, sendes de ut samme dag. Da kan du forvente å få det du har bestilt innen noen få dager. Og du: Bestiller du for over 599,- får du gratis frakt!

#posters #veggdekorasjon #bilder #rammer #interiør

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar