CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

Grimsvollen julemarked 2017

For et vakkert julemarked det var på Grimsvollen søndag 2. advent! Hele gaten var pyntet med fargerike vimpler, juletrær og julepynt. Vi var der kl. 13 for å levere sjokoladekake, pepperkaker og kakemenn ned til "boden" som holdt til (nesten) helt sist på julemarkedet. Julemarkedet åpnet ikke før om en time, så utstillere fikk litt tid til å sette opp ting på sine boder og de som skulle levere kaker og andre bakervarer, fikk tid til å komme med det. Pris for inngangsbillett var 30,- pr person, absolutt verdt besøket når det var så mye å se.

Her er et program som viser en oversikt over hva som skjer på julemarkedet. Vi var ikke der lenge, så etter kakelevering dro vi innover til sentrum for å gå oss en søndagstur.

Fargerike vimpler overalt.

Jeg tok en rask kikk på Grim kalenderen 2018 og så "Reinert the dog" på trykk i kalenderen! Instagram hunden fra Kristiansand har til og med kommet på trykk i Fædrelandsvennen.

Masse "ekte" juletrær til salgs.

Cake Pops med sjokolade og melis.

Grimsvollens Kolonial.

Eplemost.

Masse aktiviteter utover dagen.

Her grilles det pølser og en svær gris.

Personlige kubbelys. Noen med tekst og andre med motiv.

I ettermiddag kom endelig snøen vi alle har ventet lenge på. Gaten ble helt hvitt og det ga mye mer julestemning. Senere på dagen da julemarkedet gikk mot slutten, hentet vi de resterende kakene våres. Det hadde allerede blitt mørkt og folk dro hjemover. Langpannen med sjokoladekake hadde blitt solgt kun et stykke og 2-3 poser pepperkaker. De solgte ikke så bra for å si det sånn og de ble våte etter å ha stått ute i det tøffe snøværet. Ettersom flere hadde med seg sine kaker til salgs, kunne noen av dem ha blitt solgt mer enn andre, det skjønner vi. I stedet for at de havner i søpla, fungerer det best å fryse sjokoladekakene ned.

#jul #julemarked #julestemning #foto #grimsvollen #kristiansand

2 kommentarer

Dette så utrolig koselig ut! :-)

Kos med julemarked:)

Skriv en ny kommentar