CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

DIY: Julebord i jul & natur stil

Er dette årets flotteste julebord? Ja, definitivt! Når man selv blir invitert til årets første julebord, er det viktig å gjøre det så fint som mulig. Siden vi er veldig mange, har vi satt sammen 4 bord, og på hver sin side tilhørende benker pr. bord til et digert langbord med plass til alle. Pynt på bordene har vi lagd selv og mye av materialene har vi plukket ute i naturen som greiner, kvister, kongler og gran. Temaet på julebordet er derfor natur og jul. Synes resultatet ble kjempeflott! Man får litt julestemning av dette her og snøen på utsiden.

Bordet ble først dekket med en hvit duk, så på bordene en stor tallerken med en juleserviett på, en kniv, en gaffel, en skje og et glass til hver av gjestene.

Glasslykt med greiner og knyttet rødt bånd rundt. Juletre - oppskriften på DIY-prosjektet finner du HER.

Et kjempelangt julebord med jul og natur tema.

Da vi dekket på, luktet det julemat inne på hele lokalet. Med mange på kjøkkenet (selv jeg også var der), ble det nesten litt hektisk. Julematen på menyen var ribbe med sprø svor, kalkun, julepølse, rødkål, surkål, grønnsaker som gulrøtter, blomkål, brokkoli, poteter og brunsaus. Dette fikk jeg ikke tatt bilder av, men vi "servitører", ble som sagt veldig opptatte med å servere alle de sultne gjestene på "julemiddagen" :-)

#jul #natur #julebord #julemiddag #juletre #diy #interiør #borddekking #design #kunst

3 kommentarer

Så utrolig koselig laget til. Håper det blir et vellykket julebord

Skriv en ny kommentar