hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

Mine nyeste smykker

 • 06.01.2018 - 17:18
 • reklame | smykkene er sponset

  Nå vil jeg vise frem mine nyeste smykker fra Korspaahjertet. Det ene armbåndet Tibet Charm (sølvfarget) vant jeg i julekalenderen luke 24 i fjor, 2017. Man kunne vinne et smykke hver dag i desember frem til jul, så måtte man bare gå inn på nettbutikken og skrive det smykket man ønsket seg i kommentarfeltet på Facebook. I tillegg fikk jeg lov til å plukke ut to andre smykker fra nettbutikken deres for å skrive litt om dem. Da Korspaahjertet har så mange fine smykker, er det utrolig vanskelig å bare velge ut to, men valget falt på et uglesmykke og et gullarmbånd 18KGP. 

  Gullarmbånd HER    |    Uglesmykke HER

  Uglesmykket foran og bak. På baksiden av smykket er det rosedekor. Det er et langt kjede på 75 cm og selve ugla måler 5,1 x 4,7 cm. Jeg falt veldig for den da jeg så de søte blå safirfargede øynene og de glitrende steinene rundt. Uglas kropp er av materiale glass og fungerer som et speil, så da kan jeg se meg selv klart og tydelig.

  Dette gullarmbåndet er av material 18K gult gullplett. Det betyr at det er gullbelagt med et tynt lag av 18 karat gull og ser ut som ekte gull. Meget pent armbånd som passer til for eksempel fest.

  Smykket som vant til venstre er et armbånd som heter Tibet Charm. Fargen er Tibetsølv og jeg synes den er utrolig fin med et hjerte og mange charms rundt! Korspaahjertet har foreløpig ikke den på lager, men et lignende armbånd som nesten er ganske likt kan dere finne HER (Fashion Charms).

  Alle smykkene som Korspaahjertet selger, er nikkelfrie. Ta en kikk innom Korspaahjertet, de har et stort utvalg av smykker. Har dere noen favoritter?

  #smykker #hjerte #hjertesmykker #smykketre #ugle #mote

  3 kommentarer

  livetmitt93

  06.01.2018 kl.17:37

  fine smykker :)

  Iselin Renée

  07.01.2018 kl.17:16

  Ååh så fine :)

  Helena Westergren

  07.01.2018 kl.23:59

  så fine smykker

  Skriv en ny kommentar


  Send en privat melding
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon