CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

10 supre kameraer til bloggere

Er du en blogger, vlogger eller en fotograf som stadig er på farten? Her er noen gode kameraer som er meget lette i vekten å ha med seg overalt. Glad i å ta selfies eller å vlogge? Da er kameraer med vippeskjermer (vrinklbar display) et stort must have når du kan se deg selv når du filmer. Nedenfor anbefaler jeg 10 stilige kameraer som fungerer godt som vloggkamera eller rett og slett som "kamera man må ha med på farten".

 

Olympus Pen E-PL7 + 14-42 mm

Dette er en ekte perle - et kamera som er elegant, detaljert og passer inn i den lyse fashion-stilen! Designet er utrolig fint og det beste med det, er at det kommer med innebygd WIFI slik at det gjør bildedelingen enda lettere med et klikk. Ekstern blits og stor selfie-skjerm på 3" vil bloggere sette stor pris på, spesielt hvis man er opptatt av å ta selfies. Mange av dere som tar bilder til Instagram vil elske dette kameraet, i tillegg kommer det med mange kreative bildeeffekter.


Olympus Pen E-PL8 + 14-42 mm

E-PL 8 har ganske like egenskaper som det over, E-PL 7, men retrodesignet er litt forskjellig og i pris.


Canon G7X Mark 2

Dette vloggkameraet er definitivt et stort must-have! Jeg har sett mange kjente bloggere bruke dette kameraet når de vlogger. Utrolig god bilde- og filmkvalitet samt lyd også. Den har WIFI med NFC-paring, bred blenderåpning, rask lukketid, videoopptak i Full HD 1080p og mye mer. Skjermen? Den kan snus 180 grader opp og frem i "selfie", og ca. 45 grader ned.


Canon Eos M3 + 15-45 mm

Dette er et speilløst systemkamera som har en skjult liten pop-up blits på toppen. Den har en trykkfølsom skjerm på 3" som kan vippes opp. Ta skarpe bilder uten problemer.


Canon Eos M10 SLT kamera + 15-45 mm

Dette er Canons minste systemkamera og er et enkelt nybegynnerkamera som er lett å håndtere. Den har få knapper og ved å trykke på den følsomme skjermen kan kameraet bli fokusert på for eksempel en ting. For nybegynneren er det enklest å velge automatisk opptak hvor kameraet tilpasser seg motivet, eller selvbestemt opptak hvor fotografen kan bestemme litt eller alt selv - bare i 1080 HD-video. Kommer med WIFI/NFC.


Sony Alpha a5100 systemkamera + 16-50 mm

Det kompakte kameraet har et utbyttbart objektiv og trådløse funksjoner. God bildekvalitet og rask bildeprosessering. Den er perfekt for hverdagslig fotografering som å ta portrettbilder og naturbilder. Med innebygd WIFI med NFC kan man parre smarttelefonen eller nettbrett så den kan være fjernkontrollen for kameraet. Man kan også laste ned bilder slik at man slipper å bruke kabelen.


Sony Alpha a6000 systemkamera m/16-50mm PZ-objektiv

Kompakt systemkamera fra Sony Alpha-serien! Ta flotte bilder og spill inn full HD-video med dette kameraet! Den store 3" LCD-skjermen kan vendes 90° nedover og 45° oppover så da kan du ta flotte bilder fra alle mulige vinkler. Skulle vi sammenligne Sony a6000 og Sony a5100, så har a6000 en elektronisk søker.


Panasonic Lumix DMC-GF7 kompakt systemkamera

Et stilfullt og minimalistisk retrokamera fra Panasonic til deg som fotograferer mye. Kameraet har en høykvalitets Live MOS-sensor for super detaljnivå og minimalt med støy, selv under dårlige lysforhold.


Panasonic Lumix DMC-TZ90 ultrazoom kamera

Dette er et superzoom kamera der man kan komme tett innpå ting som er langt borte. Med 30 x zoom, 4K-video og rask autofokus får du med deg alt som skjer. Til deg som reiser mye, er på ferier er det et ålreit kompaktkamera å bruke.


Canon EOS M6 hybridkamera + 15-45 mm

Du får DSLR-egenskaper i størrelsen til et kompakt kamera. Med 15-45 mm EF-M linse, 24.2 MP sensor, vippbar touchskjerm og trådløs tilkobling kan du dele din kjærlighet til fotografi med hele verden.

 

Kanskje jeg i fremtiden kommer til å skaffe meg en av disse anbefalte kameraene. Til dags dato har jeg bare kun et kamera, Sony a3000. Skulle også ønske jeg hadde et mindre et, helst med vippeskjerm. Ellers bruker jeg mobilkameraet en god del når jeg skal ta bilder!

- Har du noen av disse kameraene?
- Hvilket kamera har du?

#kamera #fotografering #vloggere #bloggere #kompaktkamera #systemkamera

10 kommentarer

Takk for gode tips, er faktisk på jakt etter nytt kamera. Men det er så alt for mye å velge mellom. : D

Heidi Gustad: Vet det er mange kamera og typer å velge mellom.

Takk for tips! Har et stort speilreflekskamera nå, og det er kjempetungt å ta med seg steder. Hadde nok vært greit med et litt mindre kamera!

SIRI ALVÆR: Skjønner deg godt. Det er mange mindre kameraer som også har god kvalitet på bilder :)

Mange gode kameratips! Jeg har hørt så mye bra om Canon G7X jeg også. Jeg har Olympus Pen E-PL7, som jeg er veldig fornøyd med. :)

mitsuakira: Det er et kjempefint kamera, ja :) Det samme med Olympus Pen E-PL7 også. Hvilken farge har du på det?

Jeg kjøpte meg nummer to fra toppen for noen dager siden, så gleder meg til å prøve det :D

Nikita: Så kult. Det er et nydelig kamera :)

Jeg har den i sølv/sort :)

Skriv en ny kommentar