Extra Watermelon

  18.04.2017 - 14:29

Sponset av Trybe

Det beste med Trybe er at man kan få gratis vareprøver og/eller tjenester i bytte mot ærlige meninger! Hvor kult er ikke det å teste, smake og vurdere et produkt? Hvis du ikke har en bruker og har lyst til å teste ut gratis vareprøver, kan du lage deg en bruker her. Har du en bruker der fra før av, kan du enkelt og greit melde deg på ved å trykke "delta" på de produktene du vil prøve ut, etter en stund får du beskjed om du blir valgt ut eller ikke.

Tidligere har jeg fått testet og smakt på Extra Superberries og Extra Orange via Trybe. I dag har jeg mottatt en ny smak i posten: Ekstra Watermelon - en fruktig nyhet fra Extra med fantastisk god vannmelonsmak uten steinene!

Nam, vannmelon! Jeg elsker å spise vannmelon om sommeren, så nå lurer på om tyggisen virkelig smaker vannmelon. Det skal vi finne ut av. Jeg ga en tyggis til broren min (for å være snill), og spurte om han ville vurdere det etter å ha smakt. Han synes først at smaken var god, men så forsvant smaken litt etter litt. Jeg testet også, den smakte selvfølgelig vannmelon og sommer, etter noen minutter en litt svakere vannmelonsmak. Smaken forsvant?

Tygger du tyggis? Det er en fordel å tygge tyggis da det smaker godt og gir frisk pust. Siden 1930-tallet har Wrigley forsket på de helsemessige fordelene ved tyggegummi. Sukkerfri tyggis i din daglige rutine kan bidra for å beskytte tennene dine.

#trybe #extra #vannmelon #tyggis #test #prøvesmak #produkt

Påskekonkurranse: Vinn gavekort på 1000,-

  12.04.2017 - 16:20

Nå er det på tide å ta en velfortjent påskeferie! Vi kjøpte påskemat på butikken i dag, og køen til kassa var så lang. De fleste storhandler siden de neste dagene er markert som røde helligdager. Lurer på hva slags planer alle har i påskeferien? Noen drar på turer, fjellet, hytta eller skal reise langt borte. Jeg har ingen spesielle planer i påskeferien, men jeg skal kose meg med appelsiner, klementiner, Solo, Kvikk Lunsj og smågodt.

Påskekonkurranse

Siden det er påske, vil jeg tipse dere i samarbeid med Rabble, en påskekonkurranse der 10 heldige vinnere får et supergavekort på 1000,-. Vinnerne får en kode som kan løses inn på gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker, fysiske butikker og opplevelser. En stor valgfrihet for mange! Gavekortet kan du bruke på deg selv eller kanskje du vil gi det bort til en god venn? For å delta i konkurransen må du:

1. Send en mail til vinst@rabble.se og fortell hvorfor akkurat DU skal vinne.
2. Følg @rabbleofficial på Instagram.

Konkurransen starter 13. april og fortsetter helt til 17. april. Vinnerne kontaktes 18. april! Lykke til, jeg skal også delta i konkurransen :-)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

#rabble #samarbeid #påskekonkurranse #påske #konkurranse

Carmex - beskytt dine tørre vinterlepper

  10.03.2017 - 10:00

Sponset av Trybe

Jeg fikk tilsendt 4 stk Carmex leppepomader i posten som jeg har tenkt å teste ut. Carmex er en fresh og unik leppepomade med en ytterst langvarig beskyttende, samt lindrende og kjølende effekt. Leppepomaden er et must for deg med tørre og sprukne lepper. Det er viktig å passe på leppene, spesielt om vinteren når kulden setter inn. Carmex Leppepomade er definitivt en stor must-have og produktet har i årevis vært elsket av kjendiser og make-up artister verden rundt!

Carmex har eksistert i snart 80 år, og den prisbelønte Carmex-formuleringen inneholder mentol, kamfer og bivoks som gjør leppene myke og beskyttede.

Carmex leppepomade er kjent for sin prikkende følelse. Alle produkter inneholder blant annet mentol og kamfer (kjølende effekt) og salisylsyre (antiseptisk effekt), og de inneholder IKKE alkohol. De er parabenfrie og ikke testet på dyr.

 

Visste du at Carmex er ...

- et amerikansk merke grunnlagt av Alfred Woelbing i 1937 da han ønsket å kurere sine egne tørre og sprukne lepper.
- en av verdens mest populære lip balms - produktet har fått en slags kultstatus og er elsket av kjendiser og makeup artister verden over.
- den mest anbefalte leppepomaden blant amerikanske farmasøyter - 17 år på rad!

 • Krukke: Den originale krukken glir lett på leppene og gir fuktighet ved hjelp av kakaosmør. Med kamfer og mentol får leppene en prikkende og kjølende effekt.
 • Tube: Enkel påsmøring og gir leppene fuktighet med kakosmør. Har en prikkende og kjølende effekt ved hjelp av kamfer og mentol. Inneholder lanolin, som etterligner hvordan huden beholder sin naturlige fuktighet.
 • Stick: Klick-stick som er enkel å bruke, og har solfaktor 15 (vannresistent i opptil 80 minutter). Kakaosmør gir leppene fukt og man kan kjenne en prikkende og kjølende effekt ved hjelp av kamfer og mentol.
 • Comfort Care: En 100% naturlig blanding av beroligende havremel og fruktfrø-olje. Comfort Care har ikke den samme kjølende og prikkende effekten.

Min mening om leppepomadene fra Carmex: Det er første gang jeg prøver ut dette merket, så førsteinntrykket er designet. Leppepomadene fra Carmex har kraftig sterke farger der gul og rød dominerer. Logoen har fargen rød og teksten hvit - merket er godt synlig. Etter å ha prøvd produktene, vil jeg anbefale de sterkt videre da produktene lover det de lover (som er skrevet i beskrivelsen), og de beskytter leppene slik at de blir myke og fuktige. Altså: LINDRER - KJØLER - FUKTER leppene.

#leppepomade #carmex #carmexnorge #trybe #produkter #omtale #vinter #lepper

Hjertesmykker av kjærlighet

  15.01.2017 - 21:03

smykkene er sponset

Jeg har fått tilsendt 3 stk forskjellige hjertesmykker fra Korspaahjertet. Det ene var et T-Titanic halssmykke, det andre et hjertesmykke med lys og det tredje et halssmykke med hjertesten. De var utrolig fine alle sammen, og i dag har jeg funnet frem ting og tang for å ta noen produktfoto av disse.

Som pynt til T-Titanic halssmykket tok jeg i utgangspunkt temaet det marine, blåfarger og fyrtårnet som vi hadde stående i stua. En perfekt kombinasjon!

I det rosa smykkeskrinet la jeg hvert smykke for seg selv (som et enkelt produkt), og til slutt tok lagde jeg en kollasj med bildene satt sammen. De to nederste bildene er samme smykke, det første uten lys og det andre med lys.

Så fant jeg noen skjell plukket fra en strand en stund siden, og de ble strødd tilfeldig utover.

Alle smykkene sammen, i et stort kamskjell. Hjertet i midten er nesten gjennomsiktig, og med lys ser det kjempestilig ut i mørke omgivelser. Da lyser det mørkeblått.

Halssmykke med hjertesten - rød: HER

T-Titanic hjertesmykke: HER

Hjertesmykke med lys: HER

(produktfotograf)

Smykkene er bly og nikkelfritt. Smykket med lys har batteri inkludert. Besøk Korspaahjertet for å se andre produkter, tilbud og nyheter. Dere finner garantert noe dere liker! 

#smykker #hjerter #hjertesmykker #smykketre #marine #sjø #hav #design #foto #mote

Vinneren av julekalenderen på nett

  10.01.2017 - 13:25

Jeg husker som om det var i går. Det er en stund siden dette skjedde, men la oss spole tiden litt tilbake ...

Det er mandag 19. desember, 6 dager igjen til jul. Klokken nærmer seg snart 12, og jeg sitter på rommet mitt, ved PC-en. Jeg tenkte det hadde vært gøy å melde meg på forskjellige julekalendere på nett, siden jeg ikke hadde en julekalender i år (sånn sjokoladeish, men mener jeg er for stor til å ha sjokoladekalender). På nett kunne jeg kanskje vinne noe (sannsynligheten er så liten), men da må jeg huske å åpne alle de 24 lukene i kalenderen. Noen av dem stod det ett spørsmål og tre ulike svar - et av dem er riktig. Spørsmålene er oftest veldig enkle å besvare, mens andre er litt mer som "søk, let og finn". Da jeg begynner å utfylle skjemaene, ringer plutselig mobilen min.

Skjermen lyser opp, og et nummer kommer til syne. Det er et åttesifret nummer - ikke som jeg kjenner til fra før, så skal jeg ta dette nummeret eller skal jeg ikke gjøre det? Jeg velger å svare, heldigvis. Personen som ringer, spør etter navnet mitt, og jeg svarer: - Ja, det er meg. Personen bak røret sier da: - Gratulerer, du har vunnet i Hello's julekalender - en iPhone 7! Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg har aldri vunnet noe så stort som dette før. - Er det sant? spør jeg for å være helt sikker. - Ja, håper du blir fornøyd med den nye mobiltelefonen din! Tilslutt ønsker personen fra Hello meg en riktig god jul.

Det var fra mobilselskapet Hello, kjent som Norges billigste mobilabonnement i flere tester.

Julen kom, jeg ventet og ventet. Etter jul. Etter nyttår. Skulle ikke mobilen dukke opp snart?

MEN HER ER DEN! I går fikk jeg endelig mobilen i posten, jeg ble kjempeglad for å se den første gang. Å ha vunnet denne splitter ny mobiltelefonen er som en drøm (spesielt når jeg ikke har hatt iPhone før).

Tilbehør i pakken: USB-kabel, strømadapter, Apple EarPods (trådløse) og Lightning til 3,5 mm-jackadapter. En "liten" bruksanvisning og Apple-logo klistermerker følger også med.

iPhone 7   |   black   |   32GB
se andre spesifikasjoner, mobilen kan kjøpes her
annonselink

Tusen takk for mobiltelefonen iPhone 7, Hello!

#iPhone #apple #mobil #telefon #mobiltelefon #teknologi #julekalender #jul

Smykkeanmeldelse: Hjertesmykke m/ur

  07.10.2016 - 13:26

Sponset smykke - ærlige meninger

Da har jeg vært så heldig igjen som har fått tilsendt et smykke fra Korspaahjertet. Denne gangen fikk jeg velge et smykke, og smeltet da jeg så dette fine hjertesmykket m/ur! Jeg liker selv å bruke det som et smykke med ur og blir en slags "2 i 1" anheng. Passer definitivt til hverdag og fest :-)

Bildene øverst: Framside. Bildene nederst: Bakside.

Dette er et meget vakkert hjertesmykke m/ur i forgylt sølv, det er ingen tvil om. Smykkets framside har har et symmetrisk mønster med små hull i, som minner oss om mønster brukt i barokken. Smykkets bakside har blomsterdekor. Kjeden er på ca. 75 cm og selve smykket er 4,3 cm i diameter. Materiell er sølvfarget, metall. Bly og nikkelfritt. Korspaahjertet selger smykker som er testet for nikkel - 100% nikkelfritt. Smykket finner dere HER.

Hjerte med glitter.

Hjertesmykket kommer med batteri slik at det ikke er noe stress med å få kjøpt batteri - det er inkludert. Når det gjelder å stille inn riktig tid, kan man dra ut toppdelen på uret. Smykket har også en åpningsmekanisme til høyre slik at man kan åpne og lukke (maks 90 grader vinkel). Jeg synes at smykket var utrolig vakkert, både design og sølvfargen.

Bamsen min elsker smykket - det gjør dere sikkert også. Liker dere smykker? Husk å holde øynene åpne, for Korspaahjertet har ofte salg på smykker til en grei pris! Kanskje dere finner noen favoritter dere liker?

#smykkeanmeldelse #mote #anheng #sponset #smykke

Floradix Formula - jern og vitaminer

  15.06.2016 - 18:32

Sponset av Trybe

I går fikk jeg tilsendt 2 stk Floradix Formula gratisprøver på 10 ml fra Trybe / NATUR import. NATUR import er kjent som leverandør av naturprodukter og økologiske varer til det norske markedet. Floradix Formula Jern og Vitaminer inneholder jern, vitamin B2, B6, B12 og C for å redusere tretthet og slapphet. Det er flytende og består av jern og vitaminer som hjelper til med å forhindre jernmangel og kan øke energnivået, velvære og den generelle helsetilstanden din!

Hvorfor trenger kroppen din jern? Fordi kroppen til enhver tid lager nye røde blodceller gjennom en komplisert prosess som krever et daglig tilskudd av jern. Lite jerninntak kan føre til lavere oksygenopptak og næringsstoffer i blodet, og dette kan igjen føre til svekkelse av kroppen.

Det kommer en bruksanvisning i esken (les før bruk) og på utsiden ser vi hva ingrediensene er, næringsinnholdet og anbefalt dosering. Husk å riste flasken før bruk.

Unngå inntak av te, kaffe eller jerntilskudd, da disse matvarene hemmer kroppens opptak av jern. En voksen tar 10 ml to ganger daglig sammen med mat eller ca. 30 minutter før måltidet. Barn (3 - 12 år) tar 5 ml to ganger daglig. Akkurat nå har jeg 2 stk til en dags test!

Hvorfor bruke Floradix?

Lettopptagbart med juicer som fremmer opptagelsen   |   Styrkende ved tretthet og slapphet   |   Forbedring av hår, hud og negler

Jeg er veldig fornøyd med å teste ut kosttilskuddet, for det har en god frukt/grønnsak smak og passer til alle. Vanligvis tar jeg tran og fluortabletter som daglig kosttilskudd, men ellers spiser jeg frukt, grønnsaker og kjøtt for å holde meg i god form. Husk at kosttilskudd ikke bør brukes som en erstatning for et variert kosthold, så ta det når du føler du trenger det.

#sponset #trybe #floradix #trening #kosttilskudd #vitaminer #jern #formula

Designuke

  20.05.2016 - 12:46

innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

Design finner vi over alt rundt oss. Det kan være utseende og formen til et produkt eller en gjenstand. Hva tenker du om design? Tenk deg, det går ikke en dag uten at du ser noe form for design! I vår tid er det mange som finner opp kule ting som møbler i ulike stoff og fasonger. Personlig elsker jeg interiørdesign (som dere vet) og skulle ønske at jeg kunne innredet et helt hus - slik at alt passet til min smak. Hvordan ville du innredet ditt hjem? Er det noen designprodukter som du ønsker deg?

Mon Amie

Ta en titt innom RoyalDesign.no. Her finner du alt av design og møbler med kjente varemerker som House Doctor, Iittala, Hay, Skulltuna, Bloomingville og mange flere. Royal Design har Norges største utvalg av design til hjemmet. Det er enkelt å oppdatere innredningen hjemme med billige møbler og billig design som du kjøper hos Royal Design! Ved hjelp av en Royal Design rabattkode og kupongkode du finner hos Rabble, kan du få rabatt på kjøpet!

Kählervaser gull | perlemor-hvitsølv-hvit

På ScandinavianDesignCenter.no finner du innredning og design til alle hjemmets rom. Som det står i butikknavnet, får du kjøpt innredningsartikler fra over 200 skandinaviske varemerker som Marimekko, Brita Sweden, Iittala, String, Ferm Living og Muuto. Hos Rabble finner du en Scandinavian Design Center rabattkode, med blant annet 100 kroner rabatt eller 20 % rabatt på moderne møbler.

Se utvalget HER.

Ellos har nesten alt på ett sted. De har et bredt utvalg av klær, barneklær, møbler og skjønnhetspleie. Med Ellos rabattkode vil du få mellom 20 og 50 % rabatt på din bestilling i kassen. Velg mellom klær, sko, møbler og elektronikk, så hvorfor ikke kjøpe et nytt betongbord, marmorbord eller noen andre fine ting når det er så billig?

Sjekk Rabble før du handler - få rabattkoder og tilbudskuponger. Dette gjør handleturen hyggeligere på nett.

#interiør #design #inspirasjon #rabble #nettbutikker #rabattkoder

#takkformaten av Tine

  16.04.2016 - 08:16

premie fra Trybe

For noen uker siden var jeg med på konkurransen "Takk for maten" av Tine på Trybe. Mitt bidrag var en hjemmelaget kake jeg la ut på Instagram fordi jeg ønsket å takke mamma for den gode maten jeg alltid får servert hjemme. Se mitt bilde HER. Nøkkelordene var: Ekte, kjærlig, personlig. Etter en stund fikk jeg en melding om at jeg hadde vunnet premien: En stavmikser fra Braun!

Her hjemme på kjøkkenet ønsker vi velkommen til et nytt kjøkkenredskap, for stavmikser hadde vi ikke fra før av. Vi elsker enklere matlaging!

#trybe #tine #takkformaten #kjøkken #mat #stavmikser

Vinn et gavekort hos Nelly!

  15.04.2016 - 21:26

innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

Jeg er så heldig som har fått muligheten til å bli ambassadør for rabble.no, og takket være nettsiden, blir det bli enklere å nettshoppe med gode rabatter. Først og fremst er Rabble en nettside der alle rabattene er samlet på ett sted. Velg en av kategoriene på siden og de kjente nettbutikkene vil dukke opp: Nelly, Ellos, RoyalDesign osv ... Er man glad i å shoppe på nett og ofte ønsker å bestille hjem ting og tang, anbefaler jeg å bruke tilbudskupongene for å få rabatter og samtidig spare penger.

Over til konkurransen: Rabble.no skal ha en konkurranse hvor man har muligheten til å vinne et gavekort på 1000 kroner hos Nelly! Er ikke det kult? Konkurransen går ut på at det vil bli lagt ut gavekortkode på rabble.no/rabattkoder/nettbutikker/nelly en eller annen gang mellom klokken 15 og 18 torsdag 21. april. Den vil dukke opp akkurat slik som andre rabattkoder på Rabble! Forbered handlekurven din på Nelly med alt du ønsker deg, og skriv inn rabattkoden i feltet hos Nelly når den dukker opp på siden til Rabble. Her gjelder det å være rask - den første som bruker rabattkoden vinner!

#rabble #rabatt #tilbudskode #kampanje

Litt Müsli-bar er lov!

  31.03.2016 - 19:27

Sponset av Trybe

Da har jeg vært så heldig igjen som får være med på å teste ut disse to godbitene fra Trybe. Müsli-Bar med melkesjokolade og peanøtter og Müsli-Bar med havrekjeks og melkesjokolade fra Sørlands Chips, inneholder kun 99 kalorier - som gjør at du har full kontroll når godtesuget kommer. Dette er sunnere snacks som passer til før/etter trening, som mellommåltid på jobben eller til andre anledninger hvor det passer med noe sunt og godt.

Ekte snacks i små porsjoner gjør det er lett å ta med seg overalt. De lukter så godt! Begge müslibarene er dekket med sjokolade på bunnen, smaker søtt og knasende. Jeg spiste disse to på en tom mage, og gjett hvor mye de mettet!

Müsli-Bar med melkesjokolade og peanøtter: Lukter peanøtter og sjokolade. Myk og god. Litt "klissete" når jeg først tygger på det, så tar noen biter om gangen. 

Müsli-Bar med havrekjeks og melkesjokolade: Lukter sjokolade og litt havre. Denne er også myk og god. Smaken sitter godt igjen en stund. 

Som utseende ser de to müsli-barene ganske like ut på bildet, men forskjellen er at den ene har peanøtter i seg og den andre har havrekjeks. Ser også veldig godt ut.

Nærbilde av müsli-barene.

Disse to kommer jeg garantert til å kjøpe igjen, men jeg kommer ikke til å spise dem så ofte som jeg spiser smågodt. Litt godt i blant er lov, bare litt er lov!

#trybe #bar #trening #melkesjokolade #peanøtter #havrekjeks #sunt #snacks

Extra Orange Flavour

  23.03.2016 - 15:16

Sponset av Trybe

I dag fikk jeg en pakke Wrigley's Extra Orange Flavour fra Trybe. Tidligere har jeg prøvd og testet ut Extra Superberries, og nå skal jeg og to andre teste ut denne nye tyggisen med appelsinsmak.

Førsteinntrykket: Det aller viktigste førsteinntrykket er å se hvordan pakningen er designet. Den ser helt grei ut med friske farger og til høyre er det et bilde av noen appelsiner. Da jeg luktet på pakningen kunne jeg lukte god appelsinsmak.

Eat, Drink & Chew Extra

Det er 10 stk sukkerfri tyggegummi i pakningen, og mine to "testkaniner" ville gjerne like fort prøve og vurdere denne. Etter å ha prøvd tyggisen, ble vi enige om å dele våre meninger om hvordan det smakte:

Jeg (19): - Det smaker som ... mye appelsinsmak, litt "fake" i begynnelsen og smaken forsvant litt etter litt. Ganske fort, egentlig.

De andre nikket og tenkte nesten det samme:

BT (15): - Jeg tror jeg hadde tygget denne i 15 minutter maks og gått over på noe annet. Kanskje de har en bedre tyggis med mer smak i så den kunne vare litt lengre i munnen.
JH (12): - Jeg likte appelsinsmaken veldig godt, men den mangler litt smak. Tror jeg vil ta en bit til for å være helt sikker.

Positivt: Sukkerfri tyggegummi, fin tyggisdesign på pakningen og informasjonen som står på rundt tyggispakken.
Negativt: Smaken forsvant veldig fort, litt "fake" appelsinsmak og litt lite tyggis i pakningen, men den kunne ha vært bedre i selve smaken ;-)

#trybe #extra #tyggis #sponset

CK2 - Calvin Klein Parfyme

  18.03.2016 - 15:34

Sponset av Trybe

Jeg fikk tilsendt en liten pakke fra Trybe, og denne gangen var det en CK2 - Calvin Klein Parfyme (bare i en liten teste-versjon).

CK2 a new scent made for #the2ofus

Calvin Klein lanserer en ny parfyme, skapt for nåtidens ungdom, 'The Milliennials' en duft til en gutt/mann, jente/kvinne uten fordommer og stereotyper, en duft for alle - CK2.

CK2 er vågal, frisk, varm, fargerik og er med på å utrykke mangfoldet til den yngre generasjon. Reklamen gjenspeiler 4 forskjellig kjærlighetsforhold, på tvers av religion, hudfarge og legning.

gender-free, connected, love & life #the2ofus

Jeg har testet ut parfymen, og liker den veldig godt! Formen på den originale parfymen ser ut som en flaske, men bare snudd opp-ned. Lukten er frisk, urban, spennende og utforskende. Det positive er at parfymen passer til alle ungdommer (som de sa). Har dere ikke testet ut denne parfymen fra Calvin Klein, så verdt å prøve.

#parfyme #sponset #calvinklein #ck2

Cavalier Chocolatier

  30.11.2015 - 21:34

Sponset av LikenShare

I dag fikk jeg tilsendt Cavalier Belgian Chocolatier Milk Caramel Flavour og Dark Mocha fra Trybe (bedre kjent som LikenShare før). Cavalier sjokolade er en sukkerfri sjokolade laget med det naturlige søtningsstoffet Stevia. Stevia har ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

Pakningen er merket med Fairtrade - verdens største og mest kjente merkeordning for rettferdig handel. Det er bra at sjokoladene er uten tilsatt sukker, men jeg lurer på om det påvirker smaken.

Milk Caramel Flavour: Mye god smak, elsker smaken av karamell! Et stort pluss er at karamellen ikke setter seg fast i tennene.

Dark Mocha: Smaker som mørk sjokolade, en blanding av kakao og melk. Mocha er mer som en kokesjokolade. Smaken varte ikke så lenge og var litt sur. Sammenliknet med Freias melkesjokolade, så er Freia sin litt bedre. Det kan være fordi det ikke er tilsatt sukker, noe som kan ta hensyn til.

#sjokolade #likenshare #sponset

Lypsyl kolleksjonen

  22.10.2015 - 17:35

Sponset

I går fikk jeg en herlig og fin overraskelse i posten: En pakke med Lypsyl "kolleksjonen" - gjett om jeg ble glad? Etter å ha anbefalt/hatt en selvvalgt presentasjon "Ord for dagen" på skolen om "Lypyl Pure", skrev jeg også noe om det på bloggen og nå fikk jeg dette som en gave. Dette fikk jeg:

 • Lypsyl Original - Den originale Lypsylen som først ble lansert
 • Lypsyl Pure - 100 % naturlig!
 • Lypsyl Active Rescue - NYHET! Førstehjelp for tørre og såre lepper!
 • Lypsyl Aloe Vera - Leppepomade med aloe vera
 • Lypsyl Pink Care - Leppepomade med mykgjørende shea butter og et hint av delikat rosa

Jeg fikk 2 stk av "Lypsyl Pure" (!)

Nå som det er høst og snart kommer vinteren, blir det fort at vi får tørre lepper. Da kommer Lypsyl med løsningen som kan beskytte leppene!

#lypsyl #pure #naturlig #leppefettstift #skjønnhet #sponset

Bitchn´ Brows - Essential Brow Kit

  05.09.2015 - 17:18

Dette hentet jeg på postkontoret en vakker dag i august. Bitchn´ Brows - Essential Brow Kit vant jeg fra en konkurranse som jeg hadde skrevet om på bloggen for ikke så lenge siden. Det var bare helt tilfeldig hva jeg fikk, dette må være kjempebra sminke.

Om produktene:

Brow Pencil er et produkt som legges direkte på huden, som perfekt fyller åpne partier i brynet! Bitchn´ Brows pencil inneholder minimalt med oljer og fettstoffer, noe som fører til at produktet sitter på hele dagen. Passer også til de som ikke har hår i brynene (For mykere effekt, varm den på håndbaken)

Brow shadow er en tre-delt skygge, hvor man designer sin egen farge. Perfekt til bruk over brynspenn- blir like fin alene! Skyggen gir fylde og skaper et naturlig resultat.

Brow fix setter brynet på plass og gjør at det holder seg hele dagen. Et must accessory for forskjellig looker.

Jeg fikk dette settet fra HER.

#sminke #skjønnhet #foto #konkurranse

GLOSSYBOX

  04.09.2015 - 16:53

Annonse

Jeg var en av de heldige som vant og fikk tilsendt to GLOSSYBOX (skrev om dette før i en annen bloggpost). Det er min første GLOSSYBOX forresten, da jeg åpnet pakken føltes det ut som å ha bursdag. Bare se hvordan det er pakket inn, da! Eske i eske. Så vakker og fin. I den lyserosa esken var alle produktene lagt så pent. 

Det var knyttet rundt en sort sløyfe rundt tingene, pakket inn så fint. Det første jeg la merke til var mønsteret på esken og "Front your body" som en presentasjon for månedens eske.

Bak stod det hva som var i eska (forskjellig hver måned).

Dette fikk jeg i månedens GLOSSYBOX, August:

WELLA PROFESSIONALS EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion - Lansering!
BB-lotion er for håret fra Wella Professionals nye stylingserie EIMI! Den tilfører næring og gir deg sunt og glansfullt hår uten frizz. Den inneholder både UV-beskyttelse og varmebeskyttelse.
Originalprodukt: 245 kr/100 ml

 

GLAZEL VISAGE Lip Pencil
Gi leppene en fyldigere look og hold leppestiften på plass med denne herlige leppepennen. Den har en lett og kremete tekstur.
Originalprodukt: 129 kr/st

 

MAY BEAUTY The Incredible Face Mask
Den verdenskjente ansiktsmasken The Incredible Face Mask renser huden i dybden, fjerner hudormer, døde hudceller og overflødig fett. Resultatet er en friskere, glattere og en jevnere hud.
Originalprodukt: 249 kr/5 ansiktsmasker + pensel

 

MAKE UP STORE Eyedust, Various colors
Skap forskjellige looker til hverdag og fest med denne lekre Eyedust-skyggen fra det populære varemerket Make Up Store.
Originalprodukt: 145 kr/st

 

EMITÉ MAKE UP Eye Shadow Brush, E144
Fremhev øynene dine ved hjelp av denne øyenskyggebørste fra det profesjonelle makeup-merket Emité Make Up. Den kjegleformede børsten er perfekt for å skape dybde på globallinjen.
Originalprodukt: 250 kr/st

 

GARNIER Pure Active 3in1 - Bonus!
Garnier har samlet tre produkter i en formel. Produktet tilfører huden næring, forebygger urenheter og kan brukes som både rens, skrubb og ansiktsmaske. Ikke glem å påføre en fuktgivende krem etter behandlingen.
Originalprodukt: 79 kr/150 ml

 

Summerer vi alt dette etter hva produktene koster, blir det 1097,-, men hvis du vil bli abonnement, sparer du mye mer!

Det er så spennende å få tilsendt overraskelser i posten hver måned, med 5 forskjellige skjønnhetsprodukter som kan man kan prøve og teste ut. Det er også fint å finne ut hvilken man liker best. For meg så liker jeg alltid å prøve ut nye ting. Det koster 179 kr for løpende månedsabonnement, eller 899 kr for 6 måneder eller hvis du velger å abonnere i 12 måneder, for 1679 kr (da sparer du mer). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer da frakt og toll er inkludert i prisen. Les mer og bestill HER!

#glossybox #eske #august #konkurranse #blogg

Slik får du lavest mulig lånerente

  22.06.2015 - 16:28

Tar du opp et boliglån på 2 millioner kroner, med 3,5% effektiv rente og 25 års løpetid, må du betale et månedelig terminbeløp på 10.062 kroner. Reduseres renten med én prosent til 2,5 %, blir det nye terminbeløpet på 9.022 kroner. Det gir en månedlig besparelse på 1.040 kroner, og en reduksjon i rentekostnadene totalt sett på 312.000 kroner. Så mye penger er det altså du kan spare på å få ned boliglånsrenten med kun én prosent! Er lånebeløpet høyere og løpetiden lengre, blir besparelsen desto mer. Det samme gjelder for andre type lån som billån, forbrukslån eller kredittkort. Jo lavere rente du får, desto mindre må du betale i rentekostnader.

Fremgangsmåten til lav rente:

Sammenligne

Uansett hvilket type lån du ønsker å ta opp, er det viktig å sammenligne lånerenten de ulike bankene kan tilby deg. Går du for det første og beste lånet du kommer over, er det stor sannsynlighet for at du går glipp av den beste renten du kunne fått.

Siden bankene i stor grad fastsetter renten individuelt, er det først og fremst viktig å få oversikt over hvem som tilbyr det lånet du behøver. Deretter kan du trygt sende lånesøknad til flere banker for å se hva de kan tilby deg i renter og betingelser. En lånesøknad er nemlig ikke bindende før du eventuelt aksepterer lånetilbudet du mottar. Når du har innhentet flere lånetilbud velger du ganske enkelt den banken som gir deg lavest mulig rente.

 

Forhandle/prute

Selv etter at du har tatt opp et lån er det mulig å få redusert renten. Ofte er det ikke mer enn å ta en telefon eller sende en e-post, for å gi beskjed om at du ønsker en lavere rente. Har du vært kunde en stund, og/eller har bedre økonomi, kan dette blant annet brukes som forhandlingskort for å enklere kunne prute ned renten. Et annen scenario er om du har fått et lånetilbud fra en annen bank som tilbyr lavere lånerente enn den du har i dag. Da kan du gi beskjed til din nåværende bank om de kan matche denne renten, og gi uttrykk for at du flytter lånet om de ikke gjør det. Husk at bankene nå for tiden har gode marginer, og tjener dermed penger selv om lånerenten reduseres.

 

Refinansiere

Refinansiering av lån er mest aktuelt for deg som har dyre lån og kreditter. Kredittkortgjeld opererer gjerne med en høyere rente (utover rentefri periode) enn hva du finner i andre typer lån. Dersom du ikke greier å nedbetale kredittkortgjelden raskt, vil det nesten alltid lønne seg å refinansiere gjelden. Det kan du gjøre enten ved å forsøke å bake det inn i boliglånet, eller ta opp et forbrukslån. Så lenge renten er lavere, vil du spare penger siden det reduserer lånekostnadene. Pass på at du ved refinansiering av lån faktisk bruker det nye lånet til å nedbetale annen gjeld. Hvis ikke kan det være begynnelsen på en økonomisk situasjon det kan være vanskelig å komme seg ut av.

For å få en bedre forståelse om privatøkonomi, anbefales økonomisiden finanssans.no.

#annonse #lån #lånerente #boliglån #økonomi #refinansiering

Snacks: Beef Jerky Peppered

  30.04.2015 - 20:07

Sponset av LikenShare

Spise kjøtt som snacks? Aldri prøvd før, men i går fikk jeg tilsendt en pakke med snacks. Det er biff av oksekjøtt. Førsteinntrykket var: "Nam, dette ser godt ut!", men etter å ha tatt 1 - 2 biter ble det sterkt for meg. For mye salt, sukker (?). Broren min likte det veldig godt, og hadde lyst på mer. Min ærlig mening: Greit nok, men dette ble for sterkt (måtte drikke en del liter vann etterpå). 

#likenshare #sponset #mat #kjøtt #snacks

Extra Superberries

  17.04.2015 - 20:10

Sponset av LikenShare

I dag fikk jeg en pakke Wrigley's Extra Superberries tilsendt i posten. Nam, så godt det ser ut! Vanligvis tygger jeg sjeldent tyggis, så dette var nesten noe helt nytt. Tyggispakka har et fint design. Tyggisen gir god frisk smak og et stort pluss er at den er sukkerfri. Smaken forsvant veldig fort, men ellers er den helt grei. Det er 10 tyggis i en tyggispakke.

#tyggis #extra #superberries #likenshare #sponset #anbefaling

Kule solbriller

  07.03.2015 - 19:53

Sponset av Superkul

På tirsdag kom endelig pakken som jeg har ventet på. Jeg var litt i tvil hvilken pakke jeg skulle velge: Enten Jentepakke eller Pilot / Wayfarer pakke, men så valgte jeg det andre. Disse to som jeg fikk tilsendt ble valgt ut av Superkul, og jeg synes de var kjempefine.

Ta gjerne en titt innom Superkul HER! Lover dere at det er masse fint å finne der.

#superkul #solbriller #sponset #mote

Det Nye på tilbud

  23.02.2015 - 14:45

Sponset

Plutselig har vi kommet til den uka vi har vinterferie. Det er på tide å legge alt som har med skole bak seg og heller finne på noe gøy å gjøre i ferien. Det skal jeg gjøre når jeg er ferdig med skoleoppgaven.


I forrige uke var jeg så heldig å få tilsendt Det Nye i posten. Jeg blir alltid glad når det dukker opp ting i posten! Etter å ha bladd igjennom Det Nye, så jeg med engang at det var masse interessant å lese om! Og inspirasjoner ...

Magasinet inneholder alt fra reportasjer, mote, skjønnhet, livsstil, interiør og mye mer. Det er også konkurranser i hvert nummer og akkurat nå i dette nummeret kan dere vinne smykker fra dyrberg/kern verdi 9000 kr og de trekker hele 4 vinnere!


Det var vanskelig å kunne si hva jeg likte best, men jeg synes det var masse inspirasjon i magasinet. Og med inspirasjon kan jeg sitte i timevis med magasinet i fanget. 

Lyst til å prøve abonnement av Det Nye?
Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!

Se tilbudet HER.

#DetNye #magasin #anbefaling #sponset

Lambi Gourmet

  13.12.2014 - 17:33

Utvalgt som testpilot

For noen uker siden fikk jeg vite at jeg ble testpilot for Smartson, for produktet Lambi Gourmet. Jeg fikk hentelapp og i dag hentet jeg pakken på postkontoret som så sånn ut: 

Jeg gleder meg til å teste ut Lambi Gourmet kjøkkenpapir. Det sies at papiret har god oppsugingsevne og bra slitestyrke.

#smartsonlambi #lambigourmet #lambi
#testpilot #smartson 

Hjertesmykker

  23.11.2014 - 18:08

Sponset via Sponsetblogg

Akkurat nå er jeg innom nettsiden til hjertesmykke.no for å se på smykker. Jeg elsker smykker, bare så det er sagt. Alltid koselig å gi som å få.

Nettsiden hjertesmykke.no ble startet opp i høst 2014 av Kristin. Det er en nettbutikk som selger håndlagde smykker som formidler mening. Smykkene er unike og kommer blant annet fra den amerikanske leverandøren Lisa Leonard. Alle smykkene fra hennes kolleksjon er laget med utgangspunkt i den kjærligheten vi ser i barna og ikke minst vakre tanker som oppstår i hverdagen og mellom mennesker som elsker hverandre. 

Noen flotte smykker som jeg fant:

1. Navnesmykke i gull HER
2. Navnesmykke med fødselsstein HER
3. Navnesmykke i 14 karat hvitt gull HER
4. Drømmefanger HER
5. Sølvsmykke med to initialer HER
6. Smykke med en initial HER
7. Sølvsmykke med tre initialer - Medium sirkel HER
8. Gullbelagt smykke i 24 karat - Medium sirkel HER
9. Monogram i hjertet HERBesøk Hjertesmykker:
NETTBUTIKK
 
| FACEBOOK

GLOSSYBOX - eksklusiv boks med skjønnhetsprodukter

  16.10.2014 - 17:06

Er du interessert i sminke og skjønnhet? Da er GLOSSYBOX garantert noe for deg!

Hva er GLOSSYBOX?
GLOSSYBOX er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!

Som GLOSSYBOX-abonnement mottar du hjem i posten en gang i måneden en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter. Du kan velge om du vil ha et løpende abonnement eller et tidsbestemt abonnement. Du står fritt til å velge! Esken som inneholder skjønnhetsprodukter kommer fra både internasjonale og norske merker. Produktene kan både være sminke, hudpleie, hårpleie, parfyme eller lignende fra skjønnhetsverden og er vanligvis mindre enn originalproduktet.   


hjemmesiden deres kan dere finne informasjon om produktene og tips om hvordan du best bruker dem. GLOSSYBOX skal være som en overraskelse, du vet aldri hva du får (de tilpasser dette etter hvilke produkter du legger til i din skjønnhetsprofil). HER kan du registrere deg som kunde. 

Ny kunde, hva får du?
Det er ikke esken du ser under "Månedens eske" på hjemmesiden som blir din første, men det vil være en overraskelse. De prøver så godt å sette sammen innholdet i esken din basert svarene i din skjønnhetsprofil og hvilke produkter og merker de samarbeider med den måneden. Skjønnhetsprofilen fungerer altså som en retningslinje. Tanken med GLOSSYBOX er at du får muligheten til å prøve produkter og merker som du kanskje ellers ikke hadde testet, slik at du kan finne nye personlige favoritter. Du kan alltid oppdatere skjønnhetsprofilen gjennom å logge inn på kontoen din og klikke på "min skjønnhetsprofil". Om du lurer på flere ting, kan du sjekke ut FAQ HER

Mine tanker om GLOSSYBOX
Dette er jo så spennende å få tilsendt overraskelser i posten hver måned, med 5 forskjellige skjønnhetsprodukter som kan man kan prøve og teste ut. Det er også fint å finne ut hvilken man liker best. For meg så liker jeg alltid å prøve ut nye ting. Det koster 179 kr for løpende månedsabonnement, eller 899 kr for 6 måneder eller hvis du velger å abonnere i 12 måneder, for 1679 kr (da sparer du mer). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer da frakt og toll er inkludert i prisen.

Noen flotte esker som har kommet ut til nå:

Hvilken har du lyst på?

Følg GLOSSYBOX på:
Twitter   |   Facebook   |   Pinterest   |   Youtube   |   Instagram

got2b hårprodukter

  29.07.2013 - 22:10

Jeg var en av de 5 heldige vinnerne fra denne konkurransen, som vant: 2sexy mousse, 2sexy Hairspray, Oil-licious styling oil og Beach matt salt spray. Pakken fikk ikke plass i postkassa, så jeg måtte hente den på postkontoret.

Jeg er veldig fornøyd med de tilsendte hårproduktene. Jeg skal senere ta i bruk dem.

Catzy produkter

  11.06.2013 - 19:18

Jeg fikk en pakke i posten og da fant jeg ut at jeg hadde vunnet Catzy konkurransen som ble holdt på kampanje.blogg.no en stund siden. Catzy sendte ut premiene ca. 7. juni og jeg fikk den i dag (det tok ikke lang tid). Se konkurransen + vinnerne.


Pakken inneholdt hele Catzy-serien; Mousse, spray og tørrsjampo. Dette er noen fantastiske produkter! Gleder meg til å prøve ut det jeg har fått.

Nå finner du nytt produkt fra Catzy i butikkene! Catzy tørrsjampo absorberer fett og olje fra hårrøttene, så du slipper følelsen av å ha fett og flatt hår, selv når du ikke rekker å vaske det. Catzy tørrsjampo gir også håret volum og fylde. Med en naturlig og frisk duft gir Catzy deg det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Catzy produktene får du kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, samt hos Vita, Europris og SparKjøp.

Fiffit.no

  01.06.2013 - 22:02

Sponset av FIFFIT via SponsetBlogg


FIFFIT er en motebutikk med moteklær for både damer og herrer, og de setter fokus på å levere moteklær til konkurransedyktig pris. Noen av merkevarene de fører er Prada, Gucci, Versace, Calvin Klein, U.S. Polo Assn, D&G, Casio, Replay, Armani, Carerra, Diesel, Levis, Roberto Cavalli, Paul Frank, Rocco Barocco og mange flere.

FIFFIT.no samarbeider med en grossist i Italia som igjen samarbeider med diverse kjente merker om produktene de kan tilby. FIFFIT.no er en lett og oversiktlig nettbutikk som er enkel å handle i, og de fører god service.

Jeg tenkte å skrive om noe som jeg ønsker meg når jeg er innom FIFFIT sin nettbutikk. Jeg er på leting etter nye armbåndsur siden jeg bruker ofte mobilen for å se på hvor mye klokka er og sånt. Jeg har egentlig ikke armbåndsur akkurat nå ...

Casio LTP 1259D 7B - pris: 429,-
Sølvfarget og mineralglass armbåndsur - veldig fin farge! Rustfrittstål. Les mer her.

 

Casio LTP 1130N 7B - pris: 549,-
Gullfarget stålarmbånd og tåler vann. Les mer her.

 

Casio LTP 1283D 2A2 - pris 476,-
Stålarmbånd og mineralglass. Nydelig i mine øyner. Les mer her.

Disse armbåndsurene er så fine! Ta gjerne en titt innom nettbutikken dere også, kanskje dere finner noe som dere liker der?

Sponsored Video: Raidens for Victory

  21.05.2013 - 22:00

 If you're not IN the game, you will never WIN. Get IN the game on Betsafe.com

Betsafe casino ble etablert i 2006 og har i løpet av denne perioden blitt et av de mest anerkjente casino på nett. I dag har Betsafe over 450 000 medlemmer fordelt på over 100 land og er dermed en av de mest tiltrodde spillstedene blant casinoentusiaster. Dette er en nettside for dere som liker å spille og vinne. Her kan dere spille Sportsbook, Casino Red, Casino Black, Poker Black osv ... Dette tilbyr Betsafe:

 • Trivelig og meget hurtig kundeservice
 • Gode casinobonuser og tilbud
 • Svært godt utvalg av spilleautomater - har to ulike casinoer.
   

 

Min favorittfilm

  15.05.2013 - 21:17

Nå skal jeg skrive litt om en film jeg har sett og som jeg synes er verd å anbefale! Det finnes utrolig mange spennende filmer å se, men har du sett denne filmen? De fleste av oss i dag kjenner sikkert igjen denne filmen som jeg skriver om her.

Titanic

Hva filmen handler om:
Titanic er en film som handler om da en 102 år gammel dame, Rose DeWitt Bukater, som forteller om sitt liv da hun var ung og som overlevde da båten sank. Hun ble oppdaget fordi det var en gruppe forskere som dro ned til havet for å lete etter den dyreste diamant i vraket Titanic. De fant ingen verdifulle ting, alt var ødelagt, men de fant en tegning som var låst inne i et skap. Det var ei ung og vakker kvinne med den berømte diamanten rundt halsen. Tegningen ble vist på TV og den 102 gamle Rose DeWitt Bukater kjente igjen tegningen av seg selv. Hun tok da kontakt med forskerne og fortalte sin historie om hvordan skipet sank og hvordan hun opplevde dramaet.


Skipet "Titanic".

I filmen blir vi kjent med unge Rose, hennes mor og Roses forlovede Cal Hockley på "skipet som aldri kunne synke". Rose vil ikke gifte seg med Cal, fordi hun ikke elsker han. Men det gjør Roses mor, hun elsker han og pengene hans. De reiser på første klasse, og soler seg i rikdom på den store båtens øverste dekk, mens rotter løper i korridorene bare etasjer under.

Vi blir også kjent med Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), en fattig gutt. En dag vinner han to billetter på 3.klasse til Titanics første tur i et pokerspill. Jack er en livsnyter av dimensjoner, og en kjempeflink tegner. Han ser Rose, og blir fascinert av hennes vakre vesen. Han blir stadig minnet på at hun ikke er hans klasse, men får henne ikke ut av tankene.

Rose føler seg innesperret og oversett. Ingen tar hensyn til hennes følelser eller hennes tanker. Hennes mor er kun opptatt av rikdom og ære, og mener kun at hun skal gifte seg med rike Cal, slik at familien ikke skal miste rikdommen. Cal elsker Rose, men kjenner ikke kvinnen han er i ferd med å gifte seg med. Rose vil ikke bli styrt resten av live sitt så hun bestemmer å ta sitt eget liv ved å hoppe fra den store båten. Hun hopper ikke, men Jack klarer å få henne til å stoppe. Det var da denne hendelsen som skal ha forandret hennes liv.

Vi følger Rose og Jack dagene før Titanic synker, og tar del i deres sterke kjærlighet som trosser klasseskillet og vanskelige holdninger de møter. Sammen opplever de fine stunder og den mest fantastiske kjærligheten to personer kan oppnå, og de bestemmer seg for å leve sammen resten av livet. Når moren og Cal finner ut av dette, prøver de å gjøre alt for å unngå de å treffe hverandre.Klokka 23.30 den 14. april 1912 treffer Titanic et isfjell, etter hvert begynner båten å ta inn store mengder vann. Noen få timer senere synker båten.
Båten var utstyrt med altfor få livbåter, men det var jo ment at båten ikke kunne synke. 1517 liv går tapt i tragedien, og 2223 mennesker var med Titanic på sin første tur.

Rose og Jack havner i det iskalde vannet, Jack hjelper Rose opp på en av dørene av det synkende skipet. De snakker hele tiden for å ikke sovne for alltid. Tilslutt må Jack gi opp. Mens Rose blir reddet i siste sekund. Hun var en av 6 som overlevde fra det kalde vannet. Det var bare 1 av 20 redningsbåter som kom tilbake. Det var derfor Rose fortalte denne historien til alle.

Hva jeg synes om filmen:
Jeg synes den var spennende, dramatisk og romantisk. Filmen var ganske lang som varte 3 timer og 17 minutter. Den gjorde inntrykk fordi den historien var sann og det er en "gjenfortalt" historie som gir rørende følelser og tanker. Man kan også lære noe av den filmen som for eksempel å komme seg raskest ut av skipet, tenke kjapt og "sannheten er nøkkelen".

Se trailer:

Det finnes mange trailere til filmen, den jeg har valgt ut er den eldste (1997).

Hvis dere har sett filmen som jeg har skrevet om i dette innlegget og vil se noen andre filmer, hva med å ta en titt innom denne topplista? Der finner du liste for klassiske Casino filmer og spennende vurderinger. Sannsynligvis har du kanskje sett noen av disse filmene, men hvis du ikke har sett dem så må du vite at de er "må se" filmer for enhver casino-fan. Du vil også finne kule klipp fra deres favoritt-scener fra filmene. Kos deg!

Honey Boo Boo

  17.04.2013 - 10:04

I går kveld fikk jeg en pakke i posten. Det var fra en konkurranse som jeg vant på blogg.no og den konkurransen het "Vinn kule Honey Boo Boo effekter!".

Jeg var en av de 30 heldige bloggerne som fikk tilsendt en T-skjorte og solbriller!

Logodesigneksperten - Best på logodesign

  05.03.2013 - 23:00

Sponset gjesteblogg-innlegg

Retningslinjer å huske når du lager en logo
Hva kreves det for å komme opp med et godt logodesign som får alles oppmerksomhet, og hjelper deg i å garantere bedriftens stødige trafikk? Forberedelsen for å lage en ny logo er en lang og kurvete vei, men den trenger ikke å være vanskelig. Når du vet hva du gjør, og liker det, vil du se at du nyter å lage en logo. Men først og fremst vil du trenge noen få ting for å komme i gang med logodesign. Fra planleggingsstadiet til å faktisk lage en logo, trenger du kunnskaper og ideer.

Start på begynnelsen. For å lage en logo, må du begynne med penn og papir. Om du skal ha logoen gjort av et designbyrå, vil de sannsynligvis starte med penn og papir også. På brainstorming-stadiet, vil de liste ned viktig informasjon om bedriften din, slik at de vet hvor de skal fokusere og hvordan de skal pakke inn designet. Enhver bedrift har et unikt mål; alle har et sett av verdier eller symboler som de ønsker å leve ved. Alle disse er essensielle når du lager en logo. Jo mer du vet om bedriften, jo flere elementer kunne du velge mellom når du designer logoen.

Kort ned valgene. Samtidig som at du skal liste ned alt som kan være viktig i å lage logoen, vil ikke alle forslagene bli brukt. På dette punktet vil du være nødt til å tenke på de mest viktige, og utelate resten. En enklere logo kan faktisk formidle et større budskap, som betyr at færre elementer involvert vil få det til å se renere og mer sofistikert ut. For å oppnå dette, lag en liste over tingene du er sikker på at du vil ha i logoen din. Lag enda en liste over tilleggsvalg, bare i tilfelle førstevalgene ikke fungerer godt.

Arbeid med symbolikk. Du vil vanligvis ikke kunne tolke verdiene til bedriften din bokstavelig. Men du kan finne objekter eller former som fungerer i å representere dem symbolsk. Et klassisk eksempel er duen som et symbol på fred, men du kan prøve noe mer originalt. Unngå de som har allerede blitt sett mange ganger i logoer. I stedet kan du prøve å komme opp med noe originalt, noe bedriften din vil være kjent for. Når du lager en logo, handler det om individualiteten til bedriften som skal bruke den.

Få det til å fungere sammen. Enda en påminnelse når du lager en logo er at du burde forsikre deg om at elementene fungerer sammen. Ikke bruk motsigende symboler fordi de vil stille spørsmål om motivet til bedriften din. Du må også gjøre dette med farger - velg komplimenterende farger, eller de som hører til den samme fargepaletten, slik at det ikke ser ut som om du har valgt fargene tilfeldig. Farger har stor innvirkning på det helhetlige utseendet til designet ditt. For videre detaljer til hvordan du designer en logo, burde du sjekke ut eksempler på internett, og lære fra de.

Her er noen eksempler som er blitt brukt:

Bilde: Logodesigneksperten

Clump Defy mascara

  16.12.2012 - 16:29

Mandag 10. desember fikk jeg et "kort" fra Posten. Det var et "kort" som stod noe med at jeg skulle hente en pakke som var ankommet hos POSTEN. Hva kan det være? Pakken var for stor til å sendes i postkassa, så da ble den levert til nærmeste postkontor. Onsdag 12. desember etter skolen, tok jeg turen innom Posten for å hente pakken.

Jeg vant en konkurranse som kampanje.blogg.no hadde holdt for noen uker siden! Det var flere hundre bloggere som ønsket å prøve mascaranyheten Clump Defy mascara fra Max Factor. Jeg var en av 200 heldige som fikk prøve den før alle andre!


//google

Litt om mascaranyheten:

 • Clump Defy formulaen inneholder ingredienser som voks og leire, dette gir deg tykkelsen du kan bygge og bygge på.
 • Ny børsteteknologi: Børstehårene er nøye plassert med tette, jevne mellomrom. Dette forhindrer at klumper i det hele tatt kan ta form.
 • Børsten er buet for å omfavne vippene dine. Dette gir deg skreddersydd volum!

Siden ingen klumper dannes og den garanterer en klumpefri overflate kan du med enkelhet påføre mer produkt utover dagen - rett fra skole eller jobb til en kveld med jentene kanskje?


Clump Defy mascara lanseres over hele Norge i februar 2013. Nå før jul selges den eksklusivt kun hos H&M. Veil. pris er 179,-

- Har dere prøvd Clump Defy mascara?

Viaplay - Film online

  05.12.2012 - 20:19

"Viaplay er Skandinavias ledende nett-tjeneste for film, TV-programmer og sportssendinger. Her har du alltid tilgang til den siste og mest populære underholdningen. Når som helst, hvor som helst. Start i dag!"Liker du å se på TV? Jeg anbefaler Viaplay hvis du liker TV, film og sport. Det som er så bra med Viaplay er at man kan se så mye man vil - og når du vil! Du kan se online film, det er lett, så trenger du ikke leie en film. Nå kan du betale en ubegrenset til en fast lav månedspris fra 49,- i måneden.

 • Du kan se hele sesonger av de populæreste TV-seriene dine
 • Det er markedets beste filmutbud
 • De beste sportsrettighetene

Du kan også se direkte i din PC/Mac, Smart TV, nettbrett og på mobilen. Bedre blir det ikke! Nå kan du prøve ut en av disse pakkene. Den første måneden koster 0,-

 • TV: Hele sesonger og forhåndsvisninger av dine favorittserier, 49/mnd
 • TV + Film: Dine favorittserier blandet med tusenvis av filmer for bare, 79/mnd

Selg gull du ikke bruker, tjen penger!

  25.11.2012 - 14:53

Har du lite penger og trenger penger? Nå kan du finne fram gullet som du ikke lenger har bruk for og selge det. Nå trenger GullAdam ditt gull, er du villig til å selge det? Du får godt betalt tilbake og prisen for en gullgjenstand avhenger av gullinnholdet og vekten. GullAdam trenger ditt gull for å lage nye smykker og gjenstander. GullAdam har butikker i Oslo, Bergen, Tromsø og Bodø. Du kan komme innom en av butikkene for å få en gratis verdivurdering av gullet ditt og selge det. Husk at butikkostnadene er lavere enn ved gullturné. Derfor kan de tilby en høyere pris på gullet ditt i deres butikker.


Pris som ble utbetalt for gull som ble solgt.

 • Gullsmykker som selges i norske gullsmeder har ofte et gullinnhold på 14 karat.
 • Eldre gullsmykker, som gullringer, har ofte et gullinnhold på 18 karat.
 • Vekten på en forlovelsesring kan beregnes ut fra ringens bredde. En 2 mm bred gullring veier cirka 2 gram, en 5 mm bred ring veier cirka 5 gram og så videre.
 • Forgylte smykker kan ofte være vanskelige å skille fra gullsmykker. Hvis gjenstanden eller smykket mangler stempler, kan det tyde på at gjenstanden eller smykket ikke består av massivt gull. Vi betaler ikke for forgylte smykker og gjenstander.

CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits