hits

Annonser og samarbeid

Sammenlikne priser fra de beste cateringene

Reklame | Cateringo

Du har fått jobben med å bestille mat til sommerfesten på jobb. Nå står festens suksess og faller på ditt valg av cateringleverandør. Så finner du løsningen: Cateringo - den nye plattformen for å sammenlikne priser på catering! På Cateringo kan du se menyene til nøye utvalgte cateringer i Oslo, Akershus og omegn på ett sted. Du sparer både tid og penger, og du kan være sikker på at du får den beste maten til ditt arrangement.

For eksempel finner du deilige og velsmakende matretter som tapas, fingermat og kanapeer, buffet og koldtbord, påsmurt, selskapsmeny, varmretter, grillmat, asiatisk og indisk, kake og konditori, salater og rawfood, julemat.

Cateringo har til nå bistått med god mat til over tusenvis av fornøyde kunder. Dåp, konfirmasjon, bryllup, samling med venner og familie - ingen anledning er for liten, så lenge man bestiller til minst 10 personer. De kan også bistå med kokk, servitør og bartender.

Gründer Thomas Næss Thoresen forteller at de mest populære rettene avhenger av tid på året: "På sommeren går det mye i grill og tapas, mens folk gjerne bestiller koldtbord og buffet på vinterstid. På vårparten og sommeren er det også veldig populært å leie kokk til å grille fersk grillmat på stedet."

"Servitører trenger man til alle årstider, enten det er bryllup eller firmafest. Men, det blir gjerne flere bartendere på sommerstid", sier han lattermildt. "Det er jo deilig å få drinkene mikset av de som kan det".

Foreløpig finnes Cateringo kun i Oslo og Akershus, men tjenesten skal utvide til de øvrige storbyene i Norge løpet av første halvdel av 2019. Thomas forteller at de har fokus på kundene i alle ledd: "Vi har sikret at vi kan levere kvalitet på alle områder i hovedstaden først, for deretter å kunne tilby våre tjenester til resten av landet. Når vi nå får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene våre er vi sikre på at vi kan tilfredsstille alle som trenger god cateringmat."

Når man leser referansene til Cateringo skjønner man godt hva han mener. I skrivende stund har Catering levert til over 9200 fornøyde kunder! Det er nok uten tvil en ekstra trygghet i at man har en "personlig concierge" som kan bistå med bestillingen.

Thomas forteller at de gjerne yter litt ekstra for at du som kunde skal få akkurat det du vil ha: "Vi er her for deg. Ta kontakt med oss for å få skreddersydd en meny til ditt arrangement - eller bare få et prisoverslag!"

Se hele utvalget og øvrige tjenester på www.cateringo.no.

Cateringo støtter "Vann for livet" - et vann- og hygieneprosjekt i regi av Røde Kors. De donerer 10,- av hver bestilling som blir gjort!

#catering #cateringo #mat #matglede #festmat #matretter

Extra White Sweet Mint

Reklame | Sponset av Trybe

Dere husker sikkert at jeg tidligere har skrevet og testet andre lignende Wrigley Extra tyggispakker med watermelon-, orange- og superberries smak. De har falt godt i smak hos meg. Nå er det bare å teste en ny smak: Wrigley Extra White Sweet Mint, og skrive hva jeg synes om produktet.

I går dukket tyggisen opp i postkassen pakket inn i en stor pakke med bobleplast. Jeg kan ikke huske at det var denne typen tyggis jeg søkte på ... altså hvordan så pakningen ut igjen? Jeg sjekket opp på nettsiden Trybe der jeg mottok den. Det var tyggisen "Professional White Wrigley's". Nesten helt lik pakning, men da får jeg heller skrive om den jeg har fått tilsendt for denne gang.

Det første jeg legger merke til, er designet på pakningen. Fargene er hvit, sølv og lyseblå. Ganske avslappende og kalde farger. Extra White er sukkerfri, og jeg synes den gir frisk mint smak og virker kjølig og forfriskende. Det smaker på en måte som tannkrem med mint. Det som er bra, er at Extra White motvirker misfarging av tennene. Misfargingen kommer av at å drikke for mye kaffe, te, rødvin osv. Ved å tygge Extra White hjelper du tennene dine med å beholde sin naturlige farge. Kan du få friskere tenner av å tygge denne tyggegummien? Svaret er ja, hvis du for eksempel er ute og ikke har muligheten til en tannpuss, kan en tyggispakke fra Wrigley's Extra White være greit også etter måltid. Da får du friskere pust og hvitere tenner på et blunk, men for all del ikke erstatt tyggis med tannbørsten.

#trybe #extra #tyggis #sweetmint

Dette bestilte jeg på Members + tips om spesialtilbud

reklame | Members.com

Jeg vil gjerne tipse dere om en superkul shoppingsklubb og nettbutikk som heter Members. Der kjøres det masse spennende og gode tilbud hver dag hele uken på alt fra mote, accessorier, skjønnhet og interiør. Du kan spare opptil 30-70%! Kampanjens varer er ofte begrenset, og her er prinsippet "førstemann til mølla" som gjelder. For å kunne se alle de fantastiske varene, må du være medlem, altså registrere deg gjennom Facebook eller lage en ny konto. Det er gratis å bli medlem og du forpliktes ikke til å handle noe. Er du en ekte shopaholic vil du bli overrasket over prisene på merkeklærne og veskene som selges der - mye billigere enn direkte hos produsenten. Det er originalprodukter og garantert ekte vare! 

Jeg har i samarbeid med Members fått muligheten til å plukke ut noen produkter derfra som jeg kunne tenke meg å skrive om. Det var så vanskelig å finne ut hva jeg ville ha da det var så mye å velge mellom. Jeg satt lenge og klikket meg rundt på siden og kom frem til disse produktene:

 

👜 Veske fra LUISA VANNINI: Audrey

- LOOK AT THIS! Denne vesken er så utrolig nydelig! Jeg elsker designet med et hjerte og en sløyfe på. Det er en ekte designerveske som er laget av 100% cow leather. Egentlig hadde jeg lyst på vesken XANDRIA fra RENATA CORSI (en lignende veske uten flettemønster), men dessverre ble den utsolgt før jeg rakk å bestille den via gavekort som jeg mottok noen dager senere. Da jeg så at Members hadde lagt ut en ny veske: Audrey fra LUISA VANNINI som ligner, var det ingen tvil om at den måtte jeg bare ha. Da gavekortet kom, kunne jeg endelig bestille vesken jeg hadde sett og ønsket meg lenge. Vesken Audrey er nesten helt lik som Xandria i design, form og størrelse! Det følger med en ekstra reim og dustbag.

 

🍚 Riskoker fra CHAMPION: Rice Boiler - 1,5L

Bare sånn i tilfelle riskokeren vår ikke virker, har jeg bestilt en ny riskoker. Riskokeren her hjemme er kjøpt i Kina for mange år siden og den er faktisk like gammel som meg! Rart å tenke på at den fremdeles virker som den skal og nesten hver middag bruker vi den til å koke opp ris. På tide å oppgradere litt?

 

🥞 Vaffeljern fra CHAMPION: Waffle Iron Double - Stainless

Nystekte vafler er så godt! Vi har et vaffeljern fra før, men det er veldig gammelt. Det fungerer, men lokket vil av og til ikke klemme sammen. Den lager kun en vaffel om gangen, mens denne vaffeljernen fra Champion lager to doble vafler på engang så her sparer vi tid. Skrubbsultne folk blir nok glade for liten ventetid på vaflene. Denne lager sprø nybakte vafler og hjertene blir fantastiske i formen.

 

🍞 Brødrister fra CHAMPION: Toaster 2 slices

Vi bruker brødristeren veldig mye spesielt når brødet 1) Har ligget i fryseren en stund og som er tatt ut til tining eller 2) Det er et billig brød med masse fallende smuler. Den vi har nå, en hvit Matsui brødrister, tar så ufattelig mye ventetid før toasten spretter opp. Når vi er mange i familien som skal spise frokost samtidig, ja da blir det en del venting og utålmodighet hvis brødristeren er treig og ikke vil gjøre jobben sin. Med en ny brødrister fra Champion er problemet løst siden den har mange gode funksjoner som opptining, oppvarming og elektrisk varmeinnstilling. Den har også et stilig rustfritt stål design.

#members #shopping #nettbutikk #tilbud #veske #mote #kjøkken #riskoker #vaffeljern #brødrister #mat

Ta vare på huden din hele året!

reklame | Swiss Clinic

Swiss Clinic er en nettbutikk som selger profesjonelle- og skjønnhetsbehandlinger som inneholder naturlige ingredienser. Alle produktene deres er godt utviklet gjennom kliniske studier og har vist seg å være effektive og sikre. Ingen av Swiss Clinics produkter er testet på dyr og i Norge er det faktisk ulovlig å teste sminke og produkter på dyr.

I samarbeid med Swiss Clinic har jeg fått muligheten til å velge meg noen produkter derfra. Jeg valgte The Skin Care Range-pakken som består av 5 skjønnhetsprodukter: Face Serum, Day Cream, Night Cream, Eye Cream og Micellar Cleansing Gel. Det er en komplett hudpleie-serie fra Swiss Clinic med PENTA-teknologi.

Mange mener det er viktig å ta vare på huden sin jo eldre man blir. Jeg sier meg helt enig. Med riktige produkter fra Swiss Clinic kan du holde huden din ung og vakker. Visste du at i begynnelsen av 25-årene begynner huden å eldes ut? Det å få masse rynker og slapp hud er ikke et fint syn. Ikke rart at noen sier: "Jeg begynner å bli gammel". I 30-årene kan man se synlige alderstegn som linjer rundt øynene og gjerne litt linjer i pannen. Et godt tips til deg som fortsatt vil holde deg ung og pen i lang tid, er å finne riktige hudpleieprodukter som passer best for din hud. HER kan du se alle produktene!

Face Serum

Svært konsentrert, mild og silkemyk. Bevarer elastisitet og forsinker slapp hud.

Påfør noen dråper på renset ansikt, hals og bryst morgen og kveld før Swiss Clinic PENTA Technology dag- eller nattkrem. Den gir friskhet og glød umiddelbart.

 

Day Cream

Dagkremen er rik og rask absorberende. Passer for alle hudtyper. Biomimetiske peptider bidrar til å redusere fine linjer og for tidlig aldring. De 8 forskjellige typer av hyaluronsyrer trenger dypere inn i huden og bidrar til å forbedre dens fasthet, hydrering og glød. Inneholder Niosome, et leveringssystem som øker stabiliteten av aktive stoffer. Inneholder også vegetabliske ingredienser og bio-teknologiske oljer som gir ny glød til huden.

Masser forsiktig inn kremen på renset ansikt, hals og bryst hver morgen, trykk lett og sørg for at den dekker helt.

 

Night Cream

En nattkrem for alle hudtyper. Biomimetiske peptider bidrar til å redusere fine linjer og for tidlig aldring. De 8 forskjellige typer av hyaluronsyrer trenger dypere inn i huden og bidrar til å forbedre dens fasthet, hydrering og glød. Inneholder Niosome, et leveringssystem som øker stabiliteten av aktive stoffer. Inneholder også dreneringsstoffer som hjelper til å redusere eventuell hevelse som kan oppstå under søvn.

Masser forsiktig inn kremen på renset ansikt, hals og bryst hver kveld, før sengetid, trykk lett og sørg for at den dekker helt.

 

 

Eye Cream

Effektiv og raskt absorberende krem spesielt utviklet for den sarte huden rundt øynene. Hyaluronsyre og hayluronsyre filler-kuler holder under øynene hydrert og myk, fine linjer og ryker fremstår redusert. Bidrar til å redusere hevelse og mørke ringer. Forbedrer utseendet da området rundt øyet vil fremstå mer elastisk og jevnere. Egner seg for trøtte og slitne øyne.

Klapp forsiktig inn kremen på renset hud rundt øynene og på øyenbrynsben, morgen og kveld.

 

Micellar Cleansing Gel

Denne rengjøringsgel har flere funksjoner i ett. Mild rensegel uten skylling som føles og ser ut som rent vann. Fjerner urenheter på en rask og enkel måte, fjerner sminkerester samtidig som den gir beskyttelse og fuktighet og etterlater huden med et strålende, sunt utseende. Med Trollhasselvann, Kamillevann, Kornblomstvann og Aloe Vera.

Påfør morgen og/eller kveld med en bomullspad på tørr hud. For å rense området rundt øyet, hold mot lukket øye for å løse opp sminken, tørk så forsiktig med bomullspaden ovenfra og utover. Man trenger ikke å skylle eller gni.

 

Swiss Clinic har rask levering og god kundeservice. Jeg fikk pakken innen en uke og er superfornøyd med leveringen og produktene. 

#skjønnhet #hudpleie #swissclinic #krem #hudkrem

Spørreundersøkelse: TV og strømmetjenester

reklame | i samarbeid med Trybe

Trybe har nå en spørreundersøkelse som handler om TV og strømmetjenester. Trykk HER for å komme til spørreundersøkelsen! Det er en enkel undersøkelse som ikke tar mer enn ca. 3 minutter. Når du er inne på siden får du opp spørsmål og ulike alternativer som "multiple choice". Velg det som passer best for deg. Dine svar vil bli behandlet anonymt og det vil gi Trybe/YouGov informasjon om TV og strømmetjenester, og hvordan de kan forbedres. Jeg håper flest mulig har interesse i å besvare denne korte spørreundersøkelsen, for din ærlige mening er viktig og vil være med å påvirke statistikken. De vil sette stor pris på at akkurat du vil gjennomføre den!

#spørreundersøkelse #undersøkelse #spørsmål #svar #trybe #tv #strømmetjenester #teknologi

Mine nyeste smykker

reklame | smykkene er sponset

Nå vil jeg vise frem mine nyeste smykker fra Korspaahjertet. Det ene armbåndet Tibet Charm (sølvfarget) vant jeg i julekalenderen luke 24 i fjor, 2017. Man kunne vinne et smykke hver dag i desember frem til jul, så måtte man bare gå inn på nettbutikken og skrive det smykket man ønsket seg i kommentarfeltet på Facebook. I tillegg fikk jeg lov til å plukke ut to andre smykker fra nettbutikken deres for å skrive litt om dem. Da Korspaahjertet har så mange fine smykker, er det utrolig vanskelig å bare velge ut to, men valget falt på et uglesmykke og et gullarmbånd 18KGP. 

Gullarmbånd HER    |    Uglesmykke HER

Uglesmykket foran og bak. På baksiden av smykket er det rosedekor. Det er et langt kjede på 75 cm og selve ugla måler 5,1 x 4,7 cm. Jeg falt veldig for den da jeg så de søte blå safirfargede øynene og de glitrende steinene rundt. Uglas kropp er av materiale glass og fungerer som et speil, så da kan jeg se meg selv klart og tydelig.

Dette gullarmbåndet er av material 18K gult gullplett. Det betyr at det er gullbelagt med et tynt lag av 18 karat gull og ser ut som ekte gull. Meget pent armbånd som passer til for eksempel fest.

Smykket som vant til venstre er et armbånd som heter Tibet Charm. Fargen er Tibetsølv og jeg synes den er utrolig fin med et hjerte og mange charms rundt! Korspaahjertet har foreløpig ikke den på lager, men et lignende armbånd som nesten er ganske likt kan dere finne HER (Fashion Charms).

Alle smykkene som Korspaahjertet selger, er nikkelfrie. Ta en kikk innom Korspaahjertet, de har et stort utvalg av smykker. Har dere noen favoritter?

#smykker #hjerte #hjertesmykker #smykketre #ugle #mote

Ikke la gamle minner forsvinne, bevar dem

innlegget er i samarbeid med BGA Minner

Livet er her og nå! Vi lever i 2018, i en teknologisk hverdag. Teknologien er stadig i utvikling og forskerne finner opp flere nyttige ting som gjør livene våre enda lettere. Jeg husker jeg fikk min første mobil, Nokia 5070, da jeg gikk i 6. klasse. Den hadde svært lite lagringsplass. Hver gang jeg hadde tenkt å ta bilder, måtte jeg passe på at det var nok ledig plass. Begrensningen var ca. 20 bilder og videofilming kunne jeg bare gjøre på maks 20 sekunder. Det var utrolig kjipt å ikke ha et minnekort og god nok lagringsplass.

Nå som vi lever i nuet er det viktig å ta vare på minnene. Kamera med minnekort kan lagre mange tusen bilder og videoer, og som blogger er det viktig å dokumentere alt i hverdagen gjennom et kamera. Vi kan overføre alt til PC-en, USB og DVD "bærbar", og senere vise de frem igjen til venner, familie og bekjente. Tenk tilbake på våre foreldre, besteforeldre og andre som ble født tidligere enn oss, hvordan bevarte de minnene sine? Alt kunne de ikke spare på, men mange lagret minnene i smalfilm, videobånd og de fleste brukte også engangskamera til å ta bilder som de senere printet ut i en fotobutikk. Foreldrene mine har fortsatt en bryllupsvideo lagret i en gammel VHS og små kassetter. Slike gamle ting bruker vi ikke lenger (VHS-spilleren produseres ikke mer), og da er det nesten ikke en mulighet å få se øyeblikkene igjen!

Sitter du på noen gamle bilder og videoer i gamle formater, vil jeg anbefale å besøke BGA Minner som er eksperter med overføring av smalfilm, videobånd, lysbilder/negativ og lydbånd over til DVD/USB. De vet hvor betydningsfullt minner er for deg og dine kjære, og de hjelper deg nøye med de beste minnene bevart trygt i et digitalt format.

#minner #bilder #videoer #tips #bgaminner #dvd #usb #øyeblikk

Black Weekend 2017

reklame

Black Friday er over for i år, men løpet er ikke kjørt for de som håpet å rekke julegavehandelen i går. I denne helgen er det fortsatt Black Weekend og her kan dere fortsatt gjøre noen gode kupp på nett. Nedenfor har jeg samlet sammen en del rabattkoder og kampanjer. Er ikke sikker på om alt vises i dette innlegget.

Klikk HER for å se tilbudene!

 

Få -50% rabatt på alle superfine deksler

annonselenker

1.   |   2.   |   3.   |   4.   |   5.   |   6.   |   7.   |   8.   |   9.   |   10.   |   11.   |   12.   |   13.   |   14.   |   15.

Black Friday salget har nettopp startet. Fra i dag til mandag kan du gjøre noen gode kupp, da du får -50% rabatt på alt hos IDeal of Sweden! Se også mitt andre innlegg for flere deksler HER.

Shop i vei HER!

#blackfriday #shopping #apple #iphone #lg #huawei #sony #deksel #idealofsweden

De beste Black Friday tilbudene samlet på ett sted

innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble

Black Friday er rett rundt hjørnet, og det er på fredagen som kommer nå, 24. november! Det er årets største shoppingdag hvor alle norske og utenlandske butikker slipper til med utrolig gode rabattkoder og tilbud. Man kan gjøre et godt kjøp og spare en del penger, så mange vil slå seg løs og benytte anledningen til shopping denne dagen. Husk å være tidlig ute for å sikre deg de beste tilbudene.

Bildet over tok jeg på Black Friday i fjor.

I denne uka har de fleste butikker også en hel uke med Black Week - gode tilbudskampanjer hver dag. Jeg vil gjerne gi dere tips om nettsiden Rabble som vil gjøre det enkelt og samler inn alle tilbud under en egen kategori på siden. De har gode tilbud fra helt fra 19 - 27. november! I denne perioden kan du også finne eksklusive rabattkoder, det er bare å følge med! Rabble teller allerede ned til Black Friday ...

Skal du handle på nett og vil ha rabatt? Da vil jeg anbefale å sjekke Rabble først, der får du en oversikt over alle butikkene som for eksempel har rabattkoder, kampanjer og tilbudskoder tilgjengelig slik at det blir billigere å handle derfra. Fordelen med å bruke Rabble er at du kan finne alle tilbud samlet på ett sted, da slipper du å lete rundt på forskjellige sider. Det kan være lurt å handle julegavene allerede på Black Friday, for da har du god tid og slipper å stresse når dagene nærmer seg desember.

Planen min på Black Friday er selvfølgelig å kjøpe julegaver og andre ting til meg selv (som jeg virkelig trenger), og heldig jeg er som har fri på morgenen! Da skal jeg opp tidlig og sikre meg de beste tilbudene. Mest av alt gleder jeg meg til å kjøpe klær, interiør og elektronikk, så må holde et ekstra øye med rabattkodene som plutselig blir lagt ut på siden til Rabble. Det blir så spennende!

Her kan du følge med på Rabble:

Rabattkoder på Black Friday HER, Facebook event HER og Instagram HER.

#rabble #samarbeid #blackfriday #blackweek #shopping

Style veggen din ekstra fin

innlegget er i samarbeid med BGA Fotobutikk

Til den interiørinteresserte, du vil elske dette! Er det noe som gjør interiøret ditt komplett, så er det å dekorere nakne vegger med forskjellige posters. Hos BGA Fotobutikk finner du et stort utvalg av unike og moderne posters som skiller seg ut i mengden og er en fin detalj å ha sammen med interiøret i rommet. De selger ikke bare posters og plakater, du får også tak i fotoalbum til dine fine bilder slik at du kan bevare minnene.

On the move  |  Løvetannslekta SvarthHvit  |  Roses  |  I love you black & gold
Honey Honey  |  Mountain Lake  |  Paris I  |  Svane

Posters er et perfekt valg for deg som ikke har ordentlig råd til kunst, eller har lyst til å bruke store summer på bilder eller malerier, fordi din smak vil forandre seg. Posters, prints og plakatene er trykket på papir og kvaliteten kan være blankt eller matt. Tykkelsen er noe variert, og det står på produktet hvilket materiale den er printet på. Posters du kan finne i nettbutikken er: Grafiske plakater, dyr & insekter, kart & byer, kunst, natur, tekstplakater & sitater + mange flere.

BZ-iKy5DxPT

Med posters i forskjellige størrelser kan du lage din egen personlige kollasj vegg. Sett sammen små og store bilder, for at det skal se fint ut, bør det ha samme tema, farger og motiv. Her finnes det mange muligheter, så vær kreativ! Rammer du inn dine bilder skaper du orden og fokus på selve motivet. Det skaper følelse av dybde og gir informasjon om hva som skjer. Rammer og fotorammer kommer i ulike stiler, farger og størrelser.

BGA Fotobutikk har rask levering, så om de mottar bestillingen din innen kl. 13.00, sendes de ut samme dag. Da kan du forvente å få det du har bestilt innen noen få dager. Og du: Bestiller du for over 599,- får du gratis frakt!

#posters #veggdekorasjon #bilder #rammer #interiør

Det kuleste kostymet på Halloweenfesten

i samarbeid med Partyking.no

Halloween stammer fra All Hallows Eve og er det engelske navnet på Allehelgensaften, natten før allehelgensdag. I år blir Halloween på en tirsdag. Den kvelden kler mange barn seg ut i forskjellige og stilige kostymer, og går runden fra hus til hus for å be om godteri - "knask eller knep".

1. Viktoriansk Halloween | 2. Halloween fe | 3. Spøkelsesbrud Deluxe | 4. Pirat dame zombie | 5. Day of the dead kjole med hårbøyle | 6. Mørk brud | 7. Ond heks | 8. Day of the dead brud | 9. Skjelett dame | 10. Gotisk spøkelsesdrakt | 11. Skummel heks

 

I fjor, 31. oktober, fikk vi mange barn på døra som kledde seg ut som hekser, vampyrer, spøkelser, lysende skjeletter, et gresskar og svarte katter. De hadde så fine kostymer! Mens de fleste barna går fra hus til hus, holder de mange en Halloweenfest hjemme hos seg selv eller på skolen med klassen som en avslutning på kvelden. Da kommer alle til å kle seg ut, enten i hele kostymer eller bare som en liten del.

 

12. Skjelettherre 13. Frankensteins brud | 14. Elektrisk Chinchille | 15. Fortryllet heks | 16. Gotisk vampyr | 17. Frankie Stein | 18. Heksealv | 19. Mr. Bone Jangles | 20. Flametrooper 21. Batman Dark Knight | 22. Superman | 23. Scream

 

Lurer du på hva slags kostyme du skal gå med på Halloween i år? Få inspirasjon på Partyking.no, der finner du kostymer som skiller seg ut, og som passer til barn og voksne i ulike prisklasser. De har godt utvalg av klær og ting til Halloween og du finner garantert noe du liker. Hvis ikke, kan du kontakte dem, så hjelper de deg med å finne det som passer til deg. Husk at Partyking alltid har billig frakt, rask levering og åpent kjøp i 14 dager.

#halloween #halloween2017look

Få spafølelsen med moderne badekar

i samarbeid med bygghjemme.no

Et varmt bad er bra for både kropp og sjel, og gir den perfekte avslapning etter en strevsom dag på skolen/jobben. Når jeg kommer hjem, er første prioritet å ta meg et forfriskende bad før jeg går i gang med noe. Jeg elsker å være nydusjet for å si det sånn! Vi har begge deler: Dusj og badekar, men jeg foretrekker å bruke badekaret siden det går an å lene seg litt tilbake og slappe av med badekuler og varmt vann.

Badekar er faktisk "in" på baderommet nå. Folk flest velger vekk dusjen for å få badekar. Er det for å få spafølelsen hjemme mon tro? Hvis badet er stort nok, kan et badekar være noe. Juks deg til luksusfølelse på badet. Her er noen gode tips til dere som har badekar hjemme: Sett på litt rolig og behagelig spa musikk, tenn opp noen godluktende duftlys eller telys, pynt til med noen grønne potteplanter, skru på gulv varmekablene og nyt som om du er på spa. Ha gjerne i noen badekuler eller badesåpe i tillegg til det varme vannet får å få massevis av bobler og skum (boblebad).

Etter å ha tatt et bad føltes det så godt å kunne tørke seg inn i et mykt håndkle, gå i badekåpe og få på noen gode tøfler.

Er du på jakt etter et nytt badekar til hjemmet? Hos bygghjemme.no kan du nå få kjøpt badekar på kampanjetilbud. De selger blant annet moderne og klassisk frittstående badekar, hjørnebadekar, boblebad og massasjebadekar som passer inn til alle slags bad. Finn din favoritt og gjør et nettkupp akkurat nå!

Noen badekar favoritter:

1. Boblebad Hafa Aqua 140 C

2. Badekar Bathlife Bekvem Frittstående

3. Badekar Svedbergs R158

4. Badekar Bathlife Monte S06

5. Badekar Bathlife Fossing

6. Badekar Svedbergs Oval 170

7. Badekar Hafa Aqua 160 SQ

8. Boblebad Bathlife Vighet

9. Boblekar Bathlife Flit

Hvorfor velge badekar?

- Passer best til familien.
- Til de minste barna er det enklest hvis vi bader dem i et badekar. De kan finne på alt mulig sprell som å sprute og plaske i vann så det renner over (og får oss voksne til å tørke opp etter dem?).
- Vi kan synke ned og ha et avslappende "spa" på badet.
- God plass til å bade sammen.

#interiør #bad #badekar #hus #spa

IDeal of Sweden

annonselenker

Hos IDeal of Sweden finner vi mange nydelige og stilige deksler som passer til mobilene Apple, Samsung, Sony, LG og Huawei. Designutvalget har de tatt fra motetrendene, inspirert av catwalken og handelsmesser fra hele verden. Det er svensk design med kvalitet og stil! Jeg har funnet meg mange favoritter på nettsiden deres allerede og her er noen av dekslene:

1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7   |   8   |   9   |   10

Marble, blomsterprint, tropisk ... Klikk deg inn HER for å se hva slags utvalg de har og shop i vei!

#sommer #design #moderne #apple #iphone #lg #huawei #sony #deksel #idealofsweden

Extra Watermelon

Sponset av Trybe

Det beste med Trybe er at man kan få gratis vareprøver og/eller tjenester i bytte mot ærlige meninger! Hvor kult er ikke det å teste, smake og vurdere et produkt? Hvis du ikke har en bruker og har lyst til å teste ut gratis vareprøver, kan du lage deg en bruker her. Har du en bruker der fra før av, kan du enkelt og greit melde deg på ved å trykke "delta" på de produktene du vil prøve ut, etter en stund får du beskjed om du blir valgt ut eller ikke.

Tidligere har jeg fått testet og smakt på Extra Superberries og Extra Orange via Trybe. I dag har jeg mottatt en ny smak i posten: Ekstra Watermelon - en fruktig nyhet fra Extra med fantastisk god vannmelonsmak uten steinene!

Nam, vannmelon! Jeg elsker å spise vannmelon om sommeren, så nå lurer på om tyggisen virkelig smaker vannmelon. Det skal vi finne ut av. Jeg ga en tyggis til broren min (for å være snill), og spurte om han ville vurdere det etter å ha smakt. Han synes først at smaken var god, men så forsvant smaken litt etter litt. Jeg testet også, den smakte selvfølgelig vannmelon og sommer, etter noen minutter en litt svakere vannmelonsmak. Smaken forsvant?

Tygger du tyggis? Det er en fordel å tygge tyggis da det smaker godt og gir frisk pust. Siden 1930-tallet har Wrigley forsket på de helsemessige fordelene ved tyggegummi. Sukkerfri tyggis i din daglige rutine kan bidra for å beskytte tennene dine.

#trybe #extra #vannmelon #tyggis #test #prøvesmak #produkt

Påskekonkurranse: Vinn gavekort på 1000,-

Nå er det på tide å ta en velfortjent påskeferie! Vi kjøpte påskemat på butikken i dag, og køen til kassa var så lang. De fleste storhandler siden de neste dagene er markert som røde helligdager. Lurer på hva slags planer alle har i påskeferien? Noen drar på turer, fjellet, hytta eller skal reise langt borte. Jeg har ingen spesielle planer i påskeferien, men jeg skal kose meg med appelsiner, klementiner, Solo, Kvikk Lunsj og smågodt.

Påskekonkurranse

Siden det er påske, vil jeg tipse dere i samarbeid med Rabble, en påskekonkurranse der 10 heldige vinnere får et supergavekort på 1000,-. Vinnerne får en kode som kan løses inn på gavekorttorget.no og velge gavekort fra en rekke nettbutikker, fysiske butikker og opplevelser. En stor valgfrihet for mange! Gavekortet kan du bruke på deg selv eller kanskje du vil gi det bort til en god venn? For å delta i konkurransen må du:

1. Send en mail til vinst@rabble.se og fortell hvorfor akkurat DU skal vinne.
2. Følg @rabbleofficial på Instagram.

Konkurransen starter 13. april og fortsetter helt til 17. april. Vinnerne kontaktes 18. april! Lykke til, jeg skal også delta i konkurransen :-)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

#rabble #samarbeid #påskekonkurranse #påske #konkurranse

Carmex - beskytt dine tørre vinterlepper

Sponset av Trybe

Jeg fikk tilsendt 4 stk Carmex leppepomader i posten som jeg har tenkt å teste ut. Carmex er en fresh og unik leppepomade med en ytterst langvarig beskyttende, samt lindrende og kjølende effekt. Leppepomaden er et must for deg med tørre og sprukne lepper. Det er viktig å passe på leppene, spesielt om vinteren når kulden setter inn. Carmex Leppepomade er definitivt en stor must-have og produktet har i årevis vært elsket av kjendiser og make-up artister verden rundt!

Carmex har eksistert i snart 80 år, og den prisbelønte Carmex-formuleringen inneholder mentol, kamfer og bivoks som gjør leppene myke og beskyttede.

Carmex leppepomade er kjent for sin prikkende følelse. Alle produkter inneholder blant annet mentol og kamfer (kjølende effekt) og salisylsyre (antiseptisk effekt), og de inneholder IKKE alkohol. De er parabenfrie og ikke testet på dyr.

 

Visste du at Carmex er ...

- et amerikansk merke grunnlagt av Alfred Woelbing i 1937 da han ønsket å kurere sine egne tørre og sprukne lepper.
- en av verdens mest populære lip balms - produktet har fått en slags kultstatus og er elsket av kjendiser og makeup artister verden over.
- den mest anbefalte leppepomaden blant amerikanske farmasøyter - 17 år på rad!

 • Krukke: Den originale krukken glir lett på leppene og gir fuktighet ved hjelp av kakaosmør. Med kamfer og mentol får leppene en prikkende og kjølende effekt.
 • Tube: Enkel påsmøring og gir leppene fuktighet med kakosmør. Har en prikkende og kjølende effekt ved hjelp av kamfer og mentol. Inneholder lanolin, som etterligner hvordan huden beholder sin naturlige fuktighet.
 • Stick: Klick-stick som er enkel å bruke, og har solfaktor 15 (vannresistent i opptil 80 minutter). Kakaosmør gir leppene fukt og man kan kjenne en prikkende og kjølende effekt ved hjelp av kamfer og mentol.
 • Comfort Care: En 100% naturlig blanding av beroligende havremel og fruktfrø-olje. Comfort Care har ikke den samme kjølende og prikkende effekten.

Min mening om leppepomadene fra Carmex: Det er første gang jeg prøver ut dette merket, så førsteinntrykket er designet. Leppepomadene fra Carmex har kraftig sterke farger der gul og rød dominerer. Logoen har fargen rød og teksten hvit - merket er godt synlig. Etter å ha prøvd produktene, vil jeg anbefale de sterkt videre da produktene lover det de lover (som er skrevet i beskrivelsen), og de beskytter leppene slik at de blir myke og fuktige. Altså: LINDRER - KJØLER - FUKTER leppene.

#leppepomade #carmex #carmexnorge #trybe #produkter #omtale #vinter #lepper

Hjertesmykker av kjærlighet

smykkene er sponset

Jeg har fått tilsendt 3 stk forskjellige hjertesmykker fra Korspaahjertet. Det ene var et T-Titanic halssmykke, det andre et hjertesmykke med lys og det tredje et halssmykke med hjertesten. De var utrolig fine alle sammen, og i dag har jeg funnet frem ting og tang for å ta noen produktfoto av disse.

Som pynt til T-Titanic halssmykket tok jeg i utgangspunkt temaet det marine, blåfarger og fyrtårnet som vi hadde stående i stua. En perfekt kombinasjon!

I det rosa smykkeskrinet la jeg hvert smykke for seg selv (som et enkelt produkt), og til slutt tok lagde jeg en kollasj med bildene satt sammen. De to nederste bildene er samme smykke, det første uten lys og det andre med lys.

Så fant jeg noen skjell plukket fra en strand en stund siden, og de ble strødd tilfeldig utover.

Alle smykkene sammen, i et stort kamskjell. Hjertet i midten er nesten gjennomsiktig, og med lys ser det kjempestilig ut i mørke omgivelser. Da lyser det mørkeblått.

Halssmykke med hjertesten - rød: HER

T-Titanic hjertesmykke: HER

Hjertesmykke med lys: HER

(produktfotograf)

Smykkene er bly og nikkelfritt. Smykket med lys har batteri inkludert. Besøk Korspaahjertet for å se andre produkter, tilbud og nyheter. Dere finner garantert noe dere liker! 

#smykker #hjerter #hjertesmykker #smykketre #marine #sjø #hav #design #foto #mote

Vinneren av julekalenderen på nett

Jeg husker som om det var i går. Det er en stund siden dette skjedde, men la oss spole tiden litt tilbake ...

Det er mandag 19. desember, 6 dager igjen til jul. Klokken nærmer seg snart 12, og jeg sitter på rommet mitt, ved PC-en. Jeg tenkte det hadde vært gøy å melde meg på forskjellige julekalendere på nett, siden jeg ikke hadde en julekalender i år (sånn sjokoladeish, men mener jeg er for stor til å ha sjokoladekalender). På nett kunne jeg kanskje vinne noe (sannsynligheten er så liten), men da må jeg huske å åpne alle de 24 lukene i kalenderen. Noen av dem stod det ett spørsmål og tre ulike svar - et av dem er riktig. Spørsmålene er oftest veldig enkle å besvare, mens andre er litt mer som "søk, let og finn". Da jeg begynner å utfylle skjemaene, ringer plutselig mobilen min.

Skjermen lyser opp, og et nummer kommer til syne. Det er et åttesifret nummer - ikke som jeg kjenner til fra før, så skal jeg ta dette nummeret eller skal jeg ikke gjøre det? Jeg velger å svare, heldigvis. Personen som ringer, spør etter navnet mitt, og jeg svarer: - Ja, det er meg. Personen bak røret sier da: - Gratulerer, du har vunnet i Hello's julekalender - en iPhone 7! Jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg har aldri vunnet noe så stort som dette før. - Er det sant? spør jeg for å være helt sikker. - Ja, håper du blir fornøyd med den nye mobiltelefonen din! Tilslutt ønsker personen fra Hello meg en riktig god jul.

Det var fra mobilselskapet Hello, kjent som Norges billigste mobilabonnement i flere tester.

Julen kom, jeg ventet og ventet. Etter jul. Etter nyttår. Skulle ikke mobilen dukke opp snart?

MEN HER ER DEN! I går fikk jeg endelig mobilen i posten, jeg ble kjempeglad for å se den første gang. Å ha vunnet denne splitter ny mobiltelefonen er som en drøm (spesielt når jeg ikke har hatt iPhone før).

Tilbehør i pakken: USB-kabel, strømadapter, Apple EarPods (trådløse) og Lightning til 3,5 mm-jackadapter. En "liten" bruksanvisning og Apple-logo klistermerker følger også med.

iPhone 7   |   black   |   32GB
se andre spesifikasjoner, mobilen kan kjøpes her
annonselink

Tusen takk for mobiltelefonen iPhone 7, Hello!

#iPhone #apple #mobil #telefon #mobiltelefon #teknologi #julekalender #jul

Smykkeanmeldelse: Hjertesmykke m/ur

Sponset smykke - ærlige meninger

Da har jeg vært så heldig igjen som har fått tilsendt et smykke fra Korspaahjertet. Denne gangen fikk jeg velge et smykke, og smeltet da jeg så dette fine hjertesmykket m/ur! Jeg liker selv å bruke det som et smykke med ur og blir en slags "2 i 1" anheng. Passer definitivt til hverdag og fest :-)

Bildene øverst: Framside. Bildene nederst: Bakside.

Dette er et meget vakkert hjertesmykke m/ur i forgylt sølv, det er ingen tvil om. Smykkets framside har har et symmetrisk mønster med små hull i, som minner oss om mønster brukt i barokken. Smykkets bakside har blomsterdekor. Kjeden er på ca. 75 cm og selve smykket er 4,3 cm i diameter. Materiell er sølvfarget, metall. Bly og nikkelfritt. Korspaahjertet selger smykker som er testet for nikkel - 100% nikkelfritt. Smykket finner dere HER.

Hjerte med glitter.

Hjertesmykket kommer med batteri slik at det ikke er noe stress med å få kjøpt batteri - det er inkludert. Når det gjelder å stille inn riktig tid, kan man dra ut toppdelen på uret. Smykket har også en åpningsmekanisme til høyre slik at man kan åpne og lukke (maks 90 grader vinkel). Jeg synes at smykket var utrolig vakkert, både design og sølvfargen.

Bamsen min elsker smykket - det gjør dere sikkert også. Liker dere smykker? Husk å holde øynene åpne, for Korspaahjertet har ofte salg på smykker til en grei pris! Kanskje dere finner noen favoritter dere liker?

#smykkeanmeldelse #mote #anheng #sponset #smykke

Floradix Formula - jern og vitaminer

Sponset av Trybe

I går fikk jeg tilsendt 2 stk Floradix Formula gratisprøver på 10 ml fra Trybe / NATUR import. NATUR import er kjent som leverandør av naturprodukter og økologiske varer til det norske markedet. Floradix Formula Jern og Vitaminer inneholder jern, vitamin B2, B6, B12 og C for å redusere tretthet og slapphet. Det er flytende og består av jern og vitaminer som hjelper til med å forhindre jernmangel og kan øke energnivået, velvære og den generelle helsetilstanden din!

Hvorfor trenger kroppen din jern? Fordi kroppen til enhver tid lager nye røde blodceller gjennom en komplisert prosess som krever et daglig tilskudd av jern. Lite jerninntak kan føre til lavere oksygenopptak og næringsstoffer i blodet, og dette kan igjen føre til svekkelse av kroppen.

Det kommer en bruksanvisning i esken (les før bruk) og på utsiden ser vi hva ingrediensene er, næringsinnholdet og anbefalt dosering. Husk å riste flasken før bruk.

Unngå inntak av te, kaffe eller jerntilskudd, da disse matvarene hemmer kroppens opptak av jern. En voksen tar 10 ml to ganger daglig sammen med mat eller ca. 30 minutter før måltidet. Barn (3 - 12 år) tar 5 ml to ganger daglig. Akkurat nå har jeg 2 stk til en dags test!

Hvorfor bruke Floradix?

Lettopptagbart med juicer som fremmer opptagelsen   |   Styrkende ved tretthet og slapphet   |   Forbedring av hår, hud og negler

Jeg er veldig fornøyd med å teste ut kosttilskuddet, for det har en god frukt/grønnsak smak og passer til alle. Vanligvis tar jeg tran og fluortabletter som daglig kosttilskudd, men ellers spiser jeg frukt, grønnsaker og kjøtt for å holde meg i god form. Husk at kosttilskudd ikke bør brukes som en erstatning for et variert kosthold, så ta det når du føler du trenger det.

#sponset #trybe #floradix #trening #kosttilskudd #vitaminer #jern #formula

Designuke

innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

Design finner vi over alt rundt oss. Det kan være utseende og formen til et produkt eller en gjenstand. Hva tenker du om design? Tenk deg, det går ikke en dag uten at du ser noe form for design! I vår tid er det mange som finner opp kule ting som møbler i ulike stoff og fasonger. Personlig elsker jeg interiørdesign (som dere vet) og skulle ønske at jeg kunne innredet et helt hus - slik at alt passet til min smak. Hvordan ville du innredet ditt hjem? Er det noen designprodukter som du ønsker deg?

Mon Amie

Ta en titt innom RoyalDesign.no. Her finner du alt av design og møbler med kjente varemerker som House Doctor, Iittala, Hay, Skulltuna, Bloomingville og mange flere. Royal Design har Norges største utvalg av design til hjemmet. Det er enkelt å oppdatere innredningen hjemme med billige møbler og billig design som du kjøper hos Royal Design! Ved hjelp av en Royal Design rabattkode og kupongkode du finner hos Rabble, kan du få rabatt på kjøpet!

Kählervaser gull | perlemor-hvitsølv-hvit

På ScandinavianDesignCenter.no finner du innredning og design til alle hjemmets rom. Som det står i butikknavnet, får du kjøpt innredningsartikler fra over 200 skandinaviske varemerker som Marimekko, Brita Sweden, Iittala, String, Ferm Living og Muuto. Hos Rabble finner du en Scandinavian Design Center rabattkode, med blant annet 100 kroner rabatt eller 20 % rabatt på moderne møbler.

Se utvalget HER.

Ellos har nesten alt på ett sted. De har et bredt utvalg av klær, barneklær, møbler og skjønnhetspleie. Med Ellos rabattkode vil du få mellom 20 og 50 % rabatt på din bestilling i kassen. Velg mellom klær, sko, møbler og elektronikk, så hvorfor ikke kjøpe et nytt betongbord, marmorbord eller noen andre fine ting når det er så billig?

Sjekk Rabble før du handler - få rabattkoder og tilbudskuponger. Dette gjør handleturen hyggeligere på nett.

#interiør #design #inspirasjon #rabble #nettbutikker #rabattkoder

#takkformaten av Tine

premie fra Trybe

For noen uker siden var jeg med på konkurransen "Takk for maten" av Tine på Trybe. Mitt bidrag var en hjemmelaget kake jeg la ut på Instagram fordi jeg ønsket å takke mamma for den gode maten jeg alltid får servert hjemme. Se mitt bilde HER. Nøkkelordene var: Ekte, kjærlig, personlig. Etter en stund fikk jeg en melding om at jeg hadde vunnet premien: En stavmikser fra Braun!

Her hjemme på kjøkkenet ønsker vi velkommen til et nytt kjøkkenredskap, for stavmikser hadde vi ikke fra før av. Vi elsker enklere matlaging!

#trybe #tine #takkformaten #kjøkken #mat #stavmikser

Vinn et gavekort hos Nelly!

innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble

Jeg er så heldig som har fått muligheten til å bli ambassadør for rabble.no, og takket være nettsiden, blir det bli enklere å nettshoppe med gode rabatter. Først og fremst er Rabble en nettside der alle rabattene er samlet på ett sted. Velg en av kategoriene på siden og de kjente nettbutikkene vil dukke opp: Nelly, Ellos, RoyalDesign osv ... Er man glad i å shoppe på nett og ofte ønsker å bestille hjem ting og tang, anbefaler jeg å bruke tilbudskupongene for å få rabatter og samtidig spare penger.

Over til konkurransen: Rabble.no skal ha en konkurranse hvor man har muligheten til å vinne et gavekort på 1000 kroner hos Nelly! Er ikke det kult? Konkurransen går ut på at det vil bli lagt ut gavekortkode på rabble.no/rabattkoder/nettbutikker/nelly en eller annen gang mellom klokken 15 og 18 torsdag 21. april. Den vil dukke opp akkurat slik som andre rabattkoder på Rabble! Forbered handlekurven din på Nelly med alt du ønsker deg, og skriv inn rabattkoden i feltet hos Nelly når den dukker opp på siden til Rabble. Her gjelder det å være rask - den første som bruker rabattkoden vinner!

#rabble #rabatt #tilbudskode #kampanje

Litt Müsli-bar er lov!

Sponset av Trybe

Da har jeg vært så heldig igjen som får være med på å teste ut disse to godbitene fra Trybe. Müsli-Bar med melkesjokolade og peanøtter og Müsli-Bar med havrekjeks og melkesjokolade fra Sørlands Chips, inneholder kun 99 kalorier - som gjør at du har full kontroll når godtesuget kommer. Dette er sunnere snacks som passer til før/etter trening, som mellommåltid på jobben eller til andre anledninger hvor det passer med noe sunt og godt.

Ekte snacks i små porsjoner gjør det er lett å ta med seg overalt. De lukter så godt! Begge müslibarene er dekket med sjokolade på bunnen, smaker søtt og knasende. Jeg spiste disse to på en tom mage, og gjett hvor mye de mettet!

Müsli-Bar med melkesjokolade og peanøtter: Lukter peanøtter og sjokolade. Myk og god. Litt "klissete" når jeg først tygger på det, så tar noen biter om gangen. 

Müsli-Bar med havrekjeks og melkesjokolade: Lukter sjokolade og litt havre. Denne er også myk og god. Smaken sitter godt igjen en stund. 

Som utseende ser de to müsli-barene ganske like ut på bildet, men forskjellen er at den ene har peanøtter i seg og den andre har havrekjeks. Ser også veldig godt ut.

Nærbilde av müsli-barene.

Disse to kommer jeg garantert til å kjøpe igjen, men jeg kommer ikke til å spise dem så ofte som jeg spiser smågodt. Litt godt i blant er lov, bare litt er lov!

#trybe #bar #trening #melkesjokolade #peanøtter #havrekjeks #sunt #snacks

Extra Orange Flavour

Sponset av Trybe

I dag fikk jeg en pakke Wrigley's Extra Orange Flavour fra Trybe. Tidligere har jeg prøvd og testet ut Extra Superberries, og nå skal jeg og to andre teste ut denne nye tyggisen med appelsinsmak.

Førsteinntrykket: Det aller viktigste førsteinntrykket er å se hvordan pakningen er designet. Den ser helt grei ut med friske farger og til høyre er det et bilde av noen appelsiner. Da jeg luktet på pakningen kunne jeg lukte god appelsinsmak.

Eat, Drink & Chew Extra

Det er 10 stk sukkerfri tyggegummi i pakningen, og mine to "testkaniner" ville gjerne like fort prøve og vurdere denne. Etter å ha prøvd tyggisen, ble vi enige om å dele våre meninger om hvordan det smakte:

Jeg (19): - Det smaker som ... mye appelsinsmak, litt "fake" i begynnelsen og smaken forsvant litt etter litt. Ganske fort, egentlig.

De andre nikket og tenkte nesten det samme:

BT (15): - Jeg tror jeg hadde tygget denne i 15 minutter maks og gått over på noe annet. Kanskje de har en bedre tyggis med mer smak i så den kunne vare litt lengre i munnen.
JH (12): - Jeg likte appelsinsmaken veldig godt, men den mangler litt smak. Tror jeg vil ta en bit til for å være helt sikker.

Positivt: Sukkerfri tyggegummi, fin tyggisdesign på pakningen og informasjonen som står på rundt tyggispakken.
Negativt: Smaken forsvant veldig fort, litt "fake" appelsinsmak og litt lite tyggis i pakningen, men den kunne ha vært bedre i selve smaken ;-)

#trybe #extra #tyggis #sponset

CK2 - Calvin Klein Parfyme

Sponset av Trybe

Jeg fikk tilsendt en liten pakke fra Trybe, og denne gangen var det en CK2 - Calvin Klein Parfyme (bare i en liten teste-versjon).

CK2 a new scent made for #the2ofus

Calvin Klein lanserer en ny parfyme, skapt for nåtidens ungdom, 'The Milliennials' en duft til en gutt/mann, jente/kvinne uten fordommer og stereotyper, en duft for alle - CK2.

CK2 er vågal, frisk, varm, fargerik og er med på å utrykke mangfoldet til den yngre generasjon. Reklamen gjenspeiler 4 forskjellig kjærlighetsforhold, på tvers av religion, hudfarge og legning.

gender-free, connected, love & life #the2ofus

Jeg har testet ut parfymen, og liker den veldig godt! Formen på den originale parfymen ser ut som en flaske, men bare snudd opp-ned. Lukten er frisk, urban, spennende og utforskende. Det positive er at parfymen passer til alle ungdommer (som de sa). Har dere ikke testet ut denne parfymen fra Calvin Klein, så verdt å prøve.

#parfyme #sponset #calvinklein #ck2

Cavalier Chocolatier

Sponset av LikenShare

I dag fikk jeg tilsendt Cavalier Belgian Chocolatier Milk Caramel Flavour og Dark Mocha fra Trybe (bedre kjent som LikenShare før). Cavalier sjokolade er en sukkerfri sjokolade laget med det naturlige søtningsstoffet Stevia. Stevia har ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

Pakningen er merket med Fairtrade - verdens største og mest kjente merkeordning for rettferdig handel. Det er bra at sjokoladene er uten tilsatt sukker, men jeg lurer på om det påvirker smaken.

Milk Caramel Flavour: Mye god smak, elsker smaken av karamell! Et stort pluss er at karamellen ikke setter seg fast i tennene.

Dark Mocha: Smaker som mørk sjokolade, en blanding av kakao og melk. Mocha er mer som en kokesjokolade. Smaken varte ikke så lenge og var litt sur. Sammenliknet med Freias melkesjokolade, så er Freia sin litt bedre. Det kan være fordi det ikke er tilsatt sukker, noe som kan ta hensyn til.

#sjokolade #likenshare #sponset

Lypsyl kolleksjonen

Sponset

I går fikk jeg en herlig og fin overraskelse i posten: En pakke med Lypsyl "kolleksjonen" - gjett om jeg ble glad? Etter å ha anbefalt/hatt en selvvalgt presentasjon "Ord for dagen" på skolen om "Lypyl Pure", skrev jeg også noe om det på bloggen og nå fikk jeg dette som en gave. Dette fikk jeg:

 • Lypsyl Original - Den originale Lypsylen som først ble lansert
 • Lypsyl Pure - 100 % naturlig!
 • Lypsyl Active Rescue - NYHET! Førstehjelp for tørre og såre lepper!
 • Lypsyl Aloe Vera - Leppepomade med aloe vera
 • Lypsyl Pink Care - Leppepomade med mykgjørende shea butter og et hint av delikat rosa

Jeg fikk 2 stk av "Lypsyl Pure" (!)

Nå som det er høst og snart kommer vinteren, blir det fort at vi får tørre lepper. Da kommer Lypsyl med løsningen som kan beskytte leppene!

#lypsyl #pure #naturlig #leppefettstift #skjønnhet #sponset

Bitchn´ Brows - Essential Brow Kit

Dette hentet jeg på postkontoret en vakker dag i august. Bitchn´ Brows - Essential Brow Kit vant jeg fra en konkurranse som jeg hadde skrevet om på bloggen for ikke så lenge siden. Det var bare helt tilfeldig hva jeg fikk, dette må være kjempebra sminke.

Om produktene:

Brow Pencil er et produkt som legges direkte på huden, som perfekt fyller åpne partier i brynet! Bitchn´ Brows pencil inneholder minimalt med oljer og fettstoffer, noe som fører til at produktet sitter på hele dagen. Passer også til de som ikke har hår i brynene (For mykere effekt, varm den på håndbaken)

Brow shadow er en tre-delt skygge, hvor man designer sin egen farge. Perfekt til bruk over brynspenn- blir like fin alene! Skyggen gir fylde og skaper et naturlig resultat.

Brow fix setter brynet på plass og gjør at det holder seg hele dagen. Et must accessory for forskjellig looker.

Jeg fikk dette settet fra HER.

#sminke #skjønnhet #foto #konkurranse

GLOSSYBOX

Annonse

Jeg var en av de heldige som vant og fikk tilsendt to GLOSSYBOX (skrev om dette før i en annen bloggpost). Det er min første GLOSSYBOX forresten, da jeg åpnet pakken føltes det ut som å ha bursdag. Bare se hvordan det er pakket inn, da! Eske i eske. Så vakker og fin. I den lyserosa esken var alle produktene lagt så pent. 

Det var knyttet rundt en sort sløyfe rundt tingene, pakket inn så fint. Det første jeg la merke til var mønsteret på esken og "Front your body" som en presentasjon for månedens eske.

Bak stod det hva som var i eska (forskjellig hver måned).

Dette fikk jeg i månedens GLOSSYBOX, August:

WELLA PROFESSIONALS EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion - Lansering!
BB-lotion er for håret fra Wella Professionals nye stylingserie EIMI! Den tilfører næring og gir deg sunt og glansfullt hår uten frizz. Den inneholder både UV-beskyttelse og varmebeskyttelse.
Originalprodukt: 245 kr/100 ml

 

GLAZEL VISAGE Lip Pencil
Gi leppene en fyldigere look og hold leppestiften på plass med denne herlige leppepennen. Den har en lett og kremete tekstur.
Originalprodukt: 129 kr/st

 

MAY BEAUTY The Incredible Face Mask
Den verdenskjente ansiktsmasken The Incredible Face Mask renser huden i dybden, fjerner hudormer, døde hudceller og overflødig fett. Resultatet er en friskere, glattere og en jevnere hud.
Originalprodukt: 249 kr/5 ansiktsmasker + pensel

 

MAKE UP STORE Eyedust, Various colors
Skap forskjellige looker til hverdag og fest med denne lekre Eyedust-skyggen fra det populære varemerket Make Up Store.
Originalprodukt: 145 kr/st

 

EMITÉ MAKE UP Eye Shadow Brush, E144
Fremhev øynene dine ved hjelp av denne øyenskyggebørste fra det profesjonelle makeup-merket Emité Make Up. Den kjegleformede børsten er perfekt for å skape dybde på globallinjen.
Originalprodukt: 250 kr/st

 

GARNIER Pure Active 3in1 - Bonus!
Garnier har samlet tre produkter i en formel. Produktet tilfører huden næring, forebygger urenheter og kan brukes som både rens, skrubb og ansiktsmaske. Ikke glem å påføre en fuktgivende krem etter behandlingen.
Originalprodukt: 79 kr/150 ml

 

Summerer vi alt dette etter hva produktene koster, blir det 1097,-, men hvis du vil bli abonnement, sparer du mye mer!

Det er så spennende å få tilsendt overraskelser i posten hver måned, med 5 forskjellige skjønnhetsprodukter som kan man kan prøve og teste ut. Det er også fint å finne ut hvilken man liker best. For meg så liker jeg alltid å prøve ut nye ting. Det koster 179 kr for løpende månedsabonnement, eller 899 kr for 6 måneder eller hvis du velger å abonnere i 12 måneder, for 1679 kr (da sparer du mer). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer da frakt og toll er inkludert i prisen. Les mer og bestill HER!

#glossybox #eske #august #konkurranse #blogg

Slik får du lavest mulig lånerente

Tar du opp et boliglån på 2 millioner kroner, med 3,5% effektiv rente og 25 års løpetid, må du betale et månedelig terminbeløp på 10.062 kroner. Reduseres renten med én prosent til 2,5 %, blir det nye terminbeløpet på 9.022 kroner. Det gir en månedlig besparelse på 1.040 kroner, og en reduksjon i rentekostnadene totalt sett på 312.000 kroner. Så mye penger er det altså du kan spare på å få ned boliglånsrenten med kun én prosent! Er lånebeløpet høyere og løpetiden lengre, blir besparelsen desto mer. Det samme gjelder for andre type lån som billån, forbrukslån eller kredittkort. Jo lavere rente du får, desto mindre må du betale i rentekostnader.

Fremgangsmåten til lav rente:

Sammenligne

Uansett hvilket type lån du ønsker å ta opp, er det viktig å sammenligne lånerenten de ulike bankene kan tilby deg. Går du for det første og beste lånet du kommer over, er det stor sannsynlighet for at du går glipp av den beste renten du kunne fått.

Siden bankene i stor grad fastsetter renten individuelt, er det først og fremst viktig å få oversikt over hvem som tilbyr det lånet du behøver. Deretter kan du trygt sende lånesøknad til flere banker for å se hva de kan tilby deg i renter og betingelser. En lånesøknad er nemlig ikke bindende før du eventuelt aksepterer lånetilbudet du mottar. Når du har innhentet flere lånetilbud velger du ganske enkelt den banken som gir deg lavest mulig rente.

 

Forhandle/prute

Selv etter at du har tatt opp et lån er det mulig å få redusert renten. Ofte er det ikke mer enn å ta en telefon eller sende en e-post, for å gi beskjed om at du ønsker en lavere rente. Har du vært kunde en stund, og/eller har bedre økonomi, kan dette blant annet brukes som forhandlingskort for å enklere kunne prute ned renten. Et annen scenario er om du har fått et lånetilbud fra en annen bank som tilbyr lavere lånerente enn den du har i dag. Da kan du gi beskjed til din nåværende bank om de kan matche denne renten, og gi uttrykk for at du flytter lånet om de ikke gjør det. Husk at bankene nå for tiden har gode marginer, og tjener dermed penger selv om lånerenten reduseres.

 

Refinansiere

Refinansiering av lån er mest aktuelt for deg som har dyre lån og kreditter. Kredittkortgjeld opererer gjerne med en høyere rente (utover rentefri periode) enn hva du finner i andre typer lån. Dersom du ikke greier å nedbetale kredittkortgjelden raskt, vil det nesten alltid lønne seg å refinansiere gjelden. Det kan du gjøre enten ved å forsøke å bake det inn i boliglånet, eller ta opp et forbrukslån. Så lenge renten er lavere, vil du spare penger siden det reduserer lånekostnadene. Pass på at du ved refinansiering av lån faktisk bruker det nye lånet til å nedbetale annen gjeld. Hvis ikke kan det være begynnelsen på en økonomisk situasjon det kan være vanskelig å komme seg ut av.

For å få en bedre forståelse om privatøkonomi, anbefales økonomisiden finanssans.no.

#annonse #lån #lånerente #boliglån #økonomi #refinansiering

Snacks: Beef Jerky Peppered

Sponset av LikenShare

Spise kjøtt som snacks? Aldri prøvd før, men i går fikk jeg tilsendt en pakke med snacks. Det er biff av oksekjøtt. Førsteinntrykket var: "Nam, dette ser godt ut!", men etter å ha tatt 1 - 2 biter ble det sterkt for meg. For mye salt, sukker (?). Broren min likte det veldig godt, og hadde lyst på mer. Min ærlig mening: Greit nok, men dette ble for sterkt (måtte drikke en del liter vann etterpå). 

#likenshare #sponset #mat #kjøtt #snacks

Extra Superberries

Sponset av LikenShare

I dag fikk jeg en pakke Wrigley's Extra Superberries tilsendt i posten. Nam, så godt det ser ut! Vanligvis tygger jeg sjeldent tyggis, så dette var nesten noe helt nytt. Tyggispakka har et fint design. Tyggisen gir god frisk smak og et stort pluss er at den er sukkerfri. Smaken forsvant veldig fort, men ellers er den helt grei. Det er 10 tyggis i en tyggispakke.

#tyggis #extra #superberries #likenshare #sponset #anbefaling

Kule solbriller

Sponset av Superkul

På tirsdag kom endelig pakken som jeg har ventet på. Jeg var litt i tvil hvilken pakke jeg skulle velge: Enten Jentepakke eller Pilot / Wayfarer pakke, men så valgte jeg det andre. Disse to som jeg fikk tilsendt ble valgt ut av Superkul, og jeg synes de var kjempefine.

Ta gjerne en titt innom Superkul HER! Lover dere at det er masse fint å finne der.

#superkul #solbriller #sponset #mote

Det Nye på tilbud

Sponset

Plutselig har vi kommet til den uka vi har vinterferie. Det er på tide å legge alt som har med skole bak seg og heller finne på noe gøy å gjøre i ferien. Det skal jeg gjøre når jeg er ferdig med skoleoppgaven.


I forrige uke var jeg så heldig å få tilsendt Det Nye i posten. Jeg blir alltid glad når det dukker opp ting i posten! Etter å ha bladd igjennom Det Nye, så jeg med engang at det var masse interessant å lese om! Og inspirasjoner ...

Magasinet inneholder alt fra reportasjer, mote, skjønnhet, livsstil, interiør og mye mer. Det er også konkurranser i hvert nummer og akkurat nå i dette nummeret kan dere vinne smykker fra dyrberg/kern verdi 9000 kr og de trekker hele 4 vinnere!


Det var vanskelig å kunne si hva jeg likte best, men jeg synes det var masse inspirasjon i magasinet. Og med inspirasjon kan jeg sitte i timevis med magasinet i fanget. 

Lyst til å prøve abonnement av Det Nye?
Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!

Se tilbudet HER.

#DetNye #magasin #anbefaling #sponset

Lambi Gourmet

Utvalgt som testpilot

For noen uker siden fikk jeg vite at jeg ble testpilot for Smartson, for produktet Lambi Gourmet. Jeg fikk hentelapp og i dag hentet jeg pakken på postkontoret som så sånn ut: 

Jeg gleder meg til å teste ut Lambi Gourmet kjøkkenpapir. Det sies at papiret har god oppsugingsevne og bra slitestyrke.

#smartsonlambi #lambigourmet #lambi
#testpilot #smartson 

Hjertesmykker

Sponset via Sponsetblogg

Akkurat nå er jeg innom nettsiden til hjertesmykke.no for å se på smykker. Jeg elsker smykker, bare så det er sagt. Alltid koselig å gi som å få.

Nettsiden hjertesmykke.no ble startet opp i høst 2014 av Kristin. Det er en nettbutikk som selger håndlagde smykker som formidler mening. Smykkene er unike og kommer blant annet fra den amerikanske leverandøren Lisa Leonard. Alle smykkene fra hennes kolleksjon er laget med utgangspunkt i den kjærligheten vi ser i barna og ikke minst vakre tanker som oppstår i hverdagen og mellom mennesker som elsker hverandre. 

Noen flotte smykker som jeg fant:

1. Navnesmykke i gull HER
2. Navnesmykke med fødselsstein HER
3. Navnesmykke i 14 karat hvitt gull HER
4. Drømmefanger HER
5. Sølvsmykke med to initialer HER
6. Smykke med en initial HER
7. Sølvsmykke med tre initialer - Medium sirkel HER
8. Gullbelagt smykke i 24 karat - Medium sirkel HER
9. Monogram i hjertet HERBesøk Hjertesmykker:
NETTBUTIKK
 
| FACEBOOK

GLOSSYBOX - eksklusiv boks med skjønnhetsprodukter

Er du interessert i sminke og skjønnhet? Da er GLOSSYBOX garantert noe for deg!

Hva er GLOSSYBOX?
GLOSSYBOX er et abonnement der du får hjem en eksklusiv boks med fem skjønnhetsprodukter hver måned. Du kan teste nye produkter og nye varemerker og forhåpentligvis finne nye favorittprodukter! Det er en morsom måte å utvide din skjønnhetshorisont og ikke minst få litt luksus i hverdagen!

Som GLOSSYBOX-abonnement mottar du hjem i posten en gang i måneden en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter. Du kan velge om du vil ha et løpende abonnement eller et tidsbestemt abonnement. Du står fritt til å velge! Esken som inneholder skjønnhetsprodukter kommer fra både internasjonale og norske merker. Produktene kan både være sminke, hudpleie, hårpleie, parfyme eller lignende fra skjønnhetsverden og er vanligvis mindre enn originalproduktet.   


hjemmesiden deres kan dere finne informasjon om produktene og tips om hvordan du best bruker dem. GLOSSYBOX skal være som en overraskelse, du vet aldri hva du får (de tilpasser dette etter hvilke produkter du legger til i din skjønnhetsprofil). HER kan du registrere deg som kunde. 

Ny kunde, hva får du?
Det er ikke esken du ser under "Månedens eske" på hjemmesiden som blir din første, men det vil være en overraskelse. De prøver så godt å sette sammen innholdet i esken din basert svarene i din skjønnhetsprofil og hvilke produkter og merker de samarbeider med den måneden. Skjønnhetsprofilen fungerer altså som en retningslinje. Tanken med GLOSSYBOX er at du får muligheten til å prøve produkter og merker som du kanskje ellers ikke hadde testet, slik at du kan finne nye personlige favoritter. Du kan alltid oppdatere skjønnhetsprofilen gjennom å logge inn på kontoen din og klikke på "min skjønnhetsprofil". Om du lurer på flere ting, kan du sjekke ut FAQ HER

Mine tanker om GLOSSYBOX
Dette er jo så spennende å få tilsendt overraskelser i posten hver måned, med 5 forskjellige skjønnhetsprodukter som kan man kan prøve og teste ut. Det er også fint å finne ut hvilken man liker best. For meg så liker jeg alltid å prøve ut nye ting. Det koster 179 kr for løpende månedsabonnement, eller 899 kr for 6 måneder eller hvis du velger å abonnere i 12 måneder, for 1679 kr (da sparer du mer). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer da frakt og toll er inkludert i prisen.

Noen flotte esker som har kommet ut til nå:

Hvilken har du lyst på?

Følg GLOSSYBOX på:
Twitter   |   Facebook   |   Pinterest   |   Youtube   |   Instagram

got2b hårprodukter

Jeg var en av de 5 heldige vinnerne fra denne konkurransen, som vant: 2sexy mousse, 2sexy Hairspray, Oil-licious styling oil og Beach matt salt spray. Pakken fikk ikke plass i postkassa, så jeg måtte hente den på postkontoret.

Jeg er veldig fornøyd med de tilsendte hårproduktene. Jeg skal senere ta i bruk dem.

Catzy produkter

Jeg fikk en pakke i posten og da fant jeg ut at jeg hadde vunnet Catzy konkurransen som ble holdt på kampanje.blogg.no en stund siden. Catzy sendte ut premiene ca. 7. juni og jeg fikk den i dag (det tok ikke lang tid). Se konkurransen + vinnerne.


Pakken inneholdt hele Catzy-serien; Mousse, spray og tørrsjampo. Dette er noen fantastiske produkter! Gleder meg til å prøve ut det jeg har fått.

Nå finner du nytt produkt fra Catzy i butikkene! Catzy tørrsjampo absorberer fett og olje fra hårrøttene, så du slipper følelsen av å ha fett og flatt hår, selv når du ikke rekker å vaske det. Catzy tørrsjampo gir også håret volum og fylde. Med en naturlig og frisk duft gir Catzy deg det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Catzy produktene får du kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, samt hos Vita, Europris og SparKjøp.

Fiffit.no

Sponset av FIFFIT via SponsetBlogg


FIFFIT er en motebutikk med moteklær for både damer og herrer, og de setter fokus på å levere moteklær til konkurransedyktig pris. Noen av merkevarene de fører er Prada, Gucci, Versace, Calvin Klein, U.S. Polo Assn, D&G, Casio, Replay, Armani, Carerra, Diesel, Levis, Roberto Cavalli, Paul Frank, Rocco Barocco og mange flere.

FIFFIT.no samarbeider med en grossist i Italia som igjen samarbeider med diverse kjente merker om produktene de kan tilby. FIFFIT.no er en lett og oversiktlig nettbutikk som er enkel å handle i, og de fører god service.

Jeg tenkte å skrive om noe som jeg ønsker meg når jeg er innom FIFFIT sin nettbutikk. Jeg er på leting etter nye armbåndsur siden jeg bruker ofte mobilen for å se på hvor mye klokka er og sånt. Jeg har egentlig ikke armbåndsur akkurat nå ...

Casio LTP 1259D 7B - pris: 429,-
Sølvfarget og mineralglass armbåndsur - veldig fin farge! Rustfrittstål. Les mer her.

 

Casio LTP 1130N 7B - pris: 549,-
Gullfarget stålarmbånd og tåler vann. Les mer her.

 

Casio LTP 1283D 2A2 - pris 476,-
Stålarmbånd og mineralglass. Nydelig i mine øyner. Les mer her.

Disse armbåndsurene er så fine! Ta gjerne en titt innom nettbutikken dere også, kanskje dere finner noe som dere liker der?

Min favorittfilm

Nå skal jeg skrive litt om en film jeg har sett og som jeg synes er verd å anbefale! Det finnes utrolig mange spennende filmer å se, men har du sett denne filmen? De fleste av oss i dag kjenner sikkert igjen denne filmen som jeg skriver om her.

Titanic

Hva filmen handler om:
Titanic er en film som handler om da en 102 år gammel dame, Rose DeWitt Bukater, som forteller om sitt liv da hun var ung og som overlevde da båten sank. Hun ble oppdaget fordi det var en gruppe forskere som dro ned til havet for å lete etter den dyreste diamant i vraket Titanic. De fant ingen verdifulle ting, alt var ødelagt, men de fant en tegning som var låst inne i et skap. Det var ei ung og vakker kvinne med den berømte diamanten rundt halsen. Tegningen ble vist på TV og den 102 gamle Rose DeWitt Bukater kjente igjen tegningen av seg selv. Hun tok da kontakt med forskerne og fortalte sin historie om hvordan skipet sank og hvordan hun opplevde dramaet.


Skipet "Titanic".

I filmen blir vi kjent med unge Rose, hennes mor og Roses forlovede Cal Hockley på "skipet som aldri kunne synke". Rose vil ikke gifte seg med Cal, fordi hun ikke elsker han. Men det gjør Roses mor, hun elsker han og pengene hans. De reiser på første klasse, og soler seg i rikdom på den store båtens øverste dekk, mens rotter løper i korridorene bare etasjer under.

Vi blir også kjent med Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), en fattig gutt. En dag vinner han to billetter på 3.klasse til Titanics første tur i et pokerspill. Jack er en livsnyter av dimensjoner, og en kjempeflink tegner. Han ser Rose, og blir fascinert av hennes vakre vesen. Han blir stadig minnet på at hun ikke er hans klasse, men får henne ikke ut av tankene.

Rose føler seg innesperret og oversett. Ingen tar hensyn til hennes følelser eller hennes tanker. Hennes mor er kun opptatt av rikdom og ære, og mener kun at hun skal gifte seg med rike Cal, slik at familien ikke skal miste rikdommen. Cal elsker Rose, men kjenner ikke kvinnen han er i ferd med å gifte seg med. Rose vil ikke bli styrt resten av live sitt så hun bestemmer å ta sitt eget liv ved å hoppe fra den store båten. Hun hopper ikke, men Jack klarer å få henne til å stoppe. Det var da denne hendelsen som skal ha forandret hennes liv.

Vi følger Rose og Jack dagene før Titanic synker, og tar del i deres sterke kjærlighet som trosser klasseskillet og vanskelige holdninger de møter. Sammen opplever de fine stunder og den mest fantastiske kjærligheten to personer kan oppnå, og de bestemmer seg for å leve sammen resten av livet. Når moren og Cal finner ut av dette, prøver de å gjøre alt for å unngå de å treffe hverandre.Klokka 23.30 den 14. april 1912 treffer Titanic et isfjell, etter hvert begynner båten å ta inn store mengder vann. Noen få timer senere synker båten.
Båten var utstyrt med altfor få livbåter, men det var jo ment at båten ikke kunne synke. 1517 liv går tapt i tragedien, og 2223 mennesker var med Titanic på sin første tur.

Rose og Jack havner i det iskalde vannet, Jack hjelper Rose opp på en av dørene av det synkende skipet. De snakker hele tiden for å ikke sovne for alltid. Tilslutt må Jack gi opp. Mens Rose blir reddet i siste sekund. Hun var en av 6 som overlevde fra det kalde vannet. Det var bare 1 av 20 redningsbåter som kom tilbake. Det var derfor Rose fortalte denne historien til alle.

Hva jeg synes om filmen:
Jeg synes den var spennende, dramatisk og romantisk. Filmen var ganske lang som varte 3 timer og 17 minutter. Den gjorde inntrykk fordi den historien var sann og det er en "gjenfortalt" historie som gir rørende følelser og tanker. Man kan også lære noe av den filmen som for eksempel å komme seg raskest ut av skipet, tenke kjapt og "sannheten er nøkkelen".

Se trailer:

Det finnes mange trailere til filmen, den jeg har valgt ut er den eldste (1997).

Hvis dere har sett filmen som jeg har skrevet om i dette innlegget og vil se noen andre filmer, hva med å ta en titt innom denne topplista? Der finner du liste for klassiske Casino filmer og spennende vurderinger. Sannsynligvis har du kanskje sett noen av disse filmene, men hvis du ikke har sett dem så må du vite at de er "må se" filmer for enhver casino-fan. Du vil også finne kule klipp fra deres favoritt-scener fra filmene. Kos deg!

Honey Boo Boo

I går kveld fikk jeg en pakke i posten. Det var fra en konkurranse som jeg vant på blogg.no og den konkurransen het "Vinn kule Honey Boo Boo effekter!".

Jeg var en av de 30 heldige bloggerne som fikk tilsendt en T-skjorte og solbriller!

Logodesigneksperten - Best på logodesign

Sponset gjesteblogg-innlegg

Retningslinjer å huske når du lager en logo
Hva kreves det for å komme opp med et godt logodesign som får alles oppmerksomhet, og hjelper deg i å garantere bedriftens stødige trafikk? Forberedelsen for å lage en ny logo er en lang og kurvete vei, men den trenger ikke å være vanskelig. Når du vet hva du gjør, og liker det, vil du se at du nyter å lage en logo. Men først og fremst vil du trenge noen få ting for å komme i gang med logodesign. Fra planleggingsstadiet til å faktisk lage en logo, trenger du kunnskaper og ideer.

Start på begynnelsen. For å lage en logo, må du begynne med penn og papir. Om du skal ha logoen gjort av et designbyrå, vil de sannsynligvis starte med penn og papir også. På brainstorming-stadiet, vil de liste ned viktig informasjon om bedriften din, slik at de vet hvor de skal fokusere og hvordan de skal pakke inn designet. Enhver bedrift har et unikt mål; alle har et sett av verdier eller symboler som de ønsker å leve ved. Alle disse er essensielle når du lager en logo. Jo mer du vet om bedriften, jo flere elementer kunne du velge mellom når du designer logoen.

Kort ned valgene. Samtidig som at du skal liste ned alt som kan være viktig i å lage logoen, vil ikke alle forslagene bli brukt. På dette punktet vil du være nødt til å tenke på de mest viktige, og utelate resten. En enklere logo kan faktisk formidle et større budskap, som betyr at færre elementer involvert vil få det til å se renere og mer sofistikert ut. For å oppnå dette, lag en liste over tingene du er sikker på at du vil ha i logoen din. Lag enda en liste over tilleggsvalg, bare i tilfelle førstevalgene ikke fungerer godt.

Arbeid med symbolikk. Du vil vanligvis ikke kunne tolke verdiene til bedriften din bokstavelig. Men du kan finne objekter eller former som fungerer i å representere dem symbolsk. Et klassisk eksempel er duen som et symbol på fred, men du kan prøve noe mer originalt. Unngå de som har allerede blitt sett mange ganger i logoer. I stedet kan du prøve å komme opp med noe originalt, noe bedriften din vil være kjent for. Når du lager en logo, handler det om individualiteten til bedriften som skal bruke den.

Få det til å fungere sammen. Enda en påminnelse når du lager en logo er at du burde forsikre deg om at elementene fungerer sammen. Ikke bruk motsigende symboler fordi de vil stille spørsmål om motivet til bedriften din. Du må også gjøre dette med farger - velg komplimenterende farger, eller de som hører til den samme fargepaletten, slik at det ikke ser ut som om du har valgt fargene tilfeldig. Farger har stor innvirkning på det helhetlige utseendet til designet ditt. For videre detaljer til hvordan du designer en logo, burde du sjekke ut eksempler på internett, og lære fra de.

Her er noen eksempler som er blitt brukt:

Bilde: Logodesigneksperten

Clump Defy mascara

Mandag 10. desember fikk jeg et "kort" fra Posten. Det var et "kort" som stod noe med at jeg skulle hente en pakke som var ankommet hos POSTEN. Hva kan det være? Pakken var for stor til å sendes i postkassa, så da ble den levert til nærmeste postkontor. Onsdag 12. desember etter skolen, tok jeg turen innom Posten for å hente pakken.

Jeg vant en konkurranse som kampanje.blogg.no hadde holdt for noen uker siden! Det var flere hundre bloggere som ønsket å prøve mascaranyheten Clump Defy mascara fra Max Factor. Jeg var en av 200 heldige som fikk prøve den før alle andre!


//google

Litt om mascaranyheten:

 • Clump Defy formulaen inneholder ingredienser som voks og leire, dette gir deg tykkelsen du kan bygge og bygge på.
 • Ny børsteteknologi: Børstehårene er nøye plassert med tette, jevne mellomrom. Dette forhindrer at klumper i det hele tatt kan ta form.
 • Børsten er buet for å omfavne vippene dine. Dette gir deg skreddersydd volum!

Siden ingen klumper dannes og den garanterer en klumpefri overflate kan du med enkelhet påføre mer produkt utover dagen - rett fra skole eller jobb til en kveld med jentene kanskje?


Clump Defy mascara lanseres over hele Norge i februar 2013. Nå før jul selges den eksklusivt kun hos H&M. Veil. pris er 179,-

- Har dere prøvd Clump Defy mascara?

Viaplay - Film online

"Viaplay er Skandinavias ledende nett-tjeneste for film, TV-programmer og sportssendinger. Her har du alltid tilgang til den siste og mest populære underholdningen. Når som helst, hvor som helst. Start i dag!"Liker du å se på TV? Jeg anbefaler Viaplay hvis du liker TV, film og sport. Det som er så bra med Viaplay er at man kan se så mye man vil - og når du vil! Du kan se online film, det er lett, så trenger du ikke leie en film. Nå kan du betale en ubegrenset til en fast lav månedspris fra 49,- i måneden.

 • Du kan se hele sesonger av de populæreste TV-seriene dine
 • Det er markedets beste filmutbud
 • De beste sportsrettighetene

Du kan også se direkte i din PC/Mac, Smart TV, nettbrett og på mobilen. Bedre blir det ikke! Nå kan du prøve ut en av disse pakkene. Den første måneden koster 0,-

 • TV: Hele sesonger og forhåndsvisninger av dine favorittserier, 49/mnd
 • TV + Film: Dine favorittserier blandet med tusenvis av filmer for bare, 79/mnd

Selg gull du ikke bruker, tjen penger!

Har du lite penger og trenger penger? Nå kan du finne fram gullet som du ikke lenger har bruk for og selge det. Nå trenger GullAdam ditt gull, er du villig til å selge det? Du får godt betalt tilbake og prisen for en gullgjenstand avhenger av gullinnholdet og vekten. GullAdam trenger ditt gull for å lage nye smykker og gjenstander. GullAdam har butikker i Oslo, Bergen, Tromsø og Bodø. Du kan komme innom en av butikkene for å få en gratis verdivurdering av gullet ditt og selge det. Husk at butikkostnadene er lavere enn ved gullturné. Derfor kan de tilby en høyere pris på gullet ditt i deres butikker.


Pris som ble utbetalt for gull som ble solgt.

 • Gullsmykker som selges i norske gullsmeder har ofte et gullinnhold på 14 karat.
 • Eldre gullsmykker, som gullringer, har ofte et gullinnhold på 18 karat.
 • Vekten på en forlovelsesring kan beregnes ut fra ringens bredde. En 2 mm bred gullring veier cirka 2 gram, en 5 mm bred ring veier cirka 5 gram og så videre.
 • Forgylte smykker kan ofte være vanskelige å skille fra gullsmykker. Hvis gjenstanden eller smykket mangler stempler, kan det tyde på at gjenstanden eller smykket ikke består av massivt gull. Vi betaler ikke for forgylte smykker og gjenstander.