Tropical

  24.09.2017 - 16:20

I går tok vi en rask tur innom Plantasjen og kikket på blomster og planter som kunne passe til vårt hjem. Det er alltid så mye fint å se der og jeg kan tenke meg å kjøpe alle de flotte plantene jeg vil ha med meg hjem, men utfordringen er jo at vi allerede har så mange andre typer planter hjemme at det nesten ikke er plass til flere. Da må jeg nesten planlegge litt og planter jeg tenker til vårt neste innkjøp er:

Venusfluefanger (Kjøttetende plante) - en super genial plante som lever av insekter og små flyvende fluer.

Kaktus - mange forskjellige varianter.

#plantasjen #kaktus #venusfluefanger #planter #blomster

The green garden

  06.09.2017 - 20:12

Se så fin hage! Bildene tok jeg da jeg var i Dyreparken 3. september. Kom over en grønn og flott hage med mange fargerike blomster og planter.

#blomster #planter #hage #foto

Riktig stell av Orkidéer gir flotte blomster

  29.08.2017 - 20:50

Phalaenopsis er den mest populære og vanligste Orkidéen. Den er lett å stelle og finnes i mange størrelser og farger. Jeg har hjemme tre forskjellige Orkidéer i fargene hvit, gul og rosa. De har begynt å blomstre igjen, men den rosa Orkidéen har enda ikke begynt - som er på vei til det. Hva skjer med Orkidéene etter blomstring? Ved riktig stell av Orkidéene vil de blomstre på nytt etter hver "hvilemodus"! Du må bare smøre deg med litt tålmodighet som det jeg har gjort, så vil det gå fint.

Her er noen tips til stell av Orkidéer:

- Orkidéer trenger ikke å vannes for ofte, men med en huskeregel "én gang i uken" anbefales det å gjennomvanne den. Gjerne dusj den også slik at bladene også får seg litt vann. Men husk dette: Røttene skal ikke stå i vann.

- Orkidéer liker ikke sterk sol. Plasser plantene i lyse omgivelser, men ikke i direkte sollys.

- Ferdig blomstret Orkidé? Ikke kast plantene da mange av dem kommer til å blomstre igjen. De tar seg en "hvilemodus".

- Etter blomstring, sett planten på et kjølig, men lyst sted. Ca. 15 - 16 grader.

- Klipp av den øverste delen av stengelen. Når hele stengelen har tørket, kan du ta og klippe av helt ned til bladfestet. Etter en stund vil det vokse frem nye stengel med blomstervenner.

- Kutt stilken ned til rundt 10 cm når Orkidéen er ferdig blomstret. Da er det enklere å få den til å blomstre igjen.

- Vann mindre når Orkidéen er i "hvilemodus", som kan ta noen måneder. Et par ganger vanning i måneden er greit.

Her er en Orkidéplante som er på blomstringens vei. Har du Orkidéer i hjemmet ditt?

#blomster #planter #orkide #natur #tips

Passiflora

  15.07.2017 - 22:15

Pasjonsblomslekta. Det er en hurtigvoksende klatreplante som gir nydelige blomster. Jeg kjøpte en slik plante i potte i fjor, satte den ute, men den klarte seg ikke ute på sommeren etter noen uker. Dumt at jeg ikke fikk se den blomstre den gang, men i dag fikk jeg endelig se. Som dere kanskje vet så elsker jeg blomster og planter. Blomstermarkedet som holdt til ved Narvesen/biblioteket hadde vakre Passiflora til salgs og da ble det et bilde av den.

#passiflora #blomst #plante #natur #foto

Flower power road

  19.06.2017 - 20:39

Når vi går mot Odderøya, legger vi bare merke til de nydelige blomstene Petunia. De finnes i forskjellige farger og står i blomsterkasser langs over Odderøya broa (Slow Bridge). Broa er pyntet med fargerike blomster så mange kan drømme seg bort litt. Sommer er det jo, flott er det også.

#kristiansand #odderøya #gravane #natur #sommer #byliv #foto

Sommerbilder fra blomsterbyen

  18.06.2017 - 22:34

Heisann fra fine og vakre Kristiansand by. Blomster høyt og lavt i bed, blomstertårn, kasser og blomsterbøtter. Ikke rart at Kristiansand er kjent for "blomsterbyen" og "sommerbyen". Jeg har vært på byvandring i ettermiddag for å ta en del sommerbilder til bloggen. Spottet mange turister rundt omkring og nede ved Bystranda/Tresse der mange så ut som storkoste seg. Å dra på byvandring i en varm dag som denne søndagen, er spennende, men man blir ganske svett av å gå rundt med et tungt kamera slepende rundt halsen. Hva gjør man ikke for det man er glad i å gjøre?

Fargerike blomsterbed i Wergelandsparken.

Byen vår har fått mange PALMER. Jeg elsker palmetrær! Et palmetre står for styrke (ifølge Wikipedia). Snart er også Palmesus festivalen på plass (ikke lenge til!).

Ser ut som måkene i bakgrunnen også trives.

Dette mystiske store treet. Bladene som kryper oppover trestammen. How nice?

#kristiansand #sommer #sommerbyen #blomsterbyen #juni #natur #blomster #planter #foto #fotograf

3 forskjellige blomster

  16.06.2017 - 22:02

Snart sommer

  28.05.2017 - 14:04

I neste uke er det siste uke i mai og da ønsker vi ny måned velkommen. På torsdag er det jo 1. juni! Det er begynnelsen på sommeren og sommerferien er like rundt hjørnet. Tenk så herlig å kunne slappe av, ta ferie og bare nyte det nydelige været - ute.

#natur #foto #sol #sommer #mai #juni #ferie

Si det med blomster

  17.05.2017 - 00:00

Jeg kom hjem med denne vakre, nydelige og røde rosebuketten. I denne buketten var det 10 stk roser. Det gjorde dagen min mye bedre - si det med blomster! Er du like glad i blomster som meg?

#blomster #planter #roser #natur #foto

Inspirasjon planter inne og ute

  14.05.2017 - 21:22

Rådhusgata i nesten full blomstring

  09.05.2017 - 09:09

Rådhusgata i Kristiansand blomstrer. Blomstene i rosa og hvit henger seg over hverandre, og se på denne gatelampen! Den var så dekorativ omringet med blomstene rundt. Det er så vakkert i Kristiansand by nå i mai.

Bak til høyre ser vi Kvadraturen skolesenter (det brune bygget). Til høyre Metodistkirken.

#kristiansand #rådhusgata #foto #blomster #tre #natur #sol #blomstring #kirke #byvandring

Ta en titt inn i hagen

  07.05.2017 - 11:11

Nå som været blir varmere, er det herlig å sitte utendørs og kose seg. Vi snakker om 20 pluss grader i sola! Hagen har blitt mye finere da blomstene har kommet frem og får besøk av sommerfuglene. Her kommer en liten oppdatering fra hagen:

Plommetreet blomstrer.

Tulipan som er på vei til å åpne seg.

Epletre og plommetre.

Tulipaner og Perleblom.

Blåbærbusken: Blåbær kommer snart!

Blomster fra plommetreet.

Rød og litt gul tulipan. I bakgrunnen perleblom.

Det fine plommetreet. Så mange blomster betyr mange plommer.

Ellers har vi røde og mørkrosa tulipaner.

#hage #blomster #planter #tulipaner #plommetre #epletre #blåbær

Blomster og planter i byen

  03.05.2017 - 11:09

Følelsen av mai

  02.05.2017 - 18:06

Se på de fine blomstene på dette treet! Nå er det 2. mai, og det betyr at sola titter frem oftere. Varmere blir temperaturen også. Gøy å dra på byvandring her i byen!

#epletre #blomster #planter #tre #natur #foto

1. påskedag: Hage

  16.04.2017 - 15:07

For et grått vær det er i dag, håper regnet ikke vil hølje ned. Det stopper meg ikke å gå ut og ta bilder av hagen. Jeg er så glad for at påskeliljene har blomstret frem nå i påsken, for det gir en mer koselig vårfølelse når fargene er gule og grønne. Vi har litt av hvert nå her i hagen, plommetre, epletre, blåbærbusker, påskeliljer, mose og tulipaner.

#hage #blomster #planter #foto #eple #plomme #tre #påske #påskeliljer

Vårtegn

  29.03.2017 - 18:11

Krokus (Crocoideae).

Snøklokke (Galanthus nivalis).

Snøstjerne (Scilla forbesii).

Noen som kan navnet på denne planten?

Japankirsebærtre (Prunus serrulata).

#vårtegn #blomster #planter #våren #sommer #foto

Ut på tur, sommertid og krokus

  26.03.2017 - 19:54

Nå er det sommertid, har dere husket å stille klokka en time frem i dag? Å sove en time mindre gjorde ingenting, men det var verdt å våkne opp til en solfylt dag. Temperaturen var tipp-topp, faktisk ble det 15 grader i skyggen og 22 grader i sola. Fantastisk, det er så varmt at vi kan se sommerfuglene danse.

I dag har vi tatt turen rundt Grimsområdet for å lete etter vårtegn og ta noen naturbilder i samme slengen. Hvor herlig er ikke dette været?

Krokusene har begynt å titte frem! De er vanlige hageplanter og er i sverdliljefamilien.

#krokus #blomster #foto #hage #våren #sommertid

Kopper med sukkulenter

  01.03.2017 - 21:07

Her om dagen så jeg disse fine koppene med ansikt og sukkulenter i matvarebutikken. De var så kule! Ser ut som de er veldig glade i hverandre, da de holder sammen og knytter bånd. Sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke. Kaktus for eksempel, er stengelsukkulenter. Selv har jeg kaktuser i potter hjemme, men synd at en av dem har klart å dø, så nå har jeg 2/3 igjen. Lurer på om jeg har grønne fingre?

#sukkulent #kaktus #planter #natur #foto #kopp #interiør

Red, white and yellow

  01.02.2017 - 20:14

En stk nydelig tulipan i røde og hvite farger. Bildet ble tatt på selveste 17. mai i fjor, som er en stund siden. Jeg leter ofte i arkivet etter upubliserte bilder, så det vil komme flere bilder etter hvert.

#blomster #planter #hage #sommer #natur

Add some plants

  18.01.2017 - 21:17

Typisk meg å ta et bilde av en plante, så glemt å huske navnet på planten jeg har tatt bilde av.

Flergrenet Orkidé.

En liten ananas på toppen av en plante = Ananasplante.

#ananas #planter #blomster #orkide

Plantemix

  02.08.2016 - 21:18

Noen blomster og planter vi finner i Dyreparken. Jeg tenkte å vise frem bildene, som ble tatt 9. juli 2016 da vi var i Dyreparken (første besøk i år).

#blomster #planter #foto #dyreparken #natur #sommer

Naturfoto i Ravnedalen

  10.06.2016 - 20:18

Ravnedalen er en nydelig park som ligger på Grim i Kristiansand. Nå passer det så fint å ta med kameraet ut for å knipse noen bilder. Jeg kommer alltid hjem med så mange bilder, så det er gøy å se hva jeg fikk med meg gjennom dagen.

#ravnedalen #kristiansand #foto #planter #blomster

The Harmony Flowers

  07.06.2016 - 21:01

Se disse rosa blomstrende trærne overalt! Fine Kristiansand er kjent for "blomsterbyen", og her ser dere noen trær tatt på forskjellige steder som ved Gravane, Grim og Ravnedalen.

#blomster #planter #harmoni #rosa #trær

Klatreplanter

  06.06.2016 - 21:00

Har dere sett disse klatreplantene? De er bedre kjent som Bergflette. Vakker å se når dem vokser oppover trærne på Odderøya. Kan bli 8 til 10 meter høyt. Vi har hatt slike planter hjemme også før.

#natur #klatreplanter #planter #grønt #foto #odderøya

Superkule salatplanter til hagen

  04.06.2016 - 23:11

Plantenes navn er Dogghosta og Breihosta. Vi har kjøpt og plantet sånne kule planter som jeg kaller for salater. Er de spiselige? Tror ikke det, nei! De er fine til pynt i hagen og har en veldig fin form.

#hage #planter #dogghosta #breihosta

Utstilling: Gullkulekaktus og kaktusfamilien

  30.05.2016 - 20:23

Gullkulekaktus heter de store og runde kaktusene i de brune blomsterpottene. Visste dere at de kan bli opptil 1 meter i diameter? De har kraftige og gullgule torner som "stikker". De gule blomstene er følsomme for lysforandringer og lukker seg i overskyet vær. Gullkulekaktus kan bli svært gammel. Ved Bilka i Aalborg Storcenter kan vi se mange av dem sammen i en utstilling.

Utstillingsskap.

På den andre siden finner vi mange sukkulenter, de kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke. Sukkulenter er også kjent som saftplanter, da de krever svært lite stell og er lettstelte. De er så kule!

#kaktus #sukkulenter #planter #blomster #hage #interiør #inspirasjon

Noen av mange bilder på Plantasjen #6

  11.05.2016 - 10:39

Dette er siste del: 6/6. Siden innlegget er lagret som et utkast, tenkte jeg å publisere dette før jeg går over til noe annet. Tips til dere som liker blomster, planter og hage.

#plantasjen #hage #blomster #planter #drivhus #potteplanter #natur #foto

Noen av mange bilder på Plantasjen #5

  08.05.2016 - 16:48

Noen av mange bilder på Plantasjen #4

  04.05.2016 - 21:07

Noen av mange bilder på Plantasjen #3

  29.04.2016 - 15:14

Noen av mange bilder på Plantasjen #2

  22.04.2016 - 20:10

Nå er del 2 ute av "Noen av mange bilder på Plantasjen". Det vil komme mange flere bilder fremover, fordi jeg tok så mange bilder. Blir lett fascinert av blomster og planter, som er organiske skapninger. Bli inspirert! 

#plantasjen #hage #blomster #planter #drivhus #potteplanter #natur #foto

Yellow and pink blossoms

  20.04.2016 - 21:00

Her kommer resten av bildene som jeg har tatt i dag. Jeg kom over noen flotte rosa trær (!) og noen gule blomster.

#foto #blomster #rosa #gul #natur #våren

Noen av mange bilder på Plantasjen #1

  18.04.2016 - 21:25

Her er noen (av mange) bilder jeg har tatt på Plantasjen. Det var så mange flotte blomster der, så dette måtte jeg bare ta bilder av.

#plantasjen #hage #blomster #planter #drivhus #potteplanter #natur #foto

I en blomstereng

  09.04.2016 - 17:44

Blomster i forskjellige nyanser

  22.03.2016 - 20:43

Her er noen inspirasjonsbilder av blomster tatt på senteret. Jeg har tatt mange bilder som jeg kommer til å legge ut senere. Dette er bare noen av dem.

#blomster #planter #roser

Påskeliljer og andre blomster

  26.02.2016 - 22:44

Inneklima med planter

  08.02.2016 - 22:03

Et godt inneklima er å ha planter. Husk at "planter som trives gjør oss lykkelige". Planter skaper liv, trivsel og renser luften. Visste dere dette om grønne planter? Her har vi noen av dem:

1. Grønne planter renser luften ved å ta opp og bryte ned karbondioksid og andre skadelige stoffer som f.eks formaldehyd og benzen
2. Grønne planter produserer oksygen, noe som gjør oss mennesker mer opplagte
3. Grønne planter tilfører luften fuktighet
4. Grønne planter absorberer lyd
5. Grønne planter og blomster skaper økt trivsel og velvære. Vi blir gladere, mindre stresset og mer effektive når vi omgir oss med levende planter
6. Grønne planter er lettstelte og selv de uten grønne fingre kan klare å holde liv i dem over tid

Hentet fra: Mestergrønn

#blomster #planter #foto

Kunstige blomster

  23.01.2016 - 22:23

Et bilde tatt inne på Rusta. Det var mange fine blomster som var samlet på ett sted. De så nesten ekte ut sett på lang avstand!

#foto #blomster #inspirasjon

Jul på Mester Grønn

  01.12.2015 - 18:48

Det er 1. desember i dag! Det betyr at det ikke er lenge igjen til jul. Nå kan vi se mange butikker julepyntet. Alltid koselig å se/få inspirasjon til å pynte opp hjemmet.

#blomster #planter #juletre #jul #interiør #inspirasjon

Speilbilder i naturen

  03.11.2015 - 20:21

Naturens vakre blomster

  26.10.2015 - 19:19

Noen bilder av utehagen - fortsatt fine blomster og planter selvom det begynner å bli kaldt. Merker fort at det blir mørkt også, for nå er vi i vintertid.

#natur #foto #blomster #planter

Blomstermarked på Torvet

  23.10.2015 - 13:50

Det er blomstermarkeder på Torvet som selger så flotte blomster og planter. Jeg liker alltid å ta bilder når jeg ser noe så fint!

#foto #blomster #planter #natur

Spesiell blomst

  09.10.2015 - 09:00

Denne spesielle blomsten så jeg bare en av ved de blomsterkassene ved Tresse.

Dette var visst en solflue (etterligner bier og veps). 

#foto #blomster #macro

Seeds and some green apples

  31.08.2015 - 19:16

For to dager siden plantet vi solsikker, løk og agurk. Det er alltid spennende å følge med på når et frø vokser, så spirer det og at det vokser og vokser.

For litt siden var vi ute og plukket ned noen epler fra epletreet. Noen av dem hadde sorte merke hull i, så tenkte vi at de var modne nok (fordi insekter lever av å ete hull når de er saftige). De var litt sure, men sånn smaker jo grønne epler?

Heldigvis er ikke alle epler like, noen er mer rød og gul enn grønn :-)

#epletre #frukt #hage #frø #planting #foto

 

Natur fortryllende hage

  29.08.2015 - 14:56

Før lunsj var jeg litt ute for å ta noen bilder. Det var en del blåbær, epletre, ugress (sånne gule som stikker opp) og selvfølgelig blomsterbed. Eplene har blitt ganske store nå, så telte tilsammen 28 stk epler! Snart klar til å plukkes.

#foto #planter #blomster #epletre #frukt #hage

Orkide

  18.08.2015 - 20:01

Et hjem full av glade potteplanter

  10.08.2015 - 08:40

Nå har vi mange blomster og planter i hjemmet. I tillegg til disse, har vi også noen kaktusblomster.

#potteplanter #foto #blomster #orkide #natur

Bildedryss i grått vær

  19.07.2015 - 19:54

Heldigvis gjorde jeg noe interessant i dag fordi jeg ikke ville sitte inne atter en dag til. Jeg og 3 andre byvandret i Markens gate og tilbake til der jeg tok bilder. Å dra ut og ta bilder med kamera igjen var gøy! Var nede på Tresse og der ved Strandpromenaden området bare sånn 3 timer, så dro vi hjem fordi det begynte å regne.

#foto #blomster #planter #inspirasjon #fargerikt #natur

Flere fotos av blomster og planter

  10.07.2015 - 06:10

Røde roser

  09.07.2015 - 19:53

Blomstene som gir sommerfølelse

  09.07.2015 - 14:08

Ellevilt med blomster og planter

  30.06.2015 - 10:43

Alle bildene er tatt i nærheten av Arendal sentrum. Mange fine blomster og planter.

#sommer #inspirasjon #blomster #planter #foto

Grønt utendørs

  23.06.2015 - 21:10

Det er Sankthansaften i dag! Har egentlig ikke noen planer for i kveld, men mesteparten i dag har vi vært ute og handlet matvarer. Det begynte plutselig å regne litt, litt før kl. 12, men så stoppet det. På butikken kjøpte vi blant annet kyllingvinger, frukt og grønt og pålegg. På veien hjem tok jeg noen bilder av det grønne vi gikk forbi.


Plenen, noe ugress. Det vokser gullblomst og en annen type (som på bildet): Hvitkløver.


Husker ikke hva disse blomstene heter ...


Prestekrager.

#hage #blomster #prestekrager #hvitkløver

Sommer i hagen

  19.06.2015 - 13:47

Stor tulipan

  20.05.2015 - 22:06

Ved første øyekast ser det ut som en rose, men det er faktisk en tulipan som har åpnet seg skikkelig! Denne tulipanen overlevde ikke vinden og regnet. Da var det bare en ting å gjøre: Å ta med den inn!

#hage #tulipan #blomst

Siden sist, hagen

  02.05.2015 - 18:16

Bilder fra hagen tatt 27. april. Nå som det går så fort, er det spennende å følge med på hva som skjer i hagen. Flere bilder kommer senere!

#hage #inspirasjon #blomster #planter

Gåsunger

  19.04.2015 - 16:57

<br/><a href="http://oi61.tinypic.com/6q9u8p.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

Herlig, jeg fikk lagd en GIF av gåsunger som jeg har tatt bilder av! Lagde GIF'en HER og lastet opp i Tinypic. Her har jeg bare satt to bilder sammen, og de gjentar seg flere ganger.

#foto #gif #vårtegn

Vårstemning i hagen

  14.04.2015 - 19:46

The sun is shining

  06.04.2015 - 12:16

Bildene er fra i fjor. Jeg føler det blir varmere og varmere for hver dag som går. Om ikke så lenge til blir vår lille hage seende sånn ut. Mange blomster og planter håper vi i år. Håper vi får noen epler og plommer også!

#hage #blomster #planter #sommer

Orkidé

  23.03.2015 - 10:03

Plantetid!

  19.03.2015 - 19:10

Snart blir plantene på bildet til tulipaner alle sammen. Kanskje de blir klare til 17. mai? 

#blomster #planter #våren

Blomster på lerret

  16.03.2015 - 18:03

På soverommene våres henger det bildelerret over senga. Det første har jeg på rommet mitt.#interiør #bildelerret #blomster

Bare blomster

  25.10.2014 - 21:55

Plante fra IKEA

  18.10.2014 - 19:12

Orkide

  16.10.2014 - 07:37

Et bilde jeg fant på PC-en (ikke publisert).

Den siste blomstrende Georgine

  19.09.2014 - 20:24

Den siste Georgine-blomsten som blomstrer ute i hagen ...

#georgine #blomst #hage

Blomster tatt i Dyreparken

  08.09.2014 - 20:01

Her kommer flere bilder. Dette innlegget vil handle om blomster. Bildene ble tatt i Dyreparken i Kristiansand i går.

Blomster og planter - IKEA

  19.08.2014 - 21:04

Disse bildene tok jeg på IKEA den 16. august.

#IKEA #blomster #planter

Bildedryss: Min drømmehage

  21.07.2014 - 20:29

Dette er min drømmehage som består av mange forskjellige blomster og planter. Vi har blant annet Lavendel, blåbær, roser, Georginer og mange flere (husker ikke navn på alle). 

Flere bilder fra hagen

  20.07.2014 - 21:38

Brukte mobilen til å ta bilder, jeg er forresten på jakt etter et kompaktkamera. Har dere noen gode tips?

Lavendel

  10.07.2014 - 22:52


Tatt med min mobil.

2 bilder fra hagen

  03.07.2014 - 20:07

Bildene tok jeg i går.


Blomsten Georgine.


Og denne planten vet jeg ikke navnet på ... Se det på den lyse siden, bladene har vokst siden sist.

Hageblomster

  23.06.2014 - 19:25

Jeg blir fascinert av blomster. Hvor enn jeg går, så får jeg øye på noe fint - nemlig blomster. Jeg kan ikke la være å ta et par bilder av dem. Vi har massevis av blomster inne og ute, blant annet små blomster, buketter og potteplanter. Jeg har tatt bilder av noen blomster i hagen, vil dere se?

Blomstene er roser og stemorsblomster. 

Georgine

  23.06.2014 - 07:42

Osteospermum flowers

  22.06.2014 - 18:33

Wonderful flowers

  22.06.2014 - 13:31

Bildene har jeg tatt i går. Jeg var på Plantasjen i går for å kjøpe blomster, og det var også mange som kjøpte blomster og planter. Kanskje til pynt på terrassen, verandaen eller i hagen? 

Royal Blue Phalaenopsis

  09.06.2014 - 16:30

Jeg kom over noen blå orkidéer på Plantasjen! Jeg hadde aldri sett dem før, og trodde det var mulig. Selv har de et navn: Royal Blue Phalaenopsis. De er ikke blå, men hemmeligheten er at de har brukt en hvit Phalaenopsis og sprøytet blå pigmenter inn i den. Etter 24 timer får kronbladene en blå farge - som ser så ekte ut. Om du ønsker Phalaenopsis til å blomstre igjen og igjen, sesong etter sesong, så vil den blå fargen forsvinne etterhvert og du vil sitte igjen med en helt vanlig hvit blomst. Prisen er ca. på 399 kr, så de koster nok en del.

- Har dere sett blomstene før? 

Vårskjønt

  30.04.2014 - 22:16

Se som blomstene blomstrer! Sola skinner og det har blitt mye varmere enn sist gang. Blomstene åpner seg når det er fint vær og spesielt når det er rikt med sol.


Dette er blomster som etterhvert blir til et plommetre.
Tulipaner.


Sterke røde roser!

Egne epler fra epletreet

  19.09.2013 - 10:17


Se hvor flott store de eplene er da! Endelig klar til å spises. Smakte egentlig grønne epler (sur) og epleaktig, hehe.

Epler og plommer de vokser på trærne

  06.09.2013 - 21:32


Trærne er ca. 2 år gamle. Masse epler og plommer som jeg kan plukke!

Blueberries

  25.08.2013 - 19:42


Her går det an å plukke en hel boks med blåbær. Fantastisk! Trenger ikke å dra til butikken for å kjøpe.

Plantasjen #2

  25.08.2013 - 08:13

Her kommer del 2.

Utstilling.


Utstilling ute.


Blomsterløkene vi kjøpte.


Gul rose.

Plantasjen #1

  24.08.2013 - 21:24

Hei!

Da har jeg igjen (som mange lørdager) vært hos Plantasjen for å se etter blomster til hjemmet. Det var veldig mye nytt enn sist gang jeg har vært der. Jeg har forresten tatt med kameraet, så her kommer mange bilder fra den store butikken. Hold dere fast!

Et utstillingsbord der de har noen potteplanter, blomsterjord, og spray/kanner.


Orkidé.


Ja, som dere ser så er det et stort salg der akkurat nå.


Elsket røttene, de har så rar form.


Typer roser, aner ikke hva de typene heter. Jeg tror det er "stjerneroser"?


Utstilling av vannfontener.


Tittet inn i et drivhus som nesten var tomt.

Det finnes mange typer blomsterfrø. Her kan dere se hvor mange:


... og de er sortert etter farger.

Utendørs møtte jeg mange sommerfugler (igjen)!

Denne type sommerfugl heter Dagpåfugløye.


Hihi, en eller annen veps ble med på bildet.

I'm a little butterfly

  17.08.2013 - 20:26

Var på Plantasjen i dag, og gjett hvor mange sommerfugler jeg så?

Sommerfulgene fløy fra blomst til blomst. Skal tro det snart er høst ... men varmt vær var det i dag.

Utendørs planter

  09.08.2013 - 09:22


Her får dere se mange bilder fra hagen.

Innendørs panter og blomster

  05.08.2013 - 22:28


Vi har veldig mange planter og blomster hjemme ... Snart skal dere også se uteplassen.

Blomster, planter og utstilling

  11.04.2013 - 22:15


Orkidé.


Hortensia.


En liten utstilling med mange ting.


"Salat" planter.


Bildene ble tatt hos Plantasjen. Ingen bilder er redigert og bildene har jeg tatt med mobilen.

Lekte fotograf hos Plantasjen

  07.04.2013 - 08:44

Var på Plantasjen for å leke fotograf. Det har egentlig ikke noe å gjøre med at jeg var fotograf, for det var bare tilfeldig at jeg gikk inn (ble frista til det) for å se på vårens nyheter. Da jeg var inne så jeg mange fine blomster så jeg ble frista til å leke fotograf.


Påskeliljer.


Hortensia.


Sitrontre.


Noen av bildene jeg tok, flere kommer i neste innlegg.

CINDY Z.

CINDY Z.

21, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits