Litt av hvert

  06.09.2016 - 21:34

Kardemomme by i bilder

  05.09.2016 - 21:07

04.09.2016   I går tok vi en tur innom Kardemomme by i Dyreparken siden vi var kommet opp dit. Det var lenge siden jeg hadde vært der inne, og da jeg først gikk inn og så, var det så likt som det vi så på serien "Drømmen om Norge" (throwback VG4 Påbygg i norsken). De brukte altså Kardemomme by som et bilde på Norge i 1950-tallet, det var faktisk filmet på samme sted - men ikke på samme tid (ikke rart at jeg kjente igjen den lille byen).

#dyreparken #kristiansand #losdagen #foto #natur #tivoli #opplevelse #kardemommeby

Velkommen til LOS Dagen i Dyreparken

  04.09.2016 - 21:45

For en fin dag det har vært i dag! Med sol, gratis inngang og masse nye opplevelser i Dyreparken gjorde denne søndagen mye bedre. Vi har gått gjennom hele parken for å se på dyr vi ikke har sett før. Ved inngangen fikk vi alle en brosjyre der det stod program for dagen, et kart over parken og poster som vi kunne finne. Jeg fant alle de 3 postene:

En håndfull LOS-ansatte som gikk rundt med refleksvester og en kul bamse rev (?) som tilfeldigvis smilte til kamera.

Har apen på seg en "blond" parykk?

Struts.

Kl. 11: Dyrepresentasjon av tigere. Mange folk så på da de skulle fôre tigerne med kjøtt.

Kjærlighet og kos.

#dyreparken #kristiansand #losdagen #foto #natur #tivoli #opplevelse

Dyreparken i morgen

  03.09.2016 - 22:53

Jeg er så heldig som har fått gratisbilletter til Dyreparken i morgen. Ser ut som LOS har delt ut flere gratisbilletter, og for oss som ikke hadde fått billetter enda, kunne bestille via nettet. Jeg gleder meg allerede til å ta masse bilder, lage videoer og besøke dyrene. Sist gang filmet jeg en video ombord Kaptein Sabeltanns Den Sorte Dame, og har blitt sett 11 840 ganger (!) i skrivende stund. Videoen min som er mest "sett"!

Et bilde av fisker tatt fra forrige Dyreparken-besøk.

#dyreparken #foto #fisker #kristiansand

Gratis inngang i Dyreparken?

  05.08.2016 - 22:47

Merk av datoen: 4. september 2016 på kalenderen - for da er det GRATIS inngang i Dyreparken for LOS kunder! Alle kunder skal ha fått en e-post med link om hva LOS dagen går ut på. I år er det ikke lett å skaffe billetter, for det er (som ifølge LOS på deres nettside): "Det er begrenset plass og viktig at du melder deg på LOS Dagen". Vi som er LOS kunder fikk e-posten på tirsdag, som vi åpnet på torsdag. Litt sent å åpne kanskje, men vi håpet på å skaffe billetter til 4. Billettene ble tømt ganske fort, så i år inviterer LOS ca. 15 000 besøkende totalt som får gratis inngang.

I alle år 2013, 2014 og 2015 har vi fått billetter, men i år? Nei ... Beklager, det blir ikke noe Dyrepark besøk på oss i år på selveste LOS dagen, men vi har meldt oss på en slags venteliste i håp om at vi får billetter. *Håpe*

#dyreparken #kristiansand #sommer #minner #gratis #inngang

A. Christiansen. Skomager og Båtbasaren

  14.07.2016 - 14:42

09.07.2016   Dyreparken 50-års jubileum. Bilder tatt på A. Christiansen. Skomager og på Båtbasaren (tivoliet).

#dyreparken #jubileum #båtbasaren #foto

Igjennom hele Dyreparken

  12.07.2016 - 22:05

09.07.2016   Vi gikk som sagt igjennom hele Dyreparken på én dag for å se mest mulig. Det må være en ny rekord! Vi så blant annet: Sjiraffer, surikatter, sjimpanser, løver, aper, elger, geparder, sebraer, flamingoer, papegøyer, fisker, fugler, gåser også videre.

#dyreparken #dyr #kristiansand #foto #ferie

Den Sorte Dame og Grevinnen

  11.07.2016 - 13:00

Vi var ombord i Den Sorte Dame, så møtte vi Grevinnen! Hva kommer til å skje? Se videoen under! Gjerne subscribe kanalen min for flere videoer :-)

#video #dyr #dyreparken #kristiansand

Video: Dyrene i Dyreparken, Kristiansand

  10.07.2016 - 18:38

Jeg har filmet noen filmsnutter her og der da jeg var i Dyreparken - nå har jeg satt det sammen til en hel video (kortversjon). Håper dere liker den!

#video #dyr #dyreparken #kristiansand

Utsikter i Dyreparken

  10.07.2016 - 15:46

I går bestemte vi oss for å dra til Dyreparken i Kristiansand. Billettene vant vi takket være lillebror som hadde deltatt på en konkurranse, og vi valgte selvfølgelig en varm dag med sol! Den ene billetten bestilte vi på nett fordi vi var en person ekstra med, og ved inngangen ble billettene skannet så vi slapp å stå i kø. Som dere ser på bildet over, så var det flere innganger.

Et kart over hele dyreparken. Målet for dagen var å besøke alle de forskjellige stedene.

I år fyller Dyreparken 50 år!

Velkommen til Kaptein Sabeltanns verden! Vi dro hit først.

Vi tok Den Sorte Dame fra Kaptein Sabeltanns Verden over til Bombay. Dette var det første vi gjorde da vi kom inn på Dyreparken. Lenge siden vi har tatt noen av de båtene over. Køen var lang, så vi stod i kø ca. en time (kom på tredje avgang).

Seil fra Den Sorte Dame.

Vi møtte Grevinnen, en annen båt. Det ble fyrt noen skudd! På hele båtturen fikk vi høre musikk og sang.

Lars på Brygga.

Velkommen til båtbasaren!

Banda Afrika.

Tigerens rike.

Fyrtårnet.

Kardemomme by. Vi så også noen flotte sandskulpturer på veien.

Jeg har også tatt mange bilder av dyrene vi så. Vi klarte å besøke flest mulig steder på en dag, og det var en fin opplevelse.

#utsikt #foto #dyreparken #kristiansand

Dyreparken i video

  11.09.2015 - 11:23

Det er endelig fredag! Her kommer en video som jeg har filmet på Dyreparken. Håper dere liker den og ha en fortsatt fin fredag om dere er på skolen, jobb eller er hjemme!

#video #dyreparken #kristiansand

Sommerfugler

  10.09.2015 - 11:10

Rundt omkring

  09.09.2015 - 10:53

Tivoliet

  08.09.2015 - 07:14

Det var så mye å se her! Vet ikke hva jeg skal kalle dette stedet for, siden her var det bare mange forskjellige boder og aktiviteter.

#dyreparken #kristiansand #losdagen #søndag #foto #tivoli

Naturen og dyrene vi får se

  07.09.2015 - 22:18

LOS-dagen i Dyreparken

  06.09.2015 - 21:42

I dag har vi vært på Dyreparken fordi det var gratis inngang for alle LOS-kunder! Vi kom ca. kl. 11 eller noe, for veien til Dyreparken (eller skal jeg si Travparken) stod vi i en kjempelang bilkø. Noen biler hadde til og med parkert ved siden av veien, og det var full kaos å komme fram. Nesten en halv time i en kø! Det var fullt på Travparken, og parkeringsvaktene sa hvor vi skulle kjøre. Heldigvis var det en parkeringsplass bak Travparken, så vi parkerte der. Dette må være den siste nærmeste parkeringa, tenkte jeg. Noen andre som ikke fikk plass da det var fullt, parkerte bilen på IKEA, Sørlandssenteret eller ved Avenyen. Etter det var det fullt. Vi visste ikke at det kom så mange folk i år!

Vi gikk for det meste rundt omkring, såkalt "vandring" fordi vi ville se mest av Dyreparken. Vi hadde ikke vært der på ett år, så vi droppet alle aktivitetene som tivoli og stå-i-kø aktiviteter. Det kunne ha tatt lang tid, kanskje noen timer da. Vel, jeg har i hvertfall tatt ca. 200 bilder som jeg vil poste etter hvert (flere innlegg).

Velkommen til Kaptein Sabeltanns verden!

Sjørøverskuta.

Tog på skinner.

Noen gamle båter som var over husene og som "utstillinger".

Utsikt til Badelandet?

Båt med blomster på.

Minner meg om Bergen.

Her er vi på Afrika!

En rusten sjiraff.

Fargerike hus.

Kardemomme by.

Sjørøverskuta seilte innover land, og seilte tilbake ettersom folk kom på land.

Utsikt mot IKEA.

Her kommer toget!

Keramikkrukker.

Julius?

#dyreparken #kristiansand #losdagen #søndag #foto

Waterfall

  05.04.2015 - 14:20

Bildene ble tatt i Dyreparken i Kristiansand i fjor, 7. september. Husker at jeg tok veldig mange bilder, men hadde helt glemt å legge ut noen.

#kristiansand #dyreparken #foto #waterfall

Dyreparken i Kristiansand - LOS Dagen

  07.09.2014 - 21:16

7. september var det gratis inngang i Dyreparken i Kristiansand for LOS kunder. Det har vært det hvert år, en dag som blir kalt for LOS dagen. Vi har blant annet sett på dyr, vært med i LOS-løypa (finne fire stasjoner rundt i parken for så å få stempel). Her er mitt kort:


Har fått fylt ut hele kortet!

Nå er det sånn at jeg har tatt tilsammen 120 bilder eller noe, fordi jeg besøker dyreparken kun EN gang i året. Med mobil, kamera og et ekstra kamera til, er jeg forbedret (tenk hvis det plutselig gikk tom for strøm?). Jeg nyter og kikker rundt på hvert sted, tar bilder som jeg senere ønsker å se tilbake på.


Sebra.


Elandantilopene.


Sjiraffene.


Løve.


Leopard.


Flamingo.


Hjort.


Skeptisk, litt redd og skremt ...


Jeg er visst på frifot!


Ler, hadde gått seg vill ... 

CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er foto, design, interiør, mat, skole og andre kreative ting som du finner på bloggen. Les, nyt og spør i vei om du lurer på noe! :-)

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser


Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits