hits

Inspirasjon

Interiørdetaljer på IKEA

På IKEA har de alltid noe fint og nytt som stilles ut. Vi var på omvisning i dag, veldig lærerikt å få informasjon om praktiske løsninger i soverom, stue og kjøkken. Det var også sånne små leiligheter som vi kunne gå inn og kikke på.

#papirbrettet #decor #ikea #design

Snail tiger cowrie

Dette skjellet fikk jeg av en venn i familien i Hong Kong, 2007. Han dykket ofte etter havets "skjulte skatter", og fant mange flotte ting derifra. Jeg var så heldig at jeg fikk et av han. Navnet på skjellet er "Cypraea tigris" og det er en stor sjøsnegle. Mange vil også si at det er en porselensnegle. Kjennetegn er at skallet har fargemønstre og glatt overflate, som gir dem et vakkert utseende. Den er populær, og kan lages smykker av (i mindre størrelser). 

Her er min tiger cowrie:


Under skjellet.

Inspirasjon:


Mange smykker, ringer og armbånd tar i bruk dette mønsteret.

Om dere synes skjellet var fint, kan det kjøpes HER.

Castle In The Sky


Har sååå lite inspirasjon å blogge om og været har ikke vært det beste heller ... Jeg skal prøve å få blogget om noe interessant ganske snart. Hvis dere har noen gode tips, kan dere gjerne skrive i kommentarfeltet!

White interior

Dette bildet kan beskrives som: Stort hus, mange som bor der, luksus, lyst, god stemning, moderne, stort, minimalistisk ... Fikk så lyst til å flytte inn der akkurat nå!


Bilde: DeviantART.

Stue/bad/soverom interiør

Her er noen bilder av rommene stue, bad og soverom. Nå fikk jeg så lyst til å flytte inn, det er så moderne og fint!

Stue:

Bad:

Kjøkken:

Soverom:

Bilder: DeviantArt.

- Fikk du lyst til å bo her?