CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

Header til blogg

Ny Art Deco inspirert header

Nå har jeg endelig fått opp en ny header på bloggen min. Det var på tide for å si det sånn! Denne gangen gikk jeg for en Art Deco inspirert stil + litt rosa Sakura-blomster rundt i rammen. Rammen er rundt og symmetrisk. Det fungerer så godt som et speil der bildet av meg selv er blitt rammet inn. Fortell meg gjerne hva du synes om den nye headeren!

Ønsker du header? Jeg lager, les mer HER.

#header #design #blogg #blomster #bloggheader

TILBUD: Trenger du en ny header?

I denne helgen har jeg satt av tid til å lage headere til blogg. Har dere lyst på? Da er det bare å sende inn en bestilling! Akkurat nå får du en header til 100,-. Prisen gjelder kun lørdag 11. og søndag 12. mars, og det er begrenset antall. Send en bestilling til meg på e-post: zhuoblogg@hotmail.no, skriv i emnet "HEADER100" og fyll ut dette:

Skjema:

 • Hva skal stå på headeren? Navn + bloggnavn. Bilder du vil ha med (helst last dem opp i tinypic.com og lim inn linkene i e-posten)
 • Hvordan skal bildene plasseres? Bør helst ha samme bakgrunn + ikke så mange distraherende objekter
 • Bilder som anbefales å bruke i en header: Bilder i god kvalitet, ikke webcamera/mobilbilder
 • Hvor stor vil du ha headeren? Finn størrelsen på headeren ved å gå til "design" - "rediger" - "stilsett" - #header (scroll til du ser en url, jeg trenger width og height, kopier den)
 • Hvordan vil du ha headeren? Beskriv den og gjerne link til bloggene som inspirasjon 
 • Annet du vil ha med som skrifttyper, skriftstørrelse

 

Headere som jeg har laget:

Du finner flere headere som jeg har laget HER.

#header #tilbud #bestill #design #forside

Ny juleheader til bloggen

Jeg følte for å lage en ny juleheader til bloggen siden det snart er jul. Her har jeg tatt i utgangspunkt fargene rødt, gull, grønt, hvitt og grått. Bildet på TV-en er tatt i Markensgate i Kristiansand sentrum. Dette gir rommet dybde (perspektiv) og ikke så flatt som det ser ut som. Til venstre har jeg plassert et juletre, i midten noen flotte og dekorerte pepperkakehus, og helt til høyre som skal forestille mitt lille kontor. Jeg elsker forresten den grå HAY-stolen og skrivebordet som ser ut som hard aluminium (eller hva det kalles). 

Lyst på header til bloggen? Jeg lager headere! Les mer HER.

#header #bestill #interiør #design #jul #abstrakt

En ny forandring

Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg skulle ha den nye headeren. Hva skulle det være? Med kollasj eller bare et helt bilde? Jeg kom fram til slutt med valget "Interiør-rom". Det ser nesten ut som en kinosal da det er mørkt. Hva synes dere om den nye forandringen?

#header #design #photoshop #interiør #foto

En ny sommerheader til bloggen

I dag har jeg lagd en ny header. Jeg fikk skiftet ut den gamle headeren med tema interiørtegning til ny header med sommertema. Grunnen til dette var at jeg ville ha en ny + at den nye headeren representerer en mye mer personlig blogg. Headeren er laget i Photoshop CC.

I sommerferien har jeg nesten ingenting å gjøre, har heller ikke sommerjobb, så da kan jeg prøve å se om jeg kan lage headere eller såkalte "forsidebilder" for å tjene litt penger. Interessert? Dere kan bestille header HER!

#blogg #header #moderne #design #sommer #bestill #photoshop

Bestille header

Lyst på en ny header? Du som ønsker, kan nå bestille en header laget av meg! Du kan komme med forslag til hvordan headeren skal se ut. Pris kan diskuteres. For at jeg skal lage best mulig, er det viktig at du lager en god beskrivelse for hvordan du vil at headeren din skal se ut. Jeg bruker forskjellige bilderedigeringsprogrammer som Photoshop, Picmonkey og Pixlr + et hemmelig redigeringsprogram :-) Nøye arbeid blir det også. Se flere headere som jeg har laget HER.

Her er en mal til bestillingen:

 • Navn + bloggnavn 
 • Bilder (helst last dem opp i tinypic.com og lim inn linkene i e-posten)
 • Bildene bør helst ha samme bakgrunn + ikke så mange distraherende objekter 
 • Bilder som anbefales å bruke i en header: Bilder i god kvalitet, ikke webcamera/mobilbilder 
 • Størrelsen på headeren, gå til "design" - "rediger" - "stilsett" - #header (scroll til du ser en url og kopier den) 
 • Hvordan vil du ha headeren? Beskriv den og gjerne link til bloggene som inspirasjon 
 • Annet du vil ha med

 

Send til zhuoblogg@hotmail.no

Ny header

Friske og kalde farger, snøfnugg som daler ned på bloggen og ny header! Jeg kommer til å ha denne headeren ut desember. Bildet har jeg funnet på Google, og har lagt til de tre grå stjernene (klippet ut fra en av mine bilder). Må være dette: 


Røde stjerner justert til grå farge.

- Hva synes dere om det redigerte designet? 

#header #design #bloggdesign #jul

Header til Helene Mjølsnes

Jeg får en del bestillinger om gratis headere, og i dag passet det fint siden jeg hadde så lite å gjøre. Tar ikke betalt for å lage headere, så jeg ser selv hvor mange jeg gidder å lage. Send meg en melding på zhuoblogg@hotmail.no om du trenger en ny header på bloggen (ny post kommer snart).

Ny header til bloggen

Endelig ferdig med en ny header til meg selv! Nå har jeg skiftet ut den gamle headeren med en ny som jeg har laget i dag. Jeg har brukt en god tid på den og fikk øvd meg i Photoshop. Fargevalgene denne gangen går i rosa og blått. Typisk blomster bilder satt sammen til collage er funnet som inspirasjon på weheartit.

Nyeste:

Forrige:

Den gamle så litt kjedelig ut, det meste gikk på fargene grønt og rosa.

- Hva synes dere om den nye headeren til bloggen?

Header til Hanna Stensrud

Da var en ny header ferdig til Hanna Stensrud. Håper du likte den nye headeren din! Jeg lager fortsatt headere, men hvis dere vil ha, send e-post til zhuoblogg@hotmail.no med beskrivelse og bilder til hvordan du vil ha den.

Les mer her om bestilling.

Ny header

Da har jeg byttet header og redigert litt av bloggedesignet.

FØR:

NÅ:

- Hva synes dere?