hits

Innkjøp

New shoes from Nike

Jeg har vært på shopping i dag! På XXL kjøpte jeg et par nye sko med merke Nike. Sko har jeg sett på en god stund i butikkene, og nå var det jammen på tide å gå til innkjøp av nye sko - mine gamle Nike sko begynner å bli litt slitt! Jeg lette etter størrelse 39, men fant ingen. Det var bare store størrelser igjen. En dame som ønsket å bytte sine sko, hadde den størrelsen jeg var på jakt etter da hun hørte at jeg skulle ha 39. Hun tok kontakt med meg og sa at skoene hun hadde med seg, skulle i retur - og da kunne jeg få dem. Hun skulle bare først gå til kassa og levere dem og et øyeblikk senere kom de til pallen og jeg kunne endelig prøve skoene som satt perfekt.

Dette er noen gode sko som passer til fritidsbruk og lett trening! Det viktigste for meg når jeg velger sko, er at de må ha riktig god passform og komfortabel å gå med. Alle føtter er ikke like. Derfor prøver jeg alltid sko i butikken før jeg kjøper. Ellers kan det ende opp med stygge gnagsår og føtter som føler ubehag, og det er ikke bra!

#sko #innkjøp #mote #fottøy

Fra meg, til meg

I begynnelsen av januar kjøpte jeg en liten gave til meg selv som en liten belønning. Da jeg stod ved kassaen sa jeg til hun om å pakke inn "gaven" med gavepapir. Jeg var redd hun skulle spørre om det var en gave til noen, men hun pakket den inn likevel, med brunt stjernepapir og surret den rundt med sort gavebånd. Og hun ønsket meg en fin dag videre.

Veskepynten har vært innpakket siden januar, og det er jo litt rart for meg å pakke den opp igjen to måneder senere når jeg vet hva som er i pakken. Nå skal dere få se hva jeg har kjøpt.

Fra meg, til meg: På Bagorama kjøpte jeg en Lycke nøkkelring hjerte. Jeg eier jo bare en liten Lycke-veske, så da passet det veldig fint å pynte opp veska med den. Det var to farger de hadde i butikken, sølv og gull. Jeg valgte den med gullfarge.

#lycke #veskepynt #nøkkelring #accessories #bagorama

Sony's Extra Bass

Kjøpte en ny høyttaler for noen dager siden, og denne måtte jeg bare teste ut. Den kompakte og bærbare høyttaleren fra Sony gir så god bass! En lading gir 16 timers batterivarighet. Lett å ta med seg overalt da det medfølger en krok og selve høyttaleren er i lommestørrelse + den har utmerkede vannfaste egenskaper tilsvarende en IPX5-vurdering. IPX5 betyr at den er motstandsdyktig mot spyling (ikke høyttrykkspyling), men er også vanntett - tåler regn og vind.

Det er enkelt med trådløs tilkobling sammen med mobil via Bluetooth eller NFC.

SONY SRS-XB10

#musikk #høyttaler #sony #vanntett #bass #teknologi

Blomstrete denim jeans

Er det noe jeg liker, så er det klær med blomsterprint på. Det passer så fint sammen med sommeren. I dag var jeg på senteret og kjøpte en blomstrete bukse på klesbutikken Brands 21. Vil vise frem hvordan den ser ut:

Nesten hele butikken var nedsatt med -80%, og jeansen jeg likte veldig godt kostet 200,-, før prisen var 1000,-. Det er en denim jeans fra Paris Pink. Stoffet er deilig å ta på og sitter godt inntil lårene. Med god stretchkvalitet!

#bukse #mote #shopping #innkjøp #denim #jeans

Innkjøp fra handelens dag

Da var årets handelens dag endelig her i Kvadraturen. Handelens dag i Kristiansand faller på første torsdagen i juli hvert år. Dagen der hele Markensgate (gågata) blir stappfullt av folk som går og kikker fra butikk til butikk etter gode tilbud.

Vi har vært i byen siden kl. 09 på morgenen og den første plassen vi gikk til, var utenfor Slottet der butikkene hadde rigget opp telt og salgsboder. H&M hadde massevis av interiør på tilbud som dusjforheng, sitteputer og putetrekk. Jeg falt pladask da jeg så noen fine putetrekk med dyr på som jeg bare måtte kjøpe. "2 for 1" og "halv pris" på mange ting fristet det å shoppe mye mer enn vanlig!

Det beste tilbudet på klær var på Match og VIC, med hele -90% rabatt (!) på klær utenfor butikken.

HANDELENS DAG: INNKJØP

Topp sort og hvite striper fra Monki og dressjakke fra Fransa (Match/VIC).

Hvit topp og lang ferskenfarget kjole fra Va Vite (Match/VIC), hvit og brun kjole fra Only (Match/VIC).  

Denimskjørt med mange knapper og kjole med abstrakt mønster fra Monki.

Ferskenfarget topp, mørkegrå bukse og lysegrå topp - alt fra BIKBOK.

Sortblå jakke fra Only (Match/VIC).

Varm og god sort dunjakke fra Donna (Match/VIC).

Ørn og gullfisk putetrekk fra H&M.

#kristiansand #interiør #mote #klær #innkjøp #handelensdag #handledag

SBS aktivitetsarmbånd

I går åpnet Power (tidligere Expert) på Sørlandssenteret, og det fristet å stikke en tur innom den "nye" butikken og kikke på hva som er på tilbud. Jeg kjøpte et mobildeksel til iPhone 7, en liten bærbar Eletra høyttaler i sort farge og et aktivitetsarmbånd. Skulle egentlig kjøpe to av det, men mannen bak kassaen lurte på om det ikke står skrevet kun 1 pr. kunde. Muligens har jeg nok sett feil, men uansett: Jeg fikk kjøpt det jeg kom for, så jeg er fornøyd.

Jeg stakk innom Power i dag også, for å sjekke om de hadde mer av åpningstilbudene, men neida. De fleste varene var utsolgt, til og med høyttalerne og aktivitetsarmbåndet som jeg kjøpte i går.

SBS Sleep Fitness Tracker

Den har med søvnmåler, vekkerklokke, kaloriteller og skritteller. Armbåndet har bluetooth og jeg har lastet ned appen "Go Life" som viser en full oversikt over dagene og det jeg har oppnådd.

#aktivitetsarmbånd #trening #innkjøp

Celly Wallet Case (Samsung)

annonselenker

Celly Wallet Case

For to dager siden bestilte jeg 2 stk Celly Wallet Case (lommebokdeksler) hos nettbutikken CDON.COM til mobilene Samsung Galaxy A5 (2016). Med rask leveringstid kom dem allerede i dag. Lommebokdekslene er laget i kunstlær som føles behagelig og deilig å ta på. Innsiden er beige og utsiden svart. 3 lommer til kortholdere og en lomme for f.eks sedler. Dette lommebokdekselet anbefales videre!

#innkjøp #nettbutikk #lommebokdeksel #mobilutstyr #mobil

Tidlig ute til romjulssalget

I dag (3. juledag?), startet elektrobutikkene tidlig med romjulssalg fra kl. 06:30, og vi dro til Sørlandssenteret for å kjøpe noen av de gode tilbudene. For å sikre oss det vi skulle ha, måtte vi møte opp tidligst på morgenen, da dørene ble åpnet. Det var ikke mange folk å se da vi kom frem, men ca. 20 stk personer samlet seg i en flokk ved inngangen utenfor, og alle ventet på at vaktene skulle slippe dem inn. Var ikke noe voldsomt med folk sammenlignet med Black Friday. Da vi endelig ble sluppet inn, gikk de fleste mot telefonavdelingen. Vi stod i kø (igjen), og så mange kjøpe hver sin iPhone 6s Plus (16GB) som var på dagstilbud. Jeg la merke til en av dem som tok med seg en iPhone 5s, og han som jobbet der ved telefonavdelingen sa til kunden at de hadde tilbud på den telefonen en annen dag. Så da hadde han nok glemt hvilken dag mobilen var på tilbud, siden noen av tilbudene var dagstilbud.

Vi kom ut med 2 stk Samsung Galaxy A5 (2016). Ikke til meg, men blir vel som to gaver. Kjempegreie mobiler til en ok pris. Forrige gang kjøpte vi Sony-mobilene på Black Friday, men de måtte dessverre gå i retur. Absolutt ikke en anbefaling da strømnivået sank svært raskt på bare en times vanlig mobilbruk.

Sorry Sony, Samsung er best.

Vi dro hjem etter ha kjøpt Samsung-mobilene. Butikkene på Sørlandssenteret åpnet ikke før kl. 10, så det ble en lang stund å vente til da klokken var 07:30 ...Nå har jeg puttet i nye sim-kort og fått opp begge mobilene, så da er de klare til bruk! Jeg ble jo kjempefornøyd selv om de ikke var til meg, men det har seg sånn at jeg får ofte en glad følelse inni meg når jeg ser og tar på ny teknologi. Så fantastisk!

#mobil #sony #samsung #romjul #romjulssalg #shopping

Mobiletui med lotusblomst-design

Dette fine mobiletuiet med lotusblomst som design bestilte jeg på nettbutikken MyTrendyPhone. Av og til kan det være vanskelig å få kjøpt deksel/etui til en spesifikk mobiltelefon/merke i vanlige butikker, så da er nettbutikker en god løsning. Ta LG-mobiler som et eksempel, har veldig få deksler til en viss type modell, mens for iPhone finnes det utallige forskjellige typer deksler å velge mellom.

Foran og bakside. Mobiletui til LG G4C. Baksiden kan brettes og brukes til å for eksempel se på film eller spille på. Ellers er det en veldig fin "lommebok" som har plass til kort og sedler. Synd at innmaten (lommene) er ganske tynne der man setter inn kort.

#etui #deksel #lotusblomst #blomst #mobilutstyr #mobil

Samsung skulderveske

Jeg har skaffet meg en ny veske til kameraet. Den er så fin! Merket er Samsung og modellen er NX Camera Bag. Jeg kaller dette for en skulderveske som har god plass til både speilreflekskameraet og objektiver.

Magnetisk lås og flere rom gjør den romslig og den har plass til det meste når en er ute på fototur. 

#innkjøp #kamera #veske #samsung #mote #design

Innkjøp til skolestart

I går kveld hadde vi en lang PC diskusjon om å kjøpe ny PC som har Microsoft Office-pakke til skolearbeid bruk. Siden vi er flere (gjelder ikke meg siden jeg har skole PC-en), ikke har PC med Office-pakken, bestemte vi oss i dag for å kjøpe en PC med merket Acer på Lefdal. Vi så annonsen og den var på tilbud i denne uka.

En som jobbet i butikken anbefalte en litt dyrere (kanskje også litt bedre) PC, men denne var grei nok til lite bruk i en travel skolehverdag. Med en skjerm på 14" er stor nok, er lett og som kostet rundt 1495,- med Microsoft Office 365 og Windows 10, var det ikke et dårlig valg. Valget stod egentlig mellom en HP 14-AM001NO 14 LAPTOP, men den hadde dessverre ikke Office 365 inkludert i prisen, så vi gikk for Acer ...

Vi kjøpte også skoleting på Expert: Limstifter, Tipp-Ex'er, viskelær og PC-mus. Lens Cleaning Kit kjøpt på Lefdal. Milan viskelær kjøpt på Norli.

Oppstart av PC - dette klarte jeg å fikse. Jeg har nå fått installert det viktigste og innså at PC-en har altfor lite minne, så jeg har ryddet den for programmer vi ikke trenger. Den har bare en SYSTEM (C:) disk på rundt 28 GB og er avhengig av å ha i et SD minnekort og kanskje en minnepenn for en ekstra lagringsplass. Vel, vi får håpe ungdommen liker PC-en selv om den brukes til gaming.

#skolestart #skole #utstyr #pc #data #tips #innkjøp #teknologi

Innkjøp fra i dag

I dag har vi handlet mange ting på Sørlandssenteret! Vi handler ofte på senteret, fordi alt er samlet på ett sted. Det er også mange butikker der og mange folk. 

Sommer og tropisk t-skjorte (ikke min) fra Moods Of Norway. Fikk også med noen små parfymeprøver og Moods Of Norway rosa traktor lollipop på kjøpet.

Jeg var på utkikk etter å kjøpe en vaffeljakke (!), og etter å ha vandret i noen klesbutikker fant jeg endelig den jakka jeg ville ha - på Lindex. Det hang bare en igjen, og heldigvis på tilbud :-) Merke er Holly & Whyte, en klassisk jakke.

Kjole kjøpt på Gina Tricot. Passer fint til sommeren.

Snapback-caps kjøpt på Sport & Fashion Outlet (Sørlandsparken). Merke: Gucci (?).

#mote #innkjøp #shopping #klær

Handelens dag 2016

I dag er det Handelens dag i Kvadraturen. Det er en stor tilbudsdag i Kristiansand sentrum hvert år den første torsdagen i juli. De fleste butikkene dumper prisene og frister med gode tilbud. Ikke rart at det er så mange folk i byen i dag? Mange folk kom allerede før kl. 07, men vi dro til byen kl. 10. Først kikket vi på butikkene som solgte klokker og briller. Vi fant ikke noe vi likte, men på Brilleland inne på Sandens var det 2 for 1 på solbriller. Så mest på Ray-Ban solbriller, og kom ut med disse to flotte modellene:

Se så fine! Jeg likte den til venstre veldig godt, og den til høyre fikk jeg med på kjøpet (få den billigste på kjøpet).

Fikk også med Ray-Ban solbrilleetui, brilleklut og brillerens.

Klokke med merket Dilligraf, kjøpt på Gull Funn i Sandens. På en side i klokkestativet var det tilbud, så den lå der. Klokkereimen finnes også i flere forskjellige farger.

Fin t-skjorte med fuglemotiv kjøpt på Monki. Elsket den lyseblå fargen. 3 for 2 tilbud der, men fant bare dette klesplagget jeg likte.

Kort beige jakke med merket 365 kjøpt på MQ.  

Resten ble kjøpt på Sport & Fashion Outlet, Cubus og BlikkBox. Et bord med merkevare klær i Markens gate hadde salg på jeans med blant annet merket Levis - på tilbud. Klær kjøpte vi mest av. Kom hjem etter noen timer, var så trøtt etter å ha brøytet gjennom folkemengder, stått i lang kø for å betale og stresset med å dra hit og dit.

#innkjøp #mote #klær #shopping #kvadraturen #kristiansand

Alt i boks - nytt fotoutstyr

Nå har endelig Sony Solblenderen ALC-SH112 kommet, så jeg hentet den hos Japan Photo. Pris 199,- for en original solblender var det "billigste" jeg fant. Heldigvis for meg var det akkurat én igjen på lageret, så fikk jeg kjøpt den etter at den ble bestilt. Grunnen til kjøp av den originale, var fordi den som fulgte med kameraet var skrapt opp og det skaper litt dårlige minner når jeg ofte er ute og fotograferer ...

Her er kameraet jeg bruker når jeg tar bilder til bloggen og den nye solblenderen. Jeg har lovet meg selv at jeg skal passe veldig godt på dette fra nå av. Nå er vel alt i boks som dere ser.

#foto #fotoutstyr #solblender #innkjøp

Let Me Take A #Selfie

Jeg har kjøpt meg en selfiestang! Goji kablet selfiestang (sort) var på tilbud og jeg så bare en igjen (!). Det hadde vært enkere å bruke denne som et mobilkamerastativ (det høres veldig rart ut, men det går faktisk hvis den står stødig). Nå blir det i hvertfall enklere å bare sette mobilen på, trykke på knappen og ... vips! Bildene eller videoene blir tatt.

Har dere en selfiestang?

Bilderammer

"2 for 1" - tilbud på Nille, så ble disse to kjøpt i går. Frida bilderammen er 13 x 18 cm, og den til høyre er 5 x 5 cm i hjerteform av glass. Lurer på hvilke bilder jeg skal sette inn i disse.

#bilderammer #innkjøp #foto #minner

Innkjøp 16.01

I dag tok jeg turen innom Sørlandssenteret for å kjøpe noe fint. Det var salg på noen butikker og jeg tenkte å kjøpe noe jeg kommer til å bruke senere. Jeg elsker når det er salg! Da har de fleste butikkene gode tilbud.

Et skjerf med blomsterprint fra H&M. Et stort metallfarget smykke og en magisk blåfarget ring fra BIK BOK. En brosje formet som en øyenstikker fra Glitter.

Stort stilfullt smykke med forskjellige mønster og former.

Liker fargen på denne ringen. Fargen var en blanding av blå og grønn.

Et bedre bilde av hvordan ringen ser ut i virkeligheten. Trodde faktisk ringen kunne skifte farger selv, eller?

Skjerfet. Det var 3 farger å velge mellom. Et var nesten lik dette med bare minus det mørke og et var litt blått i. Valgte dette da. Det var ikke salg på dette, så det var originalpris. 

#mote #smykker #innkjøp #detaljer #ring #skjerf #inspirasjon

En uke + en dag og ny i hus

Vi fikk vaskemaskinen i går og endelig var den i hus. Leveringstiden var en uke + en dag fordi de skulle frakte den hjem til oss. Det hastet virkelig, den gamle av merket Bosch som vi brukte i 6 år tok plutselig et uventet farvel med oss ... og det var jo veldig trist. Mye klær som skulle ha blitt vasket for lenge siden. Det ble en kjapp tur til elektrobutikken for å bestille en ny (på nyttårstilbud), og valgte et nytt merke på en ny hvitevare. Tenkte Samsung var et godt merke og designet var slett ikke verst. Da gikk vi for denne her:

8 kg vaskemaskin. A+++. Lager musikk når vask er ferdig. Litt bråkete da vi prøvde den 1 - 2 ganger, men fordi vaskerommet var så rektangulært og døra vi tok ned ikke lenger henger der? Håper det går lettere med en vaskemaskin, for uten den hadde vi nok ikke klart oss. Etter å ha båret vaskemaskinen på vaskerommet (trangt, døra var nesten ikke 60 cm bred), skal tørketrommelen stå oppe på vaskemaskinen (fordi det ikke er plass ved siden av).

En annen type Samsung vaskemaskin med avslutningsmelodi som jeg synes var kult:

#vaskemaskin #hvitevare #hverdag #interiør #hjem

Innkjøp 09.01

Smart String Tape Measure og lommebok i skinn fra Enklere Liv. Den "kalkulatoren" er jo helt genial fordi den har så mange forskjellige ting. Man kan bruke den som en kalkulator, dra ut den lille ringen for å måle for eksempel størrelse på et bilde eller rundt et eple. Vater er det også, fint å ha hvis man skal plassere et bilde på veggen uten at det blir skjevt.

Brosje med perler, den lille i rosa som kan ha kort i og en stor til mobil. Kjøpte også en grei korrekturlakk som ikke er med på bildet.

#innkjøp #shopping #mote #smykker #smart

Ny Bosch tørketrommel A++

I dag var det tilbud på Bosch tørketrommel med varmepumpefunksjon til 3995,- // før 5790,- på Elkjøp. Var tidlig ute som vanlig for å sikre denne herligheten. Før hadde vi en tørketrommel i klasse C, men denne brukte mye mer strøm, så vi vurderte å gå over til A++ som kunne redusere forbruket. Siden det ikke er vindu på vaskerommet blir det så mye vått og fuktig, denne har varmepumpe med SelfCleaning Condenser som rengjører selv. Siste Black Friday innkjøp.

#hvitevare #tørketrommel #hus #hjem #innkjøp #blackfriday

Ugle smykker

Morris på Sørlandssenteret har salg på mange flotte smykker, hele stativet var til en god pris. Jeg fant smykker som jeg likte veldig godt, og det er nemlig uglesmykker! Ugler er noen fantastiske skapninger. Her har jeg et sett bestående av et smykke og en ring.

#mote #smykker #ring #accessories

Shopping på Sørlandssenteret

I dag var ikke været så fint, så vi bestemte oss for å dra til Sørlandssenteret. Der er nesten alle butikkene samlet under ett tak så det var lettere å handle der. I neste uke starter skolen, så vi måtte kjøpe inn ting som hadde noe med skole å gjøre. Jeg kom på at Staples hadde masse på tilbud i denne uka, så først dro vi dit for å se.

Spiralhefter (linjer og ruter).

Strikkmappe og et pennal.

Arkiv og pennal.

Nike løpesko fra XXL.

Bukse fra Cubus.

#mote #innkjøp #sørlandssenteret #skole #skolestart

Handelens dag i Kvadraturen

I dag var det Handelens dag fra kl. 07 - 19 i Kvadraturen. Det var kjempefint vær og mange (tidlig på morgenen) så ut som de var godt i gang med (stor)handelen. Mange steder var det køtilbud, men i år synes jeg det ikke var vits å stå i kø for å kjøpe de beste tilbudene. Det var jo flere steder som hadde satt ting ut til et sånt gatemarked med langbord.

Oversikt over det jeg kjøpte. Farger blekkpatroner er til skriveren fra Clas Ohlson.

Det var 29,- for ordbøker, vanligvis koster det mye mer. Dette måtte man ha! Selvom jeg er ferdig med tysken, har jeg kanskje bruk for senere. Tysk - norsk / norsk - tysk skoleordbok og bokmålsordliste for den videregående skolen fra Vivo.

Kanskje jeg skal gjøre om dette til noe annet eller bruke det som gardin? Thyra gardinhøyde fra Kid.

Nærbilde av veske 1 (oransj).

Nærbilde av veske 2 (rosa).

Klarte ikke å velge mellom disse to, så måtte kjøpe begge. Den til venstre er litt mørk oransj (litt vanskelig å se akkurat fargen) og den til høyre er rosa. Veskene er fra Reisemagasinet på Slottet.

#innkjøp #mote #vesker #shopping #handelensdag

Innkjøp 01.07 - før handelens dag

I morgen er det Handelens dag i Kvadraturen og butikkene har allerede i dag forberedt/priset alt til i morgen. Fikk kjøpt mange fine ting på "salg" og tilbud. Kanskje de fleste har tjustartet Handelens dag i dag.

Skjerf og belte fra Noa Noa.

Topp fra H&M.

Øredobber fra Gull Funn.

#innkjøp #mote #klær #smykker

Handelens dag, Sørlandssenteret

Det er Handelens dag på Sørlandssenteret. Denne dagen ville vi ikke gå glipp av, så vi var ganske tidlig ute. Dagen før hadde vi kikket i kundeavisen for tilbud, og da vi kom fram var det en del andre tilbud som ikke var annonsert i avisa.

Senteret har fått sånne ekte planter som henger på veggen med vann bak, hvor kult er ikke det? Det står om denne på nettet HER. Den er så fin, dere burde se den!

Så gikk vi forbi en butikk med så mange kule ting.

Jeg måtte ta en video av denne berg-og-dalbanen, nesten helt magisk!

På Enklere Liv kjøpte vi en massasjepute, men den var ikke på lager og skulle komme, så da ventet vi noen timer. Da den endelig kom, kjøpte vi den. Vi fikk også prøvd den ut (en utstillingsmodell festet i en stol) og det var FANTASTISK! 

På Gina Tricot kjøpte vi øredobbene her som var på SALG. Det var forskjellige farger på dem.

På Traktøren kjøpte vi en eggtimer, siden vår gamle ikke virket mer. Denne var også på tilbud, mye rimeligere enn vanlig pris.

Toppen er fra Gina Tricot og buksene er fra Lindex. Kjøpte også en Nike basketball (er ikke med på bildet her) på XXL.

#innkjøp #mote #klær #kjoler #bukser #interiør #handelensdag #shopping #senteret #video

Mitsuha lommebok

I'm in love! Lommeboka jeg bruker nå er Mitsuha! Har aldri hørt om det, men det må være noe "vintage". Lommeboka har mange rom og plass til kort, mynter, sedler ... ja, nesten alt! Det beste med den er at det er et skille mellom kort og mynter.

#mote #lommebok #anbefaling

Super Mario Galaxy Wiii

I går så jeg et Wii-spill på tilbud og i dag bestilte jeg det via collect@store og hentet på butikken Expert etter skolen. Synes det var greit at de kunne spare dette spillet så jeg kunne kjøpe det innen 24 timer!

Super Mario Galaxy 2 Wii HER (på tilbud akkurat nå!)

Super Mario Galaxy har fortjent blitt omtalt som et av tidenes beste spill, og dette er den etterlengtede oppfølgeren. Nok en gang følger vi Mario fra planet til planet, alle i varierende størrelser og med ulike utfordringer: i det ene øyeblikket er du en kjempe i et tredimensjonal miljø, i det neste en miniatyr i en todimensjonal verden av den gamle skolen.

Med seg på ferden har Mario sin trofaste følgesvenn, dinosauren Yoshi. Når Yoshi spiser ulike frukter får han magiske krefter, og kan for eksempel bli rask som lynet eller oppblåst som en ballong - alle egenskaper som er nødvendige for å kunne forsere ulike hindringer. I tillegg er Yoshi utrustet med en glupsk tunge som kan fange fiender, eventuelt brukes som et tau så han kan slenge seg fra krok til krok.

Kjente objekter fra originalen, som biedrakten og det interplanetariske navigasjonssystemet, er med også denne gang. Mario har dessuten fått noen nye verktøy å boltre seg med, blant annet en kraftig drill og brytere som stanser tiden.

Med Super Mario Galaxy 2 ligger alt til rette for nok et magisk eventyr og en utrolig underholdende spillopplevelse.

Nå har jeg 1-eren og 2-eren. Snart skal jeg spille fordi gaming er gøy (spørs om jeg har tid til overs, som jeg ikke har akkurat nå haha)!


Soundtrack - nyt musikken.

#game #spill #mario #galaxy

Dolce Gusto Jovia kapselmaskin

I går kom vi hjem med en ny "kaffimaskin" (som jeg kaller det). Vår første kapselmaskin som kan brukes til å lage iste, kaffe, cappuccino ... 

Litt om den:
Dolce Gusto Jovia er en liten men multifunksjonell kapselmaskin som tilfredsstiller dine kaffeønsker varme som kalde! Den har 1500 Watt, 15 bar trykk og 1 liter vanntank. Lag favorittdrikken din manuellt på din egen måte - var din egen barista. Med den manuelle betjeningen fører du selv doseringsarmen tilbake når drikken har ønsket styrke. Maskinen stopper først når du bestemmer det. Dermed kan du enkelt brygge hver enkelt kopp akkurat så sterk du vil ha den. Stylish and round design.

Kapslene: Mocha HER, Lemon HER og Cappuccino HER.

Dolce Gusto Jovia kapselmaskin fra HER.

Nå er jeg ikke te og kaffeelsker, men denne skal nok prøves ut en eller annen gang. Foreldrene mine liker denne veldig godt, så de kan prøve den ut. Da har vi noe å gjøre på en søndag.

#kaffemaskin #kapsler #dolcegusto 

Inn med ny oppvaskmaskin og ut med den gamle

Vår gamle oppvaskmaskin "gorenje" fungerte ikke lenger som den skulle: Varmt vann gikk ikke og vasketiden tok mer enn den vanligvis gjør, ca. 5 timer. Den vasker, stopper opp en stund og begynner igjen. Denne hadde vi kjøpt med huset, litt gammel var den. Da var det på tide å kjøpe ny, tenkte vi.


Mamma har skrevet "Ikke bruke" - lapp fordi vi noen ganger glemmer det hvis vi bruker vannet - da lekker det ... Det er satt fram en isboks og en bøtte for å ta imot noe av det som lekker. Vår gamle "gorenje" har stått ute i regnet en dag, nå er den levert til Avfall Sør.

I dag har vi gått butikk for butikk, på jakt etter en ny oppvaskmaskin. Vi tok turen til Lefdal Elektromarked, Expert og på Rolf's Elektro. Det var mange forskjellige typer å velge mellom, så jeg tenkte det ville være bra å kjøpe helintegrert (siden den gamle var helintegrert).   

Noen oppvaskmaskiner jeg tok bilder av:


Valget var vanskelig! Vi måtte gå frem og tilbake for å sjekke hvilken typer som var best.

Etter noen timer kom valget på å kjøpe denne:


Sjekk den oppvaskmaskinen da! Vi kunne kjøpe den for 6490,- på Rolf's Elektro kun i dag (nyttårstilbud), så det var en grei pris. Det var gratis frakt, men vi kunne ikke vente til mandag, så vi kjørte den hjem samme dagen. Et godt nyttårskjøp! 

Bosch oppvaskmaskin helintegrert SMV54M30EU.

#nyttårssalg #kjøkken #oppvaskmaskin #bosch

Minnepinner og MicroSDHC-kort

I dag åpnet butikkene igjen etter jul. Det var rabatt på minnepenner og SD-kort på LEFDAL. Vi kjøpte 4 minnepinner og 2 MicroSDHC kort. De har hele 8 GB! Nå gjenstår det å overføre bilder/dokumenter til disse her.

#minnepenn #tilbud #lefdal

Nytt innkjøp

Gleder meg til å prøve ut det nye systemkameraet jeg hadde kjøpt, SONY a3000. Et stort pluss er at den er lett, så da kan jeg ta med den overalt og kan lære meg å bruke det for første gang. Har ikke fått prøvetestet den, men det er nok ikke lenge til. Denne kjøpte jeg på tilbud.


Sparte en del da jeg kjøpte med minnekort og veske til kameraet i en pakke. 

En annen ting er at jeg har hentet og kjøpt iPad Air.
 

Bestilt en iPad Air

Da har jeg bestilt en iPad Air i sølv på nettet for første gang (har aldri bestilt noe på nettet før)! Det jeg har valgt er å forhåndsbestille, altså at jeg bestiller f.eks en vare, så får jeg beskjed om den er tilgjengelig i butikken (som den ikke er nå, dessverre) og betaler der. Venter den allerede på butikken de nærmeste dagene. Gleder meg til å prøve den ut!

IKEA shopping

I dag tok vi turen innom IKEA, og der kjøpte vi noe som vi trengte. Jeg fant en GOLIAT Skuffeseksjon som var på tilbud bare i dag (16. august), så det var en rimelig og grei pris. Tenkte å bruke denne som et nattbord, siden mitt gamle nattbord ikke hadde noen skuffer og hyller. Det kan hende den er for stor, men det gjør ingenting.

PRESSA Tørkestativ med 16 klesklyper (kjøpte to stk av dem) i fargene hvit og sort. De var veldig fine formet som en blekksprut.


Her henger de i en utstilling.

#IKEA #interiør #innkjøp

Følte meg dårlig på Sørlandssenteret

I dag har jeg vært på Sørlandssenteret. Egentlig skulle jeg ikke være med, men jeg har sittet inne en god stund nå. Det gikk ikke så bra med meg, jeg ble plutselig dårlig etter å ha vært inne på første matvarebutikk. Nesten så å si "falt sammen". Jeg tenkte på det jeg spiste til frokost, som var pølsebrød. Vanligvis spiser jeg brødskriver til frokost, men det ble endring i planene. Tenk om det var det som gjorde meg dårlig? Jeg måtte sette meg på kne flere steder, for jeg klarte ikke å gå. Ingen av dem som gikk forbi eller som så meg gadd å spørre om hvordan jeg hadde det - det var rart. I istedenfor sendte de meg spørrende blikk. Jeg hadde vondt i hodet, magesmerter, muskel- og leddsmerter ... 

Jeg fikk støttet meg til handlevogna, så det gikk greit ut butikken. Utenfor butikken satte jeg meg ned på en benk, og jeg fikk spist litt. Rundstykker som var både tørre og harde. Da jeg fikk spist opp, tok jeg en paracet (måtte kjøpe da jeg ikke hadde med), men det tok mamma seg av. Jeg var ikke alene, heldigvis. Etter 30 minutter hadde paracet gitt sin bivirkning, og da følte jeg meg plutselig mye bedre. Da dro jeg og mamma på café for å kjøpe lunsj til meg da.


Eplekake + kaffe.

Etter lunsj gikk vi til forskjellige elektrobutikker som Lefdal og Expert. På Lefdal kjøpte vi: 

Dere gjetter aldri prisen på disse spillene! For et godt kjøp på Lefdal! Spillene er til brødrene mine som har spillkonsollen Nintendo 3DS.


Brosjyre om den nye Samsung Galaxy S5 og kjøkkenplanlegger 5 (kanskje jeg trenger denne til interiør, med CD) - de er gratis.


MicroSDHC Card 8 GB - minnekort til mobilen (fordi jeg har fått så dårlig plass).

Neste gang skal jeg huske å ta med meg paracet i tilfelle det skjer igjen. Jeg har nok for lite blodsukker, for det fant jeg ut i dag.

Handelens dag med gode innkjøp

I dag våknet vi kjempetidlig og kom oss til Kvadraturen tidligere enn kl. 07:00 (siden butikkene åpnet da). Jeg hadde tenkt å kjøpe et nytt kamera som kunne ta macro/nærbilder (har ikke sånn type kamera) på Japan Photo. Det var lang kø, så vi var ikke de første på stedet. De 12 første kundene fikk kølapp og gikk først i køen når det gjaldt å spørre de som jobbet der. De gikk etter nummer. Jeg håpet at ikke de andre skulle kjøpe det kameraet jeg ønsket å kjøpe - som bare finnes 2 stk av.


Kameraet Panasonic Lumix DMC-GF5 kostet 499,- på tilbud (kun i dag, Handelens dag). Veldig fint kamera som jeg ønsket meg siden i går.

Her er annonsen:

Frister med tilbud, ja ... og dessverre hadde de ikke flere igjen. Jeg så at ingen hadde kjøpt det kameraet - hvorfor skulle de ha sagt at det var tomt? Selvfølgelig var det prinsippet "førstemann til mølla", men da det var min tur, hadde de ikke flere "køtilbud" kameraer igjen. Jeg stod ikke så langt bak i kø, men tror jeg var nr. 14 eller noe. Uflaks.

Etter å ha vært på Japan Photo, gikk vi til butikk etter butikk i Markens gate. Det var mange telter og utesalg (eller hva det kalles) der de rigger ut og har gatemarked. Jeg fant mye fint som jeg likte.


Bukse fra Vero Moda.


Jeg la nesten ikke merke til at det var prisforskjeller på samme type bukse da jeg så det ute = 20 kr dyrere og inne = 20 kr billigere. Og jeg kjøpte buksa ute fordi jeg ikke var innom butikken.


Veske fra Morris. Hos Morris var det veldig mange fine vesker å velge mellom og mange var på tilbud. Det var et vanskelig valg fordi mange vesker hadde sin kvalitet ... så da endte jeg opp med denne.


Nærbilde av inni veska.


Logo lappen.


DILLIGAF klokker fra Gull Funn.


Begge er like (den til venstre er min og den til høyre er mammas). Forskjellen er jo fargene, den til venstre er hvit og den til høyre er sort.


Next2 armbånd, også fra Gull Funn.


Denne boka var ikke på tilbud da men ... gave til lillebror. Boka er fra ;libris.

Glow in the dark

Jeg skal være helt ærlig nå: Da jeg var liten, var jeg mørkeredd. Redd for å sove i mørke og når jeg skulle sove hver dag hadde jeg nattlampen på (sånn typisk stemningsbelysning). Jeg visste ikke helt hvorfor, men en eller annen grunn trodde jeg det var monster under senga. Jeg kom over dette da jeg fikk bevis for at det ikke fantes monster under senga (da gikk jeg i 5. klasse tror jeg). Siden jeg ikke fikk lov til å ha lyset på når jeg skulle sove, fikk jeg noen "glow in the dark" figurer som jeg kunne lime på veggene og taket på soverommet mitt. Hvis jeg ikke fikk sove, kunne jeg glane på dem til jeg ble trøtt.

I dag var jeg på butikken Søstrene Grene og kjøpte "glow in the dark" figurer. Jeg tenkte å dekorere rommet mitt med dem (har noen få på det nye rommet mitt nå). De kostet 12.90,- pr pakke, så det var billig. Endelig kan jeg være kreativ!     

Elsker disse! De får meg i så godt humør, spesielt de blomsterformede figurene. Smile!

- Dekorerer dere rommet deres med noe kult?

Smykker til mobilen din!

Smykker til mobilen! Mange forskjellige varianter, alt på bildet er kjøpt på UPSTAIRS.


Smykkene kan også brukes til å henge på for eksempel veska, ryggsekk ...

Innkjøp 08.06.2013

I dag har jeg vært på byen og Sørlandssenteret. Har tatt mange bilder da jeg var i byen, nemlig 66 bilder som jeg skal overføre til bloggen i morgen. Her er et godt innkjøp fra senteret i dag:


Ørepynt fra Morris. Den var på tilbud, 70% rabatt.


Kjoler fra H&M. Synes disse kjolene er "in" for tiden, og de er nydelige!

Dagen i bilder + innkjøp

I dag har jeg og mamma vært på Avenyen, det gamle Sørlandssenteret og det nye Sørlandssenteret. Se dagen i bilder:

Vi var innom Montér for å ta en titt på noen små dører til "kottet" vårt.


Bare noe jeg så bak meg der jeg stod. Vi var inne på lageret.

Det gamle Sørlandssenteret, utenfor den kreative butikken Panduro Hobby, hadde de deilige smaksprøver av Cake Pops. De var utrolig gode må jeg si! Jeg har til og med fått en oppskrift som jeg vil dele med dere i neste blogginnlegg.

Cubus møtte jeg Justin Bieber :-D

Neida, det var bare en plakatfigur ... Det stod faktisk to der ;-)

Har kjøpt nye støvletter!


Skopunkten kjøpte vi to par flotte støvletter. Det var "Ta 2 par og få det rimeligste paret halv pris" tilbud.
Venstre par: 149 NOK.
Høyre par: 349 NOK.

Vi også kjøpt mat, men det gidder jeg ikke legge ut, men en kort oppsummering: Kjøpte Jegerbrød, vaffelkjeks, tørkede fruktgodbiter, tomater, brus ...

- Hva har dere gjort i dag?

Min nye smarttelefon

Jeg liker ikke å vente på at den telefonen jeg har bestilt på Lefdal, ikke ankommer til butikken så fort som mulig. Jeg gikk derfor til Expert butikken på Sørlandssenteret for å kjøpe smarttelefonen Samsung Galaxy Y. Der hadde de varer på lager som var veldig bra.

Telefonen er kontantkort. Jeg har ikke fått startet den opp enda. Det kan ta tid.

- Hvia slags type mobil har dere?

Sony Ericsson Xperia X8 VS Samsung Galaxy Y

I dag har jeg vært på LEFDAL, Sørlandssenteret. Jeg bestilte en Samsung Galaxy Y mobil siden de ikke hadde den telefonen på lager. Nå venter jeg i ca. en uke før den ankommer butikken. Butikken hadde tom for sort, men hvit hadde de. Jeg likte ikke hvit så godt, så jeg bestilte likevel en sort. Jeg sliter med å finne en mobil som er kontantkort. Siden telefonen er kontantkort, så slipper jeg å betale hver måned for den.

//google - Samsung Galaxy Y

Nå lurer jeg bare på om jeg skal beholde den gamle mobilen Sony Ericsson Xperia X8, som jeg har hatt siden 2011 eller ta i bruk den nye mobilen Samsung Galaxy Y.

- Hvilken mobil bør jeg ha? Sony Ericsson Xperia X8 eller Samsung Galaxy Y?