hits

Interiør

Pynt opp bildeveggen + rabattkode

reklame | i samarbeid med Desenio

Hvis du er like interiørinteressert som meg, så har du sikkert hørt om nettbutikken Desenio, som er kjent for å selge kvalitets posters og rammer. Det har kommet inn masse nytt siden sist jeg tok en ordentlig titt inne på Desenio sin nettside, så der satt jeg i noen timer og scrollet gjennom alle kategoriene for å se det store utvalget av posters: Fotokunst, kunstmotiv, fashion, naturmotiv, dyremotiv, tekstplakater, kart & byer, vintage og grafisk. Jeg blir så inspirert av at det finnes så mange kule plakater å velge mellom til interiøret og som passer til alle og enhver smak.

Jeg har forresten en eksklusiv rabattkode til alle mine lesere som gir -25% rabatt. Koden varer allerede fra NÅ til torsdag, så ikke gå glipp av den hvis du vil fornye ditt hjem med stilfulle posters!

Koden ZHUO25 gir 25% rabatt på Desenio mellom 13.-15. mars.
(*Koden gjelder ikke håndplukkede / collaboration posters eller rammer)

Med posters og plakater i et hjem kan man style og pynte opp veggen slik man ønsker det, sammen med noe fint som gjør interiøret enda mer spennende. Det er ikke alltid vi har lyst til å bruke store summer på bilder eller malerier, så posters er et praktisk valg for alle som ønsker en forandring en gang iblant. Et smart valg er å gå for posters og/eller plakater, siden vi ofte vil bytte ut bildene på veggene med noe nytt vi liker.

Denne gangen bestilte jeg hjem to stk store 30x40 cm posters med naturmotiv og tre stk små 21x30 cm posters med kaktuser på. Selvfølgelig måtte jeg ha tilhørende rammer til plakatene, så det var like greit å bestille rammene i samme slengen hos Desenio som har mange forskjellige typer rammer å velge mellom. Det ble fem svarte bilderammer av tre med pleksiglass i størrelsene 21x30 cm og 30x40 cm.

Cactus collection no1 plakat   |   Happy Cactus plakat   |   Cactus collection no2 plakat
(21x30 cm)

På veggen henger de nye plakatene med bilderammene. Her på rommet mitt ser det så fint ut nå! Jeg er så utrolig fornøyd med de to matchende kaktusene + en stor kaktus med forskjellige farger, dere vet nok hvorfor jeg har gått for kaktuser! Jeg er mer enn gjennomsnittlig glad i kaktuser og sukkulenter, så det var ingen tvil å gå for kaktustema. De to andre bildene er naturbilder, det ene er en refleksjon og den andre er i en strand.

Lake reflection plakat   |   Beach stairs plakat
(30x40 cm)

Her ser dere alle plakatene samlet. Hva synes dere om plakatene jeg valgte ut?

#desenio #samarbeid #posters #rammer #plakater #rabattkode #interiør #bilde #bildevegg

Interiør & inspirasjon

reklame | annonselenker

Hos Members selger finner du masse interiør til svært rabatterte priser. De selger klær til kvinner og menn, tilbehør, ting til hjemmet og skjønnhetsprodukter. Jeg har plukket ut 8 interiørfavoritter som blant annet er på tilbud akkurat nå. Produktene er linket under bildet.

1.   |   2.   |   3.   |   4.   |   5.   |   6.   |   7.   | 8.

#interiør #members #hjem #hus #stil

Myke og deilige ullkulebordbrikker

premie fra konkurranse / reklame

I september hadde Sukhi en giveaway på Facebook, og jeg meldte meg på for å prøve lykken og fordi jeg liker alt som har med interiør å gjøre. En uke senere trukket de ut en heldig vinner og en melding dukket opp på innboksen min. Det viste seg at jeg var den heldige som hadde vunnet 2 stk valgfrie ullkulebordbrikker fra Sukhi sin kolleksjon. Det første jeg tenkte var: Så fantastisk (alltid glede når man vinner noe)!

Ullkulebordbrikkene har blitt lagd, pakket og sendt fra Nepal, men ventetiden er verdt det hvis man gleder seg til premien. Gjett hvor glad jeg ble da disse herlige bordbrikkene ankom i posten denne uken?


Alisha - runde

     

Alisha teppet, bildet er hentet fra Sukhi.

Jeg valgte dette multi-fargede bordbrikken fordi jeg likte fargene veldig godt i de ulike nyansene rødt, blått, gult, brunt og grønt. Med mange farger sammen gir det et godt blikkfang på bordet.


Skreddersydd rundt ullkuleteppe

Skreddersy ditt eget ullkuleteppe! Fargene jeg valgte på min ullkulebordbrikke.

Den andre jeg valgte var en skreddersydd rundt ullkulebordbrikke, Med skreddersy vil si jeg nesten har designet min egen ullkulebordbrikke i fargene jeg selv ønsker meg. Til å begynne med, var fargevalg litt av en utfordring. For å få litt inspirasjon til farger, søkte jeg opp på nett etter ullkulebordbrikker. Haugevis med runde og myke bordbrikker i alle slags farger dukket opp og gjorde at jeg til slutt klarte å bestemme meg for hvordan jeg ville ha det:

Inspirasjon av gryteunderlag Kari, bildet over er hentet fra @molekule.no.

I fargene hvit, grå, blå og oransje. Jeg valgte altså komplementærfargene blå og oransje (farger som står overfor hverandre på fargesirkelen). Oransje mest av alt for kreativitet og aktivitet. Blått for kjøligere, avslappende og fargen for himmel, hav og uendelighet. Jeg ble så overrasket over å se det ferdige resultatet. Det var helt identisk med det jeg hadde "designet", wow! Har du sett noe så fint?

Ullkulebordbrikkene er produsert og håndlaget av dyktige håndverkere i Nepal. I diamenter måler bordbrikkene 20 cm. Filtkulene måler ca. 2 cm i diameter og høyden 2 cm. Materiale av 100% ull og har en fantastisk kvalitet varer lenge.

Yashoda Parajuli lagde ullkulebrikkene mine. Det vet jeg fordi hun har skrevet navnet sitt på et stykke papir som er festet til bordbrikken. Alt som produseres i Sukhi kommer festet med et stykke papir med navn på den personen som har lagd det du holder i hånden.

Tusen takk til Sukhi for de fine og myke ullkulebordbrikkene som jeg fikk tilsendt. Sukhi gleder veldig mange med teppene deres ♥

#sukhi #interiør #glede #hjem #bordpynt #ull #ullkuleteppe #ullkulebordbrikke #design

Ny indisk teppekolleksjon: Hygge - som gleder og varmer alle

innlegget er i samarbeid med Sukhi

Varmt, lunt og praktisk - det finnes mange gode grunner til å skaffe hjem et Sukhi-teppe. Det jeg liker med teppene fra Sukhi, er at de er unike og spesielle fordi de er håndlagde og i høy kvalitet. Med håndlagde tepper av forskjellige håndverkere er ingen tepper like og det finnes så mange fine mønstre og farger å sette sammen et teppe på. Et teppe er ikke bare et teppe. Jeg ser på et håndlaget teppe som en dekorasjon og et kunstverk som bare må vises fram. Sammen med interiøret skaper et teppe harmonisk stemning i rommet og hjelper oss å få en oversikt over de ulike sonene slik at hjemmet ser ryddig og helhetlig ut. I et rom som har store overflater av glass og betong, er det lurt å ha teppe som demper støy og gjenklang. Personlig når jeg skal velge ut et teppe, er jeg opptatt av at det må passe inn i interiørstilen som farger og eventuelt mønster for at det skaper en rolig balanse i rommet.

Sukhi lanserer nå i vinter tre nye teppekolleksjoner fra India der inspirasjonen kommer fra den skandinaviske Hygge-trenden. «Hygge» heter derfor den nye kolleksjonen og består av flettede filttepper, flettede ulltepper og flatvevde tepper. I vinter inviterer man ofte venner eller familie på besøk for å tilbringe mer tid sammen, da er det ekstra fint med å ha teppe i hjemmet som er håndlaget og består av 100% ull for kos, varme og hygge sammen med de rundt deg som betyr for deg mest.

Ikke nok med det, Sukhi lanserer også en ny teppekolleksjon med fem unike indiske tepper. Du kan bestemme størrelsen på teppet selv og kombinere fargevalg, type og design så du får et stilig og kult teppe som ingen andre har. Her finnes det noe for ethvert hjem og smak.

Å eie et teppe fra Sukhi er en fantastisk følelse siden teppene deres kjennes så godt og varmt mot føttene nå som vinteren like er rundt hjørnet. For hvert kjøp bidrar man også til at de dyktige håndverkerne i India kan leve et godt liv og fortsatt ha jobben de er stolte av å ha. Et gavetips: Til den interiørinteresserte vil det være en perfekt gave å gi bort og få selv, og andre som liker å ha et koselig og vakkert hjem vil også sette stor pris på et nytt teppe fra Sukhi. Rett og slett gaver som varmer og gleder alle! I nettbutikken til Sukhi kan du bestille og tilpasse ditt teppe etter eget ønske (skreddersydd teppe) eller velge mellom ulike tepper som ullkuletepper, løkketepper, flettede filttepper osv ... Her finner du et stort utvalg av indiske tepper. Hvilket teppe er din favoritt?

Jeg vil gjerne dele denne videoen som viser hvordan de lager ull- og filttepper i India. Som du ser så er alle teppene håndvevde og håndverkerne bruker mange uker på å lage et unikt teppe som du får gleden av å eie. Beste kvalitetstepper fra Sukhi varer i generasjoner!

#sukhi #teppe #hjem #interiør #håndlagd #samarbeid

Nytt møbel til stua

I dag har vi vært på jakt etter en ny hvilestol til stua. Den vi har hjemme begynner å bli litt gammel, så den burde vi ha byttet ut for lengst. Fargen på hvilestolen vi har hjemme er i sort farge og står definitivt ikke i stil med hjørnesofaen i fargen mørk beige, men på Møbelringen fant vi en perfekt hvilestol som nesten har samme beige fargen, nedsatt med -50%. Det var flere utstillingsmodeller av Ekornes som gikk til halv pris (tømmesalg), og vi stod mellom to valg: To typer hvilestoler i to forskjellige størrelser. Siden prisforskjellen var rundt 500 kr gikk vi for den største stolen i størrelsen L som hadde større nakkepute.

Her er et bilde tatt inne på møbelbutikken. Dette er en Stressless Hud Cori Mole i beisfarge brun med Signature understell. Det var inkludert krakk i prisen. Hvilestolen kan justeres slik at man kan lene seg helt ned. Krakken har innebygd glidefunksjon som følger dine bevegelser.

Hvilestol: D: 80cm x H: 100cm x B: 92cm.    Krakk: D: 41cm x H: 40cm x B: 58cm.

Hvilestolen har vi nå fraktet hjem selv - fikk plass i bilen da vi la ned alle baksetene. Tenk, følelsen av å sitte i en Stressless. Ny stol, stress ned, slapp av og nyt dagen!

#stol #hvilestol #møbel #innkjøp #interiør #stressless

La oss fokusere på spisebord

annonse

Spisestuen er et av husets sosiale rom. Spisebordet har blitt et samlingspunkt hvor vi møtes for å sitte og prate sammen. Her spiser vi frokost, lunsj, middag og kveldsmat - enten med familien eller sammen med venner vi inviterer på besøk. Vi tilbringer kvalitetstid med hverandre og om kveldene spiller vi gjerne brettspill, gjør lekser eller bruker spisebordet som en liten arbeidsplass.

Hos Trademax selges møbler til hjemmet for lave priser. Stilen er skandinavisk, klassisk og vintage. Blant annet finner vi også kjøkkenbord og spisebord til alle typer hjem. Finn det perfekte spisebordet som passer inn til ditt interiør - bare tenk på hvor mange dere er, plass, behov, farger og stilen i rommet.

INSPIRASJON

Rebecka spisestue hvitlakkert. Rebecka er en ren og enkel spisestue i hvitt som passe i de fleste hjem. Stolene har grått stoff sete, fin kontrast til det hvite og behagelig å sitte på. Stolene i skandinavisk stil gir en hjemmekoselig stemning rundt middagsbordet. Les mer HER.

Forum/Cibus spisegruppe. En lys og stilfull spisestue som er med på å by deg inn til gode middager. Spisebordet Cibus i hvit høyglanslakk og Forum spisestoler utgjør tilsammen en enkel og stilren spisestue. Den formfulle stolen har et mykere sete i hvit PU. Stolens eikeben er en fin kontrast til det rene hvite. I denne stolen kan du nyte de lange middagsmåltidene. Les mer HER.


 

1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER   7. HER   8. HER   9. HER

 

Spisebordene Trademax tilbyr kommer fra merkene InLiving og Scandinavian Choice. De finnes i mange varianter som: Spisebord av eik, spisebord i teak, svarte spisebord, hvite spisebord, landlige spisebord, moderne spisebord, trendy spisebord, spisebord i akasietre.

Kombiner gjerne spisebordene med andre stoler som passer med stilen, for å få et helhetlig uttrykk.

10. HER   11. HER   12. HER   13. HER   14. HER   15. HER   16. HER   17. HER   18. HER

Trademax har lave fraktkostnader, 14 dagers angrerett og rask levering hjem til deg. Akkurat nå er det kampanjetilbud på en rekke spisebord. Du finner garantert et fint spisebord til ditt hjem!

#annonse #interiør #spisebord #spisestue #kollasj #inspirasjon #bord #stoler

Den perfekte bildeveggen + rabattkode!

i samarbeid med Desenio

Det er på tide med nye forandringer på veggene, tenker jeg! Jeg skal ikke male eller tapetsere veggene, men jeg skal dekorere veggene i huset. Siden jeg har fått til et samarbeid med Desenio, kjent for sine trendy og stilfulle plakater, skal hjemmet pyntes med flotte motiver på veggen. Hos Desenio finner vi blant annet fotokunst, naturmotiv, fashionstyles, grafiske elementer til svart&hvitt quotes. Plakatene kommer i mange ulike størrelser, som passer til enhver ønsker og smak.

En kollasj med inspirasjon fra den skandinaviske stilen - bilder hentet fra Desenio som inspirasjon til hvordan posters og plakatene kan settes sammen til en helhet. Jeg har allerede plukket ut hele 11 (!) favorittplakater, så her er de jeg har valgt ut:

 

PLAKATER

KUNSTMOTIV

Femme de colour, poster (50x70 cm). - HER
plakat med akvarellmaleri

 

Wilderness (30x40 cm). - HER
moderne kunst

*

NATURMOTIV

New Zealand (30x40 cm). - HER
plakat med naturfoto av fjell 

Italy (30x40 cm). - HER
plakat med foto av natur

*

Breathe (30x40 cm). - HER
fotokunst med mindfulness

Mind (30x40 cm). - HER
mindfulness plakat med foto

*

INSEKTER OG DYR

Three butterflies (30x40 cm). - HER
plakat med sommerfugl

Zebras (30x40 cm). - HER
plakat

*

BOTANISKE

Flower Cactus (21x30 cm). - HER
plakat

Aloe (30x40 cm). - HER
plakat

*

NAUTICAL

Lighthouse (30x40 cm). - HER
svart&hvitt plakat med fotokunst

 

Jeg er så fornøyd med de nye plakatene, de passet så godt sammen.

 

RABATTKODE

Jeg vil gi mine følgere/lesere en rabattkode på -25% som kan brukes på Desenio, så stikk en tur innom for å se et godt utvalg av plakater, posters og rammer. Rabattkoden er zhuo og skrives i rabattkodefeltet før dere betaler - så vil prisen bli automatisk trukket i kassa. Koden er aktiv fra tirsdag 7. mars til torsdag 9. mars, så her gjelder det å være rask!
* Ikke gyldig på clips, plakatrammer eller rammer.
* Gjelder alle posters bortsett fra Desenios premiums, Tove Frank, Lisa Bengtsson Photo Factory og Kate Moss.

#desenio #samarbeid #plakater #posters #rammer #interiør #stiler #trender #mote #fashion #natur #foto

Omaggio vase fra Kähler

Jeg har for meg dagens gjøremål: I dag skal jeg hente premien som jeg vant på Sørlandssenteret sin Instagram! Hadde ikke tid til å hente denne før i dag, så måtte gjøre det i dag ved informasjonen på Sørlandssenteret, og hun som rakk meg premien visste allerede hva jeg spurte etter da jeg sa at jeg hadde vunnet en premie. Hehe! For en uke siden deltok jeg på en konkurranse som gikk ut på å like siden deres og legge igjen en kommentar. Det gjorde jeg, og på mandag fikk jeg vite at jeg var den heldige som har blitt trukket ut som vinner, og gevinsten var denne flotte Omaggio vasen fra Rafens Sørlandssenteret! Ble så glad da jeg fikk beskjed om å ha vunnet, fordi jeg har lenge ønsket meg en Omaggio vase fra Kähler *høyest på ønskelista som jeg kan krysse av på*.

Omaggio vasen fra Kähler har skinnende sølvstriper og måler 30,5 cm i høyde. Håndlaget er den også, materialene er metall og keramikk. Klassisk, mindre grafisk, elegant og ikke minst har den et moderne uttrykk - et flott blikkfang på spisebordet!

Noen naturtro blomster i vasen (skulle gjerne hatt ekte blomster). Likevel ble det vakkert! Elsker å pynte litt.

Tusen takk for vasen Rafens på Sørlandssenteret for en herlig premie!

#sørlandssenteret #kjøkken #dekorasjon #spisestue #interiør #kahler #omaggio #vase

Fargeassosiasjoner

Jeg leste i et interiørmagasin en gang, og kom over en side som handlet om en årlig fargeundersøkelse. Det var så inspirerende, så jeg tok en nærmere titt. Vi kan se alle farger i hvitt lys, men ikke når det er helt mørkt. I Fargerikets årlige fargeundersøkelse spurte de Norges befolkning om hva de forbinder de forskjellige fargene, og fikk til svar:

Hver farge er unikt, de har ulike styrker og svakheter: Varme, kulde, glede, håp, kjedelig ... I en normal hverdag er vi avhengig av å se på farger. Farger har blitt en stor del av livet vårt - vi kan se forskjell på ting og sammenhengen på hva som er likt og ulikt. En interiørkonsulent har i bakgrunnen estetisk sans og kan masse om farger, og kan kombinere flere farger sammen så det blir til en helhet.

#farger #fargeassosiasjoner #interiør

Detaljer fra en møbelbutikk

En dag i september var jeg innom en Skeidar møbelbutikk for å få litt interiør-inspirasjon. Jeg tar ofte bilder av ting jeg synes er fint eller er inspirerende, og her ble det en del bilder etter besøket. Masse inspirasjon fikk jeg også, for noen fine utstillinger de har lagd! Jeg likte så godt det lerretet av et ansikt - abstrakt og originalt.

#interiør #inspirasjon #møbelbutikk

Desenio med stilfulle posters

i samarbeid med Desenio

For noen uker siden fikk jeg en digital hentelapp om en ankommet pakke fra Desenio. Leveransen kom veldig kjapt da bestillingen ble gjort 1. april, og jeg kunne allerede hente pakken neste dag hos nærmeste postkontor. Desenio er kjent for å selge stilfulle og trendy plakater, posters og rammer som man kan henge opp og dekorere på veggen. Det finnes så mange forskjellige plakater å velge mellom, som for eksempel kunstmotiver, tekstplakater, fashionstyles, grafiske elementer og svart&hvitt quotes. Valgene er mange, og dere som elsker interiør blir nok overrasket over hva dere kan velge til interiøret. Plakatene kommer i mange ulike størrelser, som passer til enhver ønsker og smak.

Etter å ha fått plakatene over, måtte jeg kjøpe bilderammer. Det gikk noen uker til det da jeg måtte gå til forskjellige butikker for å se på utvalgene. Først kjøpte jeg de små rammene til de 3 plakatene på 30x40 cm, så etter hvert til de 3 store på 50x70 cm og 61x91 cm. Nå er de endelig hengt opp på veggene så det blir fint å se på.Inspired, kunstplakat (30x40 cm). - HER
King Penguin, plakat (med fotokunst i form av ville dyr). (30x40 cm) - HER
Sailing, plakat med seil. (30x40 cm) - HER

På rommet mitt: Disse 3 plakatene har jeg hengt på den ene veggen (har skråtak). Alle motivene var forskjellig, så da tenkte jeg å ha dem ikke bare ved siden av hverandre på rad, men at det går nedover som en trapp. Rammene er kjøpt på Jysk.Eiffeltower, poster.
(50x70 cm) - HER

Big Ben, plakat med byer. 
(50x70 cm) - HER

På stuen: Oransj tapet med blomster som mønster (ikke så synlig). Den ene veggen til venstre er lengre enn den til høyre, og jeg tenkte at de skulle stå i midten på hver sin side. TV-en står til venstre, så alle veggene der er dekket med bilder og rammer. Sort og hvitt er fint da det skaper litt dynamikk sammen. Passet også veldig med sort ramme rundt hver av de bildene som var sort&hvitt fra før av. Rammene kjøpte jeg på IKEA.Mountain Reflection, plakat. 
(50x70 cm) - HER

På stue, ved spisestue: Et landskapsbilde med en litt større ramme rundt. Altså er bildet på 50x70 cm, men med det hvite rundt bildet (passepartout) trekkes motivet mer fram og får det til å virke større på veggen = 61x91 cm. Sølvramme også kjøpt på IKEA.

Hva synes dere om plakatene?

#desenio #samarbeid #design #interiør #plakater #posters #dekorasjoner

Do more of what makes you happy

I dag har jeg skaffet meg nye rammer på 30x40cm! Det var den største størrelsen jeg fant på Jysk, så de passet perfekt til de plakatene jeg fikk tilsendt fra Desenio (til de 3/6 jeg har valgt). Valget sto mellom sort og sølv ramme, men valgte sort fordi plakatene syntes mer når de skal henge på en hvit vegg. I neste uke skal jeg kjøpe til de andre tre store plakatene på 50x70cm (litt større size).

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY.

Inspired, kunstplakat HER | King Penguin, plakat (med fotokunst i form av ville dyr) HER | Sailing, plakat med seil HER
Alle plakatene i størrelsen 30x40cm.

Rammene var lette å ta av og sette på igjen. Akkurat nå står de på rommet mitt, og jeg må finne plass til hvor de skal henge. Alene, i par eller sammen? Et annet innlegg om alle plakatene kommer senere.

#desenio #plakater #posters #interiør #vegg #veggpynt

Rainbow Road

Rainbow Road


R
AINBOW

Se så fargerikt det blir når vi setter alle regnbuefargede ting sammen - plutselig blir det til en helhetlig stil. Vær obs på bruken av alle disse fargene samtidig skaper en enorm spenning da dette er sterke farger og "alt går i ett sett". Jeg tok med lampen til høyre fordi den passet så fint til det bordet ved siden av, ellers så hadde den nok ikke helt passet inn i stilen, men den var litt kul.

#kollasj #inspirasjon #regnbue #mote #outfit #interiør #polyvore

Inspirasjon av kjøkken

Her inne på Lefdal Elektromarked la jeg merke til dette fine klassiske kjøkkenet! Likte veldig godt kjøkkenløsningen, da alt er funksjonelt. Med innebygget mikrobølgeovn gjør at det sparer plass. Her mangler det en ventilator, ellers hadde alt vært perfekt.

Detaljbilde av pynt.

Detaljbilde av noen glass på en fjøl.

#interiør #kjøkken #klassisk #detalj #inspirasjon

Vårgrønt på H&M

Jeg legger merke til det fine og lysegrønne på H&M. Er våren her allerede? Grønt er skjønt og det liker jeg veldig godt. Det er flere inspirasjonsbilder av interiør som henger på veggene i butikken og "nyheter" som får meg til å se "dette er in nå". Inspirasjon finner jeg alltid hvor enn jeg går.

#interiør #utstilling #lys #våren #grønt

Inspirasjonskilden

Jeg får mye inspirasjon når jeg tar en tur innom Sørlandssenteret! Er ofte mye å se når det snart er jul. Jeg liker å gå innom forskjellige butikker som har noe med interiør å gjøre. Jeg besøker og ser hvordan ting er satt opp, noen ganger er det utstillinger også. Mesteparten av interiøret i dette innlegget er fra Home & Cottage.

#interiør #inspirasjon #dekorasjon #jul #foto

SUKHI - Vakre, skreddersydde tepper som gleder alle

Gjennom den nye nettsiden til Sukhi vil talentfulle håndverkere fra utviklingsland lage skreddersydde, unike og håndlagde tepper ut i fra hvordan du selv vil ha det.

Sukhi er håndlagde høy-kvalitets tepper som kommer direkte fra håndverkerne, som vil si at de kjøper det direkte fra personen som har laget teppet. Sukhi ønsker å bringe mye glede og kvalitet til hjem over hele verden.

Som Sukhi-kunde kan man få opptil 60% rabatt i forhold til lignende nettsider. Det finnes forskjellige titalls farger, fasonger, mønster og størrelser å tilpasse etter eget behov. Om jeg er usikker på hvordan teppet mitt skal se ut, kan jeg finne tips og råd ved å besøke nettsiden til Sukhi. På nettsiden kan jeg sette sammen og forhåndsvise forslag til teppedesignet. Å velge designet selv blir teppene mer eksklusive og unike sammenliknet med teppene vi er vandt med i hverdagen.

Å bestille teppe fra Sukhi kan være en perfekt gave, ettersom mange har glede av dette. Kanskje til familien, en venn eller noen jeg setter stor pris på, som liker design, former og farger. Teppene er utrolig fine på gulvet, det er stilrent og mykt å gå på. Jeg kan kjenne den fantastiske følelsen av å være nær et så flott og skreddersydd teppe.

Jeg synes Sukhi passer for alle som har en lidenskap for design. Alle fargekombinasjoner, størrelser og design er mulig. Hvert Sukhi-teppe er unikt fordi det går an å skreddersy teppet som jeg selv ønsker å ha det, noe som passer meg godt. Jeg liker å prøve ut nye ting, og elsker dessuten alt som har med interiør å gjøre. Alle teppene er laget av naturlige materialer. Resultatet av dette er et autentisk teppe - som vil si at det passer til hjemmet og min personlige stil.

Visste du dette? I Nepal betyr Sukhi "glede". Hvis du bestiller et Sukhi-teppe, bidrar du 2-3 ganger mer enn gjennomsnittlig regional lønn til håndverkene deres i Nepal, India, Tyrkia og Marokko. Det gjør at håndverkerne for eksempel kan sende barna sine på skolen, og de kan selv jobbe fra hjemme om de ønsker det. Sukhi forsikrer seg om at håndverkerne blir behandlet rettferdig og likevel blir ikke kvaliteten på teppene påvirket. Dette synes jeg er helt topp!

Sukhi-kolleksjonen inkluderer ull og filttepper fra India, Beni Ourain-tepper fra Marokko, filttepper fra Nepal (også kjent som UllKuleTepper) og patchwork-tepper fra Tyrkia. Jeg har allerede funnet meg mange favoritter!

Følg gjerne Sukhi på:
Facebook og Instagram


#sukhi #glede #interiør #tepper #design #annonse

Upstairs - interiør og utstillinger

I Kvadraturen - her er det mange herlige interiørbutikker å stikke innom og besøke. For noen dager siden var jeg innom Upstairs. Dere vet den interiørbutikken som skiller seg ut med litt mørk stemningsbelysning overalt og en vei som minner om en labyrint. Bare koselig! Her var det mye interiør og kule utstillinger å se hele veien.

Det første jeg så da jeg gikk inn: Her oppe hadde de noen utstillinger (trapp ned til butikken). En flott utstilling med geometriske - organiske - speilvendte - spisse - runde - liten - store - lyse - varme - kalde ... former/egenskaper.

De selger sånne planter (har egentlig lurt på hvor og hvilken butikk disse kom ifra).

Gaveesker rød/hvit utstilling.

Her er noen litt mer elegante gaveposer/esker.

Et random pakkebord-hjørne.

#upstairs #interiør #foto #inspirasjon #plante #glass #utstilling #gave

Scandic Hotel #2

Here we go! Her er en del 2 av interiøret i Scandic Hotel. Bildene er tatt nede i 1. etasje. Det er her folk spiser, ser på TV, er på PC og best av alt: Folk er sosiale! Jeg skulle gjerne ha tatt flere bilder, men det var så mange folk. Jeg fikk bare av hjørnebildene mest.

#interiør #foto #hotell #scandic

Scandic Hotels - velkommen inn

Velkommen inn til hotellrommet i Scandic Hotels! Vi er i 6. etasje og rommet som vi ønsket oss fikk vi faktisk! Vi tok selvfølgelig heis opp. I denne ganga så nesten alle rommene helt like ut, men da vi kom inn, så vi noe helt annet.

En stor kontinentalseng på ca. 180 cm i bredden og 200 cm i lengden. Var mye symmetri her. Nattbord og vegglamper i hver side. Så moderne, stilrent og flott! Det er en stol til høyre som jeg ikke fikk med meg da jeg tok bildet.

En fin taklampe som henger over senga.

KRS 4608 wallstickers, eller er det malt på?

Detalj av en pyntepute.

Over sengegavlen var det hele veien lys som lyste opp da det ble mørkt.

Skrivebordet (var litt rotete da vi hadde noe der).

Denne veggen var magisk. Det var ekstra senger bedre kjent som vegg-trekk-ut-køyesenger. Det som var så spennende med den, var at den kunne trekkes ut så plassen ble mer utnyttbar. Det var en stol her som sagt.

En fototapet som minner om et kart.

Ganga. Til høyre på veggen kan man trekke ned hyllene så man kunne sette sko, vesker og hatter på. Et garderobeskap ved siden av. På den andre siden (venstre) var badet.

Baderommet (ikke så stort, men ikke heller for lite):

Her gikk fargene bare i turkis, sort og hvitt. Fliser på badet.

Nærbilde av servanten.

Utsikten da? I de store vinduene kunne vi se en utrolig fin utsikt Bystranda/Tresse.

LES OGSÅ:
- Sjakk, hotell og pizza

#scandic #hotell #luksus #foto #utsikt #kristiansand

Høstinteriør og 40% rabatt

Inneholder annonselenker

Akkurat nå på SALG finnes det mange nedsatte interiørvarer som passer til denne årstiden høst. Det er mye fint å finne der, kanskje dere finner noe dere liker?

Hylle på hjul med mange bruksområder - som sidebord, for oppbevaring, som serveringsvogn, i baderommet etc. HER

Kurv i retrodesign av metalltråder. HER

Skap i lakkert MDF og transparent glass. HER

Vevd ryeteppe i ull med mønster i pen vintagelook. HER

Husk at dere som ny kunde på Ellos får 40% rabatt på en valgfri vare + gratis frakt! Den høye prosentsatsen gjelder frem til 15. oktober 2015.

#interiør #ellos #shopping #annonselenker

Interiøret på Quality Hotel

De 3 øverste bildene er tatt på dagtid og resten er tatt på nattetid. Bildene er bare ment som inspirasjon. Det er luksus på hotellet! Det som jeg synes er flott: Mange varierte sittegrupper (plass til mange), fint med pynteputer i hver sofa, bord og ikke minst på taket. Godt med stemningsbelysning på taket og i bordlamper. Lysekroner med små bur som henger ned = vakkert!

Innerst til høyre er det et piano. Det er der musikken kommer fra.

Dansegulv i midten.

En god og varm peis.

Ved resepsjonen.

Resepsjonen til venstre.

#inspirasjon #interiør #hotell #foto #detaljer

Urban Red Office

Eske Pop Rød / Taklampe 34 cm Copenhagen / Gardinlengde Claudia 2-pk / Duftlys Signature / Bordlampe Bazar / Multifunksjon MFC-J470DW / Satellite C50-B-118 15,6" i3(PSCLGE-00300EN5) / O&R Dixi Portefølje A5+, Læder, Rød / O&R Rondo Blyantpenn 0,7 mm, Rød / Edward Saks med holder, Rød / KUBEN vegghylle / Lillstrumpa och Syster poster / Skrivebordstol / Tray Skrivebord 120x60cm, Svart
(annonselenker)


Denne gangen har jeg funnet noen kule møbler og ting&tang til kontoret. Fargene her er i rødt, hvitt og sort. Det gir varme, motivasjon, økt selvtillit og styrke. 

#kollasj #urban #interiør #innredning #kontor #inspirasjon #bloggklubben

Vakre hjem & interiør

Noen uker før Kvinnedagen, bestilte jeg hjem et prøvemagasin "Vakre hjem & interiør". Det var et godt valg, siden da jeg fikk magasinet i posten, har jeg sittet og sett på reportasjer, interiørkollasjer og matoppskrifter. Synes det var et kjempebra magasin med mye lesestoff og inspirasjoner! Jeg kommer sikkert til å bli abonnement litt senere. Vakkert!

#interiør #magasin #inspirasjon #vakrehjem

Springtime

Butterfly Bloom Kakefat 3 etasjer / Botanic Garden Veggklokke 25cm, Lilac / Premium Collection Blomst Klar / Interior Upside Down, Vase/Lysestake, Grønn / La Bohème Pall I, lilla / Tid Fat, Grønn / Tid Fat, Lilla / Jumbokopp 40 cl, Cassis / Jumbokopp 40 cl, Soleil / Jumbokopp 40 cl, Rosemary / Påskeegg Smørblomst 10 cm / Påskeegg Hyacint 6 cm / Påskeegg Hestehov 6 cm / Påskeegg Sommerfugl lilla 6 cm / Påskeegg Sommerfugl gul 6 cm
(annonselenker)


Fikk ikke plass til overskriften i kollasjen, men se på de tingene! Temaet for denne gang er vår. Fargene går i hvit, gul, grønn, rosa og lilla. Mye glass og moderne design. Fra pasteller til mørke farger.

#kollasj #våren #interiør #kollasjkonkurranse #bloggklubben

Teacups

Pomona, Teskjeer 6-Pakk 150 mm / Flora Kopp med skål, Sitron / Flora Kopp med skål, Julestjerne / Flora Kopp med skål, Dagens blomst / Flora Kopp med skål, Magnolia / Flora Kopp med skål, Rhododendron / Flora Kopp med skål, Iris / Flora Kopp med skål, Fiol / Flora Kopp med Skål, Tulip 27 cl
(annonselenker)


Drikker dere te? Hva med å drikke rett fra disse her? Passer fint nå som endelig våren er her. Friske farger og blomstermotiv.

#bloggklubben #kollasj #interiør #blomster #våren

Princess Pink

Treasure Diamond boks, rose / Atoll Hurricane Lyslykt 11cm Rosa / Glassinnsats til Vesper lysestake / Melamine Blandeboller, Sett av 4, rosa / Lotus Parfymeflaske, Rosa/Hvit / Taklampe / Grand Cru Serveringsfat 33cm / DO MORE... veggdekor / Lenestol
(annonselenker)
 

Dagens inspirasjon er lyserosa (babyrosa)! Å sette sammen ting med lyserosa i kan være fint og lett. Ettersom det har kommet mange nye interiørting på kollasj-siden, brukte jeg minst to timer på å finne alt på bildet. 

#bloggklubben #kollasj #rosa #pastell #interiør

Superkul vintage

Superkul har alltid så superkule ting! De selger blant annet klær, kostymer, tilbehør, interiør, partyutstyr osv ... Jeg fant også noen vintage inspirerte interiørting som jeg synes var fint: 

1. Dance Love Sing Live bilde HER
2. Faith bilde HER
3. Love bilde HER
4. When in Paris - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
5. Love - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
6. Sweet Home veggklokke HER
7. Rose Pike - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
8. Flowergirl - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
9. Ung Pike - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
10. Rosa Vintagepreget Fotoramme m/tekst HER
11. Vintagepreget Fotoramme m/Postkort Motiv HER
12. Vintagepreget Fotoramme m/Sommerfugler HER

#interiør #superkul #bilde #ramme #kort #klokke #vintage

Spring Colors

Delft Blue Icons papirvase / Red Gradient papirvase / Folia Vår Skål, Liten / Shell Skjell Skål, Blå / Shell Skjell Skål, Rosa / Floral Fantasy Grace Skål, Oransje / Folia Vår Skål, Stor / Folia Vår Skål, Medium
(annonselenker)


Dagens inspirasjon er vårens farger, gjerne i friske farger. Jeg har funnet masse inspirasjon fra ulike butikker, så gjerne sjekk ut linkene for å se hvor de er fra. Lyst til å se flere inspirasjon kollasj, trykk innom HER.

#interiør #våren #skåler #design #collage

Sweet and sugar dream

Essence dessertskål, 2-pakk / Muffinsform Stor Sommerfugl Rosa / Muffinsform Stor Striper / Muffinsform Mini Rosen / Muffinsform Mini Orkide / Marimekkoskål, frost / Marimekkoskål, eplegrønn / Marimekkoskål, klar / Marimekkoskål, skogsgrønn / Marimekkoskål, blekrosa
(annonselenker)


I dag tar jeg inspirasjon fra det søte og sukker. Glasskålene med mønstret former og fargerike er de og. Synes mye her passet sammen, eller hva synes dere?

#interiør #bloggklubben #design #kollasj #skål #fargerik

Fargerike glasskåler

I Shine, U Shine Skål, Krystall // I Shine, U Shine Skål, Blå // I Shine, U Shine Skål, Gul // I Shine, U Shine Skål, Smoke 
// I Shine, U Shine Skål, Rosa
(annonselenker)


Disse fargerike glasskålene fåes kjøpt på Royaldesign! Pynt hjemmet med fargerike glasskåler med hva som helst så det ser fint ut! Denne kollasjen her har jeg laget inne på bloggklubben (ny klubbtjeneste). Det var litt vanskelig å sette sammen bilder siden det hoppet litt, men må si det var en lett måte å lage kollasj på! Lenkene kom automatisk opp etter at jeg ble ferdig med bildet.

#interiør #design #skål #fargerik

Skulpturer fra RoyalDesign

På RoyalDesign er det mange fine ting akkurat nå (på tilbud og salg), og jeg har tatt en titt på mange fine skulpturer som kan være fint å ha til pynt - elsker forresten glassfigurer!

1. Merry Christmas Juletre HER
2. Yggdrasil, Grønn/Gul HER 
3. Sea Goldies, Topaz HER 
4. With Love, A Heart For You HER 
5. Happy Duck Sweetheart HER 
6. Featured Beauties Ugler HER 
7. Lykke-Sommerfugl, Klar HER (flere farger) 8. Pion HER | 9. Olivengrønn HER | 10. Safir HER | 11. Turkis HER | 12. Lilla HER | 13. Lyselilla HER | 14. Rubin HER

(annonselenker)

#royaldesign #interiør #skulpturer