hits

Konkurranser

Lindafoto - Månedens Foto

Denne måneden deltar jeg på måndens fotokonkurranse som Linda arrangerer på bloggen sin. Månedens tema er macro og da kikket jeg tilbake i arkivet mitt etter noe som passet til temaet. Jeg fant et nærbilde av en rød og hvit tulipan som jeg ble utrolig fornøyd med, så det bildet deltar jeg med. Grunnen til at jeg valgte ut dette bildet var de flotte fargene.

Fotokonkurransen foregår slik: Man melder seg på ved å legge ut et bilde som man har tatt selv innenfor temaet og publiserer bidraget på sin egen blogg. Linda vil etter tidsfristen, lage et innlegg på bloggen sin med alle bidrag, anonymisert og får leserne sine til å stemme på hvilket bilde som skal gå videre etter første avstemning. I andre avstemning tar hun de tre bildene med flest stemmer som leserne igjen skal stemme på. Det er den med flest stemmer på bildet sitt som vinner!

#fotokonkurranse #foto #konkurranse

Pure Lash og vippe extention

Hvordan finne en kvalitetssikret og trygg salong til vippe extention?

I et økende vippemarked som består av stadig flere ufaglærte enkeltpersoner, uten verken sertifisering eller diplom, kan en behandling av vippe extention i dag være risky business. Med et økende omfang av frittstående aktører er det ikke til å stikke under en stol at det øker tilsvarende ? om ikke mer ? med allergiske infeksjoner, uheldige betennelser, ubehagelig kløe, vond svie og ømme hevelser på grunn av billige vippeprodukter med dårlig kvalitet, samt uprofesjonell utførelse. For å forhindre at dette skal skje nettopp deg, sikrer Pure Lash kvalitet og trygghet på vippebehandlinger. Dette gjør de gjennom kurs av vippe extention, samt utvikler spesialtilpassede produkter som beskytter vippene dine både før, under og etter en behandling.

 

Som ledende aktør på Vippe Extention og Vippe Aftercare produkter i Norge er Pure Lash opptatt av ditt velvære og sikkerhet rundt en behandling. Derfor har Pure Lash en lang liste med krav til hvordan en trygg og god behandling skal gjennomføres, der de kun sertifiserer salonger som oppfyller alle disse punktene. De har kurset nærmere 500 salonger og har ca 800 frisør-, spa- og hudsalonger som bestiller vipper fra dem, og har det største utvalget av vipper per i dag. For å sikre at alle deres salonger får best mulig oppfølgning, har de en kursholder per salong. Så om du tidligere var usikker på hvilke salonger du burde benytte deg av vippebehandlinger hos, så har du svaret nå.

 

Pure Lash har kommet med en liste med fem tips til deg som ønsker en behandling av vippe-extentions:

1. Finn ut mer om salongen. Hvor lenge har stedet eksistert? Webside? Facebook/Instagram-profil? Omtale?

2. Gå fysisk innom salongen for å se om dette virker som en seriøs aktør før du bestiller time.

3. Prat med en terapeut som jobber med vipper i salongen. Spør kritiske spørsmål ? faglærte aktører besitter mer enn nok kunnskap til å kunne besvare disse.

4. Spør hvor lenge en terapeut har jobbet med slike behandlinger og spør om å se diplom. Utenlandske diplomer har en tendens til å kunne være forfalsket.

5. Kjenn på magefølelsen. Er prisen mye lavere enn andre profesjonelle steder? Prisen kan være en god indikasjon på hva slags resultat du kan forvente.

 

Feil utstyr og farlige midler

Det er flere tilfeller på bruk av feil utstyr og farlige midler i denne bransjen. En hovedregel skal være at ingen form for reaksjoner skal forekomme med mindre en forbruker er svært sensitiv. Kløe og svie under en behandling kan skyldes feil påsett av teip. Vipper skal heller ikke være limt sammen eller se klumpete ut. Dersom vippene fører til stikking, kløe, svie eller generelt ubehag skal man som forbruker kunne oppsøke stedet og få vippene fjernet gratis.

Pure Lash kurser seriøse aktører til å dele relevant informasjon, som blant annet ting det du bør gjøre og ikke gjøre etter endt behandling for best mulig og langvarig resultat. Visste du for eksempel at vanlig mascara inneholder samme type voks og olje som brukes i produktene som fjerner vippelimet? Bruk av ordinær mascara vil dermed kunne føre til at vippene faller av.

 

Produkter

1. Pure Lash Enhancing Serum // 2. Pure Lash Coating Mascara // 3. Pure Lash Extension Coating 10ml // 4. Pure Lash Natural Eye Liner 5ml // 5. Pure Lash Aftercare Kit // 6. Pure Lash Vippebørste // 7. Pure Lash Super Serum Mascara 8ml

Les om produktene HER.

Jeg har ikke så god erfaring med vippe extention og behandlingen, men kunne ha tenkt å prøve det. Det er spennende å prøve ut noe nytt! Produktene som jeg ønsker å prøve, kan f. eks være noen av dem på bildet over.

Dette er et konkurransebidrag

#purelash

GLOSSYBOX - Vive La France feat. L'Oréal Paris

GLOSSYBOX er en nettbasert abonnementstjeneste for skjønnhetsprodukter hvor abonnenten mottar fem utvalgte produkter vakkert pakket i en luksuriøs eske én gang i måneden for 179 NOK / måned. Esken leveres hjem til døren! Hver GLOSSYBOX inneholder fem skjønnhetsprodukter i mindre format, spesielt utvalgte for akkurat deg. Er du opptatt av skjønnhet så er dette noe for deg!

GLOSSYBOX lanserer en ny spesialdesignet eske - Vive la France feat. L'Oréal Paris

GLOSSYBOX lanserer sammen med det verdenskjente varemerket L'Oréal Paris en spesialdesignet eske med et franskt tema, Vive La France feat. L'Oréal Paris. La esken og produktene inspirere direkte fra hjertet av Frankrike for å gi alle "mesdames" den optimale skjønnhetsopplevelsen. Esken inneholder blant annet 5 fullsize produkter, med en verdi over 500 kr. Esken Vive La France feat. L'Oréal Paris spesialdesignede eske signert av Jamie Lee Reardin som fås kjøpt i en begrenset periode i juli.

Because I'm worth it! - Blake Lively skuespiller og ambassadør for L'Oréal Paris

"Jeg vokste opp med inspirasjon fra budskapet "Because I'm worth it". Det er en viktig verdi å formidle til kvinner- at skjønnhet er forankret i selvtillit! Det er noe jeg tror på." sier Blake Lively.Hva L'Oréal Paris kjente visjon "Because I'm worth it" betyr for meg:
Som oversatt vil det si: "Fordi jeg er verdt det". Disse fire ordene er bundet til den tiden de ble laget og likevel har de vist seg å være tidløs. Jeg tror det menes at skjønnhetsprodukter er verdt prisen og det gir skjønnheten selvtillit, stil og avgjørelse. Vi jenter vil jo se eksklusive ut, og derfor blir dette da kalt "Because I'm worth it".

Dette er et konkurransebidrag

Følg GLOSSYBOX på:
Twitter   |   Facebook   |   Pinterest   |   Youtube   |   Instagram

Vinn masse kult Solo stæsj

Husker dere Solo? Solo har fått nytt design, og i hele år vil det derfor deles ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Om du vil være med å vinne stæsjet, er det to ting du må gjøre:

1. Laste ned Solo Goodiebag-appen. Du finner appen ved å søke på "Solo Goodiebag" i App Store eller Google Play.

2. Følge med på Solo sin reklame

Hver Solo-reklame du ser vil ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil få beskjed med engang om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Du kan også vinne stæsj ved å taste inn koder du finner i reklame i appen. Kodene kan du finne for eksempel i busstopp, i magasiner (reklamer) og i brusflasker.

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne stæsj, får du i stedet Solo-dollars og når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne.


 

Her er noen ting jeg har vunnet via appen:

Med nok Solodollar har jeg også hentet masse Solo brus i butikken! Det koster 10 Solodollar pr. solo. Nå har jeg spart til ca. 100.

Det lanseres nye produkter hele året. Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solo sin Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink.

Dette er et konkurransebidrag

Alt på ett sted med Office 365

Surface 3 er en kraftmaskin av de sjeldne, som har blitt kalt en "laptop killer" og hyllet for sin skarpe skjerm.

Du har sikkert hørt om Microsoft Office-pakkene som inneholder office-produkter som Word, Excel og Power Point. Nå er endelig pakken Office 365 her som inneholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote! Det betyr at det gir deg mer frihet til å arbeide over alt, uansett om du er hjemme eller på farten. Office 365 kombinerer de nyeste versjonene av Office-programmene dine med tilgang til ekstrafunksjoner som tilgang til alle dine dokumenter, OneDrive-lagringsplass og Skype-ringeminutter.

I hverdagen bruker jeg ofte Office-programmene. 365 som alle dagene i året - som sier noe som seg selv. Jeg har bare disse programmene på min skole PC, som jeg har med meg hver dag til og fra skolen. Litt stressende kan det være, for hvis jeg glemmer den hjemme, er jeg nesten helt lost (det er den eneste PC-en jeg har). Siden jeg er blogger, går på skolen og fortsatt skal studere videre, er jeg nesten helt avhengig å ha Word, Excel og Power Point tilgjengelig når jeg trenger det. Jeg har forresten 2010-versjonen.

Hva bruker jeg Office 365 til? Eksempler:

  • Word: Skrive notater, presentasjonstekster, dag-til-dag (som en digital dagbok) og andre skoleoppgaver.
  • Excel: Sette opp budsjett f.eks hvor mye jeg har tenkt å bruke i måneden, sette opp regnskap, skrive ned hva jeg har kjøpt i løpet av ett år.
  • Power Point: Lage presentasjoner som senere skal legges fram, holde foredrag og vise bilder.
     

Flere under samme tak som bruker Office 365? Jeg er ikke bare den eneste i huset som bruker. Jeg har 2 brødre som går på barneskolen og ungdomskolen. De trenger å låne PC-en min for å få tilgang til Word og PowerPoint (siden det er den eneste PC-en som har disse programmene). Da blir det litt "krangel" om hvem som skal ha PC-en ... Men frykt ikke! Med Office 365 får familien full tilgang til Office-programmer for opptil fem PC-er, samt skytjenester. Med Office 365 kan man også være på mobilen for å gjøre det akkurat som på PC-en. Ta med deg arbeidet hvor du vil!

En video som viser hvor lett hverdagen blir med Office 365:

Office 365 kan du lese mer om HER.

Dette er et innlegg til en konkurranse som jeg har meldt meg på.

#data #microsoft #office365

Vinn kule Soloprodukter

Ingen påske uten Solo! Solo har fått et nytt design, og i hele år vil de dele ut splitter nytt Solo-stæsj slik som den populære genseren, luene, badehåndklær og headphones. Kult eller hva?

For å kunne motta de flotte Soloproduktene, må du gjøre dette:

  • Laste ned Solo Goodiebag-appen
  • Følge med på Solo sin reklame


   

Hver Solo-reklame du ser vil nemlig ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få beskjed med engang om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. 

Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollars, og når du har samlet nok penger kan du hente deg en gratis Solo. Så er det selvsagt bare å prøve seg på nytt neste gang du ser en Solo-reklame i håp om å vinne. Det lanseres nye produkter hele året!

Hvor du finner Solo-reklamen vil bli fortalt på Solos Facebook-side eller på Snapchat @solosoftdrink. Følg med der!

#solobrus #sologoodiebag

Det frister med en ny mobil

Mobilen jeg har nå, er en Samsung Galaxy Trend Plus. Den har jeg hatt i nesten ett år nå, men den ser nesten 100% ny ut. Jeg har vært så forsiktig med den at jeg aldri har mistet den i bakken. Aldri. Jeg bruker ikke deksel, men bruker en mobilveske. Kanskje jeg gått litt lei av mobilen min, siden jeg har hatt den en stund (fikk den i januar i år tror jeg). Og en annen ting jeg ikke liker med den er at batteriet ikke varer evig etter lading (må lade hver dag eller etter to dager). Denne mobilen kostet 400,-. 

Så ... her er den:

Snart har jeg også brukt opp all plassen på grunn av bildene jeg tar. Skulle ønske jeg kunne ha en ny mobil akkurat nå, så derfor er jeg med i konkurransen HER. Man kan vinne en iPhone 6 fra iExpress.no. Det hadde vært kult om jeg kunne vinne en, for jeg synes Apple produkter er litt for dyre. Jeg har aldri hatt en iPhone. Jeg har heller ikke penger til å kjøpe ny og god telefon ...

Mine gamle mobiler som jeg har hatt:

Nå er de så eldre versjoner, at det ikke er mange som har dem lenger. Har bare kjøpt dem som "kontanttelefon" alle sammen, bruker ikke abonnement (blir litt av en sum hver måned hvis ikke).

#bildeshoutnovember

Vinn produkter fra got2b!

Nå holder blogg.no i gang en konkurranse om å vinne produkter fra got2b!

5 heldige vinnere stikker av med hver sin kosepakke fylt med:

2sexy mousse
2sexy Hairspray
Oil-licious styling oil
beach matt salt spray

Jeg er med i konkurransen!

som13sv

Vinn et gavekort fra FIFFIT!

Hei!

Nå har dere sjansen for å vinne et gavekort på 200 kroner som kan brukes på nettbutikken FIFFIT. Jeg har fått gavekortet på e-post, men siden jeg ikke vil ha det, så har jeg tenkt å gi det bort til en av mine blogglesere.

Gavekortet er en rabattkode, som kan brukes slik: For å bruke ditt gavekort går du og handler det du ønsker i deres nettbutikk, når du da har puttet alle varene i handlekurven går du til kassen. Her er det ett felt hvor du kan taste inn rabattkoden. Da blir 200 kroner automatisk trukket fra totalprisen på det du handlet.

Dette må gjøres for å bli med i trekningen av gavekortet:

  • Dele dette innlegget på Facebook eller på bloggen deres.
  • Like Facebooksiden min.
  • Kommentere "Gjort" og husk e-post adressen i kommentarfeltet.

Vinn kake med ditt eget bilde på!

Cake it easy er en ny tjeneste hvor du enkelt kan bestille kaker i hele Norge. De deler ut kaker med selvvalgt bilde på til 15 heldige bloggere. Vinnerne plukkes blant de som skriver om Cake it easy i sin blogg og deler bildet deres. 

Bestill kaker fra din lokale baker - Offisiell portal for bakere
Kakebestilling har aldri vært enklere! Cake it easy er en landsdekkende tjeneste som skal gjøre det lettvint for deg å bestille kake fra din lokale baker.

Bestilling er lett som en lek. Du tilpasser kaker etter eget ønske med fyll, størrelse og ulike typer pynt. Du kan velge pynt til bryllupskake, dåpskake, konfirmasjonskake eller bursdagskake. Du kan også lage kake med bilde eller logo ved å laste opp fra telefonen eller nettbutikken.

Bestillinger kan gjøres når som helst, uavhengig av bakerens åpningstider. Du kan bestille kake hvor du vil, om du befinner deg i sofaen eller på Galdhøpiggen. Du velger selv hvor og når du ønsker å hente varene.

Om Cake it easy:
Cake it easy er en tjeneste for kakebestilling hvor man kan bestille fra 200 bakeributikker over hele landet. Tjenesten er tilgjengelig på nettbutikk (www.cakeiteasy.no) og egen app til iPhone. Cake it easy lar deg enkelt "bygge" din egen kake ved å velge fyll og legge på ekstra pynt, samt legge eget bilde på kaken. Du slipper du å tenke på bakerienes åpningstider og kan bestille når og hvor du måtte ha tid. Du velger selv hvor og når du vil hente kaken eller du kan få kaken levert rett på døren. Dette er en nyttig tjeneste for alle som liker kaker og de som planlegger dåp, konfirmasjon og bursdager. En redning til alle i tidsklemma.

ckts13vinn

Vinn kule Honey Boo Boo effekter!

Missekåringens verden er i ferd med å bli enda galere!

«Here Comes Honey Boo Boo» følger den seks år gamle misse-sensasjonen, Alana Thompson, med kallenavnet Honey Boo Boo. Hun ble kjent gjennom «Lille miss Amerika» på TLC og har nå blitt et verdensomspennende fenomen med sitt eget show.

Over 3 millioner amerikanere benker seg foran tv-skjermen når en ny episoden av Honey Boo Boo kommer, og ALLE snakker om henne, også President Barack Obama!

Alana har allerede bevist at hun ikke er den typiske skjønnhetsdronningen, og når hun ikke jager trofeer, henger hun med familien sin i landlige Georgia.
Der kjører de firehjuling i gjørmepytter, leker med familiens kjælegris og gafler i seg ostepop.
Honey Boo Boo er en vitaminsprøyte av et TV-show, og tar deg med innenfor veggene til en familie som er alt annet enn a4.

Se Honey Boo Boo på TLC hver onsdag kl. 22 - og bli hekta du også!

tlc13boo

Mascarainnovasjon fra Max Factor

Mascaramesteren Max Factor lanserer nyheten Clump Defy Volumising mascara. Med denne mascaraen trenger du ikke å velge mellom volum eller klumper. Her får du 200 % volum og 0 % klumper - og fremdeles perfekte separerte og definerte vipper.

CL88FY