hits

CINDY Z.

KREATIVITET: Design, foto, interiør ... zhuoblogg@hotmail.no

🎄 DIY: Juletre 🎄

 • 28.11.2017 - 10:13
 • Vi er ennå ikke i desember, men vi har begynt så smått med å lage DIY juletrær som er fine å ha i for eksempel vinduskarmen som pynt. Barna elsker det og alle som vil lage et juletre, kan lage. Dette prosjektet kreves en stor dose tålmodighet, mye klipping, men tenk så fint det blir til slutt!

  Materialer du trenger:

  - Maler til å tegne av på
  - Tykke fargeark
  - Penn
  - Saks
  - Trelim / superlim
  - Knappenål
  - Stjerne
  - "Stubbe" (skjært ut med sag fra en grein)
  - Hammer + skrutrekker
  - Fruktspyd ca. 17 cm (klipp til hvis for den er for lang, men behold spissen)
  - Perler (med hull som kan tres gjennom fruktspyd)

  Det er mulig å printe ut disse malene til å tegne av HER, husk at den største (nr. 2) måler 10 cm i diameter.

  Slik gjør du det:

  1. Over ser du mal til juletreet. Du tegner rundt alle mal med penn: Nr. 1 x1, nr. 2 x2, nr. 3 x3, extra x1, nr. 4 x2, nr. 5 x5. Skriv nummer på hver av de du har tegnet rundt, så vet du hvor mange av hver du har. Klipp ut.

  2. Marker en prikk i midten av bladene. Bruk knappenålen til å stikke hull i der du satt prikken.

  3. Nå trenger du hammer og skrutrekker. Lag et hull forsiktig slik at litt av fruktspyden kommer nedi, den spisse siden skal vende opp. Ikke lim den fast før du har alle bladene og perlene på plass!

  4. Samle sammen alt du har klippet ut i stigende rekkefølge, der nr. 1 plasseres nederst. "Extra" kommer mellom 4 og 5. Så er det bare å tre perle, blad, perle, blad annen hver gang til du når toppen. 

  5. Pynt med stjerne på toppen og eventuelt glitterlim rundt for å få et unikt tre.

   

  Mitt juletre:

  Juletreet mitt er halvveis ferdig, men mangler en stjerne på toppen og julepynt. Det skal skaffes snart. Treet mitt måler 20 cm inkludert stubben. Jeg vil selvfølgelig vise dere senere når alt er ferdig!

  #kreativt #kunst #håndarbeid #diy #juletre #jul #xmas

  DIY: Halloween "Umbreon" maske

 • 29.09.2017 - 08:53
 • Hei og hopp. Nå er jeg endelig ferdig med et av Halloween DIY-prosjektene som jeg hadde tenkt til å gjøre: Den Halloween inspirerte maska som er inspirert etter Pokémon Umbreon. Produktet ble ganske bra, men selve filmingen tok sin tid. Etter at jeg oppdaterte iPhone til iOS 11 og valgte "plassbesparende", gikk det nesten virkelig galt! Det positive var at jeg fikk mye mer plass på enheten altså minne, men da jeg skulle overføre videoene jeg hadde recorded over til PC og redigere videoklippene, kunne jeg ikke se engang dem! "Vi kan ikke spille av videoen". Har jo Windows 10, muligens støtter operativsystemet ikke denne typen .mov-videoer som har blitt komprimert mindre i størrelsen: "H.265 (HEVC) tar over for H.264 for video, mens HEIF overtar for velkjente JPG når det kommer til stillbilder". Men heldigvis fikk jeg overført videoene på en annen avansert måte gjennom iMovie som app på mobil, over til Youtube, så laste ned videoen fra Youtube over til PC-en. For en jobb. Jeg vil virkelig anbefale dere å velge "mest kompatibel" hvis du ikke har Apple-PC!

  Videoen er i hvert fall ute nå, og når dere har sett den, fortell meg gjerne hva du synes om prosjektet! 

  I dette prosjektet tok jeg som inspirasjon fra Umbreon (Pokémon) = fargene på toppen, flaggermus = nesa, edderkoppnett = det oransje rundt øynene. 

  Utstyrsliste:

  - A4 ark (et vanlig og et litt tykkere)
  - Saks
  - Limstift
  - Blyant
  - Tynn tusj
  - Viskelær
  - Fargeblyanter
  - Hullmaskin
  - Strikkbånd

  1. Start med å brette det tynne A4 arket i to.
  2. Skisser med blyant designet du vil ha på den ene siden og marker strekene med f. eks en fargeblyant. Husk også å tegne hull til øynene.
  3. Klipp ut med saks.
  4. Brett ut maska og tegn med blyant/tynn tusj ditt unike design.
  5. Når du er ferdig, visk vekk blyantstrekene (om du har brukt blyant). 
  6. Ta lim bak på maska og klistre på det tykke A4 arket. Det er for å få stivere maske. Klipp ut med saks.
  7. Nå trenger du hullmaskinen som kan lage hull på hver side. Knytt på strikkbånd.
  8. Fargelegg hvis du vil!
   

  #halloween #prosjekt #kreativitet #design #pokemon #umbreon #diy #halloween2017preps

  Forberedelse: Halloween-prosjekt

 • 26.09.2017 - 22:46
 • Hva driver jeg med for tiden? Her er en liten og kjapp update: Nå holder jeg på å lage og dekorere en maske som man kan bruke til Halloween fest/party. Siden mange av barna elsker å lage egne masker tok jeg i utgangspunkt inspirasjon i det om å komme med et eget maskedesign som jeg finner opp helt selv. Det er ikke lenge igjen til Halloween, og da tenkte jeg å lage litt pynt og dekorasjoner. I år har jeg så lyst til å dekorere huset med ting jeg lager selv for jeg har på følelsen at mange kommer her på besøk.

  Work in process. Her er min egendesignet maske tegnet opp med blyant. Jeg skal tegne litt til før jeg tar tusj over. Hele prosessen kommer på video, så gled dere til den!

  #halloween #maske #inspirasjon #diy #forberedelse #prosjekt

  Fokusert på små hull

 • 10.07.2017 - 22:02
 • Det var ikke så fint vær i dag, så da fant jeg frem noe som jeg kunne brodere. Synes det er tidsfordrivende og gøy når jeg først holder på med en aktivitet som dette her, og jeg kan bruke opptil flere timer eller dager på å gjøre et lite stykke broderingsstoff ferdig. Mesteparten av dagen har jeg derfor brukt til å brodere motivet vinterhytte og hest.

  I pakken Memo Holder fulgte det med tråd, stoff, plastramme med magnet, bruksanvisning og nål. Hullene i stoffet er så lite så man må være nøye med å telle og sette riktig antall kryss for at det skal se fint ut og at det mønsteret stemmer. Hvert symbol på brukanvisningen har en betydning som sier hvilke farger jeg skal bruke. Vet at det er litt julete tema å brodere i juli, men det er bare koselig å sitte og holde på med. Blir jeg ferdig med den, kan jeg henge kunstverket opp på for eksempel kjøleskapet da plastrammen har magnet. Etter det skal jeg begynne med denne her:

  Julenissen som går rundt med gaver i sekken!

  #design #kunst #brodering #jul #sy #mønster

  Stjernearmbånd

 • 12.03.2017 - 20:55
 • I dag har jeg funnet frem mine smykkeperler og noen glitterstjerner med hull i slik at jeg kunne lage et armbånd av dem. Det ble nesten som et vintage-inspirert armbånd, og kombinasjonen stjerner og perler sammen var ikke så verst. Jeg dro perlene etter fargemønster og tilslutt kom jeg helt rundt med to like farger på stjernene og at mønsteret stemte.

  #stjerner #diy #armbånd #vintage #mote #smykker #perler

  DIY: Halloween gresskar

 • 21.10.2016 - 23:40
 • I denne enkle DIY-en skal jeg vise dere hvordan man dekorerer/skjærer ut et gresskar. Å bruke gresskar som pynt på Halloween-dagen er noe å tenke på, fordi det kan bli stilig enten det er innendørs eller utendørs. Kanskje en av mange muligheter.

  Du trenger:

  et gresskar  tallerken  kniv  telys  fyrstikkeske/lighter

  Skjær et hull på baksiden med en skarp kniv. Ta ut alle frøene i gresskaret og legg dem på tallerkenen.

  Inne i gresskaret fant vi masse frø! Frøene kan bli spart til senere (la dem tørke).

  Fjern så innmaten, og kutt gresskaret tynnere på innsiden. Finn fram 2-3 telys, tenn de på før du legger dem inn i gresskaret. Nå har gresskaret mitt et stort firkantet hull bakerst, så det er lett å legge dem inn.

  #halloween #diy #oktober #høst #oppskrift #mat

  DIY: Origami dørpynt

 • 22.07.2016 - 21:01
 • I dag har jeg laget meg en Origami dørpynt som jeg kan ha som pynt til døra inn til rommet mitt. Jeg har brukt 13 forskjellige farger i alle regnbuens farger! Arkene jeg valgte var litt tykkere enn de velkjente kopieringspapirene, så de var lettere å jobbe med.

  Du trenger:
  Fargeark (gjerne tykkere), saks, gjennomsiktig teip, nål, tråd.

  Først må du kutte opp arkene til ønsket kvadratstørrelse. Jeg har brukt størrelsen 10x10 cm. Deretter bretter du etter det under (ignorer brettestrekene), men tilslutt skal det bli som på punkt nummer 4. Under der jeg holder tommelen fester jeg en liten teipbit for å holde det sammen.

  Når du har brettet alle arkene, kan du tenke ut hvilken rekkefølge du vil ha dem i. Jeg har gått etter regnbuefargene (startet med rød og sluttet med rosa). Bruk en nål og lag 2 små hull i hver av dem og sy gjennom forsiktig. Etterpå vil du få dette resultatet:

  Som pynt på døra blir det ikke så hvit og kjedelig:

  Hva synes du om dette gjør-det-selv?

  #DIY #dørpynt #interiør #origami #papirbretting

  Mandala fargelegging

 • 30.06.2016 - 19:11
 • En dag på ungdomsskolen fikk vi utdelt vår egen mandala. Alle fikk forskjellige mønstre og vi kunne fargelegge etter eget ønske. Da vi var ferdig med å fargelegge, hang læreren opp alle sammen på den ene veggen i klasserommet, for at alle skulle se hvor fine de var. Jeg hang ikke opp min mandala fordi jeg ikke syntes min var fin. Bare se på fargeleggingen! Hvis jeg skulle endre på noe, så må det være fargevalget. Fargeblyantene jeg brukte var altfor lyse, så jeg burde ha brukt noen litt mørkere. Heldigvis har jeg lært å fargelegge bedre i videregående.

  #kreativ #mønster #mandala #tegning #fargelegging

  Kollasj av mine egne bilder

 • 13.02.2016 - 09:02
 • Jeg har laget en kollasj av alle bildene jeg har fått på trykk i KristiansandAvis. Dette er ikke alle, for jeg har ca. 5 bilder igjen. Det er klipt og limt på et A3 ark fordi størrelsen på bildene passet fint. Nå har jeg begynt på en ny kollasj som har noe med rosa, lysegrønt og blått å gjøre. Samme papirstørrelse metode. Da skal vi se hvordan det blir når det blir ferdig.

  #bilder #foto #kollasj #diy #kreativ

  Designforslag: Banner og plakat

 • 07.01.2016 - 20:36
 • TANGEN TALENTER banner og plakat

  Hvorfor dette designet? Jeg tok i utgangspunkt inspirasjon fra skolens vindusfarger og de geometriske formene. Jeg har brukt sterke farger i alle regnbuensfarger. Det er bilder av ungdommer som konkurrer og har talent. Urbant og ungt. #musikk og #talenter er noen stikkord.

  Inspirasjonsbildet som inspirerte meg - foto: Tangen VGS.

   

  Dette ønsket de:

  - Den bør kunne selge arrangementet på en god måte
  - Den bør kunne treffe rett målgruppe
  - Den bør ha logo/grafikk/bilde med høy grad av gjenkjennelsesfaktor (vil bli brukt i flere år framover)

   

  Mitt forslag var dette:

  Banner.

  Plakat.

  Før jeg tok juleferie, meldte jeg på med dette designet (en banner og en plakat) til Tangen Talenter som et konkurransebidrag. Jeg så denne konkurransen på skolens hjemmeside som søkte noen til å designe for dem, og jeg tenkte: "dette vil jeg være med på". Jeg begynte å designe og bidraget ble sendt i god tid før jeg tok juleferie. Siden det hadde gått en stund, lurte jeg på om de hadde fått bidraget mitt da jeg fikk SMS fra skolen om arrangementet snart skulle starte. Nå håper jeg at det ordner seg. Designet mitt ble dessverre ikke valgt. Jeg har jo brukt mye tid på selve designet også ... OG talenter begynner om bare noen få uker!

  - Hva synes dere om designet?

  #design #banner #plakat #kreativ #geometrisk #farger #moderne #grafisk

  DIY: Sommerfugl sengesett

 • 05.01.2016 - 21:30
 • Jøss, bare se på dette! Fra gardiner til sengesett ... Jeg kunne ikke tenke meg å ha gardiner med flere gjentakende sommerfugler hengende på vinduet, så det ble til noe annet som jeg kunne ha nytte for. Jeg fikk trekk for både pute og dyne. Putetrekket er delt opp i tre deler (i strimler) siden det nesten ikke var stoff igjen - det ble bare sånn.

  Det som er bra med sommerfugl sengesett, er at jeg får glede av den - selvom det er vinter. Det får meg til å tenke på våren og sommeren. Heldigvis er det ikke så trist og kjedelig på rommet mitt, så denne falt i god smak. Noe å lage senere også?

  #sommerfugl #interiør #sengesett #soverom #rom #diy

  Gaveposer

 • 18.09.2015 - 10:58
 • Disse gaveposene lagde jeg i julen 2014. Litt rart å ta det fram igjen, men det er en fin gave å gi til andre siden det er hjemmelagd. Skal se om jeg finner oppskriften på denne steg for steg :)

  #kreativ #diy #gaveposer #frukt #bær

  Kreativt med sommer kollasjer

 • 20.07.2015 - 13:53
 • Jeg har klippet og limt for det meste denne mandagsmorgenen. Litt sommerinspirasjon skal det være, for her har jeg et med blomster og interiør, og det andre er mer Hennig Olsen - inspirert.

  Blomster og interiør

  Hennig Olsen - inspirert og frukt & grønt

  #kollasj #inspirasjon #design #blomster #sommer #sunt #frukt #grønt

  DIY: Fornye kjedelig notatbok

 • 10.07.2015 - 20:40
 • I dag har jeg vært rundt i butikkene på Lund for å lete etter en notatbok jeg kunne kjøpe. Det endte med å kjøpe boka på Europris, som var ganske fin og det var ikke så stort utvalg der ... En ting jeg visste var at jeg skulle ha en A5 format, med linjer og ikke med spiraler. Jeg kommer sikkert til å bruke den mye framover, men så synes jeg fargen på den var litt kjedelig. Da ville jeg gjøre noen nye forandringer med den.

  Du trenger:
  - En notatbok eller en vanlig bok
  - Reklamemagasiner (må ha stifter)
  - Teip
  - Lim
  - Saks/skjærekniv

  Slik så notatboka ut. Den er rød, har 192 sider, har bokmerke inni, strikk som kan dras fram og dessuten er boka + sidene miljøvennlig.

  Slik gjør du:
  1. Dra ut en side fra magasinet. Det kan hende du må ta ut stiftene før du kan nappe ut en og en side (dobbeltside).
  2. Du kan begynne å ta bokbind på boka på framsida, vent med baksida (siden boka jeg bruker har et strikk bak).
  3. På baksida der du ser hvor strikket er, markerer du med blyant og skjærer av med en skjærekniv. Jeg har skjært det ut hele veien ut til baksiden (når du bretter inn sida til slutt).
  4. Nå kan du legge bokbindet ferdig på boka. Eventuelt om det stikker mye ut, går det an å klippe vekk før du bretter inn.
  5. Da er du ferdig, og kan dekorere eller lime på noe "pynt" som jeg også har gjort.

  Her ser dere det ferdige resultatet:

  På baksida har jeg limt på noen blomster. Skulle egentlig vise steg for steg, men hvis dere tar utfordringen på denne DIY-en, og har spørsmål, så kan dere bare spørre meg.

  #DIY #design #kreativ #bokbind #notatbok #bok

  Eiffel Tower

 • 08.04.2015 - 07:18
 • Nå skal jeg vise dere noe kult: En maskin som bygger opp Eiffeltårnet!

  #eiffeltårnet #kreativ

  DIY: Sea Jewels

 • 05.04.2015 - 10:24
 • Hjerteformet medaljong, ca. 250 miniperler, skjellformete perler, skjellperler, lærtråd, lim, bruksanvisning.

  For å lage dette smykket, har jeg brukt det som fulgte med i Trendy Me! Sea Jewels settet. Det er veldig enkelt å lage, det følger også med en bruksanvisning som tips til hvordan du kan lage kule smykker. Fant ut at de små perlene var for små til at de kunne dra gjennom lærtråden, så da brukte jeg noe annet som fulgte med i pakka. 

  Her har jeg tatt en knute, så 3 perler, skjell, 3 perler igjen og knute. Prøvde å få det symmetrisk, men det var ikke så lett da jeg kom lengre opp. Se den forskjellen med et lilla og et grønt øverst. Jeg har fortsatt litt tråd til armbånd, men det skal jeg lage senere.

  #DIY #smykke #mote #kreativ

  Liste over ting å gjøre i løpet av 2015

 • 02.01.2015 - 22:26
 • Dette er ikke et innlegg om nyttårsforsetter, men "ting å gjøre i løpet av 2015". Hvorfor? Nyttårsforsetter fungerer nesten ikke, plutselig har jeg bare glemt hele lista. Jeg fant opp en "må gjøre liste" istedenfor. Jeg håper å få gjort mesteparten av denne lista her i løpet av 2015 (noen spørsmål er bare helt random).

  1. Gjøre det best mulig på skolen
  2. Bli bedre kjent med andre
  3. Bestå VG3 Interiør
  4. Komme inn på påbygg etter VG3
  5. Bruke god tid på å lese til prøver
  6. Ha så lite fravær som mulig
  7. Skaffe meg kameraobjektiv
  8. Ta bilder av noe veldig uvanlig
  9. Lage flere videoer (publisere på Youtube og bloggen)
  10. Spille mindre spill
  11. Spise mindre usunt 
  12. Spise mer sunt
  13. Trene for å komme i god form
  14. Skaffe meg en mobil eller et nettbrett uten å kjøpe et selv
  15. Stå opp tidlig og stelle meg uten at noen ber meg om det
  16. Re opp senga hver dag
  17. Besøke et sted jeg aldri har vært før
  18. Passe på å ha nok strøm til å ta bilder
  19. Gi noe kreativt til person(er) som fortjener det
  20. Lage noe kreativt som jeg aldri har laget før
  21. Rydde rommet mitt grundig en gang i måneden
  22. Rydde klesskapet (hva trenger jeg og hva trenger jeg ikke?)
  23. Støvsuge og tørke støv av rommet mitt hver uke to ganger (har teppegulv, mye støv her)
  24. Gi noe som jeg ikke bruker til veldedighet (og andre som trenger det mer enn meg)
  25. Lage en collage av det jeg synes er fint, gjerne i et A3-ark
  26. Møte en jeg ikke har snakket med før
  27. Overraske en på døra med noe
  28. Ta bilder med noen tilfeldige blogglesere som jeg møter på gata (som har lest bloggen min)
  29. Gå på turer, ta bilder av steder
  30. Prøve ut en eller flere spill som jeg ikke har spilt før
  31. Finne ut hva jeg skal bli i senere framtid
  32. Skrive flere sider om livet mitt
  33. Selge ut biblioteket mitt (blant annet mange nye bøker, tegneserier o.l)
  34. Selge noe og poste det i "salgsblogg"
  35. Møte en eller flere kjendiser (har jeg møtt noen før?)
  36. Følge med på nyheter på internett og i aviser
  37. Komme på trykk i avisa i en eller annen sammenheng
  38. Skaffe meg en eller flere jobb (så jeg ikke trenger å spørre etter penger)
  39. Sette pris på alle gode ting som dukker opp
  40. Gjøre husarbeid
  41. Få nok søvn
  42. Bestemme meg fortere for hvilket valg jeg skal ta (ta kjappere avgjørelser)
  43. Lære meg kamerainnstillingene på Sony a3000 (for å ta gode bilder uten å redigere dem hver eneste gang)
  44. Finne ut hvilke redigeringsprogrammer jeg kan bruke når jeg lager videoer (utenom windows moviemaker som jeg bruker hver gang)
  45. Lese bruksanvisninger nøye før jeg går i gang med noe
  46. Skaffe meg et nytt møbel til rommet mitt
  47. Finne ut hva for slags hobby jeg egentlig har
  48. Ikke endre meninger for ofte
  49. Vise fram ting jeg har lagd og som jeg ble misfornøyd med (ikke alt kan være perfekt på første forsøk)
  50. Skaffe meg en smoothiemaskin så jeg kan lage smoothie hjemme


  Elsker dette sitatet, tenker ofte på at ting ikke forandrer seg, da vi forandrer det. Og ting gjør ikke av seg selv. 

  Da har jeg listet opp 50 punkter, kanskje jeg kommer til å redigere på noe mer eller så kan det bare være (er litt tom akkurat nå). 

  #2015 #tingågjøre #punkter #mål

  Skriftdesign "frihånd"

 • 28.12.2014 - 16:52
 • Jeg øver meg på MyPaint igjen, i dag holder jeg på med skriftdesign på "frihånd".

  #design #skrift

  FlowerPower design

 • 27.12.2014 - 16:26
 • Resultat av design som jeg tegnet i MyPaint. Jeg kaller det for "FlowerPower".  

  #design #tegning #kunstverk #flowerpower

  Rommet mitt

 • 12.11.2014 - 10:09
 • Dette bildet er gammelt, tatt for kanskje for 3 - 4 år siden. Dette var rommet mitt, ja. Grønne vegger og nytt parkettgulv. Dette huset ble bygd i 1960 - tallet, mye er oppusset, men veggene her på dette soverommet har vi ikke gjort noe med det. Det kan jo være at forrige huseier hadde malt veggene grønne ...

  Soverommet mitt var et lite rom. Her hadde jeg en soveplass og en arbeidsplass. Bak hadde jeg en bokhylle, og ikke noe mer enn det. 

  #interiør #soverom #design #oppussing 

  Én times oppussing

 • 09.11.2014 - 19:32

 • Akkurat nå ser jeg på et program som har noe med interiør å gjøre: "Én times oppussing med Peter Andre" som går på TV 6. Episode 4 handler om da Peter og teamet reiser til Kent for å forandre soverommet og kontoret til Jo Williamson. Designer Ben tar en liten bit av New England med seg inn i hjemmet. 

  Noen screenshots fra episode 4:

  Det siste bildet var det som var før. De hadde altså klart å oppusse rommene på ca. en time - jeg synes resultatet ble kjempefint!

  Se episode 4 av "Én times oppussing med Peter Andre" HER!

  Jeg vil farge håret mitt for første gang

 • 06.10.2014 - 22:32
 • Jeg får lov til å farge håret mitt, men jeg er usikker på hvilken farge skal jeg velge. Kanskje det hjelper med litt inspirasjon først. Jeg har som sagt aldri farget håret mitt før, så det er jo spennende å se hvordan resultatet blir. Fargene jeg tenker mest på: Lyseblå, lilla, rosa eller brunrød.

  Er det noen av dere som har farget håret? Hvordan gikk det? Fortell i kommentarfeltet hva du brukte som farge og hvordan resultatet ble. 

  Gjenglemt kunst

 • 19.08.2014 - 09:05
 • Alle synes å male det første maleriet er inspirerende. Jeg husker godt da jeg gikk i 6. eller 7. klasse. Det var da jeg malte noe inspirerende for første gang (tror jeg)? Jeg så etter noe og ble inspirert av det. Jeg finner ikke det originale på nettet, men hvis dere vet noe, si ifra så kan jeg legge ut et bilde av det jeg ble inspirert av!

  DIY: Sengesett

 • 03.08.2014 - 13:09
 • Nå blir det fint på soverommet! Dette har vært vanlig stoff som jeg har hatt liggende hjemme en stund, så har gjort det om til sengesett.

  #DIY #interiør #sengesett #blomstermønster 

  - Hva synes dere?

  PastellKICK - tips til bokbind

 • 26.06.2014 - 19:52
 • I dag kom jeg på et bra forslag til å sette bokbind på bøkene. Jeg tenkte å dekorere bokpermen til en inspirerende forside som jeg har funnet i et Sandens magasin (som jeg hadde spart på for noen uker siden tilbake). Dette er gjenbruk, som vil si at jeg bruker det jeg har som kan brukes til noe nytt. Vel, magasiner kan jo brukes til mange forskjellige ting; Vi kan brette papir, bruke det til bokbind, klippe ut ting osv ... 


  Dette er en bok som jeg kommer til å skrive ned mine tanker, dager og alle hemmeligheter i. Hver dag i skoleåret 2014/2015. Jeg tenkte å ta bokbind på denne, så den kan ha et mer personlig preg i seg.


  Forsiden har jeg valgt fordi den synes jeg passet til sidene i boka. Pastellfarger: Duse og lyse (farger tilsettes med hvitt i).


  Her kan dere se noen av de lyse pastellfargene (nærbilde).

  Jeg håper det jeg viser til dere nå vil friste mange å prøve når skolen begynner igjen. Kanskje sparer dere på noen kroner på å kjøpe bokbind, og når dere bruker magasiner, blader eller aviser - da er det gjenbruk.

  - Hva vil dere gjøre med bøkene når det er skolestart?
  - Foretrekker dere å bruke kjøpt bokbind eller magasiner, blader eller aviser som bokbind? 

  1. april er ikke bare en spøk

 • 01.04.2014 - 21:13
 • I dag har jeg vært hjemme, siden det var lesedag (og jeg som trodde det var en spøk, men neida). Ble forresten ikke lurt på grunn av datoen, som jeg husket var den dagen man lurte folk. Aprilsnarr! Jeg hadde akkurat ikke så mye å gjøre, så jeg leste litt om baderomsinnredning i kataloger og da jeg var ferdig med det, lagde jeg "DIY bilder".

  Bilde 1: Vårens hotteste stiler: Designerne setter miljø, natur og bærekraftig utvikling i fokus denne våren. Resultatet er grafiske mønstre og lek med farger og blomsterprint hentet fra det tropiske, naturlige og maritime. 
  Bilde 2: Inspirasjon: Neglelakker.

  Dette er to forskjellige sider i boka mi. Bildene har jeg funnet i magasiner og blader, klipper dem ut og limer inn i sidene. Virkelig en god måte å være kreativ på.

  Cindy navn design

 • 02.10.2013 - 21:27
 • Enda en dag i høstferien sitter jeg ved skrivebordet mitt og finner ut at tegning gir meg inspirasjon. Derfor har jeg tenkt ut "Cindy logodesign" til min A3 mappes forside. Nå har jeg ihvertfall lagd et nytt design til den. Jeg prøvde på kalligrafiskrift først, men det fikk ikke så bra. Da ble det eget design.


  Det som skiller seg ut, er denne I-en med en snøkrystall på (eneste jeg har brukt sjablong på). Den er i organisk form. Resten er tegnt i geometriske former som vil si med linjal.


  Skal tenke ut mer "ting" på den, så hva som kommer til å skje i morgen, vet jeg ikke. Dette er ikke en skoleoppgave, men en frivillig.

  Heklet terning

 • 30.07.2013 - 07:50

 • Knappene er til pynt som er "tall". Hva synes dere?

  Kunstverk

 • 28.07.2013 - 22:38
 • På rommet mitt henger det et bilde.

  Det er et bilde som jeg har laget i 4. klasse (?). Har ikke laget mønsteret, det er "stemplet" på med maling. Laget av meg 28.09.2007.
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon