CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

februar 2015

Geometric

Det gikk greit å skrive ut aksonometri tegningen med fototapet og de bildene på veggen, men en ting som ikke gikk så bra var klippekortet ... Kortet som jeg hadde 3/5 kopier igjen. Da var det bare å kjøpe et nytt. Fargene ble veldig fine!

3D ting er så kult!

Jeg har sittet mesteparten av dagen med tegningene. Tenkte å ta en bitteliten pause nå som det har blitt mørkt.

#interiør #design #3D

Bibliotek fredag

I dag ble jeg ferdig med aksonometri av hele rommet til ungdomskafé + har veldig lite igjen utenom fargeleggingen. Jeg skulle ha fototapet på den ene veggen og noen bilder på den andre veggen, da tenkte jeg å skanne inn tegningen som var i A3 format. Problemet her var at jeg ikke hadde en A3 skriver hjemme, så da jeg tok turen innom biblioteket for å gjøre det. Slik gjorde jeg det: Skannet inn tegningen og sendte til min e-post. Jeg åpnet den på min e-post og redigerte inn en fototapet og de bildene på veggen i Photoshop.


Noe i den duren som et inspirasjonskilde, det er ikke dette bildet jeg har brukt som fototapet.

Jeg var på biblioteket i minst to timer, så de stengte kl. 17 (eller noe). Da måtte jeg bli ferdig og skrive ut tegningen. Det gikk ikke helt etter planen da jeg ikke fikk ut tegningen! Jeg vet vi må bruke sånne klippekort, men skriveren var litt rar. De andre som skrev ut i A4 virket, rart at det ikke gikk med A3 ... Jeg tror jeg må tilbake til biblioteket i morgen.

#vinterferie #interiør #design

Hvordan er det å gå på linja VG3 Interiør?

Livet på VG3 Interiør, hvordan er det? Nå skal jeg i dette innlegget, fortelle litt om hvordan det er å gå på VG3 Interiør. Skoleåret 2014/2015 gikk jeg på linja VG3 Interiør. Før det gikk jeg VG2 Interiør og utstillingsdesign og året før det VG1 Design og håndverk.

Timer vi har på VG3 Interiør.
660 timer interiørarbeid. 
265 timer presentasjon.
+ 2 timer gym i uka.  

Det første vi gjorde var å repeterte litt om det grunnleggende som f.eks farger, perspektiv, Photoshop, rom ... (noe som vi måtte kunne). Vi lærte en del om komposisjon, romvirkninger, belysning. 

Undervisningen.
Vi får utdelt en oppgave, lærerne gjennomgår den også sitter vi som selvstendig og arbeider med den. Vi får varierte oppgaver. Oppgavene kan gjerne være en del, da vi har tre forskjellige lærere i forskjellige timer. Vi får leselekser og læreren sjekker dette ved å gi oss lekseprøve(r). Det blir også presentasjoner av løsningsforslag som oppgavene vi har gjort. Disse presenterer vi for lærerne.

Vi er mye på PC-en og vi burde kunne Photoshop godt og redigeringsprogrammer. Mange oppgaver tegner vi for hånd, så vi bruker tegnebrett. 

Når vi skal fargelegge, kan vi velge å bruke fargeblyanter (som vi fikk i startpakka) eller Promaker-tusjene (som klasserommet har). Jeg velger fargeblyanter, siden jeg synes jeg har bedre teknikk på det.

Oppgaver kan gjøres hjemme. 
Enten om man får dårlig tid eller henger litt etter, er det helga som blir brukt til oppgaver som ikke er ferdig. Selvfølgelig må tidsfristen holdes, noen få ganger får vi litt mer tid. Da får vi mer tid til å tenke og skrive ned idéer og lage en plan.

Kundeoppdrag.
Vi fikk jobbe med ekte kunder i kundeoppdraget "St. Joseph" og lærte blant annet å jobbe i grupper, ta ansvar og være kreative på ulike måter. Vi var på befaring, tok bilder og fikk med oss informasjon. Dere kan lese mer om dette HER (eller under kategorien "VG3 Interiør"). Det vil komme mer senere.

Ut i praksis.
Allerede i uke 10 og 11 er vi ute i praksis. Det som er spennende med denne perioden, er at vi "jobber" og lærer mange nye ting ute i butikker. Etter perioden med praksis, skal vi skrive en logg, legge ved bilder (og kanskje videoer) + observere og svare på oppgavene vi får utdelt (som vi har med, spørsmål). Jeg søkte og fikk på IKEA, og jeg gleder meg allerede!

Noen ganger kan det være vanskelig med forskjellige valg.
Hva skal jeg gjøre etter VG3? Etter VG3 har de som gått fått tittelen som interiørkonsulent og kan gå ut i jobb. Eller søke videre til påbygg eller folkehøyskole. Kanskje gå ut i jobb i ett år og ta påbygg etter det? Kanskje ta et friår? Jeg tenker ikke å ta et friår, siden jeg ikke har jobb enda. Jeg synes det å bruke tiden fornuftig og få nok kompetanse senere til å søke en jobb som jeg trives med, er viktig. Jeg vil utdanne meg noe som handler om interiør eller sitte på kontor.

Her er en oversikt over hvordan vi kan velge i videregående. 

#skole #interiør #design #videregående

- Hvis dere har noen spørsmål om dette, kan dere bare spørre!

Princess Pink

Treasure Diamond boks, rose / Atoll Hurricane Lyslykt 11cm Rosa / Glassinnsats til Vesper lysestake / Melamine Blandeboller, Sett av 4, rosa / Lotus Parfymeflaske, Rosa/Hvit / Taklampe / Grand Cru Serveringsfat 33cm / DO MORE... veggdekor / Lenestol
(annonselenker)
 

Dagens inspirasjon er lyserosa (babyrosa)! Å sette sammen ting med lyserosa i kan være fint og lett. Ettersom det har kommet mange nye interiørting på kollasj-siden, brukte jeg minst to timer på å finne alt på bildet. 

#bloggklubben #kollasj #rosa #pastell #interiør

Det Nye på tilbud

Sponset

Plutselig har vi kommet til den uka vi har vinterferie. Det er på tide å legge alt som har med skole bak seg og heller finne på noe gøy å gjøre i ferien. Det skal jeg gjøre når jeg er ferdig med skoleoppgaven.


I forrige uke var jeg så heldig å få tilsendt Det Nye i posten. Jeg blir alltid glad når det dukker opp ting i posten! Etter å ha bladd igjennom Det Nye, så jeg med engang at det var masse interessant å lese om! Og inspirasjoner ...

Magasinet inneholder alt fra reportasjer, mote, skjønnhet, livsstil, interiør og mye mer. Det er også konkurranser i hvert nummer og akkurat nå i dette nummeret kan dere vinne smykker fra dyrberg/kern verdi 9000 kr og de trekker hele 4 vinnere!


Det var vanskelig å kunne si hva jeg likte best, men jeg synes det var masse inspirasjon i magasinet. Og med inspirasjon kan jeg sitte i timevis med magasinet i fanget. 

Lyst til å prøve abonnement av Det Nye?
Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu's kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!

Se tilbudet HER.

#DetNye #magasin #anbefaling #sponset

Superkul vintage

Superkul har alltid så superkule ting! De selger blant annet klær, kostymer, tilbehør, interiør, partyutstyr osv ... Jeg fant også noen vintage inspirerte interiørting som jeg synes var fint: 

1. Dance Love Sing Live bilde HER
2. Faith bilde HER
3. Love bilde HER
4. When in Paris - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
5. Love - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
6. Sweet Home veggklokke HER
7. Rose Pike - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
8. Flowergirl - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
9. Ung Pike - Til/Fra Vintagepreget Metallkort HER
10. Rosa Vintagepreget Fotoramme m/tekst HER
11. Vintagepreget Fotoramme m/Postkort Motiv HER
12. Vintagepreget Fotoramme m/Sommerfugler HER

#interiør #superkul #bilde #ramme #kort #klokke #vintage

Å holde ut, tenke og skape

Interiørfaget er kjempegøy å jobbe med, men noen ganger kan det være for mange ting å tenke på - alt på én gang? I denne uka har vi første prioritet å jobbe med kundeoppdraget St. Joseph leilighetene. Det er ekte kunder vi jobber med, så vi fikk ikke så mye tid til å jobbe med ungdomskaféen. Det var foreslått å ta med oppgaven ungdomskafé hjem å jobbe, som jeg har gjort 24/7 (ja, jeg arbeider med dette i helgene også). 

Ungdomskafé skulle leveres i dag, som det stod skrevet på oppgavearket. Jeg har vært syk i hele denne uka, noen merker sikkert at jeg ikke er det, men bare trøtt. Jeg vil ikke å få fravær fra skolen (har bare 1 time fravær til nå), så jeg har rett og slett holdt ut i hele denne uka. På torsdag var det nyttår i Kina, så vi feiret. Når man er syk, så orker man nesten ingenting. Jeg har jobbet mye med oppgaven, men synes det var dumt at jeg ikke ble ferdig med oppgaven i dag. Ikke alle i klassen ble ferdig heller, kan det være noe galt med tidsfristen da? Håper vi ikke får trekk, tross alt har vi alle så mye å gjøre utenom skolen.

I min oppgave vil jeg finne på noe crazy, kreativt og nyskapende. Er på vei, ligger ca. 75% / 100%. Har nå stemningskart, produktkart, tegnt plantegning, oppriss og aksonometri.

Oppgaven synes jeg er gøy, men det eneste er at rommet er så "firkantet", så det blir bare som et puslespill. Grunnen til at jeg skrev dette innlegget var at jeg ikke ville levere inn noe som var halvferdig. Om jeg stresser blir tegningene ikke helt som de skal være og det vil jeg at det ikke skal skje. Jeg må nesten ta det med ro i disse dagene, fordi det er vinterferie og jeg vil fortest mulig bli ferdig med oppgaven og levere. De fleste av oss har tatt med oppgaven hjem, og de fleste ligger ganske likt. Jeg tror det bare var én i klassen som leverte ferdig.

#interiør #skole #oppgave #tegninger #ungdomskafe

Ferdig planløsning

Forslag til visningsleilighet St. Joseph L106.

Da var vi i gruppa kommet fram til en planløsning og produktliste til St. Joseph leilighet 106. Det eneste vi mangler er forslag til funksjon og stemningbelysning. Litt forklaringer over det vi har tenkt:

ENTRE:

 • Stumtjener
 • 3 speil på den venstre veggen
 • Gardin skjult garderobeskap + oppbevaring av ytterklær
 • Små hyller som henger på veggen (4 stk)

 

KJØKKEN:

 • Ensidig kjøkkenløsning med oppvaskmaskin, oppvaskkum, komfyr og kjøleskap (det siste er usikkert)
 • Overskap (?)
 • Spisebord med plass til 2 personer
 • Gardiner

 

STUE OG SOVEPLASS:

 • Dagseng (dag = sofa, natt = seng)
 • Pynteputer og et teppe over
 • 3 hyller over dagsenga
 • Sofabord med potteplante, TV-benk og luftige "romdelere" i samme serie
 • Garderobeskap med flere skuffer og dører
 • Gardiner
 • Minus mitt forslag som var lamellgardiner.

 

BAD:

 • Døra var flyttet mer til høyre, mye ble forandret
 • Over toalett henger et veggskap med 3 hyller, over det pynter vi med duftlys
 • Hylle med oppbevaring
 • Baderomsmatte
 • 5 fargerike knagger
 • Speilskap over vasken
 • Hjørnedusj (dusjkabinett eller vanlig glassdusj?)
 • Hjørnehylle i dusjen

 

Mitt forslag før kan dere se HER.

#interiør #tegninger #design #kreativitet #kundeoppdrag #hsh

I prosess

Nå har vi gått i gang med å tegne opp riktig plantegning og hvordan vi skal møblere leiligheten. De hadde forandret noe på det: Døra til badet er flyttet og åpner en annen vei. Det er bygget ut en bit av vegg mellom de to vinduene (ser det ikke på plantegningen, men se på den jeg har tegnt). 


Kjøkkenet ser nesten helt håpløst å møblere, hvor skal et spisebord og to stoler stå? Vinduene slår innover ... De striplet rundingene viser at det skal være en universell utforming.


Har tegnt opp plantegningen i målestokk 1:25, alle møblene skulle være fra IKEA, nå mangler vi bare en spiseplass.

#interiør #ikea #kundeoppdrag #design

Mitsuha lommebok

I'm in love! Lommeboka jeg bruker nå er Mitsuha! Har aldri hørt om det, men det må være noe "vintage". Lommeboka har mange rom og plass til kort, mynter, sedler ... ja, nesten alt! Det beste med den er at det er et skille mellom kort og mynter.

#mote #lommebok #anbefaling

Et gigantisk hagebord i mitt rom

Takk til mamma som forstod meg og for å hjelpe til å sette opp dette gigantiske bordet! Bare midlertidig skal dette bordet stå på rommet mitt, siden jeg trenger et sted som jeg kan gjøre skolearbeid på. Det vanlig skrivebordet mitt har ikke engang plass til når jeg skal tegne (tegnebrett) og PC-en. Dette gigantiske bordet står midt i rommet, jeg får godt lys fra blomstformet taklampe, kan både gjøre skolearbeid og samtidig ha noe liggende på bordet.  

Dette er et hagebord, som egentlig skulle ha stått ute - men det er vel litt for tidlig? Vi fant ikke noen andre, så det var det nærmeste vi kom fram til. Litt stilig eller litt unormalt? Nå er det back to work etter en lang dag på skolen, så blogges.

#skole #arbeidsplass #interiør #tegning

På ny befaring, St. Joseph L106

I denne uka skal vi jobbe med kundeoppdraget, St. Joseph leilighetene i grupper. De med små leilighet jobbet sammen og de med de store leiligheter. 

Nå har det gått en stund siden vi har sett/vært på St. Joseph befaring. Det er fortsatt bygging og oppussing. Vi håpet at de var ferdig med kjøkkenet, men de hadde ikke kommet så langt enda. I den store leiligheten var det satt opp flere stålrammer som senere skulle bli lettvegger, og på den lille leiligheten var det mer åpent og litt ferdig.

Vi var der for å måle opp (kanskje noe hadde endret seg siden sist besøk), ta bilder og tegne en rask skisse med mål som vi senere skulle tegne en ny plantegning av.


St. Joseph som ligger i Kongens gate (Kristiansand).


Det er HSH Entreprenør som står bak!


På et vindu var det bilde av en plantegning. Vet det står L-106 der, men vi står heldigvis i riktig leilighet. Tror de har skrevet feil (?). Kjøkkenet skal være I - form + plass til 2 ved vinduet. 


Her skal badet være. Et hull på gulvet, kanskje der dusjen skal være? 


De to vinduene i leiligheten. 


Inngangen til leiligheten. Det skal være en liten entre her og en skyvedør når man kommer inn døra. 


Taket skal bygges litt ned. 

Vi vet omtrent hvordan møbleringen blir, noe av forslaget mitt skal brukes og som skal gå etter på den lille leiligheten. Altså:

Noen andre forslag blir også tatt inn, og lamellgardinene som jeg har foreslått, skal vekk.

Lik&del gjerne innlegget hvis dere synes dette var interessant! :)

#kundeoppdrag #skole #interiør #design #plantegning #oppriss #aksonometri #planløsning #befaring

Spring Colors

Delft Blue Icons papirvase / Red Gradient papirvase / Folia Vår Skål, Liten / Shell Skjell Skål, Blå / Shell Skjell Skål, Rosa / Floral Fantasy Grace Skål, Oransje / Folia Vår Skål, Stor / Folia Vår Skål, Medium
(annonselenker)


Dagens inspirasjon er vårens farger, gjerne i friske farger. Jeg har funnet masse inspirasjon fra ulike butikker, så gjerne sjekk ut linkene for å se hvor de er fra. Lyst til å se flere inspirasjon kollasj, trykk innom HER.

#interiør #våren #skåler #design #collage

Alle hjerters dag

Håper alle har hatt en fin Valentinsdag! For meg så betyr det bare en helt vanlig dag. I dag har jeg vært på byen og fikk kjøpt en ny 90° vinkellinjal, hyp. 35 cm (fordi jeg hadde klart å miste den minst 2 ganger på gulvet og den ble ødelagt i hjørnene). Fant et bilde som ligna, men den jeg kjøpte var litt større enn denne. 

Jeg skulle også se om de hadde plastlommer til permen i liggende A3 format, men det hadde de ikke på lager. Det hadde ikke de andre bokhandlere som jeg sjekket heller. Jeg har fylt opp alle de 20 plastlommene med interiørtegninger, så da trenger jeg å kjøpe mer plass (?). Kan nesten ikke tro jeg har greid å fylle opp disse så fort ...

#valentinsdag #helg #skole #vinkellinjal

Tangen Talenter #1

Hvert år holdes det talentkonkurranse her på Tangen. Det er veldig underholdende da vi får se masse forskjellig som dans, sang, kunst ... Alt mulig! Det er ikke bare talenter fra skolen som deltar, men flere elever fra nærområdet skoler kunne også delta.

Her var det mange som så på!

I dag var det dans, et magisk triks med kortstokk og jojo triks.

#underholdning #skole #talenter

VG4 Påbygg

Jeg har søkt! Neste år blir det fullt kjør med studier. Grunnen til at jeg velger dette til neste skoleår: Jeg vil gå videre på skolen og lære mer! Jeg vil ikke å ta et friår eller begynne å jobbe enda. Nytt for ca. to år siden er at man kan ta påbygg innen de to årene etter VG3 slutt. Etter VG3 Interiør får vi tittelen "Interiørkonsulent", så vi kan gå ut i jobb hvis vi ønsker det. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre etter påbygg, kanskje det blir høyskole (?). 

#skole #utdanning #vg3 #påbygg #vg4

Avspassering og kort skoledag

I dag var det en kort skoledag. Vi sluttet tidlig fordi vi hadde vært en time ekstra på "åpen skole"-dagen. Det var ikke bare det, vi skulle også ut å finne "jobb" (til uke 10 og 11). Jeg har jo fått plass, så da kunne jeg gjøre noen andre ting som å jobbe videre med ungdomskafé plantegningen.

Et inspirerende bilde lånt fra Google

I neste uke skal vi holde på med St. Joseph i Kongens gate (leilighetene), bestillingsliste må lages og kanskje tegne opp nye tegninger. Det blir spennende å se hvordan det blir - ihvertfall hvordan det ser ut i virkeligheten!

#interiør #skole #design

På befaring: KaféJeg har tenkt mye på hvordan innredningen til ungdomskaféen skal være, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke helt å bestemme meg. Etter skolen tok jeg en tur innom Samsen Kafé for å få litt inspirasjon til oppgaven. Her var det fint møblert og mange fine farger. Da gjenstår det med å sette sammen & tegne opp rommet ...

#interiør #befaring #kafe #plan

Frokostmüsli har gått ut på dato

Du skal lage mat på kjøkkenet og plutselig finner du ut at du har noe spiselig som har gått ut på dato: Hva gjør du? Hvis jeg hadde fått dette spørsmålet, ville jeg ha spist det! Det kommer an på om det er merket med "best før" eller "siste forbruksdato". I dette tilfellet er det noe tørkt og som faktisk smaker like godt som om det ikke har gått ut på dato.

COOP Müsli frukt.

Gått ut på dato.

Den ble produsert 30.12.2013 og var best før 28.12.2014. Smaker fortsatt godt! For å kaste mindre mat burde vi teste den ut, kanskje det smaker like godt. Jeg er litt skeptisk til kjøtt og fisk, ellers er det greit med tørkede matvarer og "best før".

#frokost #mat #utgåttpådato #spiselig

Venterommet til legekontor (hel oppgave)

I dag fikk vi tilbake den første oppgaven i termin 2 som var et venterom til legekontor (offentlig miljø). Vi skulle tenke universell utforming (utformes slik at alle mennesker skal kunne bruke dem på en likestilt måte så langt det er mulig, uten spesielle tilpasninger) og kreative løsninger. De første fargene jeg tenkte på var: Grønn, blå, oransj, gul, rød og jordfarger.  

Stemningskart:

Friskt, beroligende, moderne, avslappende og rent!

Produktkart:

Det skulle også være et lekeareal for barn - Lego Duplo bordet kommer inn. Dette var ganske smart siden byggeklossene kunne oppbevares i midten på bordet og det er plass til 4 barn. Vanndispenser - kanskje noen er tørste eller trenger å kjøle seg ned? Kunstige planter og en fototapet på veggen for å gjøre det friskt og avslappende. Bildelerreter på veggen for å ta igjen fargene til Lego Duplo bordet. TV med nyhetsinfo og viktige ting som de ventende kunne se på. Lette å rengjøre møbler og som passer til alle. 

Plantegning:

Det skal være grått vinylgulv: Det er lett å rengjøre hvis det blir skittent (noe av gulvet forsvant da jeg tok bildet av tegningen). 

Oppriss snitt A - A.

Som "skillevegg" har jeg foreslått en glassvegg på grunn av de i resepsjonen kan ha en oversikt eller se hvor mange det er som venter og det ikke blir for trangt, men åpent. I resepsjonen er det veggpanel og glass helt opptil taket. Det samme har jeg foreslått på veggene i hele rommet.   

Oppriss snitt B - B.

Tegnt i målestokk 1:50 - det ble knøttlite. Her vises den lange veggen med alle de vinduene og pynten i vindusnisjene. Resepsjonen til høyre.

Et nærbilde av ettpunktsperspektivet på frihånd:

Orkidé potteplanter som pynt i alle vindusnisjene.

Ettpunktsperspektivet på frihånd:

Her er rommet, hvor koselig er ikke dette miljøet?

Jeg håper det ikke ble litt stilforvirring (oida). Jeg prøvde å variere litt, og det å finne møblene ... ikke så lett når alt må være for offentlig miljø! Offentlig miljø møbler brukes gjerne av flere personer og det blir mye slitasje. Det må også være god kvalitet og som kan være slitesterkt. 

#interiør #interiørtegninger #tegninger #design #venterom #offentlig #miljø #oppgave #perspektiv

Egentreningsplan

Vi som går på VG3 Interiør har gym en gang i uka (2 timer). I morgen + 3 ganger til, skal vi ha egentrening. De to siste ukene skal vi trene selv siden vi er ute i opplæring. Nå holder jeg på å fylle ut denne lista. Jeg har ikke skrevet noe enda fordi jeg er litt usikker på hva jeg skal trene. Arket ser sånn ut:

Etter egentreningsperioden skal vi skrive en logg/rapport om hva vi hadde gjort, hvordan det gikk og to tester i tall. 

#skole #trening #gym #egentrening #plan

Lærerikt i Photoshop

Å øve på forskjellige øvelser i Photoshop er bare lærerikt og gøy. Det gøyeste er å kunne det. I dag har vi lært å redigere inn forskjellige ting på tegninger og bilder.

Originalbildet tegnt av en tidligere elev:

Gjort om i Photoshop:

Den første oppgaven gikk ut på å sette inn en fototapet på en vegg. Vi lærte å justere farger på ting og å legge på skyggeeffekter. Her har jeg fått på skygger, dekorert veggene med mønster og fototapet, og redigert de to puffene til blå farge.

 

Et rom i kapaline modell lagd av en tidligere elev. Før Photoshop:

Etter Photoshop:

Den andre oppgaven gikk ut på å skifte tapet, dekorere bildet og plassere en dame i et rom. Vi gav henne et navn, Trine heter hun. Hun ville ha en mer urban stil, som dere ser har jeg byttet ut en del på bildet. Bildet på veggen er skiftet ut, ny murstein tapet på veggen.

#interiør #skole #design #photoshop #redigering #urban #modell

Fått opplæringsplass

Dere lurer sikkert på hvor jeg har fått plass ... det er på IKEA! Jeg gleder meg allerede til uke 10 og 11, men tiden går uansett utrolig fort: Etter vinterferien så er det ut i opplæring!

Selv liker jeg IKEA veldig godt, siden det er så stort og de har absolutt ALT. Tenk dere: Alt med interiør, utstilling, design, forskjellige avdelinger, inspirasjon, varelager, steder vi kan spise ...

#skole #interiør #ikea 

Sweet and sugar dream

Essence dessertskål, 2-pakk / Muffinsform Stor Sommerfugl Rosa / Muffinsform Stor Striper / Muffinsform Mini Rosen / Muffinsform Mini Orkide / Marimekkoskål, frost / Marimekkoskål, eplegrønn / Marimekkoskål, klar / Marimekkoskål, skogsgrønn / Marimekkoskål, blekrosa
(annonselenker)


I dag tar jeg inspirasjon fra det søte og sukker. Glasskålene med mønstret former og fargerike er de og. Synes mye her passet sammen, eller hva synes dere?

#interiør #bloggklubben #design #kollasj #skål #fargerik

Ny oppgave: Ungdomskafé

I denne oppgaven vi fikk utdelt skal vi innrede en ungdomskafé som ligger utkanten av Kristiansand sentrum og er et gammelt fabrikklokale. Kriterier:

 • Skal fungere som treffsted for ungdom 15 - 20 år (1. prioritet) 
 • Skal invitere til sosialt treff 
 • Skal være kafé - ikke kantine

Til innredningen av kaféen skal vi velge en av følgende inspirasjonskilder: Kunst, musikk eller dans/sport.

Plantegning i målestokk 1:50.

Lokalene har ingen vindu. Høyde fra gulv til tak er 3,50m. Her må vi gjøre noe kreativt. Det skal være en universell utforming.

Først lagde vi solmodeller om de 3 forskjellige temaene. Etter det tok vi og valgte et av de temaene. Jeg valgte "kunst". Så lagde vi et stemningskart og etter det igjen tenke ut hvordan vi skulle innrede det.

#interiør #design #kafe #tegning #plantegning