Selvlagde fisker

    27.04.2011 - 22:56

Disse bildene er tatt av meg fra sommeren 2010, men dere har kanskje ikke sett disse kule selvlagde fiskene? Nei, det er ikke jeg som har laget disse fiskene, det er de på Samsen Kulturhus som har laget dem. Flinke de er!

Hvilken fisk ligner den på? Nemo fisk eller klovnefisk.


Hvilken fisk ligner denne på?


Se, så skjønn!


En kul og gul fisk.

- Hva synes du om bildene?
- Vil dere se mer av mine foto bilder?

Litt om meg og bloggen

    22.04.2011 - 17:37

Hei og velkommen skal du være! I dette innlegget kan du lese mer om meg og bloggen, og hvem jeg er som person.
 

OM MEG:
Jeg heter Cindy og er ei kreativ jente på 20 år. Noen ganger blir jeg kalt for Zhuo som ligger i en del av fornavnet mitt, og derfor har bloggen dette navnet da jeg ikke tenkte på navnevalg da jeg startet bloggen for første gang. Jeg har vokst opp i sommerbyen Kristiansand, og har bodd her lenge. Ting jeg brenner for er kunst, interiør, design, foto og tegning. Kreativitet er min sterkeste side, så jeg finner alltid på noe gøy å gjøre. Det jeg liker best å lage er DIY og inspirasjonsbilder som jeg klipper ut og setter sammen til en kollasj.


Her er noen av det jeg har gjort på videregående. De øverste bildene er fra VG2 Interiør og utstillingsdesign og de nederste bildene er fra VG1 Design og håndverk.

På videregående var det ingen tvil for hva jeg skulle velge, for jeg fant ut med engang hva jeg ville: Yrkesfaglinja! Jeg gikk på VG1 Design og håndverk, videre VG2 Interiør og utstillingsdesign og på VG3 Interiør. Etter å ha fullført yrkesfag på 3 år, har jeg interiørkonsulent som tittel og yrkeskompetanse. Etter det tok jeg VG4 påbygg til generell studiekompetanse slik at jeg kunne ta høyere utdanning. Nå er jeg student, og trives med det.

 

BLOGGEN:
Bloggen min ble opprettet en dag i 12. juli 2009 (det er snart 8 år siden!), og dette var den første bloggen jeg startet opp med. Inspirasjonen til å starte en blogg, var at jeg hadde en brevvenn som skrev blogg. Jeg fant ut at blogging - det må jeg prøve meg på! Nå har jeg skrevet blogg kjempelenge, og fant ut at jeg må bare skrive videre. Bloggen ble inspirasjonen til en "ny vei", og litt etter litt klarte jeg å få videreutvikle det jeg er flink til som å lage header, bloggdesign og å ta gode bilder. Jeg liker veldig godt å skrive og bruker gjerne god tid på hvert blogginnlegg, og dessuten synes jeg det er kjempegøy å blogge!

I dag blir bloggen min blir brukt til mange forskjellige ting: Jeg både skriver, tar bilder og legger ut videoer (som jeg har filmet selv - kan være hva som helst). Bloggen har blitt mer som en hobby for meg, der jeg har alt samlet på ett sted. En åpen dagbok om min hverdagen får du se mer av og temaene er: #interiør, #foto, #design, #skole, #hage, #inspirasjon, #DIY. Kommer også med tips til tutorials og design.

 

BILDER OG VIDEOER:
Jeg har alltid kamera med meg. Det er så gøy å ta bilder: Å eksperimentere, tenke og se komposisjon i ulike vinkler høyt og lavt. Jeg tenker alltid kvalitet framfor kvantitet. Drar ofte til et sted og kommer gjerne tilbake med mange bilder enn det jeg hadde tenkt. Kamera jeg bruker til å ta bilder med er en Sony a3000 m/18-55 eller mobilkamera (som nå til dags funker som bare det). Redigeringsprogrammene jeg bruker er Photoshop CC 2017 og Pixlr Express. Videoredigering: Windows Movie Maker eller Premiere Pro CC 2015.

 

SOSIALE MEDIER:

  • E-post: zhuoblogg@hotmail.no

 

Det er mulig å sende en e-post til meg angående samarbeid eller noe annet du lurer på.

Hvordan flytte sidemenyen opp til headeren

    11.04.2011 - 17:38

Den limer du inn på Design > Rediger > Stilsett.

}
#side {
margin-top: -300px;
background-color: #ffffff;
}

Du må endre 300 til noe høyere tall (f.eks: 600) hvis du vil ha sidemenyen høyere opp.
Du må endre 300 til noe mindre tall (f.eks: 100) hvis du skal ha sidemenyen lengre ned.
Husk også å lage headeren mindre, hvis bloggen blir litt rar når du bruker denne koden.

CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser


Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits