CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

april 2015

Snacks: Beef Jerky Peppered

Sponset av LikenShare

Spise kjøtt som snacks? Aldri prøvd før, men i går fikk jeg tilsendt en pakke med snacks. Det er biff av oksekjøtt. Førsteinntrykket var: "Nam, dette ser godt ut!", men etter å ha tatt 1 - 2 biter ble det sterkt for meg. For mye salt, sukker (?). Broren min likte det veldig godt, og hadde lyst på mer. Min ærlig mening: Greit nok, men dette ble for sterkt (måtte drikke en del liter vann etterpå). 

#likenshare #sponset #mat #kjøtt #snacks

Presentasjon?

Lite blogging i det siste, men har vært svært opptatt med interiørtegninger. I går kveld satt jeg til kl. 23 for å bli nesten ferdig. Dere vet hvor mye vi må jobbe for at det skal bli bra! Vi fikk tid til å jobbe videre med Bul/Mållaget i dag, men presentasjonen til kunden ble utsatt til torsdag (neste uke). Vi presenterte for lærerne som en øvelse. Har snart ferdig tegningene!

#interiør #design #kundeoppdrag

Ferdig fikset PC

Nytt tastatur ♥

Nå kan jeg endelig bruke PC-en min igjen! Fikk melding i dag etter lunsj om at den var klar til henting. Hele tastaturet var byttet ut, så det føltes helt nytt å ta på det. PC-en jeg lånte er nå levert tilbake. Litt senere har jeg tenkt å oppdatere Adobe Photoshop i samme slengen (har CS5), siden det er flere nye effekter på den nye (har nesten blitt vandt til å bruke den nye versjonen da jeg var på den andre PC-en). Noen som også har denne versjonen?

#data #fikset #nytt

Planløsning snart ferdig

I dag fikk jeg jobbet litt videre med planløsningen til Bul/Mållaget. Det skulle være ca. 60 - 70 sitteplasser i salen til høyre, og jeg fikk 68 sitteplasser. Tok også med noen sittegrupper. Har nesten funnet alt av møbler og ting, så skal jeg tegne oppriss av veggene for å vise kunsten. Det skal jo være kunst på veggene. Håper jeg blir ferdig til onsdag/torsdag, skal presentere løsningsforslaget for kunden på torsdag!

#interiør #design #kundeoppdrag

Når internett vil gå av og på

Dette er veldig rart. Jeg vil inn på Kinnarps, men det vil ikke vises! Det har ikke noe på nettverket å gjøre, men det angår sikkert nettleseren Internett Explorer. Det er den eneste nettleseren jeg kan bruke når jeg er på låne PC-en. Har også hatt litt problemer med å koble til internett både på skolen og hjemme. Noen ganger får jeg opp at det ikke er koblet til og noen ganger får jeg "!" - et utropstegn. Blir utålmodig når det skjer. Jeg fikk lånt mammas PC, den virket bedre når jeg skulle søke opp ting på internett. Det eneste jeg ikke kunne gjøre der, var at PC-en ikke hadde Photoshop. Jeg fikk jobbet litt videre og kan snart begynne å møblere rommet.

Og en ting til: Jeg glemte at PC-en hadde Photoshop så jeg kunne redigere bilder :-)

#interiør #data #feil #internett

Fikk tentamen tilbake

Da var tentamen i interiørarbeid rettet ferdig. Vi gikk ut en og en for å få den tilbake + hva vi bør gjøre bedre neste gang. Det jeg håpet minst å få, fikk jeg - det var ikke en spesiell stor overraskelse. Det var en ganske grei karakter, syntes jeg! Så har jeg "failet" litt her og der som øynene kan se, så det var ikke akkurat noe spennende jeg hadde kommet med.

Dagen før tentamen, fikk vi vite hva vi skulle få på tentamen. Tema var å style en bolig for salg. Målgruppen var for unge par og enslige som har flyttet fra en stor til en litt mindre og lettstelt bolig.

Tentamen dag 1:
Vi fikk oppgaven: En plantegning med hele leiligheten, ca. 80 m2, et bilde så vi kunne se hvordan det integrerte kjøkkenet og badet var. Resten av dagen var det bare full jobbing med tentamen (altså kladde og skisse).

Tentamen dag 2:
Dagen ble brukt til innføring, alt vi hadde kladdet skulle vi føre inn på merket tentamen ark. Denne dagen var mest stress siden vi skulle tegne opp alt med trykkblyant, så med tusj, fargelegge (fargeblyanter/ProMaker) og vi var på skolen fra kl. 09 - 14. Leverte oppgaven: Produktkart + produktbeskrivelse, plantegning, en perspektivtegning (detalj av rommet) og et ark med stikkord (begrunnelser).

Tentamen dag 3:
Hentet oppgaven 30 minutter før presentasjonen og presenterte for læreren i ca. 15 minutter.

Slik gikk det på tentamen: Det gikk ganske greit, men for meg så var det bare tenking hele tiden. Det var en kort tid vi fikk, ettersom vi hadde en dag med skissing og kladding, neste dag innføre alt og dagen etter en presentasjon for det vi hadde gjort. Skulle ønske tentamensdagene vare lengre så vi kunne gjøre det bedre!

Neste gang skal vi ha eksamen. Det er i juni.

#interiør #design #tentamen #leilighet #presentasjon

PC-en er på fiksing, så låner en PC

Skole PC-en min er på fiksing. Det er tastaturet som skal skiftes ut. En kort oppsummering: Jeg var på PC-en, og etter friminuttet kom folk inn. Plutselig ser jeg et glimt av en "flyvende" vannflaske med vann. Det skjedde så fort at jeg nesten ikke rakk å reagere. Heldigvis var korken igjen, så det kom ikke noe ut av det. Det var "E"-knappen som ikke ville "klistre" seg fast til der den hørte hjemme. Jeg klarte ikke å fikse den, dro jeg ned til IT for å spørre. Det skulle bestille nytt, så det tar en uke. Da blir det en uke uten min PC.

Jeg er ikke sint hvis det så ut som det, men bare "hvorfor måtte det skje meg". Det var ingen stor greie, men man kaster heller ikke fra seg vannflasker så de ikke "flyr" på plass.

I mellomtiden får jeg en låne PC med Photoshop (fikk en som ikke hadde, så jeg spurte om en som hadde). PC-en er grei å bruke, men er litt treig og lukker seg når jeg er på internett. Bruker Internett Explorer som eneste nettleser da, vanligvis går det raskere med Google Chrome. En ting til: Har ikke Adobe Flash, så kan ikke spille spill og redigere bilder. Litt trist egentlig, siden jeg holder på med blogging.


Jeg fikk låne en minnepenn før jeg skulle gå, fikk overført noen oppgaver og produkter som jeg fant. Heldigvis fikk jeg også åpnet Photoshop, så nå er det bare å komme i gang med oppgaven. Jeg gleder meg til å komme videre.

Det vi holder på med nå

Ut denne uka + mandag, tirsdag og onsdag i neste uke skal vi jobbe videre med Bul/Mållaget. Vi holder på med å tenke hva det skal være på gulv og vegger. Jeg tenkte at rommet skulle være lyst, så det ble valget mitt. Litt senere skal vi plassere ca. 50 - 60 sitteplasser i sittegrupper eller langbord med stoler, det blir en stor utfordring. Vanskelig er det også, fordi de skal ha kunst på veggene. Masse tenking, dette her!

#interiør #design #kundeoppdrag #utfordring

Tidsfordrivende fantasi

Advarsel: Dette er ganske tidsfordrivende og kreativt! I noen uker fremover (når jeg har ledig tid), har jeg tenkt å fargelegge noen tegninger som jeg har printet ut i A3. Jeg printet ut det fordi jeg ville øve meg mer på fargelegging. Tegningene er tegnt av Johanna Basford, og jeg kom over denne boka "Secret Garden" da jeg så på nyhetene en gang. Det sies at de fleste bruker fantasien når dem fargelegger og blir konsentrert - OG de klarer å legge fra seg/glemme sosiale medier! 

Jeg liker boka fordi det er mange hagerealert tegninger og mønstre tilknyttet til blomster og fantasi. Den er nå høyest på ønskelista mi.

#tegninger #design #secretgarden #fargelegging

Hvitevarene har ankommet

Dagen i dag ble brukt til å være i St. Joseph leilighetene og jobbe videre der. Det skulle være en visning i kveld så vi måtte gjøre klar leilighetene.

Det første som jeg la merke til da jeg kom inn, var kjøkkenet! De har fått oppvaskmaskin, komfyr (over den: ventilator) og kjøleskap.

Hva vi har gjort i dag:

 • Vi tok med pynt til stumtjeneren. Vi fant en gul gavepose, men fargen passet ikke helt til stilen. Det endte opp med "Bo bedre" handlenett. 
 • La opp gardiner i entreen (stryke og brette inn fordi den var lang helt til gulvet).
 • Tørket støv og vasket
 • Vi var hos de andre i den store leiligheten for å hjelpe til: Montere skap, stryke gardiner osv ... 
 • Valgte taklampe (spotter) til stuedel.
   

#interiør #design #styling #kundeoppdrag #ikea #skole #entre #stue #kjøkken #soverom #bad

Nesten ferdig styling av leilighet 106

Den 14. april var vi igjen i St. Joseph for å style ferdig leiligheten. De hadde blant annet satt opp ting og "skrudd" som skulle på veggen. Må si det ble kjempeflott! Vi strøk gardiner som ble det hengt opp i entreen:

Det er to bokser øverst og en nederst (fikk ikke plass til 3 oppe). 4 små hyller til høyre som står inntil veggen.

2 speil på veggen til venstre når vi kommer inn. Stumtjeneren syntes.

En potteplante og et bilde.

Skåler, lys og duftlys som pynt i denne "åpne" løsningen.

Kjøkkenbenk med frukt som pynt.

Koselig spiseplass dekket for 2. 

Stue/soveplass.

Knagger.

Baderom, pynt i hyllen (se også under VG3 interiør for flere bilder).

Stylister: Kristine, Camilla, Miriam, Annika og meg.
Bilder: Tatt av meg den 14. april. 

#interiør #design #styling #kundeoppdrag #ikea #skole #entre #stue #kjøkken #soverom #bad

Solo stæsj - dusklue

Jippi! Etter å ha sett mange reklamer, så dukket det opp at jeg hadde vunnet noe. Jeg vant en dusklue via Solo Goodiebag appen! Om hvordan man vinner kan dere lese HER. Jeg har også fått hentet Solo brus nr. 2, så nå venter jeg til jeg kan hente min neste.

#solo #solobrus #sologoodiebag

Extra Superberries

Sponset av LikenShare

I dag fikk jeg en pakke Wrigley's Extra Superberries tilsendt i posten. Nam, så godt det ser ut! Vanligvis tygger jeg sjeldent tyggis, så dette var nesten noe helt nytt. Tyggispakka har et fint design. Tyggisen gir god frisk smak og et stort pluss er at den er sukkerfri. Smaken forsvant veldig fort, men ellers er den helt grei. Det er 10 tyggis i en tyggispakke.

#tyggis #extra #superberries #likenshare #sponset #anbefaling

Ferdig med tentamen

Da var vi ferdig med tentamen i interiørarbeid! Må si jeg var veldig stresset. Jeg hadde ikke orket å blogge noe særlig disse dagene på grunn av masse tenking og grubling. Dag 1 var jo å tenke, skape og skisse. Vi kunne ta med det hjem og jobbe med det. Dag 2 på skolen skulle vi føre inn og levere. Dag 3 (som var i dag) hadde vi 30 min forberedelse og 15 min presentasjon. Jeg var sist på lista og det gikk greit. Syntes de 15 minuttene gikk veldig kjapt.

I helga skal jeg prøve å få tatt igjen nok søvn, spise mer mat og lese magasinet som jeg har fått tilsendt. Utenom dette har jeg ikke dagens avis å lese på grunn av vi ikke lenger er abonnement ...

#interiør #tentamen #interiørarbeid

Tentamen i interiørarbeid

Onsdag 15. april til fredag 17. april er det tentamen i interiørarbeid. I dag fikk vi vite temaet vi får (kommer tilbake til dette om noen dager). I løpet av de korte dagene tenker jeg at alt skal foregå kjapt, effektivt og tenke så det verker. Blir alltid stresset når det gjelder korttidsoppgaver, så er det "tenk fort og ta noen raske avgjørelser". Det er ikke lett, men det skal jeg prøve.

 • 15. april: Tenke, skape, skisse
 • 16. april: Føre inn
 • 17. april: Presentasjon (30 min forberedelse + 15 min presentasjon muntlig)
   


Tenkte: Så kult kjøkken i mange forskjellige farger! Forresten, bildet er lånt HER - bare ment som en inspirasjon.

#interiør #tentamen #design

Styling i prosess

I dag brukte vi dagen på å style leilighetene. I vår leilighet hadde de ikke hengt opp det vi markerte på veggene. Vi fant alle tingene inne på lageret og tok med dem inn i leiligheten. Deretter telte vi og gjennomgikk anbudlista produkt etter produkt for å se om alt stemte. Ja, det gjorde det, men vi manglet bare noen gardinfester (3).

Etter å ha gått igjennom varene, pakket vi opp og satte ting på plass. Det ble mye plast og papp som vi etter hvert fikk samlet sammen.

Potteplanten står fint på sofabordet i glass.

Duftlys som gir stemning og som gjør det koselig! Jeg lurer på hva som skjer når de kommer til å stå der en stund ... god lukt?

Her har vi noen fler, men disse lukter epler. 

Det var noen tekstiler som måtte strykes: Putetrekk, sengesett, gardiner, duken, sengeteppe. Her har vi fått på lakenet. Vi hadde bestilt 2 madrasser på 10 cm, de ligger over hverandre - ikke så dumt likevel (dagsenga kan trekkes ut så det blir 2 soveplasser)!

Litt ordninger før vi er klar ... Sånn her for å vise at det er en seng og en "sofa"? 4 pynteputer i fargene rødt, sort, hvit og grønn. Det ble litt "krasj", så fikk vi samlet dem sammen til dette:

Gulvlampa var kul, så her kan den gjerne stå (så den ikke blir skjult bak TV-benk hylleseksjonen)!

Et nærbilde en del av kjøkkenet.

Knottene skal være på badet. Her har vi dekket på spisebordet og pyntet litt for å gjøre det koselig. Noen syntes det så ut som "Japan" stil. 

Knottene skal ikke være i servanten, men de skulle festes i veggen. Såpedispenser i turkis farge gjør badet friskt og avslappende.

"Det gyldne snitt" - den fjerde er grønn farge, de andre er blå. Knotter som går på linje lik hyllen til høyre. Her henger det håndklær.

Se hva de andre i den store leiligheten (108) gjorde med de knottene! Syntes det ble stilig å feste dem i veggen i forskjellige farger!

Etter lunsj dro vi ut til IKEA for å finne pynteting. Vi skal blant annet kjøpe en kunstig plante og en potte til den for å ta igjen potteplanten på sofabordet. Se likheten! Likner nesten på den, bare litt!

Sannsynligvis blir det en visning på førstkommende mandag! Da skal vi nok bli ferdig stylet (helst i morgen, så finjustere på mandag).

#interiør #design #styling #kundeoppdrag #ikea #skole #entre #stue #kjøkken #soverom #bad

Beauty 01-2015

Tenker det er mange moteinteresserte nå for tiden, så da vil jeg minne dere på at det har kommet en ny utgave av Beauty (med en liten prøve) i VITA! Jeg liker å lese i magasiner for å få inspirasjon, hvordan er det med dere?

Jeg har lest magasinet en stund nå, men det utgis ca. 6 utgaver i året (tror jeg). Gleder meg alltid til ny utgave som kommer!

#mote #skjønnhet #beauty #magasin #inspirasjon

Klassefest

I går kveld var det klassefest hjemme hos Merethe. Alle ble invitert, men dessverre var vi ikke alle. Festen startet kl. 18:00, men jeg kom ca. 20 minutter før fordi jeg ville hjelpe til. Vi skulle spise taco, så hun hadde handlet før jeg kom. Maten var ikke laget enda, så jeg gikk inn på kjøkkenet og kuttet opp grønnsakene. Noen minutter senere kom resten, så det var koselig!

Kjøttdeig, salat, paprika, ost, agurk, tomater, tortillachips ... Vi spiste i stua, så her var det bare mat på bordet.

Vi spilte kortspill, drakk og snakket. Musikken kom ut fra TV-en (radio TV ble det da).

Jeg er 18 år, men jeg har aldri vært med på en ordentlig fest der folk drikker og fester skikkelig. Dette må være første gang. Det føltes så rart å være med første gang. Jeg kom, men drakk ikke. Håper folk ikke synes jeg er rar nå, men jeg er faktisk ikke klar til å drikke alkohol, sprit osv ... for første gang. Jeg vet ikke når jeg er klar, men en dag kan det skje. Dere i klassen min respekterer valget mitt, og det er jeg glad for, dere har ikke presset meg å drikke.

Etter hvert ble folk litt "fulle" - det kunne jeg se. Det er rart å se det for første gang, hehe. Litt vanskelig kommunikasjon jeg hadde med noen, men ellers skjønte de godt hva jeg sa. Da jeg skulle gå (som var rundt 23-tida) fikk jeg lov til å skrive en/flere hilsener på veggen (ikke Facebook veggen, men veggen i huset). Det har vært en bra og kul klassefest, og håper senere vi kan lage flere før skoleslutt. Takk for i kveld, klassen!

#klassefest #fest #interiør #videregående

Bilder fra leiligheten i St. Joseph

På fredagen etter lunsj dro vi til på St. Joseph leilighetene. De kom veldig langt, ting så mye mer ferdig ut i den lille leiligheten (hvis vi ikke regner med vinduene og det som henger på veggene).

I entreen manglet ALGOT systemet (henge fra seg klesstativ) og noen hyller på veggen. Her har vi den kule grønne stumtjeneren som setter litt farger når man kommer inn. Døra er til høyre og når man går igjennom, er det en skyvedør inn til kjøkken/stue/soveplass.

Vinduene er ikke skiftet ut enda. Det skal de gjøre senere.

Ledninger, stikkontakter = er det ikke altfor mange på denne veggen? 8 stk ifølge bildet.

Dusjkabinett, så synd at vi ikke fikk plass til dusjhjørnehylla som skulle festes i veggen ... 

Veggskap istedenfor veggspeil. Vi bestilte et veggskap med speil på, men læreren skulle kontakte dem for å spørre om det går an å bytte ut speilet med skapet. Den brune hylla skal ikke stå midt på gulvet, men vi flyttet denne til høyre mellom dusjen og toalettet.

Gulvlampa's skjerm syntes vi var diger, men kul var den! Den skulle egentlig stå mellom garderobeskapet og dagsenga, men så var det ikke plass mellom der.

Sittegruppe på kjøkkenet, glass som tar igjen litt av TV-benken, hylleseksjonen og sofabordet. Taklampe som skal henges på taket (samme lampe, har redesignet den før).

Vi målte opp og teipet på veggen (markering) - slik at de vet hvor de skal henge. Er litt usikker på om det er bedre å flytte disse vegghyllene lenger ned.

Her skal de 4 LACK hyllene festes i entreen. Ved siden av skal ALGOT, men den er ikke bygget opp. Vi har også markert hvor de 2 speilene skal henge (ikke 3 fordi vi har forandret det siden det var et sikringsskap der). 

Vi har prøvd ut litt å sette bordet og de 2 stolene. Satt vi dem sånn, vil det stå i veien for oppvaskmaskinen. Derfor ble det på motsatt side. Det var noen av mange bilder som jeg har tatt, skal ta flere på mandag og tirsdag. Syntes det var utrolig gøy å måle opp og komme med noen nye forslag.

 • Forslag på belysning i entre
 • Bilde(r) på veggen (der med mange stikkontakter)
   

#interiør #design #styling #kundeoppdrag #ikea #skole #entre #stue #kjøkken #soverom #bad

Tilbake til St. Joseph leilighetene

Prøven i gym var på 6 spørsmål. For å si det sånn, det var en vanskelig prøve. 2 av spørsmålene var å krysse av og den siste var å lage en periodeplan. Da vi var ferdig med prøven, fikk vi fri resten av gymtimene. De neste timene planla vi hvordan vi skulle henge opp ting på St. Joseph leiligheten. Vi skal sannsynligvis få gjort i dag:

 

ENTRE:

 • Skjult garderobestativ
 • LACK hyller (4) ved siden av
 • Gardinforheng som når helt til gulvet

 

STUE/SOVEPLASS:

 • Henge opp 3 hyller på veggen på lik linje

 

BAD:

 • Henge opp en hylle over toalettet

 

Det blir spennende å se hvor langt de har kommet. Det eneste jeg vet er vinduene til vår leilighet ikke er skiftet ut enda. Det kan ta litt tid til de kommer til den leiligheten, men vi får håpe hva vi får se i dag etter lunsj. Vi skal være på St. Joseph på mandag og tirsdag også. Nå begynner det gøyeste - nemlig å kunne STYLE leiligheten i virkeligheten!

#kundeoppdrag #interiør #design #styling #ikea

Går katten opp eller ned trappa?

Ny debatt (som kanskje er vanskelig å se). Denne gangen er det om en katt - går opp eller ned trappa på dette bildet? Jeg tror selv katten går ned på dette bildet, hva tror dere? Jeg vil høre deres meninger :)

Kilde: http://www.tv2.no/2015/04/10/nyheter/katt/6782917

Glemte helt prøve i gym

Det blir en prøve på It's i gym i morgen. Ikke at jeg har glemt det, men jeg har bare glemt hva vi skulle lese til. Jeg trodde jeg hadde det ene kapittelet, men det viste seg at vi får prøve i 3 kapitler som vi skulle lese til! Jeg trodde det var ett kapittel. Boka vi skulle lese i, Gymnos, har jeg ikke tatt med hjem fordi jeg ikke leste nøye nok (hadde kun printet ut sidene i kapittel 14). Nå leser jeg bare kapittel 14, og ikke 12 og 13. Det er bare teori her, så håper jeg at det ikke blir en vanskelig prøve da!

#skole #gym #prøve

Yves Rocher nyheter

Hos Yves Rocher finner vi alt innen skjønnhet fra planteriket; hudpleie, parfyme, makeup og kroppspleie online. Yves Rocher er opptatt av planterikets livskraft, så de har kontrakt som er inngått med naturen og skjønnheten. 

I 50 år har naturen vært inspirasjonskilden bak Yves Rochers skjønnhetsprodukter. Derfor er beskyttelse og bevaring av miljøet meget viktig for Yves Rocher. 

Hvorfor jeg liker Yves Rocher:

 • Gratis frakt hvis du handler for mer enn 150,-
 • 100% fornøyd eller pengene tilbake
 • 0,- i fakturaavgift
 • Alltid premier som takk for bestillingen
 • God kundeservice, alltid her for deg
   


Noen produkter som jeg vil anbefale:

Evidence - blomstrende hjertenote med varm base
Moment de Bonheur - den nydelige følelsen av lykke
Naturelle - lette lufter med grønne toner, blomster og frukt
Naturelle - frisk, blomstrende duft med sensuelle toner

 

Leppebalsam Raspberry - Myke, bringebærrøde lepper
Dusjpeeling - Nyt bringebærenes søtsyrlige duft
Leppestift 31.Rouge Grenadine - Planterike som kilde til inspirasjon
Dusjgelé Økologisk Bringebær - Nyt bringebærenes søtsyrlige duft


 

Jeg vil dele en eksklusiv rabattkode som gir dere 25% rabatt på et kjøp. Bruk YRVIP25 i kassen, så trekkes 25% fra kjøpet. Akkurat nå er det gratis frakt på alle bestillinger, så det lønner seg å handle!

Facebooksiden

(adlinks)

#skjønnhet #anbefaling #produkter #yvesrocher

Leilighetene er snart klar til styling

For noen timer siden var vi på St. Joseph og håpet vi kunne begynne på styling av de nye visningsleilighetene, men det fikk vi ikke gjort siden de ikke var ferdig. I L106 fikk se en liten del av det noenlunde ferdige kjøkkenet, badet som hadde servantmøbel, toalett og dusjkabinett. De store møblene som dagseng, TV-benk hyllene, stumtjener, spisebordet og stolene var blitt montert. Gulvene var lagt og veggene hvitmalte. Vi så på det vi hadde bestilt inn (lå på et lager) og sjekket produktene. Skulle ønske jeg kunne ta noen bilder av leilighetene, men det kommer om noen dager.

Siden de ikke var ferdig med noen småting, kunne vi ikke begynne å style. Vi dro tilbake til skolen for å fortsette med Bul/Mållaget etter lunsj, så nå holder vi på med denne oppgaven i dag, i morgen og kanskje på fredag.

#interiør #design #kundeoppdrag

God morgen oppdatering

Påskeferien er over. De fleste begynner på jobb eller skolen i dag, men på vår skole er det planleggingsdag. Det betyr en fridag til! I dag tenkte jeg å bruke dagen på skolearbeid. I hvertfall til kl. 14. I påska har jeg bare lagt til side oppgaven Bul/Mållaget, så nå tar jeg det opp igjen. Over ser dere plantegningen som jeg har tegnt opp med de riktige målene. Håper å få innredet denne klar til denne uka eller hva? Mange ting å tenke på her, kanskje det hjelper å sette opp en solmodell til å starte med.

#interiør #tegning #plantegning #kundeoppdrag

DIY: Sea Jewels

Hjerteformet medaljong, ca. 250 miniperler, skjellformete perler, skjellperler, lærtråd, lim, bruksanvisning.

For å lage dette smykket, har jeg brukt det som fulgte med i Trendy Me! Sea Jewels settet. Det er veldig enkelt å lage, det følger også med en bruksanvisning som tips til hvordan du kan lage kule smykker. Fant ut at de små perlene var for små til at de kunne dra gjennom lærtråden, så da brukte jeg noe annet som fulgte med i pakka. 

Her har jeg tatt en knute, så 3 perler, skjell, 3 perler igjen og knute. Prøvde å få det symmetrisk, men det var ikke så lett da jeg kom lengre opp. Se den forskjellen med et lilla og et grønt øverst. Jeg har fortsatt litt tråd til armbånd, men det skal jeg lage senere.

#DIY #smykke #mote #kreativ

Påskekos

God påske(ferie) alle sammen! I dag er det Skjærtorsdag. Vi har ryddet og vasket ned hele huset i dag, og vi kaller det gjerne for vårrengjøring. Nå sitter vi her med litt godteri og en kopp med varm kakao. 

Godteriet som vi kjøpte i går var ikke så mye variert. Altså: Hvor har det blitt av det gode? Matvarebutikkene nå før påske hadde masse billig "salg" på godteri i løsvekt, så mange kjøpte.

Ellers spiller vi en del TV-spill (jeg sitter mest på PC-en).

#påske #påskegodt #påskeegg

Springtime

Butterfly Bloom Kakefat 3 etasjer / Botanic Garden Veggklokke 25cm, Lilac / Premium Collection Blomst Klar / Interior Upside Down, Vase/Lysestake, Grønn / La Bohème Pall I, lilla / Tid Fat, Grønn / Tid Fat, Lilla / Jumbokopp 40 cl, Cassis / Jumbokopp 40 cl, Soleil / Jumbokopp 40 cl, Rosemary / Påskeegg Smørblomst 10 cm / Påskeegg Hyacint 6 cm / Påskeegg Hestehov 6 cm / Påskeegg Sommerfugl lilla 6 cm / Påskeegg Sommerfugl gul 6 cm
(annonselenker)


Fikk ikke plass til overskriften i kollasjen, men se på de tingene! Temaet for denne gang er vår. Fargene går i hvit, gul, grønn, rosa og lilla. Mye glass og moderne design. Fra pasteller til mørke farger.

#kollasj #våren #interiør #kollasjkonkurranse #bloggklubben

Tror du på dette?


Dronelevering: Er det et helikopter? Er det en fugl? Nei, det er Expert som slipper dronene løs. (Foto: Expert AS) - HER


Pacman på gata: I dag kan man spille Pacman i Google Maps! - HER


Jeg prøvde, det var ikke tull.


Forvirrende med været? På alle kanter truer skyer og nedbør. Men i midten, over Tromsø og området rundt, er det skyfritt og strålende sol klokken 10.00. (Foto: Skjermdump fyr.no/Stian Saur) - HER


Krever redningsvest på Sabeltann: 
Kaptein Sabeltann må belage seg på å trekke i redningsvest når han seiler inn Kjuttaviga til sommeren. Det gjøres nemlig ingen unntak for pirater i de nye reglene om redningsvest. Hva? Salbeltann i redningsvest? - HER


P4 
skriver at norske myndigheter vil ha tak i folk som kan høre en spesiell lyd! - HER


NSB ruller ut sjekketjeneste i reiseappen: 
Lanserer dating-funksjon i sin reiseapp. - Dette har vært et ønske fra flere av våre reisende. - HER


Presenterte planene:
Ben Droste i XCOR Space Expedition presenterte romfartsplanene i Bodø for et par uker siden. Nå vil selskapet sende bodøværinger ut i verdensrommet. (Foto: Bodø kommune). Nå har du sjansen til å bli sendt ut i verdensrommet! Fem bodøværinger får tidenes jubileumsgave. - HER


SAS: Innfører romreiser! Så kult!