hits

april 2016

Desenio med stilfulle posters

i samarbeid med Desenio

For noen uker siden fikk jeg en digital hentelapp om en ankommet pakke fra Desenio. Leveransen kom veldig kjapt da bestillingen ble gjort 1. april, og jeg kunne allerede hente pakken neste dag hos nærmeste postkontor. Desenio er kjent for å selge stilfulle og trendy plakater, posters og rammer som man kan henge opp og dekorere på veggen. Det finnes så mange forskjellige plakater å velge mellom, som for eksempel kunstmotiver, tekstplakater, fashionstyles, grafiske elementer og svart&hvitt quotes. Valgene er mange, og dere som elsker interiør blir nok overrasket over hva dere kan velge til interiøret. Plakatene kommer i mange ulike størrelser, som passer til enhver ønsker og smak.

Etter å ha fått plakatene over, måtte jeg kjøpe bilderammer. Det gikk noen uker til det da jeg måtte gå til forskjellige butikker for å se på utvalgene. Først kjøpte jeg de små rammene til de 3 plakatene på 30x40 cm, så etter hvert til de 3 store på 50x70 cm og 61x91 cm. Nå er de endelig hengt opp på veggene så det blir fint å se på.Inspired, kunstplakat (30x40 cm). - HER
King Penguin, plakat (med fotokunst i form av ville dyr). (30x40 cm) - HER
Sailing, plakat med seil. (30x40 cm) - HER

På rommet mitt: Disse 3 plakatene har jeg hengt på den ene veggen (har skråtak). Alle motivene var forskjellig, så da tenkte jeg å ha dem ikke bare ved siden av hverandre på rad, men at det går nedover som en trapp. Rammene er kjøpt på Jysk.Eiffeltower, poster.
(50x70 cm) - HER

Big Ben, plakat med byer. 
(50x70 cm) - HER

På stuen: Oransj tapet med blomster som mønster (ikke så synlig). Den ene veggen til venstre er lengre enn den til høyre, og jeg tenkte at de skulle stå i midten på hver sin side. TV-en står til venstre, så alle veggene der er dekket med bilder og rammer. Sort og hvitt er fint da det skaper litt dynamikk sammen. Passet også veldig med sort ramme rundt hver av de bildene som var sort&hvitt fra før av. Rammene kjøpte jeg på IKEA.Mountain Reflection, plakat. 
(50x70 cm) - HER

På stue, ved spisestue: Et landskapsbilde med en litt større ramme rundt. Altså er bildet på 50x70 cm, men med det hvite rundt bildet (passepartout) trekkes motivet mer fram og får det til å virke større på veggen = 61x91 cm. Sølvramme også kjøpt på IKEA.

Hva synes dere om plakatene?

#desenio #samarbeid #design #interiør #plakater #posters #dekorasjoner

Lesedag og mattetentamen

På onsdag var det lesedag der vi kunne velge å sitte hjemme eller på skolen. Jeg valgte å være noen timer på skolen for å øve litt mer på matte og samtidig kunne spørre læreren om hjelp. Vi hadde fått noen eldre mattetentamensark som vi kunne øve på før selve mattetentamen. Må si det var mye Excel og GeoGebra. Det satt mange på skolen, og nesten alle skulle ha tentamen neste dag. Kanskje var deres mål å gjøre det best mulig!

I dag var dagen for heldagsprøve, nemlig mattetentamen! Fra kl. 09 - 14 satt vi i forskjellige klasserom. Heldigvis gikk det ganske bra for jeg hadde lest litt i går. Var litt dårlig, kanskje på grunn av yoghurten jeg kjøpte i går (som gikk ut på dato 16. april (!), men la merke til datoen da jeg hadde spist 50% av den), men ellers var alt fint. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg klarte det. Tenk, dette er siste tentamen for påbyggingsåret! Nå mangler vi en eksamen i norsk (obligatorisk) og kanskje vi blir trukket opp i andre fag også.

#skole #tentamen #heldagsprøve #matte #påbygging

Mye i vente, oppdatering

Når det gjelder overskriften, klarer jeg ikke helt å se for meg hvor jeg er nå. Har ikke blogget på noen dager og tenker hele tiden: "Nå må jeg blogge, vil ikke skuffe dere lesere", men klarer ikke. Skrivesperre? Neppe. Jeg er kanskje helt i min egen verden akkurat nå, tenker på ting jeg ikke burde tenke på og hvordan jeg skal ta stegene videre.

Jeg elsker sommerfugler som dekorasjon

Har jeg nevnt hvor stressende det kommer til å bli fremover? I dag har jeg tatt en naturfagsprøve (resten av kapittel 6) om batterier, brenselsceller, elektrolyse, hydrogen og blyakkumulatoren ... Hadde sittet med denne i hele i går da jeg kom hjem fra skolen. I morgen er det planlagt en lesedag og forbedredelse til mattetentamen som er dagen etter, altså på torsdag. Da blir det enda mer lesing i boka. Etter dette skal jeg jobbe med en norskframføring og en historie "hjemmeprøve". Hvordan skal jeg takle dette her?
 Oppdatering:

Nå har jeg endelig fått opp bilderammene på veggene. De to store bildene er hengt opp på den ene veggen i stua, og tre av de små på rommet mitt. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan det er nå. Mangler bare en ramme igjen til det usiktsbilde jeg har valgt.

#skole #interiør #oppdatering #hverdag

IKEA shopping med stil

Når vi først er innom IKEA, og bestemmer oss for "nå skal vi bare kjøpe to bilderammer", kommer vi ut med bare to ting? Nei, vi tar også med andre ting når vi først er der for alt er så fint og billig der. Kjøp og spar :-) Vi fikk øye på noen fine Chrysanthemums i fargene rosa og gul, og hadde nesten problemer med å bestemme oss for hvor mange av dem vi skulle ta med oss videre. Ehm ...

To var ikke nok, så da ble det tre av disse.

Handlevognen med: 2 bilderammer på 50x70cm, 3 Chrysanthemum blomster, en matboks, et rundt 80 cm i diameter grønt teppe (til entre/gang), stoff av grønnsaker i sort/hvitt og en skjærefjøl i plast.

Under kommer noen inspirasjonsbilder av utstillinger

Wow, sånt må jeg skaffe meg! Liker designet veldig godt med fisker på.

Masse fint.

#ikea #shopping #inspirasjon #design #interiør #utstilling

Let Me Take A #Selfie

Jeg har kjøpt meg en selfiestang! Goji kablet selfiestang (sort) var på tilbud og jeg så bare en igjen (!). Det hadde vært enkere å bruke denne som et mobilkamerastativ (det høres veldig rart ut, men det går faktisk hvis den står stødig). Nå blir det i hvertfall enklere å bare sette mobilen på, trykke på knappen og ... vips! Bildene eller videoene blir tatt.

Har dere en selfiestang?

Forhold mellom bilde og tekst - foto

I norsk hadde vi om bilde og tekst, og forholdet mellom dem. Hvis man har et bilde og en tekst, kan det tolkes litt forskjellig. Hva med å se dem hver for seg? Begrepene vi lærte om: Forankre, avløse og motsi. Oppgaven gikk ut på å gå sammen to og to, planlegge et bilde som sier noe om vår hverdag (og tenke på utsnitt, perspektiv, lys og andre virkemidler), ta bilder med mobilen og lage minst to ulike versjoner med ulike tekster til samme bilde. 

På avstand ser dette ut som en pingvin, men er det virkelig en ekte pingvin du ser her? Tar vi en nærmere kikk, kan det se ut som en søppeldunk.

Bildet som forteller en historie. Legg merke til togskinnet, båten og fargene. Overskriftene "En vakker sommerdag" (handler om selve bildet) eller "Båten selges til høyest bud" (handler bare om båten).

Ser ut som en bilderamme? Det gjenspeilet et tre og oss da vi tok bildet. Et maleri, et bilde eller hva det enn måtte være.

#design #foto #komposisjon #bilde #tekst #norsk #oppgave #skole #påbygg

Tentamensdag i norsk

Jeg var ikke på skolen i går fordi det var lesedag. Hva skulle jeg lese til? Har ikke fått noen forberedelsesark, så i dag møtte jeg opp på skolen for å ta norsktentamen (skriftlig). Klassen ble delt i to, og vi satt i forskjellige klasserom. Vi var så heldige som fikk et lite klasserom med verdens fineste utsikt! Jeg var helt uforberedt, tenkte "la gå", men jeg hadde med PC, notatark og en lærebok som jeg kunne bruke som hjelpemidler. Dette må være min andre tentamen i 2. halvår, for jeg har allerede hatt norsk sidemål (på norsk bokmål) denne våren. Oppgavene denne gangen var mye lettere denne gangen (takk og lov), der del 1 var et kortsvar og del 2 et langsvar og tiden var 5 skoletimer. I neste uke blir det mattetentamen ...

Kunde på KIWI (meg) ble rundlurt

Kjære Kiwi. Jeg har vært en trofast kunde hos dere i mange år, men nå vet jeg ikke hva jeg skal tro. Nå skal jeg fortelle dere hva som egentlig skjedde. I går kjøpte jeg en ingefær på Kiwibutikken på Lund, og gjett hva. Ingefæren jeg skulle ha, ble veid for det dobbelte jeg skulle ha. Det dobbelte! Prisen var 69,90 pr. kg. For å være helt sikker på om vekten var det som sto på kvitteringen da jeg hadde betalt, gikk jeg tilbake til kassaen for å spørre om hun kunne veie den. 0,312kg så jeg på skjermen hennes. Siden jeg også kjøpte tomater, tenkte jeg hvor mange kilo ingefæren hadde veid ifølge egen beregning. Vel, den kunne ikke veie 0,312kg, sammenliknet med de tomatene som veide 1,052kg!

Da jeg kom hjem veide jeg denne ingefæren. Jo, det stemte. Litt mer enn 150 gram, og jeg hadde betalt for det dobbelte. Jeg veide også tomatene. Det var riktig, men hvordan har det seg at ingefæren kunne veie det dobbelte? Kunne det være noe galt med vektmåleren i kassaen?

Her er kvitteringen. Hadde jeg kjøpt smågodt i løsvekt eller annet som skulle veies, hadde jeg nok betalt det dobbelte også ... Jeg vil anbefale til dere alle å sjekke nøye vekten på matvarene før dere går til kassa og betaler. Kanskje det har skjedd flere ganger med oss alle, uten at vi har lagt merke til det. Da avslutter jeg dette blogginnlegget med at å si at alle som jobber i en butikk burde sjekke butikkvektene sine om alt stemmer, så ingen andre ender opp som meg (og alle andre).

#kiwi #tips #mat #ingefær #shopping #helg #hverdag

Do more of what makes you happy

I dag har jeg skaffet meg nye rammer på 30x40cm! Det var den største størrelsen jeg fant på Jysk, så de passet perfekt til de plakatene jeg fikk tilsendt fra Desenio (til de 3/6 jeg har valgt). Valget sto mellom sort og sølv ramme, men valgte sort fordi plakatene syntes mer når de skal henge på en hvit vegg. I neste uke skal jeg kjøpe til de andre tre store plakatene på 50x70cm (litt større size).

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY.

Inspired, kunstplakat HER | King Penguin, plakat (med fotokunst i form av ville dyr) HER | Sailing, plakat med seil HER
Alle plakatene i størrelsen 30x40cm.

Rammene var lette å ta av og sette på igjen. Akkurat nå står de på rommet mitt, og jeg må finne plass til hvor de skal henge. Alene, i par eller sammen? Et annet innlegg om alle plakatene kommer senere.

#desenio #plakater #posters #interiør #vegg #veggpynt

#takkformaten av Tine

premie fra Trybe

For noen uker siden var jeg med på konkurransen "Takk for maten" av Tine på Trybe. Mitt bidrag var en hjemmelaget kake jeg la ut på Instagram fordi jeg ønsket å takke mamma for den gode maten jeg alltid får servert hjemme. Se mitt bilde HER. Nøkkelordene var: Ekte, kjærlig, personlig. Etter en stund fikk jeg en melding om at jeg hadde vunnet premien: En stavmikser fra Braun!

Her hjemme på kjøkkenet ønsker vi velkommen til et nytt kjøkkenredskap, for stavmikser hadde vi ikke fra før av. Vi elsker enklere matlaging!

#trybe #tine #takkformaten #kjøkken #mat #stavmikser

Fredagskveld med pizza

Vi bestilte pizza fra Pizzabakeren igjen fordi: Det er fredag og helg! Denne gangen valgte vi andre typer enn det vi hadde prøvd før. "Biffen" som hadde ost, tomatsaus, marinert biff, bacon og løk, og "Luksuskylling" som hadde ost, tomatsaus, marinert kylling, luksusbacon, løk og paprika. På tilbud denne uka, med 1,5 liter brus!

#fredag #hverdag #helg #pizza #mat

Vinn et gavekort hos Nelly!

innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble

Jeg er så heldig som har fått muligheten til å bli ambassadør for rabble.no, og takket være nettsiden, blir det bli enklere å nettshoppe med gode rabatter. Først og fremst er Rabble en nettside der alle rabattene er samlet på ett sted. Velg en av kategoriene på siden og de kjente nettbutikkene vil dukke opp: Nelly, Ellos, RoyalDesign osv ... Er man glad i å shoppe på nett og ofte ønsker å bestille hjem ting og tang, anbefaler jeg å bruke tilbudskupongene for å få rabatter og samtidig spare penger.

Over til konkurransen: Rabble.no skal ha en konkurranse hvor man har muligheten til å vinne et gavekort på 1000 kroner hos Nelly! Er ikke det kult? Konkurransen går ut på at det vil bli lagt ut gavekortkode på rabble.no/rabattkoder/nettbutikker/nelly en eller annen gang mellom klokken 15 og 18 torsdag 21. april. Den vil dukke opp akkurat slik som andre rabattkoder på Rabble! Forbered handlekurven din på Nelly med alt du ønsker deg, og skriv inn rabattkoden i feltet hos Nelly når den dukker opp på siden til Rabble. Her gjelder det å være rask - den første som bruker rabattkoden vinner!

#rabble #rabatt #tilbudskode #kampanje

Hvorfor jeg valgte bort å være russ

Vi er midt i april måned. Det er ca. 2 måneder igjen til skoleslutt. Om en uke skal vi ha vår andre vår tentamen i norsk og uka etter det tentamen i matte. Deretter blir det prøve i naturfag, hjemmeprøve i historie (I know, vi skal sitte hjemme og skrive denne) og øve til eksamen om vi blir trukket opp. I mai og juni kommer disse trekkfagene. I norsk analyserte vi kåseriet "Hjelp, nå kommer de og tar oss!" med retorisk analyse og skrev opp noen spørsmål til neste gang som kan bli til en quiz eller noe av det vi har hatt om i læreboka for å repetere litt. I naturfag øvde vi til prøven og i matte repetisjon der også.

Dagens: Jeg la merke til at flere på skolen er russ i år og har på seg røde eller blå russeklær for å feire snart 13 års endt skolegang. De i den andre i matte påbyggsklassen hadde i hvert fall det. Jeg er snart ferdig med mitt 14. år på skolen og har valgt bort å være russ i fjor og i år. Hvorfor, spør du? Det hadde aldri passet for meg å være vekke i noen skoledager, feste eller dra til andre steder for å feire. Om jeg hadde bestemt meg for å være det i år, hadde jeg nok ingen på mitt kull å være med, for alle har vært. For sent ute og har ikke tid til det, dessverre. Inspirasjon til mitt valg fikk jeg fra denne artikkelen.

Siden det er torsdagskveld og "langhelg" (fordi mandagen er fri), skal jeg utenom å jobbe med skolerealerte ting, jobbe med et design. Siden dette er et oppdrag vil jeg ikke røpe noe før det har gått noen uker. Jeg kan si at det er stort og skal inspirere, i hvert fall for mange av dere der ute. Hva tror du det er?

Hydrogenbil og brenselceller

Vi har om brenselceller i naturfagen og bruker en bil som et lite forsøk i klassen. En brenselcelle kan brukes til elektrolyse av vann og til produksjon av elektrisk energi. I de to tankene tar vi halvfull med vann, kobler til ledningene og lader opp ved hjelp av en elektrolyse som skjer i brenselcellen. Det dannes hydrogengass og oksygengass - og man kan få en bil til å kjøre! Etter en stund begynner vannet å boble, renner litt og litt over. Målet er å få bilen til å kjøre ved å lade i ca. 20 minutter, men da vi dro av stikkontakten, kjørte bilen så vidt ved hjelp av små dytt ... Vi skal prøve på nytt på torsdag. Feilkilden kunne være strømmen vi hadde kontakten i, for lite spenning.

#skole #påbygg #utdanning #naturfag #brenselcelle

Det nærmer seg heldagsprøver

Så var det mandag igjen. De to første timene starter alltid med matte. Nå går det fort mot små og store heldagsprøver - i neste uke. I matte øvde vi til tentamen, der hele matteboka var pensumet. Vi skal kunne alt fra algebra, funksjoner, statistikk, modellering og sannsynlighet. Og klare å sette inn formler på GeoGebra og Excel. Det er mye teori - slik er matten i påbygging.

I norsk presenterte alle forestillingene og noen på video/film. Måtte le av den videoen jeg og gruppen satte sammen der temaet var "følelser". Jeg spilte glede som var glad og smilte. Ved bruk av forskjellig typer musikk, virkemidler, sitater og dikt gjorde videoen mye morsommere, og jeg tipper hele klassen koste seg med å se den. Alle hadde forskjellige personligheter/følelser: Sinne, kjærlighet, glede og angst. På torsdag filmet vi videoen på et klasserom med utsikt i en time, men klippene ble ikke så bra da noe hang seg på slutten av de siste 1 - 2 sekundene, så vi måtte spille inn alt på nytt den neste timen. Heldigvis gikk det bra, og vi fikk redigert videoen til en helhet på ca. 4 minutter inkludert bloopers på slutten (kravet var innenfor ca. 5 - 7 minutter).

Etter å ha sett de morsomme forestillingene, så vi på en film som het "Veiviseren". Det er en samisk/norsk film fra 1987, drama/actionfilm og handler om tsjudenes angrep på uskyldige jegere - en etter en blir drept dersom de får øye på dem og filmens scener foregår på et kaldt og vinterlig årstid.

Se traileren:

#skole #påbygg #film #norsk #matte #utdanning

Overraskende søndag

Dagen begynte med at vi våknet rundt kl. 10, spiste frokost og så på sykkelløpet i Paris-Roubaix, Frankrike som gikk på kanalen Eurosport. De som konkurrerte, syklet til sammen 257.5 km. Mathew Hayman (i midten på bildet) kom på 1. plass og fikk en stein (!) som en minneverdig premie. Jeg reagerte på hvorfor i all verden det skulle være en stein. Hvorfor ikke en pokal? Men han så litt skuffet ut på bildet ...

Paris Roubaix 2016 - 10/04/2016 - Compiègne / Roubaix (257,5 km) - Tom Boonen, Etixx Quick Step, second, Mathew Hayman, Orica GreenEDGE, Vainqueur, Ian Stannard, Team Sky, troisème, accompagnés de Iris Mittenaere, Miss France 2016 et Xavier Bertrand, président de la région Haut de France

Bilde: http://www.letour.fr/indexPRX_us.html

Litt senere i ettermiddag handlet vi på Rema 1000: To ekstra lettmelk og en boks med tricolor is. Nå har det blitt en søndagsåpnet butikk andre søndag på rad. Søndagsåpnet butikk = tommel opp! Butikken så omflyttet ut (og overraskende) som en labyrint ifølge meg selv. Noen avdelinger var stengt og skulle man ha noe, måtte man spørre: "Hei du, jeg skal ha noe i den og den avdelingen". Mange kunder og en ansatt var ikke lett, nei.

#tv #sykkel #butikk #helg #søndag

Vi feirer seierne med pizza

I kveld sto pizza fra Pizzabakeren på menyen. Dette er fordi vi feiret guttene som tok 1. plass i Kragerø BGP vår 2016 i hver sin klasse: Kadett og Lilleputt. De har blitt så flinke i å spille sjakk nå, og mange turneringer skal de være med på fremover. Jeg ble dessverre ikke med på Kragerø for å se dem spille "LIVE", men jeg skulle gjerne ha vært der for å se og heie på dem. Kragerø har jeg aldri besøkt før, det er selvfølgelig trist å ikke kunne bli med til et sted jeg aldri har vært før. Siden jeg var hjemme, fulgte jeg litt med på poengene og hvem de skulle spille mot. I en av de 6 rundene møttes begge to, og det avsluttet med remis (likt)!  

Tilbake til pizzaene: De smakte kjempegodt! Den ene heter "Mix" med ost, tomatsaus, pepperoni, løk og paprika, og den andre heter "Pizzabakeren Spesial" med ost, tomatsaus, kjøttdeig, løk og bacon. Vi bestilte de største på 40 cm.

Premiene - pokaler til 1. plassene til venstre og de på høyre til resten. Flotte pokaler i blå og sølv farger.

#pizza #kveld #lørdag #helg #kos #sjakk

Planlegger en forestilling

I norsktimene hadde vi om litterært program der vi ble delt inn i grupper på 5. Vi skulle lage en forestilling på 5 - 10 minutter som skal spilles for resten av klassen mandag 11. april. I utgangspunktet startet vi med et tema og valgte 6 - 8 lyriske tekster som skulle vise bredde i litteraturen og ha ulik tilnærming. Det kunne for eksempel være musikk, gåter, sitater og humor som kunne være aktuelt. Tankekartet er skrevet ned på et A4-ark, i morgen hadde gruppen min tenkt å filme hele forestillingen så vi viser en film foran klassen i stedet for å stå foran klassen og presentere det der. Jeg har ansvaret for å sette sammen hele filmen, siden de andre ikke vet hvordan man gjør det. Vi starter allerede med å filme i norsktimene i morgen.

I mattetimen måtte vi bytte om på klasserom, fordi noen hadde prøver der, så det ble studieverkstedet. Jobbet videre med oppgavene og startet ikke på noe nytt der.

I historie gjorde vi ferdig gruppeoppgaven der vi blant annet leste i gamle Fædrelandsvennen aviser fra 1940-tallet og gjennomgikk alle gruppe spørsmålene. Så skulle vi se en film om "Skandinavia i Hitlers jerngrep" hjemme siden flatskjermen ikke virket.

Etter middag tok jeg turen innom det nærmeste postkontoret og hentet pakken min fra Desenio (innlegg kommer senere). Det kaller jeg full fart leveranse, kom kjapt som bestilt, på bare 2 dager (glad)!

#skole #utdanning #påbygg #norsk #matte #forestilling #litteratur #historie

Rainbow Road

Rainbow Road


R
AINBOW

Se så fargerikt det blir når vi setter alle regnbuefargede ting sammen - plutselig blir det til en helhetlig stil. Vær obs på bruken av alle disse fargene samtidig skaper en enorm spenning da dette er sterke farger og "alt går i ett sett". Jeg tok med lampen til høyre fordi den passet så fint til det bordet ved siden av, ellers så hadde den nok ikke helt passet inn i stilen, men den var litt kul.

#kollasj #inspirasjon #regnbue #mote #outfit #interiør #polyvore

Batterier og søke skole

De to første naturfagstimene jobbet vi med en gruppeoppgave om batterier. Det var selvvalgt hvilke batterityper vi kunne skrive om, så jeg valgte om disse tre typene: Sølvoksid (små knappebatterier som brukes til armbåndsur, fjernkontroller og høreapparater), blyakkumulator (batteri i biler, motorsykler, førstegenerasjons elbiler) og litiumion (mobiltelefon, bærbar datamaskin, lesebrett, elverktøy, GPS, moderne elbiler). Batterier er så spennende å lese mer om.

De neste to timene hadde vi historie. Gruppeoppgaver om 2. verdenskrig, i ulike stasjoner. I en stasjon leste vi i historieboka og den andre søkte vi opp på nett om de andre stikkordene for å finne ut mer av hva de betydde.

Etter det var jeg hos rådgiveren og søkte skole(r) til høsten. I går listet jeg opp mine ønsker, kom fram til 7/10 valg, og disse skrev jeg inn i den rekkefølgen jeg ønsket å ha dem i. Karakterene lå allerede inne så det var ikke noe stress å få søkt da det var "godkjent", for skolen sender disse automatisk inn på nett - noe jeg ikke trenger å tenke på. Jeg er fortsatt veldig usikker på om jeg har den "riktige" rekkefølgen, men det får bare være i noen dager til.

#skole #påbygg #utdanning #naturfag #historie

En mandag

Hei, mandag! Håper ikke denne uken igjen blir fullbooket (kun noe står på kalenderen som gjøremål). Jeg har en innlevering som jeg skal levere i løpet av de første to dagene i denne uken på rundt 700 - 800 ord. Høres mye ut, men det er det! Så har jeg bestilt time hos rådgiveren, som er i morgen etter skolen, som gjelder for å søke skole til høsten. Tiden går så fort når jeg først tenker på det! Ville helst gjøre det i denne uken fordi fristen nærmer seg for hver dag som går. Hvilke valg jeg kommer til å legge på lista, kommer senere. Må bare bestemme meg først hva jeg skal sette der.

#skole #påbygg #utdannelse #student

Beste aprilspøker

Her er noen gode tips til å lage en aprilspøk for dagen i dag, 1. april.

Når matvarene på kjøleskapet og fruktskålen våkner til liv - det må være den beste spøken! Kjøp "googly eyes" i en hobbybutikk og klistre dem på alt du finner i kjøleskapet.

Kontor der absolutt alt er pakket inn med avispapir.

Bytt ut den hvite kremen i kjeksen og erstatt det med tannkrem.

Dekorer bilen med fargerike post-it lapper.

#april #aprilspøk #aprilsnarr #tips