hits

juni 2013

Header til Hanna Stensrud

Da var en ny header ferdig til Hanna Stensrud. Håper du likte den nye headeren din! Jeg lager fortsatt headere, men hvis dere vil ha, send e-post til zhuoblogg@hotmail.no med beskrivelse og bilder til hvordan du vil ha den.

Les mer her om bestilling.

Masse iste fra Tine

Noen randome bilder tatt inne på COOP Obs!:


Hvorfor akkurat iste? Jeg synes designet på kartongen var så kreativ designet og at de var stabla så fint.

Siste dag som VG1 elev

Vi begynte kl. 09:30. Kom 5 minutter for sent på grunn av bussen jeg tok var stapp full. Det gikk ikke så bra ... De fleste i klassen hadde kommet og satt rundt et langbord sammen. Vi snakket litt og hadde en liten lek. Alle hadde et ark bak ryggen og vi skrev kommentarer og komplimenter til alle. Dette arket skal jeg spare på!


Bordet vi satt ved. På bordet var det servert søte jordbær, moreller og chips. Kjempegodt! Læreren fikk en gave fra oss alle - blomster og sjokolade som takk for dette skoleåret. Jeg ble litt overrasket over at læreren ga meg ros for at jeg hadde 0 dager fravær på dette skoleåret. Jeg har såvidt tre timer fravær (tannlegetimer) i 1. termin og ikke noe mer.


Bilder fra skolen. Det er som å gå på en designskole!

Etter noen få timer sa vi god sommer, klemte læreren og gikk hjem. Det var et utrolig trist øyeblikk, men jeg tror jeg kommer til å møte noen fra klassen i neste skoleår. Jeg håper det.

- God sommer!

Salgsdag på skolen

I de to første timene fikk vi fri. Skulle egentlig ha engelsk da, men så ble det ikke noe av fordi alle var i "feriemodus".

Etter de to første timene, gikk alle ned i 1. etasje for å sette ut noen border (utstilling). Kl. 11:00 startet salget av krakker, rammer, brødkurver, sminkevesker/toalettvesker, kluter, puter, pledd, voksduker og vesker. Alt er laget av design og håndverks-klassene VG1.


Brødkurver. Solgt mest.


Toalettvesker, sminkevesker og kluter.


Voksduk (bearbeidet): Legg merke til steinen. De med lapper på ble enten reservert eller merket "SOLGT" på. Krakkene ble også en av de mest solgte!


"Smykketre" som smykkene kan henges på.


Vesker i forskjellige mønster.


Hele langbordet.


Makramé smykker.

Ikke alt er utsolgt, det er fortsatt mye fint igjen. Jeg satt vakt fra kl. 12-13. Jeg ryddet under vasken (de skapene med alt av maling og vasketing) + noe annet jeg tok da vi ville gå tidligere hjem. Vi gikk selvfølgelig tidligere hjem (to timer før).

Vinn produkter fra got2b!

Nå holder blogg.no i gang en konkurranse om å vinne produkter fra got2b!

5 heldige vinnere stikker av med hver sin kosepakke fylt med:

2sexy mousse
2sexy Hairspray
Oil-licious styling oil
beach matt salt spray

Jeg er med i konkurransen!

som13sv

En kort og god dag

Programfag: Tørket støv på symaskinene. Her er jeg med den lille feiekosten.

Tok også oljebeis på de tre små hullene. De to timene gikk veldig fort. Etter programfagtimene gikk vi ned til Auditoriet Fjære. Der fikk vi endelig vite om vi kom opp i naturfag muntlig eksamen eller ikke. Jeg kom ikke opp! Det var ingen i VG1, VG2 og VG3 som kom opp (tror jeg)? Herlig!

Da vi var ferdig der, gikk jeg til skapet mitt og ryddet det.

Alle bøkene jeg har hatt gjennom VG1 skoleåret 2012-2013. Har også matteboka, men den leverte jeg før jul.

Tro meg, det er veldig ryddig nå!

Har så lite ting igjen etter at jeg har tatt med det meste hjem. Det nærmer seg snart sommerferie, hva med å ta med hjem litt om ganga?
Øverst: Noen papirbretta geometriske figurer: Boks (siden jul), pyramide, firkantet prisme og en A3 tegneblokk.
Nederst: Skolebøker og en kurv til å ha utstyret i.

Har forresten fri i morgen på grunn av "miljødag" som de på skolen arrangerer. Da skal jeg ta frem permen, se tilbake på det jeg gjorde da jeg begynte på VG1. Så skal jeg oppsummere det jeg har lært (har tatt med lærebøkene med hjem) + lage en oversikt på prøvene og karaktervurderinger. Tilbakeblikk kalles det. Jeg husker det veldig godt - det er som minner.

Catzy produkter

Jeg fikk en pakke i posten og da fant jeg ut at jeg hadde vunnet Catzy konkurransen som ble holdt på kampanje.blogg.no en stund siden. Catzy sendte ut premiene ca. 7. juni og jeg fikk den i dag (det tok ikke lang tid). Se konkurransen + vinnerne.


Pakken inneholdt hele Catzy-serien; Mousse, spray og tørrsjampo. Dette er noen fantastiske produkter! Gleder meg til å prøve ut det jeg har fått.

Nå finner du nytt produkt fra Catzy i butikkene! Catzy tørrsjampo absorberer fett og olje fra hårrøttene, så du slipper følelsen av å ha fett og flatt hår, selv når du ikke rekker å vaske det. Catzy tørrsjampo gir også håret volum og fylde. Med en naturlig og frisk duft gir Catzy deg det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Catzy produktene får du kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, samt hos Vita, Europris og SparKjøp.

Få en oversikt - nedteller til blogg

Animated Countdown that counts down in seconds, minutes, hours and days to any date. Takes Time Zone & DST into account, and it can also count up! Choose a design (Birthday, Sports, Baby Due Date, Wedding, and more), select your colors and add your own personalized message. More designs available soon. Share the Countdown with anyone anywhere - just copy the web address (URL).

Snart sommerferie, se en oversikt her!


Du kan lage deg en oversikt her: Countdown Timer to Any Date
Jeg synes at den var veldig praktisk å bruke.

Mandag 10. juni 2013

I dag er det nøyaktig en uke og tre dager til skolen er slutt.

Engelsk: Læreren var så snill i dag, så vi fikk to timer "gratis" til fritimer. Gjøre hva vi ville altså!
Programfag:
På fredag sydde jeg en pute nr. 3.


Rettet opp en del puter som var ferdig.


Lærte å sy tittekant på. Ikke lett med hjørnene, måtte ta opp en del. Min 4. sydde pute i produksjonsuka. På mandag 17. juni kl. 11:00 skal vi ha salgsutstilling på skolen i første etasje. De som kommer får jo se alt vi har laget i produksjonsukene (to uker) som: Toalettvesker, voksduker, nett, puter, pledd, krakker, brødkurv og andre flotte sommerlige saker som er laget av elevene på design og håndverkslinja.

Smak på Europa - Internasjonalt marked #2

Dette er del 2, med mange flotte bilder fra dagen i går.


Drømmefangere.


Lommebøker!


Sekker, bager og vesker.


Haribo godteri.


Bilder av hunder på koppene.


Gratis Mini Ritz kjeks - utdeling på Markensgate.

Vi dro til Sørlandssenteret etter at vi har vært på Kvadraturen. Fant noen digre lollipops på Barneland.


Var også på butikken og så disse kule Coca Cola flaskene.

Smak på Europa - Internasjonalt marked

Her kommer bildene fra i går! I går var vi på Kvadraturen, og vi var på et marked som het Smak på Europa - Internasjonalt marked på Torvet. Dette var et marked som stod der fra 5.-8. juni. Lørdag var siste dag.


Nydelige keramikk figurer!


Keramikk kuler.


Belgiske vafler.


Franske bakeverker.


Pølser.


Italienske pølser.


Tørkede fristelser: Frukt og nøtter.


Noe som hang under et telt. Den snurret rundt og rundt.


Mange flotte ringer!


Solbriller.


Ost!


Steiner.


Del 2 kommer straks!

Innkjøp 08.06.2013

I dag har jeg vært på byen og Sørlandssenteret. Har tatt mange bilder da jeg var i byen, nemlig 66 bilder som jeg skal overføre til bloggen i morgen. Her er et godt innkjøp fra senteret i dag:


Ørepynt fra Morris. Den var på tilbud, 70% rabatt.


Kjoler fra H&M. Synes disse kjolene er "in" for tiden, og de er nydelige!

Høyt oppe på taket

Gym: I det kalde gråe været gikk vi til Bystranda. Vi møtet opp der før vi gikk til Tresse og spilte slåball i gresset.


Bystranda. Siste gymtimen i VG1.

Programfag: Symaskin og produksjon.

Jeg har også en siste time i ekstra norsk. Det er ikke så mange som kommer på den timen, men jeg og en annen og læreren gikk opp til taket for å lese en novelle som het "Heretter følger jeg deg helt hjem". Kan ikke tro at det er siste time i ekstra norsk.


Det er fantastisk utsikt og luft, sol og varme der oppe!

Biomasse plakat

Programfag: Vi fikk veiledning til hva vi kan ha på putene hele veien rundt.

Symaskin. Det ble nesten annerledes enn vanlige timer.

Naturfag: I timene lagde vi en plakat enten på PC-en eller på A3 ark.

Vi skulle lage en plakat om biomasse. Her er min som jeg har laget på PowerPoint. Etter at plakaten var ferdig, kunne vi gå hjem en time før.

Vinn et gavekort fra FIFFIT!

Hei!

Nå har dere sjansen for å vinne et gavekort på 200 kroner som kan brukes på nettbutikken FIFFIT. Jeg har fått gavekortet på e-post, men siden jeg ikke vil ha det, så har jeg tenkt å gi det bort til en av mine blogglesere.

Gavekortet er en rabattkode, som kan brukes slik: For å bruke ditt gavekort går du og handler det du ønsker i deres nettbutikk, når du da har puttet alle varene i handlekurven går du til kassen. Her er det ett felt hvor du kan taste inn rabattkoden. Da blir 200 kroner automatisk trukket fra totalprisen på det du handlet.

Dette må gjøres for å bli med i trekningen av gavekortet:

  • Dele dette innlegget på Facebook eller på bloggen deres.
  • Like Facebooksiden min.
  • Kommentere "Gjort" og husk e-post adressen i kommentarfeltet.

Fokus og konsentrasjon

Programfag: Putene skulle være i størrelsen 52 x 52. Jeg sydde ferdig den første og begynte på min andre.


Sydde inn glidelåsen.


Satt på knappenåler, neste steg er å sy fast låsen.


Baksiden av stoffet.


Kan bli fort trøtt i timene ... Må fokusere og konsentrere meg mer om arbeidet jeg gjør.

Så var det norsk. Vi fikk endelig vite terminkarakteren. Karakterene har blitt bedre, sa læreren til meg. Vi har hatt en del prøver som har gått på det muntlige, så det er derfor jeg har gått opp i karakter i faget. Den siste timen var fantastisk - vi hadde ikke time for vi fikk lov til å få fri!

1000 stars

Programfag: Vi fikk tilbake oppgaven om avsluttende prøve for VG1. Dette var oppgaven. Lærerne hadde allerede rettet prøvene på fredagen da jeg satt i klasserommet for å gjøre ferdig min del. Her får dere se det endelige resultatet.

Vi brukte engangstallerken og engangskopp til å designe med.


Maling: Vannmaling fra startpakka.

Skissene:


Restauranten het Utsyn, derfor logoen.


Spørsmålene på kvalitet og dokumentasjon delen. Skrev 3 sider til sammen. Fikk også tilbake vurderinga på gjenbruksoppgaven. Se innleggene steg for steg når jeg lager Origami Kusudama Flowers, video og kurv av papirstrimler.

I denne og neste uke (i to uker) skal vi ha noe som kalles produksjonsuke. Vi skal produsere puter, duk, brødkurv og fleecepledd, og alt skal selges. Først begynte vi å planlegge og deretter begynte alle med hver sin pute. Jeg valgte stjernemønster.


Brukte symaskin, knappenåler for å holde fast, stoffsaks og målebånd.

En varm sommerdag

Det er for varmt å tenke. Det er for varmt å gjøre noen ting. Det er for mye svevende pollen der ute. Jeg satt inne i hele dag selvom det var sol og alt sånn der. Jeg gikk ikke ut fordi jeg tror jeg har allergi. Nå sitter jeg på rommet med åpent vindu for å se hvordan det går. Det er mye kjøligere å sitte inne enn ute. Inne er skyggen og under sola.

Dagens innlegg går ut på å legge ut ting som jeg har vært med på. Her kommer noen gode minner.


Avslutningstur for 10. klasse sommeren 2012. Klassen dro til Fårup Sommarland, Danmark. Et av de berg-og-dal-banene vi tok var FALKEN. Jeg turde egentlig ikke å ta den (er redd for høyder og fart spesielt på denne på 2 minutter). Vel, jeg tok den og det skjedde kjempefort. Så raskt som lynet gikk den.


Bystranda - sommeren 2012. Vi var på stranda og koste oss.


Desember 2012, satt på en benk på Sørlandssenteret og kjøpte et scraplodd på Narvesen. Gode minner det.

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg legger ut gamle bilder. Egentlig synes jeg at bildene kan gi tilbakeblikk og minner som man husker. Bildene er tatt med den "gamle" mobilen min, Sony Ericsson Xperia X8. Angrer på at jeg skifta ut mobilen.

Fiffit.no

Sponset av FIFFIT via SponsetBlogg


FIFFIT er en motebutikk med moteklær for både damer og herrer, og de setter fokus på å levere moteklær til konkurransedyktig pris. Noen av merkevarene de fører er Prada, Gucci, Versace, Calvin Klein, U.S. Polo Assn, D&G, Casio, Replay, Armani, Carerra, Diesel, Levis, Roberto Cavalli, Paul Frank, Rocco Barocco og mange flere.

FIFFIT.no samarbeider med en grossist i Italia som igjen samarbeider med diverse kjente merker om produktene de kan tilby. FIFFIT.no er en lett og oversiktlig nettbutikk som er enkel å handle i, og de fører god service.

Jeg tenkte å skrive om noe som jeg ønsker meg når jeg er innom FIFFIT sin nettbutikk. Jeg er på leting etter nye armbåndsur siden jeg bruker ofte mobilen for å se på hvor mye klokka er og sånt. Jeg har egentlig ikke armbåndsur akkurat nå ...

Casio LTP 1259D 7B - pris: 429,-
Sølvfarget og mineralglass armbåndsur - veldig fin farge! Rustfrittstål. Les mer her.

 

Casio LTP 1130N 7B - pris: 549,-
Gullfarget stålarmbånd og tåler vann. Les mer her.

 

Casio LTP 1283D 2A2 - pris 476,-
Stålarmbånd og mineralglass. Nydelig i mine øyner. Les mer her.

Disse armbåndsurene er så fine! Ta gjerne en titt innom nettbutikken dere også, kanskje dere finner noe som dere liker der?

Magiske trapper

De er egentlig veldig magiske fordi det er mange glassvinduer på taket, og det har en "klatt". Når sola skinner, gjenspeiler det trappene.


Bildene er redigert og ble tatt på skolen torsdag kl. 15:00.