hits

CINDY Z.

Design, creativity, photography, interior ... zhuoblogg@hotmail.no

Seeds and some green apples

 • 31.08.2015 - 19:16
 • For to dager siden plantet vi solsikker, løk og agurk. Det er alltid spennende å følge med på når et frø vokser, så spirer det og at det vokser og vokser.

  For litt siden var vi ute og plukket ned noen epler fra epletreet. Noen av dem hadde sorte merke hull i, så tenkte vi at de var modne nok (fordi insekter lever av å ete hull når de er saftige). De var litt sure, men sånn smaker jo grønne epler?

  Heldigvis er ikke alle epler like, noen er mer rød og gul enn grønn :-)

  #epletre #frukt #hage #frø #planting #foto

   

  Ny frisyre

 • 30.08.2015 - 21:33
 • Førbilde (venstre) og etterbilder (i midten og høyre). Nå var det på tide å klippe seg! Har heldigvis ikke tatt skolebilde ennå, så da benyttet jeg dagen i dag til å gjøre det. Dette er mer hjemme-klipping. 

  Siden jeg bare satt der uten å gjøre noe, så jeg på TV. Tysk kanal, RTL og de viste Istid 2.

  Ich lerne ein bisschen Deutsch!

  - Hva synes dere om den nye frisyren?

  #hår #frisyre #design #istid

  Natur fortryllende hage

 • 29.08.2015 - 14:56
 • Før lunsj var jeg litt ute for å ta noen bilder. Det var en del blåbær, epletre, ugress (sånne gule som stikker opp) og selvfølgelig blomsterbed. Eplene har blitt ganske store nå, så telte tilsammen 28 stk epler! Snart klar til å plukkes.

  #foto #planter #blomster #epletre #frukt #hage

  Disse har vokst - 28.08.2015

 • 28.08.2015 - 21:44
 • Mye har skjedd siden sist. Kaktusene har vokst! Vi ser det er litt forskjell etter tre uker fra da de ble kjøpt. Spesielt den i midten.

  #foto #kaktus #planter

  Unblogged, in Arendal

 • 27.08.2015 - 21:21
 • Smart Curved Pictures

 • 26.08.2015 - 21:02
 • Smart Curved er noen magiske skjermer. De blir tynnere for hvert år, fordi vi lever i en verden da alt er teknologi. Jeg synes naturen var så vakker vist på TV-en, så jeg tok noen bilder av skjermen for å vise hvor fantastiske de er.

  #foto #smart #curved #tv

  En enkel eplekake

 • 26.08.2015 - 11:45
 • Det var i går vi laget eplekake til en som hadde bursdag. Koden var en enkel kake, så da tenkte vi eplekake, som var en god løsning.

  #mat #foto #eplekake

  Fra Diplom Is

 • 25.08.2015 - 21:06
 • For ikke så lenge siden tok jeg et bilde av en is, hashtagget det med #self_is og la det ut på Instagram. Det var midt i sommerferien, så fikk jeg en melding av Diplom Is om at jeg vant en valgfri isnyhet! I dag hentet jeg Smeltis Jordbær på Narvesen. Har ikke smakt den før (siden den er ny). Nam! Minner litt om softshake når lokket åpnes.

  Anbefaler, smak så du får den sommerfølelsen!

  #self_is #is #sommer #foto

  Mandag 24. august

 • 24.08.2015 - 22:00
 • Det er egentlig 2. skoledag for oss som hadde fri på fredag. Vi startet med matte tidlig på morgenen, hadde om potenser og repetisjon om bokstavregning. Jeg har nok glemt litt av det, men fikk det til tilslutt. Vi fikk også en liten lekse, som vi skulle gjøre til neste gang. Rart at It's er nede, for jeg kommer ikke inn (hadde så lyst å se hva vi skulle holde på med ukene fremover) ...

  I norsk oppsummerte vi retorikken og fikk tilbake oppgavene som vi gjorde første skoledag (som var samme tema). Så fikk vi også nynorsk repetisjon av substantivbøying og en tekst som vi skulle finne substantiv og bøye dem. Jeg må nesten spørre om å få fritak for det, har jo ikke hatt nynorsk så mye på ungdomsskolen og fordi det er vanskelig.

  #skole #påbygg #vg4 #matte #norsk #repetisjon

  H&M Interiør inspirasjon

 • 24.08.2015 - 13:31
 • Fargerike skolebøker

 • 23.08.2015 - 07:12
 • Har tatt bokbind på alle de 4 lærebøkene vi fikk utdelt første skoledag. Jeg har valgt forskjellige farger på hver bok, så det blir lettere å huske. I tillegg har jeg skrevet hvilket fag det er på ryggen til boka, lett å se når bøkene er oppstilt i skapet (eller hvis jeg er så uheldig og glemmer det).

  #skole #lærebøker #bøker

  Ugle smykker

 • 22.08.2015 - 21:19
 • Morris på Sørlandssenteret har salg på mange flotte smykker, hele stativet var til en god pris. Jeg fant smykker som jeg likte veldig godt, og det er nemlig uglesmykker! Ugler er noen fantastiske skapninger. Her har jeg et sett bestående av et smykke og en ring.

  #mote #smykker #ring #accessories

  Sommerfest på Odderøya

 • 21.08.2015 - 15:20
 • I går var vi på sommerfest på Odderøya kl. 16 - 19. På veien dit fikk vi penn og papir og vi skulle lete etter ulike poster. Det var 11, hver post hadde 3 bilder som f. eks hva det het (dyr, mennesker og blomster). Det var ganske lett, men fikk nesten ikke helt det med hva menneskene het. Da vi hadde tatt alle, kom vi opp til en café. Utenfor var det mange benker, og der satt de fleste og spiste. Vi spiste pølsebrød og hamburgere, typisk grillmat.

  En fin blåklokke.

  Vi fikk noen lodd og det var loddtrekning etter at vi hadde spist. Dette så nesten ut som julaften, for alle tingene var pakket inn. Gaver til alle! Og trekning av postene: Jeg vant en pose med Original Supermix.

  Litt av hva som var pakket ut. Den sorte ballen er jo helt magisk, den skifter farge på grunn av kroppsvarme. Vannpistol, en penn (bruker batteri), en sprettball, en ting som bruker strikk (ingen anelse hva det er, men det står på baksiden at den skal sprette et eller annet sted) og en Smurf leke i en liten boks.

  Naturbilder:

  Bringebær!

  Noen aktiviteter som vi kunne være med på: Drakamp, sekkeløp og potetløp.

  Det har vært en kjempefin dag på Odderøya, lenge siden jeg har vært der oppe.

  #foto #sommerfest #sommer #skog #natur

  Min første skoledag

 • 20.08.2015 - 22:45
 • I dag er det den første dagen i et nytt skoleår. Det var så godt å være tilbake på skolebenken. Å se folk jeg kjenner, har gått i klasse med før og møte nye folk. Det var også en som jeg hadde kjent siden VG1 her på skolen, som har kommet tilbake - så koselig!

  På skolen første dagen begynte vi til forskjellige tider. VG1 begynte kl. 08, VG2, VG3 og VG4 kl. 10. Rektor holdt tale, vi fikk vite hvem avdelingslederne var, så var det opprop etter navn, klasse og lærer. I år tar jeg VG4 Påbygg. Det var bare en klasse i år, og påbygg (etter VG3) på skolen var helt nytt som man kunne velge å gå her på skolen. Er vel ganske heldig som fikk mitt første ønske, for jeg tok første ønske da jeg fikk vite at de hadde fått det på skolen. Så ble vi ropt opp sist, siden vi er (og kan regnes) de største på skolen.

  Vi gikk samlet til et klasserom rett utenfor skolen, til et annet bygg. Det var ganske nytt der inne. Klassen var veldig stor, ca. 30 elever! Det var ikke bare en ren jenteklasse (har blitt så vandt til det de siste årene på design), men en god blanding av jenter og gutter. Vi fikk "Elev Guide", skrev under på "Elevkort" arket, skrev litt om oss selv og presenterte oss selv for hele klassen. Etter det så vi på timeplanen (den har vi ikke fått utdelt enda i papirversjon). Ganske greit for å si det sånn, vi har FRI hver eneste fredag!

  Rådgiveren kom innom og ga oss litt råd om stipend og å sjekke bestått fag/eksamen.

  Vanlig undervisning etterpå der. Vi startet med norsk. Vi lærte om retorikken og det ble mye skriving da vi fikk et spørsmålsark ved siden av. Vi hadde ikke fått utdelt bøkene enda, så vi fikk noen kopier som vi kunne lese. Det var ganske greit, og mens vi holdt på med det, tok hun en og en til samtale. Siden vi er så mange, kunne det ta litt tid ...

  Etter lunsj gikk vi til biblioteket for å få utdelt lærebøkene. Vi plukket opp 4 nye bøker som vi skal ha: Norsk, matte, naturfag og historie. Da vi var ferdig med å "skanne/vippe" dem inn, kunne vi gå hjem.

  Jeg dro ikke hjem med engang, fordi jeg måtte skifte passord på skole PC-en. Litt rart, egentlig - men vi gjør det hvert år. Hvis jeg ikke hadde gjort det innen noen dager, og når de ca. 70 dagene har gått, så kunne PC-en være "låst". Godt å ha oppdatert den, så den virker nå!

  Jeg vet at å ta påbygg kommer til å bli et tøft år, men tenk å studere videre da? Det er fint å kunne ta et ekstra år, så vi kan studere videre på universitet/høyskole. Det kommer sikkert til å bli et bra og tøft år.

  #skolestart #skole #lærebøker #backontrack

  Skolestart i morgen

 • 19.08.2015 - 20:10
 • Det er overraskende at det endelig er skole igjen. Jeg synes sommerferien har vært litt lang i år, men det er ikke rart? I morgen er det første skolestart og jeg begynner på VG4 Påbygg. Det er spennende, det! Jeg var nettopp inne på skolens hjemmeside, og der stod det at vi skulle ha 6 skoletimer den første dagen! Er ikke det litt lenge hvis vi begynner kl. 10? Vi får bare se ...

  Det på bildet + en mappe og noe å skrive med hadde jeg tenkt å ta med.

  #skole #skolestart #skoleting

  Orkide

 • 18.08.2015 - 20:01
 • Back to school

 • 18.08.2015 - 08:23
 • I dag er det første skoledag for barne- og ungdomsskolen. Noen hadde sin første dag i går, men her i landet begynner man forskjellig. Det er litt rart når de begynner tidligere enn vi som går på videregående. Min første skoledag som VG4 elev er den 20. august, som er på en torsdag.

  Akkurat nå er jeg ganske våken og siden alt er gjort, skal jeg prøve å rydde litt på PC-en. Som blogger har jeg alltid mange bilder og videoer lagret i PC-en. Jeg får alltid bruk for mer plass i minnepenn. Noe jeg skal holde på med i dag: Overføre bilder til PC-en, slette bilder i kamera, "rydde" inne i PC-en, redigere bloggdesign og kanskje hvis jeg har tid: Overføre alt til minnepenn.

  Lykke til, alle som begynner på skolen i dag!

  #skole #backtoschool #første #skoledag

  I kø for å feire Fevennen

 • 17.08.2015 - 19:52
 • Fædrelandsvennen har flyttet tilbake til Kvadraturen (Markens gate ved Mjåland bygget). Kl. 12.00 - 14.30 begynte den store feiringa med sjokoladekake på 12 meter langt bord x 85 centimeter bred, lykkehjulet og utdeling av Fevennen ting.

  Mange folk stod i kø for å smake på deilig sjokoladekake.

   

  Jeg var tidlig ute, så fikk se litt av begynnelsen på å dele kaka!

  Fevennen kaffekrus og en avisdekorert bag.

  Lykkehjul å prøve, det var 1/36 sjanse å vinne. Vi snurret ikke hjulet selv, da noen gjorde det for oss alle. Broren min vant et halvt års abonnement på Fædrelandsvennen, heldig! Hovedpremien var en iPhone 6, men den hadde noen vunnet ...

  Flere bilder som Fædrelandsvennen har lagt ut kan dere se HER. Fest og feiring er alltid gøy å være med på.

  #kristiansand #feiring #fest #sjokoladekake #kake #mat #lykkehjul #foto

  The swan family

 • 16.08.2015 - 16:09
 • Sommeren er ikke over for disse svanene. De er mye å se i Kristiansand ved Tresse/Gravane. Jeg har fulgt med på dem en stund, de er så fine.

  #svaner #foto #kristiansand

  Cactus update 16.08.2015

 • 16.08.2015 - 07:00
 • Det første jeg gjør hver morgen, er å sjekke kaktusblomstene. Jeg tipper det kommer til å regne hele dag, så disse trenger ikke å vannes så ofte nå som det ikke er sol. Kanskje annenhver dag.

  Den blomstrer!

  #kaktus #foto #planter #blomster

  Shopping på Sørlandssenteret

 • 15.08.2015 - 20:21
 • I dag var ikke været så fint, så vi bestemte oss for å dra til Sørlandssenteret. Der er nesten alle butikkene samlet under ett tak så det var lettere å handle der. I neste uke starter skolen, så vi måtte kjøpe inn ting som hadde noe med skole å gjøre. Jeg kom på at Staples hadde masse på tilbud i denne uka, så først dro vi dit for å se.

  Spiralhefter (linjer og ruter).

  Strikkmappe og et pennal.

  Arkiv og pennal.

  Nike løpesko fra XXL.

  Bukse fra Cubus.

  #mote #innkjøp #sørlandssenteret #skole #skolestart

  Skjell og steiner

 • 14.08.2015 - 10:15
 • Her er alle skjellene og steinene vi har plukket på stranda i Hirtshals, Danmark. Stranda er bedre kjent som Tornby Strand. Vi kunne ha plukket i timesvis, men siden det var en dagstur og reiste uten bil, kunne vi bare ta med "noe" (sånn begrenset). Det ble plutselig en stor samling da vi kom hjem igjen. Her er dem vasket.

  #skjell #steiner #hirtshals #danmark #foto #samling #vann #strand #sommer

  Macrofoto av en bie

 • 13.08.2015 - 20:06
 • Jeg har på "auto" når jeg tar bilder, siden innstillingene jeg kan velge er litt vanskelig å skjønne. På mitt kamera er det oransje ikonet med kamera auto. Auto er lett å bruke, jeg kan justere skarpheten, fargene og effektene.

  Jeg bruker Sony a3000. Hvilket kamera bruker dere?

  #foto #bilder #macro #planter #blomst #bie

  Høstens nye trender

 • 13.08.2015 - 12:15
 • Jeg koser meg med Det Nye! Som abonnement kommer får jeg den nyeste utgaven før det kommer i butikken. Jeg elsker det! I denne utgaven handler det om høstens trender og masse om mote.

  #mote #inspirasjon #høst #detnye

  Pure Lash og vippe extention

 • 12.08.2015 - 20:04
 • Hvordan finne en kvalitetssikret og trygg salong til vippe extention?

  I et økende vippemarked som består av stadig flere ufaglærte enkeltpersoner, uten verken sertifisering eller diplom, kan en behandling av vippe extention i dag være risky business. Med et økende omfang av frittstående aktører er det ikke til å stikke under en stol at det øker tilsvarende ? om ikke mer ? med allergiske infeksjoner, uheldige betennelser, ubehagelig kløe, vond svie og ømme hevelser på grunn av billige vippeprodukter med dårlig kvalitet, samt uprofesjonell utførelse. For å forhindre at dette skal skje nettopp deg, sikrer Pure Lash kvalitet og trygghet på vippebehandlinger. Dette gjør de gjennom kurs av vippe extention, samt utvikler spesialtilpassede produkter som beskytter vippene dine både før, under og etter en behandling.

   

  Som ledende aktør på Vippe Extention og Vippe Aftercare produkter i Norge er Pure Lash opptatt av ditt velvære og sikkerhet rundt en behandling. Derfor har Pure Lash en lang liste med krav til hvordan en trygg og god behandling skal gjennomføres, der de kun sertifiserer salonger som oppfyller alle disse punktene. De har kurset nærmere 500 salonger og har ca 800 frisør-, spa- og hudsalonger som bestiller vipper fra dem, og har det største utvalget av vipper per i dag. For å sikre at alle deres salonger får best mulig oppfølgning, har de en kursholder per salong. Så om du tidligere var usikker på hvilke salonger du burde benytte deg av vippebehandlinger hos, så har du svaret nå.

   

  Pure Lash har kommet med en liste med fem tips til deg som ønsker en behandling av vippe-extentions:

  1. Finn ut mer om salongen. Hvor lenge har stedet eksistert? Webside? Facebook/Instagram-profil? Omtale?

  2. Gå fysisk innom salongen for å se om dette virker som en seriøs aktør før du bestiller time.

  3. Prat med en terapeut som jobber med vipper i salongen. Spør kritiske spørsmål ? faglærte aktører besitter mer enn nok kunnskap til å kunne besvare disse.

  4. Spør hvor lenge en terapeut har jobbet med slike behandlinger og spør om å se diplom. Utenlandske diplomer har en tendens til å kunne være forfalsket.

  5. Kjenn på magefølelsen. Er prisen mye lavere enn andre profesjonelle steder? Prisen kan være en god indikasjon på hva slags resultat du kan forvente.

   

  Feil utstyr og farlige midler

  Det er flere tilfeller på bruk av feil utstyr og farlige midler i denne bransjen. En hovedregel skal være at ingen form for reaksjoner skal forekomme med mindre en forbruker er svært sensitiv. Kløe og svie under en behandling kan skyldes feil påsett av teip. Vipper skal heller ikke være limt sammen eller se klumpete ut. Dersom vippene fører til stikking, kløe, svie eller generelt ubehag skal man som forbruker kunne oppsøke stedet og få vippene fjernet gratis.

  Pure Lash kurser seriøse aktører til å dele relevant informasjon, som blant annet ting det du bør gjøre og ikke gjøre etter endt behandling for best mulig og langvarig resultat. Visste du for eksempel at vanlig mascara inneholder samme type voks og olje som brukes i produktene som fjerner vippelimet? Bruk av ordinær mascara vil dermed kunne føre til at vippene faller av.

   

  Produkter

  1. Pure Lash Enhancing Serum // 2. Pure Lash Coating Mascara // 3. Pure Lash Extension Coating 10ml // 4. Pure Lash Natural Eye Liner 5ml // 5. Pure Lash Aftercare Kit // 6. Pure Lash Vippebørste // 7. Pure Lash Super Serum Mascara 8ml

  Les om produktene HER.

  Jeg har ikke så god erfaring med vippe extention og behandlingen, men kunne ha tenkt å prøve det. Det er spennende å prøve ut noe nytt! Produktene som jeg ønsker å prøve, kan f. eks være noen av dem på bildet over.

  Dette er et konkurransebidrag

  #purelash

  Et viktig øyeblikk i ditt liv

 • 11.08.2015 - 20:46
 • Jeg var på butikken Spar i dag, og se hva jeg la merk til! Dette må jeg vise fram ...

  #godtsagt #spar

  Fargekontraster

 • 11.08.2015 - 11:54
 • Video: Byvandring i Hirtshals, Danmark

 • 10.08.2015 - 17:24
 • Hirtshals er kanskje en liten by i Danmark, men det er mye å se på en byvandring! Vet at jeg skrev litt feil i videoen. Blander egentlig litt norsk og engelsk der på grunn av A'en og E'en. Det skulle da ikke være en stor forskjell.

  #video #foto #byvandring #hirtshals #danmark

  Et hjem full av glade potteplanter

 • 10.08.2015 - 08:40
 • Nå har vi mange blomster og planter i hjemmet. I tillegg til disse, har vi også noen kaktusblomster.

  #potteplanter #foto #blomster #orkide #natur

  Kaktusene - 09.08.2015

 • 09.08.2015 - 20:13
 • Nå har det gått en stund siden sist jeg har skrevet om kaktusplantene. Jeg synes det er spennende å se tilbake på hvordan de har vokst. Forresten så glemte jeg å skrive når jeg kjøpte dem, som var den 28. juli. Nå har jeg studert litt, og kaktusen i midten har begynt å blomstre (på toppen)!

  #cactaceae #kaktus #planter #grønn

  Hirtshals, Danmark - bildedryss

 • 09.08.2015 - 17:02
 • Torsdag 6. august 2015

  Her kommer det flere bilder fra Danmarksturen vår! Mange bilder fra forskjellige steder.

  Jeg tok disse bildene inne i båten. På vei mot dansk land!

  Inne i Color Line terminalen.

  Fin utsikt der ute.

  Byvandring rundt omkring i Hirtshals.

  Da vi hadde gått en stund, så vi noen flotte statuer. Noen hadde i private hjem og i den offentlige veien.

  Stranda som var ganske stor.

  Dette er skrik!

  Utenfor Bog&idé var det noen fargerike som snurret rundt og rundt ettersom det blåste.

  Disse hjertene var veldig fine, har en i rosa også.

  De selger også fargeleggingsbøker.

  Interiørting.

  Creepy øye ... det var sprettballer i en maskin.

  En vei.

  Et av de kule luksus husene jeg har sett! Tenk så fint!

  Anker som dekorasjon hadde de fleste hjem.

  Og en fishman.

  Stranda sett ovenifra.

  Snarveien ned.

  #danmark #hirtshals #foto #strand #sommer #ferie

  På dansk jord

 • 08.08.2015 - 13:25
 • Torsdag 6. august 2015

  Dagstur til Danmark tur&retur samme dag. Vi våknet og kom en time før og ventet på Color Line terminalen i byen. Vi kom ca. kl. 07:00. Vi tok Color Line Superspeed 1 som gikk kl. 08:00. Turen tok 3 t 15 min. Jeg og 3 andre utforsket båten. Det var mye å gjøre. Vi så på barnekinoen, og da vi hørte at det var rebusløp, gikk vi dit og hentet rebusarket og noe å skrive med. Det var å finne post etter post = rebusløp. Da løp vi altså så fort vi kunne.

  Etter at vi var ferdig med rebusløpet, leverte vi der vi fant det. Vi satt og spilte kort en stund, men så gikk vi litt lei. Da ble det litt vandring rundt i båten.

  Kl. 10:15 trakk Captain Kid og en medhjelper vinnere av rebusløpet og tegnekonkurransen. Det var et Captain Kid show og skattejakt.

  Vi var framme ca. kl. 11:30. Et fint vær møtte oss. Kan beskrive det som sol og steike varmt. Varmen føltes så annerledes enn i Norge, for det var kjempevarmt i sola i Hirtshals, Danmark. Vi kikket på klær og besøkte byen. Vi hadde tenkt å gå til fyrtårnet, men fant ut at det var langt å gå. De fleste av oss bærte en ryggsekk hver, så det var mye kilo, det!

  Vi gikk heller til stranda og det var en ekte strand. Jeg har aldri vært i en ekte strand før, så det var en fin følelse. Saltvann. Rolig. Avslappende. Bølger. Vi letet og plukket etter skjell og steiner.

  Etter en stund forlot vi stranda (fordi vi var tørste), så vi gikk til Slagter Winther for å kjøpe 24 Coca Cola bokser (et brett). Så måtte vi også kjøpe klær siden vi ikke hadde tatt med shorts ...

  Satt og ventet her på en rektangulært trestubbe litt lenger bak da jeg tok dette bildet. Ble litt solbrent da. Tilbake til stranda. Det var en snarvei til stranda ned. Litt bratt vei, men det gikk fint.

  Dette var stranda, ganske stor! Etter å ha vært på stranda, var vi på noen butikker: Kjøpte kjøtt og mat. Det ble litt tungt på veien tilbake til Color Line terminalen i Hirtshals fordi vi hadde kjøpt så masse. 

  Det kommer også en del 2 og en del 3!

  #danmark #hirtshals #strand #sommer #ferie

  Shopping i Danmark

 • 07.08.2015 - 22:12
 • Litt av innkjøpet i Danmark:

  Laban Ville jungeldyr (i skum og søtgelé) og Gale gårdsdyr (i søt gelé).

  Capri-Sonne Monster Alarm, Capri-Sonne Orange, Capri-Sonne Kirsche, Ferrero Rocher, Mentos Berry Mix, Trolli Multi Mix, Toblerone (den originale) og Toblerone Crushed Corn, 

  I posen var det 500 gram godteri.

  Kjøpte disse på SuperBrugsen (supermarked).

  Toblerone, Mentos og Ferrero Rocher er "bare må ha".

  Alt det andre på bildet er kjøpt ombord på TAXFREE. Utenom dette har vi også kjøpt et stort brett (24 bokser) med Coca Cola på Slagter Winther.

  #innkjøp #taxfree #danmark #colorline #sommer

  Dagstur til Danmark

 • 06.08.2015 - 11:08
 • Jeg kommer snart fram til Danmark, Hirtshals. Tar Color Line over dit som er en gratis dagstur (tur/retur)! Jeg vet ikke om mobilnettet kommer til å virke der (med free nett såklart), så da skriver jeg derfor dette innlegget. Jeg hadde tenkt å dra til Aalborg, men sjekket bussene og det tar sånn ca. to timer å komme dit. Det gikk ikke. Kommer sikkert til å vandre litt rundt Hirtshals området, ta bilder og se på ting rundt omkring. Det blir gøy, for da har jeg noe å gjøre på den tida frem til hjemturen.

  #danmark #dagstur #colorline #båt #hirtshals

  Header til bloggen

 • 06.08.2015 - 07:06
 • En enkel og fin header til bloggen. Av og til liker jeg forandringer! Bakgrunnen er tatt i Arendal.

  #blogg #header #moderne #design #sommer #bestill #photoshop

  Kaktuser i sola

 • 05.08.2015 - 14:15
 • Visningsleilighet i video

 • 05.08.2015 - 07:10
 • Jeg ser tilbake på hva vi gjorde i VG3 Interiør. Klassen jobbet sammen i to forskjellige "team" (eller grupper) fordelt på to leiligheter, som skulle være visningsleiligheter. Interiøret og helheten skulle passe til unge mellom 18 - 24 med urbant som tema. Flere bilder kan sees HER (som er under kategorien interiør).

  I videoen klarte jeg å legge et bilde feil-vei. Det går sikkert bra.

  #skole #video #kundeoppdrag #interiør #design #urban #leilighet

  Otterdalsparken

 • 04.08.2015 - 07:24
 • Sommeren er snart over, men det er fortsatt fint å se i Otterdalsparken. Det var kunstneren Kjell Nupen som hadde idéen til en fonteneskulptur i parken, så parken kan også kalles for "Nupenparken". Vi kan se mange ulike fontener.

  #kristiansand #foto #nupenparken #otterdalsparken #fontener

  Sandskulpturer

 • 03.08.2015 - 16:11
 • Fakta om sandskulpturer

  • Sandskulpturer lages av sand og vann.
  • Sanden komprimeres med vann og hoppetusse i store kasser. Derfor kan man bygge store skulpturer.
  • Skulpturene tåler sol og regn fordi de sprayes med en blanding av lim og vann når de er ferdige. Det holder regnet ute og hindrer solen i å tørke ut sanden.


  #kristiansand #gravane #sandkunst #kunst #sand

  The Tall Ships Races 2015 - fotoalbum

 • 02.08.2015 - 14:22
 • I denne videoen har jeg samlet sammen alle bilder - i en video. Håper dere liker den!

  #thetallshipsraces #kristiansand #foto #folkefest #2015 #seilskuter #internasjonal #flagg #land #videoblogg #video

  Presentasjon av Cactaceae

 • 01.08.2015 - 12:15
 • Jeg har kjøpt mine første kaktusplanter! Det er så spennende fordi jeg har aldri hatt kaktusplanter før. Disse er kjøpt på IKEA og finnes i mange forskjellige varianter og det er 3 i hver pakke. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kunne ikke la være å ikke kjøpe dem. De var så fine! HER fant jeg dem, men de kjøpes ikke på nett.

  Kaktuser er lett å passe på, for de vannes ganske sparsomt som vil si noen ganger, ikke mye. De holder seg i form ved minst temperatur på 12°C - det vil si at dette er planter som kommer fra det varme.

  Bildene er tatt med Nikon Coolpix 2200

  Jeg hadde de en stund på rommet mitt, men det kom lite sollys inn så jeg måtte sette dem på kjøkkenet. Det anbefales å plassere dem på et lyst og solrikt sted. Jeg har tenkt å ta bilder av dem hver måned, for å se hvor store de kommer til å bli!

  #cactaceae #kaktus #planter #grønn #presentasjon
  facebook, media, social, social media, socmed iconinstagram, media, social, social media, socmed iconmedia, social, social media, socmed, tube, you, youtube iconmedia, snapchat, social, social media icon