Gullfisk-tegning

    19.09.2010 - 16:56


Fikk så lyst til å skanne inn dette bildet! Denne tegningen har jeg tegnt før, som kom på trykk i Fædrelandsvennen, på Ræga-sidene mandag 2. august 2010. Det har vært så spennende å få tegningen på trykk - i selveste Fædrelandsvennen!

Og dette innlegget skrev jeg den dagen: Klikk HER! Kanskje dere har lest det eller ikke. Jeg fikk Tegnemester T-skjorte og tegningen min tilsent tilbake.

Ligretto Dice terningspill

    14.09.2010 - 20:32

Ligretto Dice terningspill er verdens beste terningspill! Vi vant dette spillet på Handelens Dag i Kvadraturen på Berge;libris i sommerferien. Dette spillet har 6 blå, grønn, gule og røde terninger + spillbrett + en svart myk liten pose og ikke minst en god bruksanvisning.Jeg synes at dette spillet er bare så gøy. Dette spillet kan kjøpes på bokhandler til en pris på ca. 249 - 299,-. Dette er et spill som man aldri går lei av!

- Har dere spilt Ligretto Dice før?
- Skal jeg lage et nytt design til bloggen?

CINDY Z.

CINDY Z.

20, Kristiansand

Hei og velkommen til min blogg! Her kan du følge med på min hverdag og ting jeg liker å holde på med. Min lidenskap er å fotografere, drive med design og interiør. Ellers blogger jeg om andre kreative ting som du finner på bloggen.

Bestill design

Kontakt/samarbeid:
zhuoblogg@hotmail.no

Siste innlegg

Annonser
Lenker

BloggdesignDesign og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits