CINDY Z. - 22 · Kristiansand · E-post: zhuoblogg@hotmail.no hits

oktober 2015

Inspiration: Halloween

Det er HALLOWEEN i dag! Jeg skal snart ut å gå fra dør til dør med lillemann (knask eller knep), men føler at dette blir litt rart siden det er så "ut". Og jeg er litt gammel for det. I medier for tiden er det mye snakk om at barn kan gå julebukk (!), være hyggelig istedenfor å følge gamle tradisjonene å "tigge" etter godteri. Jeg vet ikke, men skjønner ikke greia å gå julebukk når det ikke jul enda? Jeg har forresten fått laget en DIY godteribøtte til kvelden som vi skal bruke så det blir gøy!

#inspirasjon #halloween #weheartit

3 flotte utstillingshjørner

Utstillingshjørnene er laget av VG2 Interiør og utstillingsdesign 2015/2016 på skolen vår. Den første er inspirert av indisk, den andre nordisk og den siste er mer vintage/romantisk. Synes disse ble kjempefine :-)

Når jeg tenker tilbake da vi selv gikk VG2 Interiør og utstillingsdesign, gjorde vi det samme - bare med lamper og ikke klokker. Dere kan lese mer HER.

#interiør #utstilling #design #nordisk #romantisk #vintage #indisk #stil #inspirasjon

For en travel uke!

Det vært en veldig travel uke. Vi presenterte Trettiårskrigen i historie (tirsdag) og Kloning i naturfag (onsdag). I dag hadde vi en to-timers prøve i matte (del 1 uten hjelpemidler og del 2 med hjelpemidler) om Funksjoner. Det var så mye jeg kunne fra før av, så det gikk greit helt til jeg klarte å gjøre en litenstor feil på en enkel oppgave som jeg kunne godt ... (!)

På mandag skal vi ha snakke-med-faglærer om 1700-1800-tallet i norskfaget. Å lese var det 4 kapitler, flere PowerPointer på It's og alle de tekstene vi har vært igjennom. Vi skal fortelle alt vi kan om temaet og det er som en slags "presentasjon". Siden jeg jobber alene, tar det ca. 7 minutter. Jeg har tenkt å jobbe litt med det til helga, men egentlig hadde jeg veldig lyst til å drive med fotografering (som jeg sannsynligvis ikke får tid til).

#skole #påbygg #høst #blader

Planer for neste (skole)uke

Husket å stille klokka en time bak i dag? Vi går mot vintertid, som betyr mørkere tider og en time mer søvn. Jeg ser at vi ikke har gjort det. Bare det elektroniske (mobil, nettbrett, PC ...) har klart å gjøre/stille inn automatisk selv.

I dag holder jeg på med prosjektene for å få dem ferdig. Dette skal presenteres på tirsdag eller onsdag.

Trettiårskrigen (1618-1648)

Hva er kloning?

I løpet av neste uke skal vi ha 2 presentasjoner! Vi har jobbet noen uker med dette, og det vi skal presentere er prosjektet Kloning (naturfag) og prosjekt om Trettiårskrigen (historie). Ikke nok med det, vi skal også ha matteprøve om Funksjoner! Jeg ser for meg en hel uke med bare øving og skolearbeid.

#skole #plan #påbygg #historie #naturfag #kloning #trettiårskrigen

Ravnedalen

I går ettermiddag var jeg og en "fotograf" på tur til Ravnedalen, som er en park i bydelen Grim, innerst på Grimsmyra og med Baneheia som nærmeste nabo. Egentlig var vi der for å ta bilder av den nydelige høsten. Det var så fint der!

Cafe Generalen var stengt da vi var der.

Skilter.

Innover Ravnedalen ...

Wergeland-statuen.

Mange trappetrinn oppover, tørkede blader i bakken og en følelse av skog.

En liten vannfontene.

Fint buet byggverk som er en scene når det er konsert.

Ender som også er ute på eventyr.

Masse ugress og blader på vannet.

"Fossefall".

#natur #foto #ravnedalen #kristiansand

Lypsyl kolleksjonen

Sponset

I går fikk jeg en herlig og fin overraskelse i posten: En pakke med Lypsyl "kolleksjonen" - gjett om jeg ble glad? Etter å ha anbefalt/hatt en selvvalgt presentasjon "Ord for dagen" på skolen om "Lypyl Pure", skrev jeg også noe om det på bloggen og nå fikk jeg dette som en gave. Dette fikk jeg:

  • Lypsyl Original - Den originale Lypsylen som først ble lansert
  • Lypsyl Pure - 100 % naturlig!
  • Lypsyl Active Rescue - NYHET! Førstehjelp for tørre og såre lepper!
  • Lypsyl Aloe Vera - Leppepomade med aloe vera
  • Lypsyl Pink Care - Leppepomade med mykgjørende shea butter og et hint av delikat rosa

Jeg fikk 2 stk av "Lypsyl Pure" (!)

Nå som det er høst og snart kommer vinteren, blir det fort at vi får tørre lepper. Da kommer Lypsyl med løsningen som kan beskytte leppene!

#lypsyl #pure #naturlig #leppefettstift #skjønnhet #sponset

#WalkForFreedom

Lørdag 17. oktober marsjerte frivillige gjennom hele Kristiansands gater, for å vise med ofre for menneskehandel. Med gaffateip på munnen, blå A21 logo klær og flere plakater med tekst som for eksempel sier at det er flere slaver i dag, var det ganske merkbart for noen å stoppe opp og spørre. Grunnen til denne markeringa var for å støtte de som var fanget i slaveriet.

Det var sterkt å se på, og en del tanker dukket opp. Veldig mange barn lurte også på hva som skjedde. Slik er det fortsatt i mange land, og her ønsker disse personene å stoppe det ved å gå i tog. Neste år er datoen 15. oktober 2016.

#foto #frihet #menneskehandel #samfunn #walkforfreedom

Upstairs - interiør og utstillinger

I Kvadraturen - her er det mange herlige interiørbutikker å stikke innom og besøke. For noen dager siden var jeg innom Upstairs. Dere vet den interiørbutikken som skiller seg ut med litt mørk stemningsbelysning overalt og en vei som minner om en labyrint. Bare koselig! Her var det mye interiør og kule utstillinger å se hele veien.

Det første jeg så da jeg gikk inn: Her oppe hadde de noen utstillinger (trapp ned til butikken). En flott utstilling med geometriske - organiske - speilvendte - spisse - runde - liten - store - lyse - varme - kalde ... former/egenskaper.

De selger sånne planter (har egentlig lurt på hvor og hvilken butikk disse kom ifra).

Gaveesker rød/hvit utstilling.

Her er noen litt mer elegante gaveposer/esker.

Et random pakkebord-hjørne.

#upstairs #interiør #foto #inspirasjon #plante #glass #utstilling #gave

Moteshow ved Lillemarkens

Lørdag 17. oktober kl. 13 like ved Lillemarkens i Kvadraturen var det et moteshow. Før moteshowet så vi noen danse. I moteshowet var det en satt opp en liten scene nesten midt i Markens. Vi kunne se alle de flotte antrekkene som kunne kjøpes inne på Lillemarkens og i Kvadraturen. De første som var der fikk Lillemarkens-goodiebags.

På slutten av moteshowet delte de ut smoothie, rose og kake i esker (og flere goodiebags).

Jeg fikk min egen smoothie!

#foto #mote #antrekk #shopping #moteshow #kvadraturen #kristiansand

Vokst ut av

Her er de beste kaktusene og agurkplantene nyplantet i hver sin nye blomsterpotter. Det var på tide med et større areal for å si det sånn. De vokser så fort! Disse blomsterpottene hadde vi liggende en stund og de stod tomme ... hva med å bruke de til disse herlige plantene? Litt høydeforskjell ble det på noen av dem.

#kaktus #agurk #planter #foto #hage

Til lykke med 12 års dagen

I går feiret vi bursdagen til vår kjære lillebror som ble 12 år! Han fikk en jordbærkake og mange flotte gaver: En grønn vinterjakke med bilde av et amerikansk flagg på, et sjakkbrett sett, en liten ferieaktivitetsbok og to poser med Sørlandschips (paprika/salt). Han ble selvfølgelig kjempeglad :-)

Jeg hadde maks uflaks da jeg hadde 10% strøm igjen på kameraet. Uffda, det var dumt. Skulle kanskje ha ladet det etter sist bruk, men husket ikke helt hvor mye jeg hadde igjen i prosent. Jeg orket heller ikke å bruke mobilen, for den hadde også lite strøm igjen. Heldigvis hadde andre i familien også hvert sitt kamera, så det gikk greit med å ta bilder.

#kake #foto #gave #mat #bursdag

Tester ut speilreflekskamera

Det var litt artig å kunne teste et speilreflekskamera på ordentlig. Jeg bruker vanligvis et systemkamera (som ligner på speilrefleks) til å ta bilder, men dette var en helt annet måte! Her var det mange valg å velge mellom i det runde hjulet øverst. Nå er disse bildene under tatt med mobilkameraet da, så jeg har ikke fått overført de bildene.

Canon Eos 550D

Kanskje jeg skal kjøpe et speilreflekskamera litt senere, men hvilken merke og type har jeg ikke tenkt på. Jeg har hørt at speilrefleks tar supre bilder!

#foto #speilrefleks #kamera #test #canon

Quality Hotel

Her var vi for noen dager siden. Det var sjakkturnering der, og jeg var en del ute for å ta noen spennende bilder av området rundt og i Quality Hotel. Verdt å utforske.

 

Utendørs svømmebasseng. Mange sittegrupper og noen liggestrandstoler.

#foto #hotell #quality

Fordeler ved bruk av IKT på skolen

Teknologi har blitt mer som en vane og hverdag for meg. Læringsmetoden på skolen består enten av bøker eller IKT. Hvordan kan bruken av IKT på skolen være lærerikt for meg?

Jeg går nå på VG2 Interiør og utstillingsdesign. I denne linja tegner jeg mye og har stort sett bruk for internett hver dag. Alt fra å skrive ut ting, designe interiørrom eller levere oppgaver som jeg har gjort - på internett. Jeg synes det er lærerikt å bruke IKT-utstyr enn å bare lese i lærebøkene fordi det står så mye stoff og fakta i bøkene. Om jeg skulle ha noen spørsmål, hadde jeg først brukt internettet til å søke opp, med hjelp av et lett tastetrykk. Hvis jeg hadde brukt bøkene, måtte jeg ha brukt mer tid enn det jeg pleier å søke opp på internett. Dessuten er internett et flott verktøy!

Lærerne på skolen forventer at jeg skal ha PC-en tilgjengelig på skolen hver dag. Da vet jeg at jeg sannsynligvis kommer til å bruke den. Jeg synes det er positivt at både elever og lærere i dag bruker PC. Lærerne i dag skjønner mye mer enn i starten av for eksempel hvordan de bruker og håndterer en PC. Timene virker mer lærerikt for meg for eksempel hvis de skal presentere noe ved hjelp av PowerPoint. Lærerne virker mer interessert i faget og for meg er det lettere å følge med i timene.

Når det gjelder bruken av IKT-utstyr, synes jeg det er lett og praktisk spesielt når vi skal ut i arbeidslivet om noen år til. Det er mange arbeidsplasser som nå vil ha krav på at søkeren burde kunne noe om teknologi og IKT. Det kan være å kommunisere med kunder på internett, føre inn regnskap eller lagre viktige papirarbeid på PC-en. Det skal være å holde god orden og samtidig kan det skape en lettere hverdag.
Tanker om Fordeler ved bruk av IKT på skolen // skrevet av meg da jeg gikk i VG2.

Anbefaling: Nikon Coolpix L31

Jeg (eller vi) har kjøpt et nytt kamera: Nikon Coolpix L31. Det er et kompaktkamera med 16 megapiksler // 5x zoom. Jeg likte og ville kjøpe den i fargen silver, men den var dessverre utsolgt, så kjøpte den i sort farge på butikken Expert (som var på tilbud i denne uka) - HER. Jeg la forresten merke til at det stod 499,- i avisa og på nettsiden deres stod det 489,-.

Den tar utrolig gode bilder, man kan velge effekter og scenevalg før/etter fotografering. Jeg prøvde å ta bilder av TV-en, og det ble ikke en lys "flekk" på bildene som det ble da jeg brukte et digitalkamera. Ja, jeg brukte blits. Det beste med kameraet er at bildene kommer i høy oppløsning og opptak av HD-video i 720p.

#kamera #foto #bilder #blogg #kvalitet

Scandic Hotel #2

Here we go! Her er en del 2 av interiøret i Scandic Hotel. Bildene er tatt nede i 1. etasje. Det er her folk spiser, ser på TV, er på PC og best av alt: Folk er sosiale! Jeg skulle gjerne ha tatt flere bilder, men det var så mange folk. Jeg fikk bare av hjørnebildene mest.

#interiør #foto #hotell #scandic

Somewhere In The Rainbow

Sjekk det a'! Jeg så to regnbuer i himmelen for litt siden. Det er ikke alltid vi kan se det, noe som er så flott! Vi kan kjenne igjen ROGGBIF fargene i regnbuen: Rød (ytterst), oransje, gul, grønn, blå, indigo (egentlig blålilla), fiolett (innerst). Slik oppstår en regnbue: Når solen skinner gjennom regndråper i atmosfæren. 

#foto #regnbue #farge #fenomen #været

Hotellfrokost

Vi våknet kl. 10 eller noe, og var klar for en ny dag. Vi spiste frokost nede som var mye god mat. Da vi var ferdig med å spise, gikk vi opp igjen og pakket. Da var det over for denne gangen på et kort opphold. Vi skulle gjerne ha bodd her mye lengre, fordi det var så koselig å være her! En natt på hotell var mye annerledes enn å sove hjemme. Det var bare luksus. Tusen takk for en kjempefin opplevelse!

Gavekortet.

#hotell #scandic #opplevelse #frokost

Scandic Hotels - velkommen inn

Velkommen inn til hotellrommet i Scandic Hotels! Vi er i 6. etasje og rommet som vi ønsket oss fikk vi faktisk! Vi tok selvfølgelig heis opp. I denne ganga så nesten alle rommene helt like ut, men da vi kom inn, så vi noe helt annet.

En stor kontinentalseng på ca. 180 cm i bredden og 200 cm i lengden. Var mye symmetri her. Nattbord og vegglamper i hver side. Så moderne, stilrent og flott! Det er en stol til høyre som jeg ikke fikk med meg da jeg tok bildet.

En fin taklampe som henger over senga.

KRS 4608 wallstickers, eller er det malt på?

Detalj av en pyntepute.

Over sengegavlen var det hele veien lys som lyste opp da det ble mørkt.

Skrivebordet (var litt rotete da vi hadde noe der).

Denne veggen var magisk. Det var ekstra senger bedre kjent som vegg-trekk-ut-køyesenger. Det som var så spennende med den, var at den kunne trekkes ut så plassen ble mer utnyttbar. Det var en stol her som sagt.

En fototapet som minner om et kart.

Ganga. Til høyre på veggen kan man trekke ned hyllene så man kunne sette sko, vesker og hatter på. Et garderobeskap ved siden av. På den andre siden (venstre) var badet.

Baderommet (ikke så stort, men ikke heller for lite):

Her gikk fargene bare i turkis, sort og hvitt. Fliser på badet.

Nærbilde av servanten.

Utsikten da? I de store vinduene kunne vi se en utrolig fin utsikt Bystranda/Tresse.

LES OGSÅ:
- Sjakk, hotell og pizza

#scandic #hotell #luksus #foto #utsikt #kristiansand

Sjakk, hotell og pizza

I dag var det "Kretsmesterskap Agder 2015" for barn og ungdom på Samsen Kulturhus. 6 runder med 20 minutters betenkningstid og premier til alle de 13 deltakere. Vi var der fra kl. 11 og det slutta ca. kl. 16. Jeg hjalp til med å pakke ut premiene (troféer/pokaler) og klistret på plass nummer og sjakklubb logoen.

Guttene tok nr. 1 og nr. 3 i kadett-klassen.

På vei til rommet (6. etasje).

Dørnøkkelkortet: Hvis det ikke er der, slår alle lys av.

Da vi var ferdig, ryddet vi og dro direkte til hotellet Scandic. Vi fikk rommet (høyt oppe på hotellet) og satte fra oss tingene. Jeg utforsket hver lille detalj og selvfølgelig interiøret. Det var kjempefint! Etter en stund ble vi så sultne, så vi gikk til Peppes og bestilte to store large pizza. Siden jeg var student (på en måte) fikk jeg -20% og 3 heliumballonger (fordi jeg sa at jeg hadde bursdag i dag).

Solnedgang <3

Snart kommer også bilder av rommet og interiøret hvis noen vil se det.

#hotell #foto #sjakk #bursdag #solnedgang

Bursdagskake "19 år"

Da har jeg plutselig blitt 19 år. Tenk at det har gått så fort siden sist bursdag! Dette måtte vi bare feire med hotell i år. I dag var vi så heldig med været, for det har nesten vært regnvær hele denne uka.

Jeg har tatt noen bilder fra bursdagsfeiringen i går:

Spisebordet dekket på.

Jeg "blåste" ut lysene.

Fin blomsterbukett som mamma fikk på jobben.

#bursdagfeiring #foto #kake #mat

Bestilt hotell

Hotellivet, hvor luksus er det? Jeg skal feire bursdagen min på hotellet Scandic i år. Det er et nytt og moderne hotell som ligger nesten vegg-i-vegg med Aquarama. Dette er noe å glede seg til siden det er lenge siden jeg har bodd på hotell. Her er noen bilder fra innendørs:

Bildene i dette innlegget er hentet fra HER.

Snart skal jeg begynne å pakke med ting. Kameraet blir med, og jeg skal huske å ta mange bilder (gled dere)! Hvis det blir fint vær er jeg også mye ute rundt omkring i Kvadraturen.

#hotell #scandic #luksus

Reklameanalyse om Lypsyl Pure

I dag var det min tur til å presentere "ord for dagen" (var nr. 2 på lista). Det var på forskjellige dager vi ble fordelt, så for noen ble det litt lite tid og noen mer tid. Jeg er glad for at jeg ble fort ferdig med den. Mitt valg falt på å analysere et reklamebilde som jeg har valgt selv - Lypsyl Pure. Lypsyl har vel mange hørt om, bedre kjent som leppefettstiftmerket.

PowerPointen. Jeg snakket uten manus denne gangen fordi jeg følte jeg kunne mye av det.

Reklamen som jeg fant i Det Nye magasinet i A4 format.

Etter denne presentasjonen, har vi fortsatt mange flere i andre fag. Vi jobber med prosjekt i naturfag og i historie. I naturfag har vi selv valgt temaet "Kloning" og i historie om "Trettiårskrigen". Her går det travelt i skolehverdagen. Glad for at det er fredager jeg kan jobbe litt hjemme med skolearbeid, men ellers er det altfor mye på en gang ... føltes det ut som?

#skole #analyse #reklame #lypsyl #presentasjon

Høstinteriør og 40% rabatt

Inneholder annonselenker

Akkurat nå på SALG finnes det mange nedsatte interiørvarer som passer til denne årstiden høst. Det er mye fint å finne der, kanskje dere finner noe dere liker?

Hylle på hjul med mange bruksområder - som sidebord, for oppbevaring, som serveringsvogn, i baderommet etc. HER

Kurv i retrodesign av metalltråder. HER

Skap i lakkert MDF og transparent glass. HER

Vevd ryeteppe i ull med mønster i pen vintagelook. HER

Husk at dere som ny kunde på Ellos får 40% rabatt på en valgfri vare + gratis frakt! Den høye prosentsatsen gjelder frem til 15. oktober 2015.

#interiør #ellos #shopping #annonselenker

Lulu's - My Make Up Bag

For noen uker siden fikk tilsendt denne søte (og store) make up bagen fra Lulu's da jeg hadde betalt for abonnement på Det Nye. Den finnes HER. Tilbud er alltid fint når man skal kjøpe noe, og magasiner er det mange å velge mellom. Nå venter jeg på min første utgave av Costume som jeg snart blir abonnement på!

#magasin #lulus #makeupbag #sminke #mote

Resultatet og premiering

Vi ventet spent, etter 5. runde var sjakkturneringen spilt ferdig for denne gang. Jeg så på en stund, men utenom dette har jeg bare sittet der utenfor og var på PC-en for å være oppdatert på nettet.

Ryddet og premiering på slutten: 1. - 3. plass fikk pengepremie i hver gruppe. Bøker til 1/3 i hver gruppe (A, B og C). De fleste bøkene var i engelsk tekst. 

En 2. premie var 800,-. Det var en til som også hadde samme poeng, men det ble rangert etter kvalitet på "kalkulatoren".

En valgfri bok. Han valgte denne boka (som han ikke hadde fra før).

Jeg føler de blir stadig bedre. De øver hver dag på sjakkskolen og hjemme. Denne gangen klarte de seg kjempebra, for etter et parti var spilt, gikk de til analyserommet for å analysere trekkene. Neste turnering er i november (Bergen).

#foto #sjakk #turnering #sjakkturnering

Interiøret på Quality Hotel

De 3 øverste bildene er tatt på dagtid og resten er tatt på nattetid. Bildene er bare ment som inspirasjon. Det er luksus på hotellet! Det som jeg synes er flott: Mange varierte sittegrupper (plass til mange), fint med pynteputer i hver sofa, bord og ikke minst på taket. Godt med stemningsbelysning på taket og i bordlamper. Lysekroner med små bur som henger ned = vakkert!

Innerst til høyre er det et piano. Det er der musikken kommer fra.

Dansegulv i midten.

En god og varm peis.

Ved resepsjonen.

Resepsjonen til venstre.

#inspirasjon #interiør #hotell #foto #detaljer

Kristiansand Open 2015

I denne helga (02. - 04. okt 15) spilles sjakkturneringen som heter "Kristiansand Open 2015" på Quality Hotel. Jeg var med i dag også, for å følge med på stillingene. I går spilte de bare et parti, i dag to. 90 min til å avslutte partiet , + 30 sek tillegg pr trekk. Salen var klar til å spille sjakk:

Dette var bilder fra i går. Vi må heie på Kristiansand Sjakklubb! Noen i samme klubb måtte også spille med hverandre. I morgen er det to partier igjen, så er det premieutdeling. Kanskje det blir noen overraskelser? Siste dag i morgen. Til nå har de fleste A, B og C gruppene gjort så godt de kan og det er ca. 105 påmeldte spillere tilsammen.

#sjakk #turnering #sjakkturnering #hotell #foto

Her er jeg nå

Nå er jeg på Quality Hotel og følger med på sjakk. Det skal spilles en turnering i helga. Utenom å være i salen der alle spillere spiller stille sjakk, er jeg i spisesalen. Har ellers tatt veldig mange bilder på kamera, som kommer i løpet av i morgen. Det blir spennende, men det er så kjedelig når jeg ikke har med PC-en. Da blir det mobilblogging.

#hotell #sjakk #bilder

Inspiration: October

Oktober en en fin måned, det er nå høstfargene kommer frem. Blader i fargerike nyanser som gul, oransje og brun. Akkurat nå har de fleste høstferie. Det betyr mer tid til å komme seg litt ut. Bursdager er det mange av, skulle tro alle var oktober(e). På slutten av måneden har vi Halloween.

#høst #oktober #weheartit #inspirasjon #blad

Thon Hotels 10 år

Først vil jeg si gratulerer med 10 år, Thon Hotels! I løpet av september - oktober er de på jubileumsturné rundt omkring i Norge. Reiseruten er listet opp HER.

I går kom det til Kristiansand på Tresse (hurra) - arrangementet varte fra kl. 17 - 19. Det var stort! Vi fikk smakt på hamburgere og drakk Farris & Juice ananas/sitron eller eple, kaffe fra de kule kaffemaskinene, gratis ting som refleksvester, drikkeflaske, paraply* og fotball* (disse ble tom ganske fort).

Instagram "selfie". Det kom aldri på Instagram fordi jeg ikke brukte mobilen og internett på stedet i dag - #densjansen

(dagen etter bilde fordi disse gikk ganske fort bort).

De hadde til og med et koselig rom som i et hotell. Utstilling og vi kunne ta bilder.

Aktiviteter: Sumobryting, hoppeslott for de minste, fang pengene i en oppblåsbar "rom".

Mange folk som ville bli med. Lang kø. Da vi kom fram, avsluttet de konkurransen. #densjansen

God mat under teltet.

Underholdning og musikk: Jenter som danset og Hanne Sørvaag (danser, sanger og dommer bedre kjent i "Skal vi danse"). Hun kom også ned og tok selfie med noen av publikum. Fikk ikke tatt bilde med henne da ...

Himmelen var magisk med de skyene! På slutten var det trekning av premier. Det var en som stakk av med et gavekort verdi 10 000,- bruk på Sørlandssenteret, en som vant weekendopphold på Thon Hotels og en som kunne ta med seg 5 - 6 personer ut å spise på en restaurant. Det var også en konkurranse (fikk ikke et bilde av plakaten) "hva feirer du? 10 år som gift, 10 år som skilt eller ...?". Jeg sa: - Har bursdag 10.10 (og det er jo sant!).

#foto #thonhotels #thonopplevelse #hotell #tresse #opplevelse #kristiansand